Luiertas Essentials die elke ouder onderweg nodig heeft

Inhoudsopgave:

Luiertas Essentials die elke ouder onderweg nodig heeft
Luiertas Essentials die elke ouder onderweg nodig heeft
Anonim

Zorg ervoor dat je op alles voorbereid bent door deze essentiële luiertasbenodigdheden bij de hand te hebben!

Benodigdheden voor luiertassen
Benodigdheden voor luiertassen

Iedereen weet dat luiers en doekjes de twee belangrijkste benodigdheden voor luiertassen zijn. Veel nieuwe ouders kunnen echter merken dat ze nog een aantal andere belangrijke items missen. Zorg dat je niet in de knoop raakt. We hebben een checklist voor luiertassen gemaakt, zodat je op alles voorbereid bent! Hier zijn de belangrijkste items om in te pakken.

Wat je in een luiertas moet stoppen die je eigenlijk nodig hebt

Baby's hebben veel spullen nodig, maar te veel inpakken kan het ook moeilijker maken om de benodigdheden te vinden die je echt nodig hebt als je met je kleintje onderweg bent. Maak het gemakkelijker door deze lijst met essentiële zaken te raadplegen. U kunt ook de afdrukbare luiertaschecklists voor baby's en peuters gebruiken. Dan ben je voorbereid - met minder stress en minder gedoe.

Verschoonkussens

Een soort aankleedkussen is een must! Een herbruikbaar aankleedkussen werkt voor veel ouders, maar je kunt ook denken aan herbruikbare aankleedkussens. Na een paar grote rommel vinden veel ouders dat een wegwerpoptie het beste is als je onderweg bent en niet in de buurt van de wasmachine. U kunt gewone wegwerpbare luierkussens proberen, of puppy-kussentjes gebruiken, die superabsorberend, licht en groot van formaat zijn. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor zowel baby's als peuters.

Ziploc-tassen

Nadat je die grote poepluier hebt verwisseld, heb je een plek nodig om hem op te bergen. Hoewel een gewone boodschappentas voldoende is, zorgt de Ziploc ervoor dat de rommel in de luier, evenals de geuren die daarmee gepaard gaan, veilig afgesloten blijven.

Wegwerphandschoenen

Een luieruitbarsting overkomt de besten van ons, en ze lijken op de minst geschikte momenten te gebeuren. Als ze dat doen, heb je een paar wegwerphandschoenen nodig. Dit kan het opruimen veel eenvoudiger maken.

Handdesinfecterend middel en diverse doekjes

Schoon blijven na het verschonen van luiers en vóór de ma altijd is altijd gemakkelijker als je over de juiste benodigdheden beschikt. Handdesinfecterend middel is geweldig voor moeders, vaders en oudere kinderen, en antibacteriële doekjes zoals Wet Ones houden kleinere handen schoon, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat chemicaliën en alcohol in hun kleine mondjes terechtkomen.

Vergeet ook Clorox Wipes niet voor grotere rommel en Boogie Wipes voor het reinigen van gezichten en snotneuzen. (De gewone doekjes van je baby zijn zacht genoeg om te gebruiken als je ook geen Boogie Wipes meer hebt).

Klerenwissel

Blowouts en spugen komen voor, maar dat geldt ook voor grote weersveranderingen. Het hebben van schone kleding voor zowel jou als de baby is de sleutel om iedereen op deze momenten comfortabel te houden! Topitems om in te pakken zijn:

  • Een extra onesie met lange en korte mouwen
  • Een jasje met rits voor baby's
  • Een hoed, een reservepaar sokken en wanten
  • Een shirt voor mama of papa
  • Extra beha of voedingspads voor moeders die borstvoeding geven

Voedingsbenodigdheden

Zelfs als je de voedingen perfect timet, weet je nooit wanneer boodschappen of afspraken langer zullen duren dan verwacht of wanneer de groeispurt van je baby een plotseling verlangen zal veroorzaken om de voeding te clusteren! Andere essentiële benodigdheden voor een grote luiertas zijn:

  • Reserveflessen (twee hebben is ideaal)
  • Flessenwater
  • Formule
  • Sippy-bekers (voor oudere kinderen)
  • Individueel verpakte snacks (voor oudere baby's en peuters)
  • Snackbekers (voor rommeligere kinderen)

Omslagdoek

Ben je van plan om uit eten te gaan? Geen zorgen! Als je nieuwe voeding introduceert, of gewoon van plan bent om je baby aan tafel te laten spelen terwijl hij op schoot ligt, zorg er dan voor dat de tafelruimte schoon is met Cling Wrap! Plak het eenvoudigweg op het tafeloppervlak wanneer u aankomt en trek het vervolgens weg als u klaar bent.

Spuugdoekjes

Het maakt niet uit of je baby vijf dagen oud of vijf jaar oud is; Het is ideaal om een schone doek te hebben om rommel en gemorst materiaal weg te vegen. We raden aan om er minstens drie in je luiertas te stoppen.

Draaghoes/voedingshoes

Dit item met twee doelen is belangrijk. Ten eerste garandeert het dat u uw baby op elk moment kunt voeden. Ten tweede: als je in de rij staat bij de bank of het postkantoor en merkt dat de persoon achter je aan het hoesten is, is een hoes een goede optie om over het autostoeltje heen te gooien om ziektekiemen op afstand te houden!

Fopspenen

Als je baby ontroostbaar lijkt, is het voor de ouders een grote opluchting om een fopspeen bij de hand te hebben. Dit kan hen helpen om zichzelf te kalmeren en je wat tijd te geven om thuis te komen zonder non-stop tranen.

Zonnebrandcrème

Voor baby's ouder dan zes maanden is het essentieel om zonnebrandcrème bij de hand te hebben om hun huid te beschermen. We denken altijd aan deze lotion in de zomer, maar de zon schijnt elke dag en de huid van je baby is veel gevoeliger dan die van jou.

Het hebben van zowel lotion-, stick- als sprayopties kan het aanbrengen veel eenvoudiger maken. Vergeet ook niet dat er lekkages optreden. Stop deze items in een ritssluitingszak om onbedoeld morsen en sprayen te voorkomen.

EHBO-doos

Kinderen zijn vatbaar voor ongelukken, vooral als ze in beweging komen. Als u verbandmiddelen, antibiotische zalf, Tylenol en Benadryl bij de hand heeft, kunt u voorbereid blijven op vallen, allergische reacties en verrassende koortspieken.

Speelitems

Nogmaals, dat simpele uitstapje naar de bank kan soms behoorlijk wat wachten met zich meebrengen. Hoewel fopspenen prima werken voor jongere baby's, is het soms het beste om wat bijtspeeltjes en rammelaars bij de hand te hebben, voor het geval je baby extra kieskeurig is.

Voor peuters raden we ook aan om een klein notitieboekje, kleurpotloden, 3D-stickers, een klein boekje en mini Play Doh-bakjes in een van de zakken te hebben. Deze kunnen ervoor zorgen dat ze geamuseerd blijven en dat u gezond blijft terwijl u wacht met het voltooien van uw boodschap.

Wat je in een luiertas moet stoppen, zal in de loop van de tijd veranderen

Als je eenmaal deze essentiële luiertasbenodigdheden hebt ingeslagen, vergeet je gemakkelijk dat de behoeften van je baby in de loop van de tijd zullen veranderen. Wij raden u aan één keer per maand uw tas door te nemen om er zeker van te zijn dat uw benodigdheden up-to-date zijn. Onderhoud van luiertassen omvat:

  • Droge goederen aanvullen - puppy-pads of aankleedkussens, handschoenen, desinfecterende producten, doekjes, pleisters, enz.
  • Speelgoed en fopspenen schoonmaken
  • Indien nodig, luiers verwisselen voor de huidige maat van de baby
  • Kledingmaten ruilen en gebruikte artikelen vervangen
  • Nieuwe voedingsbenodigdheden aan het laden

Vergeet niet om een voorraad voor jezelf in te slaan

Veel ouders vinden dat met de introductie van een luiertas het dragen van een handtas of schooltas een beetje omvangrijk kan worden. Zorg er dus voor dat je ook ruimte hebt voor je belangrijkste spullen. Als u een speciaal vak heeft voor uw portemonnee, sleutels, telefoon, zonnebril, chapstick en oplaadsnoer, kunt u snel pakken wat u nodig heeft zonder te hoeven graven.

Aanbevolen: