14 schattige Disney Princess-decoratie-ideeën voor de kinderkamer & Thema's

Inhoudsopgave:

14 schattige Disney Princess-decoratie-ideeën voor de kinderkamer & Thema's
14 schattige Disney Princess-decoratie-ideeën voor de kinderkamer & Thema's
Anonim
DIY-kinderkamer
DIY-kinderkamer

Een Disney-prinsesthema voor een babykamerdecoratie heeft allerlei mogelijkheden die je kleintje tot een echte prinses zullen kronen. Voeg accenten van verschillende Disney-roy alty's toe aan één kamer, baseer je kamer op een favoriete prinses, of ga voor een meer algemene prinsessenkamer met veel accessoires met een karakterthema.

Eenvoudig doe-het-zelf-kinderdagverblijfthema

De prinsessenkamer kan worden samengesteld zonder dat je veel hoeft uit te geven aan merkartikelen. Creëer deze kinderkamer eenvoudig opnieuw met behulp van de volgende ideeën.

  • Een glazen muiltje van plastic is een leuke toevoeging aan een prinsessenkamer, en het is een redelijk goedkope optie - minder dan $ 10 plus verzendkosten. Plaats de pantoffel op een kussen in de kinderkamer om Assepoester voor te stellen.
  • Hang foto's die je in de Disney-parken hebt gemaakt in de kamer van je dochter. Dit is een goedkope en gemakkelijke manier om de kamer te personaliseren. Assepoester, Sneeuwwitje, Jasmijn, Mulan of Ariël kunnen allemaal de muren van de kamer van je dochter sieren.
  • Kanaal Sneeuwwitje door ergens in de kamer een vergulde spiegel op te hangen. Zoek er een met sierlijke kenmerken, zoals de Victoriaanse spiegel van Delacora. Het kost ongeveer $ 130, maar gaat jaren mee. Zodra ze de Disney-kamer ontgroeit, kun je hem verplaatsen naar de gang, de studeerkamer of zelfs boven een dressoir. Je kunt zelfs je eigen gouden of zilveren spiegel schilderen en deze in de kamer ophangen.
  • Het plaatsen van een poster met iconische afbeeldingen uit de verhalen is een geweldig idee voor de muurruimte boven de wieg. Zoek naar een afbeelding met het kasteel van Belle, Pocahontas bij de rivier of het rijtuig van Assepoester. Selecteer een Disney-poster (vaak variërend van $ 5 tot $ 20) en hang deze op met een mooie lijst.
  • Hang een tiara-plaquette op als symbool voor de koninklijke baby die in deze kamer slaapt, net zoals Aurora de slapende schoonheid was van alle prinsessen. De plaquette van Hobby Lobby kost ongeveer $ 25 en ziet er prachtig uit aan elke muur.

Happily Ever After-thema

Plan je kinderkamer rond Disney's Happily Ever After dekbedset en je weet zeker dat je een heerlijke plek hebt waar je prinses haar hoofdje kan neerleggen. Ook deze kinderkamer maakt gebruik van een roze en wit kleurenschema. De muren zijn voor driekwart geschilderd in prinsesroze kleur en het bovenste kwart is wit geverfd. In plaats van een rechte lijn die de twee kleuren scheidt, wordt met witte verf een gestileerd geschulpt effect gecreëerd.

Ontwerp de rest van de kinderkamer met de volgende items.

  • De Happily Ever After dekbedset bij Amazon bevat een hoeslaken van 55% katoen/45% polyester, een 100% satijnen "Happily Ever After" dekbed met polyestervezelvulling en een stofruffel. Het kost minder dan $ 50 en verzending is gratis voor Prime-leden.
  • Amazon verkoopt een wandquiltrek dat is gemaakt van hout en wit is geverfd. De mantelplank biedt displayruimte. Het rek (de staaf) onder de plank is 130,5 cm breed x 17,5 cm diep x 38,5 cm hoog. Het kost ongeveer $ 165 plus verzendkosten.
  • Target biedt een luiertas van 100% katoen van Trend Lab aan voor ongeveer $ 18. Hang hem op een pinplank, zoals de NEXXT Foster witte wandplank die bij Kohl's ongeveer $ 120 kost.
  • Een zachtroze raffiamand van Maisonette (ongeveer $ 50) kan opgerolde handdoeken, washandjes of dekens bevatten. Overweeg om een roze mand in een andere tint te kiezen of om natuurlijk raffia te gebruiken.
  • Een prinsessenroze spaarvarken met een kroon vindt zijn plaats op de plank van het quiltrek voor ongeveer $ 20 bij Amazon.

Prinses Tiana en het kikkerthema

Overweeg om een van de nieuwere prinsessen in de Disney-familie te kiezen, zoals prinses Tiana, en een thematische kinderkamer te creëren rond slechts één koninklijk personage. Deze goddelijke kinderkamer kan worden nagebouwd met het thema Prinses en de Kikker. Voeg verwijderbare muurstickers toe, zoals de Tiana-muursticker.

Doe het volgende om een kamer te creëren die is geïnspireerd op de video:

  • Styliseer je kinderkamerontwerp met originele kunstwerken, zoals De prinses en de kikker aquarelprint die verkrijgbaar is in zes verschillende maten op aquarelposters.com. Koop de print zonder lijst en selecteer hoe u deze grillige weergave wilt weergeven. Het kost ongeveer $ 10 tot $ 75, afhankelijk van de geselecteerde maat.
  • Voeg een niet-naaide fleecedeken toe met Tiana en wat bloemen als aanvulling op het interieur van de kamer. Dit is een prachtig handgemaakt item dat er zeker mooi uit zal zien - en er zijn geen naaivaardigheden nodig!

Wanddecoraties geschikt voor een prinses

Kinderkamerprinses muurschildering van Murals and More van Patrice
Kinderkamerprinses muurschildering van Murals and More van Patrice

De muur is vaak de grootste plek die beschikbaar is voor decoraties die Disney voor iedereen echt naar voren zullen brengen. Of je nu een muurschildering maakt, behangranden of stickers koopt, of een speciale gekroonde wiegruimte aan de muur en het plafond boven de wieg maakt, je kleine dame zal muren hebben die geschikt zijn voor roy alty's.

Kasteelmuurschildering

Als je artistiek bent, kun je besluiten een glooiend heuvelland te schilderen met een kasteel waar je kleine prinses van kan genieten terwijl ze opgroeit in haar wieg.

  • Net als de vogels die stof voor Sneeuwwitje draperen, kun je een gaasachtige sjaal schilderen met trapsgewijze bloemen en vogels die elk uiteinde omhoog houden.
  • Herhaal je muurschilderingkleuren in de hele kinderkamer. Een vloerkleed kan worden gebruikt om de hoofdkleuren van uw muurschildering te herhalen.
  • Markeer een accentkleur met een stoel- of schommelkussen.
  • De witte wieg, het dressoir en de commode voegen elegantie toe.
  • Een kristallen kroonluchter maakt de luxueuze uitstraling van de kinderkamer van een prinses compleet.

Behang en stickers

Muurschilderingen op papier kunnen een betere optie zijn om het muurschilderingeffect te creëren voor iedereen die een eenvoudiger onderneming nodig heeft dan het met de hand schilderen van een muurschildering. Een grote Disney-kasteelmuurschildering is geweldig voor een kamer met een stoelrail.

Er zijn verschillende muurstickers, waarvan sommige verwijderbaar, die je in de kinderkamer kunt gebruiken. Overweeg een exemplaar met meerdere prinsessen, zoals Raponsje, Ariël en Belle, in één groter ontwerp.

Kinderkamerontwerp door Styling Spaces Home Staging & Re-Design
Kinderkamerontwerp door Styling Spaces Home Staging & Re-Design

Bed Kroonwieg

Niets zegt meer over prinses dan een kroon. Deze bedkroon hangt boven de wieg met gaasstof gedrapeerd om de wieg te omlijsten. Je kunt deze look opnieuw creëren of voor iets anders gaan, zoals een roze prinsessenhemeltje met roze stof.

  • Een mini-kristallen kroonluchter kan boven de commode, de wieg en de schommelstoel worden opgehangen.
  • Een gepersonaliseerd prinsessenkasteel-stickertje kan onder de kroon worden geplaatst, omlijst door de wieg en gordijnen.

Winkelen voor kinderkameraccessoires

Accentueer elke kinderkamer met thema-prinsesartikelen en je zult er zeker van zijn dat je zonder problemen een koninklijk aantrekkelijke look hebt.

  • De Disney-zweefwieg heeft een nachtlampje en een muziekdoos met regelbare snelheid. Eén hoeslaken en een waterbestendig onderleggertje van 2,5 cm zijn inbegrepen. Koop het bij Babies R Us voor ongeveer $ 90, met gratis verzending.
  • Walmart verkoopt een prinsessenvloerkleed. Het is 5' x 7' en kost ongeveer $ 60.
  • Ga voor een doe-het-zelf originele aquarel prinses Assepoester kasteel canvas schilderij muurkunstposter verkrijgbaar in de maten A4, A3 en A5. Prijzen: rond de $ 8.
  • Velvet Blackout Panel in parelroze met een verduisterende voering die ideaal is voor een dutje, is misschien wel precies de elegante toets die je kinderkamerontwerp nodig heeft. De panelen zijn verkrijgbaar in het formaat 50" X 84". Prijs: ongeveer $ 85 per paneel.

Suggesties voor kindermeubilair

Witte meubels staan prachtig in elke kinderkamer en passen bij alle prinsessen.

  • Stork Craft Princess 4-in-1 witte wieg: deze wieg is een uitklapbare wieg met vaste zijkant die kan worden omgevormd tot een ligbed, peuterbed en tweepersoonsbed (met afzonderlijke aankoop van een groot tweepersoonsbed uiteinde van de matrasrails). Het ontwerp heeft mooie strikken geëtst op de voor- en achterkant van de wieg. Het matras heeft drie verstelbare standen. Koop het bij Toys R Us voor ongeveer $ 400 met gratis verzending.
  • Stork Craft Wit Avalon Universele ladekast met 6 lades: Deze ladekast paste bij de 4-in-1 wieg. Haal het online op via Target voor ongeveer $ 320 plus verzendkosten.
  • Sunshine Megastore gesneden witte bijzettafel: deze tafel is een ideale keuze voor dit kinderkamerontwerp. Het kost ongeveer $ 80 bij Amazon met gratis verzending voor Prime-leden.

Een Disney Princess-babykamer ontwerpen

Je kunt je ideale babykamer creëren met de Disney Prinsessen als thema. Houd de inrichting van de kinderkamer in balans door effen kleuren, strepen en andere objecten te gebruiken in combinatie met grafische ontwerpen van Disney Princess.

Aanbevolen: