10 schattige kapselstijlen voor babyjongens

Inhoudsopgave:

10 schattige kapselstijlen voor babyjongens
10 schattige kapselstijlen voor babyjongens
Anonim

Schattige looks voor elke jongen

Afbeelding
Afbeelding

Baby's zijn schattig, maar een goed gekozen kapsel kan elke baby naar een hoger niveau van schattigheid tillen. Of uw kleine man nu een volle bos lokken heeft of weinig groei, er is een leuk kapsel voor hem. Houd rekening met het haartype en de vorm van het hoofdje van je baby bij het kiezen van het perfecte kapsel, waardoor hij er geweldig uitziet en zijn persoonlijkheid weerspiegelt.

De rockster

Afbeelding
Afbeelding

Als je babyjongen een rockster-attitude heeft, is dit stekelige 'do' leuk en funky. Je wilt een snit die korter is aan de zijkanten en achterkant, met langere stukken bovenaan, vlakbij zijn gezicht. Als hij een beetje wild wil worden, kun je wat haargel toevoegen om het vorm te geven.

De professional

Afbeelding
Afbeelding

Geef je kleine man een zakelijke, casual look met een snit met een lange pony die opzij v alt. Deze snit werkt het beste voor jongens met een beetje natuurlijke textuur in het haar, aangezien jongens met glad, steil haar moeite zullen hebben om de pony opzij te houden.

De coole buzz

Afbeelding
Afbeelding

Actieve kleine jongens hebben een snit nodig die ze koel houdt na al die activiteit. Een klassieke buzz-snit of eentje met een beetje extra lengte aan de bovenkant, klaart de klus. Kleine jongens met dikker haar zijn ideale kandidaten voor deze snit.

De gecontroleerde krul

Afbeelding
Afbeelding

Jongens met natuurlijk krullend haar kunnen pronken met hun unieke set lokken met een kapsel met strakke krullen. Om deze look te bereiken, zul je wat lengte willen behouden. Om te stylen, neem je kleine gelijke plukjes haar en draai je deze rond om de krullen te vormen. Een beetje gel of haarlak kan helpen om ze op hun plaats te houden.

De zijscheerbeurt

Afbeelding
Afbeelding

Babyjongens met dikker haar kunnen deze moderne, natuurlijke look rocken. Vraag de kapper om een paar centimeter aan de bovenkant vrij te houden en naar beneden te vervagen voor een gladder scheerresultaat naarmate de oren dichterbij komen.

De moderne mens

Afbeelding
Afbeelding

Geef je favoriete kleine man een volwassen look met deze moderne, getextureerde snit. Stylisten kunnen een textuurschaar gebruiken om volume toe te voegen aan steil, fijn haar en het gezicht van uw jongen te omlijsten.

De gekrulde top

Afbeelding
Afbeelding

Laat je kleine man pronken met zijn krullen met een kortere snit die elke krul benadrukt. Probeer het haar slechts ongeveer zo lang te houden als nodig is om op natuurlijke wijze een of twee krullen te vormen.

De nephavik

Afbeelding
Afbeelding

Mohawks zijn voor rebellen, maar faux hawks zijn voor preppy jongens die graag opgemerkt worden. Houd het haar rond zijn kruin langer en gelaagd of getextureerd, zodat je het kunt opsteken of afslijten.

Het wilde kind

Afbeelding
Afbeelding

Laat de lokken van je kleine man op natuurlijke wijze groeien en voeg een beetje vorm toe om ze wat definitie te geven. Jongens met steil en krullend haar kunnen pronken met hun ontspannen persoonlijkheid met een lange pony en een langer kapsel.

Het fotomodel

Afbeelding
Afbeelding

Begin je toekomstige mannelijke model vroeg met een strakke, moderne snit die zo uit een babytijdschrift lijkt. Vraag de kapper om langere stukken voor de oren van je kleine man te houden en de rest van zijn haar te textureren om deze gladde look te krijgen.

Er zijn zoveel soorten kapsels voor jongens, dat het lastig kan zijn om te kiezen welke de leukste is. Zoek een stylist die gespecialiseerd is in het knippen van kinderen, zodat je de perfecte outfit voor je kleine kerel kunt vinden.

Aanbevolen: