Moederkapselhacks voor schattige & Gemakkelijke looks in minder dan 5 minuten

Inhoudsopgave:

Moederkapselhacks voor schattige & Gemakkelijke looks in minder dan 5 minuten
Moederkapselhacks voor schattige & Gemakkelijke looks in minder dan 5 minuten
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Er zijn zoveel dingen die ze je niet vertellen over moeder worden. Een belangrijke is hoe weinig tijd je hebt om je elke dag voor te bereiden. Er is een reden waarom zoveel nieuwe moeders een grote schok doormaken; het is snel en onderhoudsarm.

Maar je kunt het beste van twee werelden hebben als je een gezin hebt met een paar eenvoudige tips en trucs. Probeer een paar van deze eenvoudige kapsels voor moeders uit en kijk welke jou het beste gevoel geven.

Probeer 's nachts strandgolven

Afbeelding
Afbeelding

Heatless krullen hebben de sociale media stormenderhand veroverd. Deze satijnen U-vormige trekjes hebben het golvende krulspel veranderd voor mensen die onderweg moeten zijn vanaf het moment dat hun alarm afgaat. Je kunt ze vrij goedkoop vinden, ongeveer €10-€20, wat ze een veel kosteneffectievere investering maakt dan bijvoorbeeld een Dyson Air Wrap.

Om strandachtige golven te krijgen, maak je je haar vochtig en rol je het haar, beginnend bij de punten, in een trekje. Gebruik de binnenstructuur om hem in een positie te klemmen waarin je comfortabel kunt slapen. Laat het trekje 's ochtends los en maak de golven los met je vingers of een kam met wijde tanden.

Gooi het op met een tulband of sjaal

Afbeelding
Afbeelding

Als je de wasdag nadert, heb je waarschijnlijk een beetje overtollige olie in je haar. Om het op te fleuren zonder een hoop droge shampoo te gebruiken, gooi je je lokken op met een tulband of een haarsjaal. Verzamel vanaf de achterkant je haar en draai de sjaal/tulband naar voren, probeer bovenaan het hoofd. Dit maakt het aanpassen van de knoop naarmate de dag vordert supergemakkelijk.

Stel een slanke hoge pony samen

Afbeelding
Afbeelding

Paardenstaarten zijn niet alleen voor je kinderen! Besproei de bovenkant van uw hoofd lichtjes met wat water en gebruik een borstel van varkenshaar om het haar terug in uw hand te strijken, bijna bij de kruin van uw hoofd. Gebruik vervolgens je favoriete soort elastiek om het op zijn plaats te houden. En als je die hoge pony echt op zijn plaats wilt houden, spuit hem dan in met wat lichtgewicht haarlak.

Vlecht je haar terug

Afbeelding
Afbeelding

Vlecht bij twijfel je haar naar achteren. Moeders met langer haar weten hoeveel moeilijker het kan zijn om je weelderige lokken te stylen als de klok tikt. Grote dikke vlechten zijn al tientallen jaren een favoriet, en ze zijn nog steeds een van de gemakkelijkste kapsels om samen te stellen. Ga voor simpel met een driestrengige vlecht of ga voor iets ingewikkelder met opvallende Dutch- of Fishtail-stijlen.

Gel je haar naar beneden

Afbeelding
Afbeelding

Voor kort haar dat veel product en warmte nodig heeft om volume te creëren, kun je in plaats daarvan gel gebruiken. We hebben het niet over de zware gel die populair was bij pompadours uit de jaren 50. Tegenwoordig zijn er een heleboel lichtgewicht gels gemaakt voor alle haartypes en texturen. Het duurt maar een paar minuten om je haar glad te strijken met wat gel en een kam met fijne tanden.

Tem je bedhoofd met een föhn

Afbeelding
Afbeelding

Je hoeft niet naar de salon te gaan voor een simpele blow-out. Met een rolborstel (gebruik kleinere maten voor kortere haarlengtes) en een föhn kun je je haar na het uit bed rollen een nieuw leven inblazen. Als je 's ochtends niet doucht, kun je een kam nat maken en deze door je haar verdelen of erover sprenkelen met een spuitfles.

Om wat volume en leven aan je haar toe te voegen, gebruik je de borstel om bij de wortel op en uit te rollen terwijl je föhnt. Concentreer u erop dat u het naar achteren richt en naar voren trekt voor maximale lift. Overweeg ook om de wortels te plagen als je van nature plat haar hebt.

Maak een topknoop die moederbroodjes te schande maakt

Afbeelding
Afbeelding

Stereotypische moederbroodjes hebben net zo lang nodig om op te zetten als dit stijlvolle, op ballet geïnspireerde knotje. Verzamel gewoon je haar alsof je een paardenstaart maakt, draai het in één richting en wikkel het rond een centraal punt bij de kruin, uit je hoofd.

Zodra alle haren omwikkeld zijn, kun je geen elastieken of scrunchies gebruiken, omdat deze de gedraaide lokken niet zo goed vastzetten als haarspelden. Neem de haarpijn weg en werk rond de cirkel, waarbij u het knotje op zijn plaats speldt. Trek een paar strengen rond de slapen uit om uw gezicht te omlijsten en het een minder verzorgde look te geven.

Vertrouw op de Half-Up, Half-Down-stijl

Afbeelding
Afbeelding

Een half-up, half-down-stijl duurt echt twee minuten. Gebruik de bovenkant van je oren als richtlijn om ongeveer de helft van je oren in je handen te nemen en deze in een knotje te wikkelen dat bovenop je hoofd zit. Het is een schattig kapsel met een vleugje verfijning, en het houdt het haar uit je ogen als je achter je kinderen aan rent op de speelplaats.

Word funky met wat ruimtebroodjes

Afbeelding
Afbeelding

Ter ere van de iconische space buns van prinses Leia hebben deze dubbele knotjes hun weg gevonden uit de kindersalon naar het repertoire van influencers overal op internet. Om jezelf wat ruimtebroodjes te geven, gebruik je een staartkam (die met het lange stokje aan het uiteinde) om jezelf een middenscheiding te geven. Volg dat deel helemaal tot aan de basis van je hoofd.

Knip het ene deel vast met eendensnavel of klauwclips en trek het andere deel in een varkensstaart bovenaan je hoofd. Wikkel de varkensstaart om zichzelf heen en zet hem vast met elastiek of haarspelden. Doe hetzelfde voor de ander en probeer de symmetrie zoveel mogelijk te matchen.

Snelle tip

Verplaats je eerste knotje iets naar de zijkant van je kruin in plaats van het er direct bovenop te laten vallen. Hierdoor voelt je stijl evenwichtiger aan.

Pin terug met haarspeldjes of haarspelden

Afbeelding
Afbeelding

Duik eens in de kast van je kinderen door je haar vast te spelden met een paar kleurrijke haarspeldjes of haarspelden. Je kunt het motto 'wat van jou is, is van mij' omarmen, terwijl je ook je haar op een bepaalde manier uit je gezicht houdt. Neem de strengen bij je slaap en speld ze vast langs de rand van je hoofd of helemaal achteraan.

Geef jezelf twee gevlochten staartjes

Afbeelding
Afbeelding

Een superleuke stijl om een jeugdige flair te geven is door staartjes in je haar te vlechten. Dit kapsel is perfect voor meerdere verschillende haartypes en -texturen, maar ook voor lengtes. Dit is een kapsel dat je zelfs de avond ervoor kunt voorbereiden en klaar kunt hebben voor als je de dag helder en vroeg moet beginnen. Maak dat middelste deel met je staartkam, knip één kant af en ga aan de slag met het vlechten langs de achterkant. En je hoeft ook niet te weten hoe je Frans moet vlechten! Je kunt de vlechten zo hoog of laag beginnen als je wilt.

Maak je eenvoudige, scherpe bob recht

Afbeelding
Afbeelding

Een slimme bob is de beste vriend van de steilharige vrouw. Met een beetje haarolie en een hydraterende spray ziet uw zware bobsnit eruit alsof u hem zojuist in de salon heeft laten doen. Je kunt een stijltang gebruiken om echt een vloeiende lijn te creëren, of de punten naar beneden föhnen voor een natuurlijker uiterlijk.

Blijf bij kort en warrig met een makkelijke Pixie

Afbeelding
Afbeelding

Laatst, maar daarom niet minder belangrijk, is het warrige elfje. Er is een onuitgesproken trend in het vroege moederschap die een nieuwe moeder markeert en dat is de pixie chop. Niet iedereen raakt zijn lange lokken kwijt, maar als je last hebt van een slaaptekort van 5 dagen, ziet die keukenschaar er steeds aantrekkelijker uit.

Bij het stylen van je nieuwe pixie is de grootste tip ervoor te zorgen dat je hem op zijn plaats kamt of borstelt terwijl hij nog nat is. En probeer niet in slaap te vallen met een natte pixiesnit, want je zult het hele ding opnieuw nat moeten maken en stylen als je wakker wordt met een ernstig geval van bedhoofd.

Offer het stylen van je haar niet op aan de eisen van het moederschap

Afbeelding
Afbeelding

Elke moeder verdient het om zich goed te voelen over hoe ze eruit zien, of je nu in die vervelende periode na de bevalling zit of je schema vol zit met het beheren van oudere kinderen en hun activiteiten. Er is niet veel waardoor u zich meer uzelf kunt voelen dan uw beste gezicht naar voren brengen. Toch is tijd de valuta met de hoogste wisselkoers voor moeders - dus deze eenvoudige kapsels van vijf minuten zijn misschien wel de juiste keuze.

Aanbevolen: