Voyageurs National Park bezoeken: een gids om uw bezoek te plannen

Inhoudsopgave:

Voyageurs National Park bezoeken: een gids om uw bezoek te plannen
Voyageurs National Park bezoeken: een gids om uw bezoek te plannen
Anonim
Voyageurs Nationaal Park
Voyageurs Nationaal Park

Voyageurs National Park in het noorden van Minnesota is misschien niet de meest bekende bestemming in de National Park Service (NPS), maar het is zeker een bezoek waard - vooral als je van water en contact met de natuur houdt. Deze buiten de gebaande paden gelegen bestemming ontvangt jaarlijks minder dan een kwart miljoen bezoekers en biedt een echte kans om te genieten van de schoonheid van de natuur zonder de drukte en waanzin die gepaard gaat met een bezoek aan de meer populaire nationale parken.

Over Voyageurs National Park

Voyageurs National Park ligt ongeveer 480 kilometer ten noorden van Minneapolis-St. Paulus. Het duurt ongeveer vijf uur om vanaf de Twin Cities naar het park te rijden via de I-35 en Highway 53. Als u vanuit Duluth, Minnesota reist, kunt u ervan uitgaan dat de rit ongeveer drie uur duurt op Highway 53. Als u vanuit Winnipeg naar het zuiden rijdt, Manitoba, de rit duurt ongeveer vier uur.

Alyssa Ebel, die in public relations werkt bij Explore Minnesota, zegt: "Dit afgelegen natuurwonder van 218.000 hectare, gelegen aan de grens tussen Minnesota en Canada, is het grootste op zoetwater gebaseerde nationale park in de Verenigde Staten." Er ontbreken twee dingen die je in de meeste andere Nationale Parken aantreft: toegangsprijzen en wegen. Er zijn geen kosten verbonden aan een bezoek aan dit park, en de wegen van het park stoppen bij de drie bezoekerscentra, die de beste plaatsen zijn om uw verkenning van het park te beginnen.

Zodra u bij een bezoekerscentrum parkeert, moet u uw voertuig achterlaten. Als u uw auto achterlaat, betekent dit echter niet dat u de hele weg te voet moet afleggen. Ebel legt uit: "Omdat er geen wegen zijn, doorkruisen reizigers de vier grote meren (Kabetogama, Namakan, Rainy en Sand) en 26 binnenmeren die 40 procent van het park zelf bedekken." Ze dringt erop aan: "Ook als je geen boot hebt, laat dat je er niet van weerhouden om er een bezoek aan te brengen. Je kunt een rondvaartboot van de National Park Service nemen of zelfs met een ranger peddelen om het water op te gaan." Er zijn ook particuliere watertaxi's beschikbaar.

Topactiviteiten en attracties

Volgens Ebel zijn enkele van de grootste voordelen van een bezoek aan dit park "het ervaren van vrede, eenzaamheid en verjonging; het bekijken van een ongelooflijke nachtelijke hemel; en het ervaren van een verscheidenheid aan zomer- en winterrecreatie." Er is hier genoeg te doen.

Rondleidingen

De NPS organiseert een aantal rondleidingen die bezoekers de mogelijkheid bieden om op een persoonlijke manier over het park te leren van een deskundige gids. De blog van El Monte RV beveelt de door rangers geleide boottochten van het park aan om meer te weten te komen over de geschiedenis en unieke kenmerken van het park. Touropties omvatten seizoensgebonden boottochten, kanotochten en wandelingen die vertrekken vanuit een van de bezoekerscentra van het park. De Kettle Falls Cruise is een geweldige optie voor een rondleiding. Het omvat drie en een half uur op Lake Kabetogama, onderbroken door twee uur vanaf de boot, waarin je kunt toeren en eten in het Historic Kettle Falls Hotel en de dam kunt bekijken.

Peddelen

Peddelen in Voyageurs National Park
Peddelen in Voyageurs National Park

Door de nabijheid van de Boundary Waters Canoe Area Wilderness is het park een paradijs voor degenen die van kanoën en kajakken houden, van beginners tot ervaren roeiers. Paddling.net geeft aan dat de herfst een geweldige tijd is om in het park te peddelen, omdat het herfstlandschap spectaculair is en het hoogseizoen voor toeristen voorbij is. Volgens Canoeing.com zijn "de binnenmeren alleen gereserveerd voor kano's", wat een ultieme gelegenheid biedt om in contact te komen met de natuur. Als je de volledige afstand peddelt, peddel je misschien wel 130 kilometer, wat je in ongeveer een week kunt doen. Je kunt uitrusting kopen of huren bij een aantal lokale outfitters. Kanoverhuur is ook beschikbaar in het park.

Wandelpaden

Wandelliefhebbers zullen zeker genieten van de talrijke wandelpaden in het park, met routes variërend van gemakkelijke wandelingen die geschikt zijn voor beginners tot inspannende wandelingen die zelfs ervaren wandelaars een uitdaging zullen vinden. Er zijn 11 routes in de buurt van een van de bezoekerscentra (wat betekent dat je ze met de auto kunt bereiken), en zes routes die alleen via het water toegankelijk zijn. Recreation.gov geeft aan dat er meer dan 52 mijl aan wandelpaden in het park zijn. Als u door het park wandelt, zorg er dan voor dat u zich kleedt voor het weer en goede wandelschoenen draagt. Je moet ook water, zonnebrandcrème, een hoed en insectenwerend middel meenemen.

Varen

Neem uw boot mee en geniet van de meren van het park. U kunt ook een boot of zelfs een woonboot huren voor een alles-in-één vakantie. Vissen is toegestaan, maar u moet wel een visvergunning hebben en alle visregels van Minnesota volgen. De parkregels vereisen het gebruik van kunstaas. Jetski's zijn niet toegestaan. Op het park zijn motorboten en roeiboten te huur. Lokale bedrijven als Ash Trail Lodge, Ebels en Voyagaire verhuren ook verschillende soorten boten die in het park gebruikt kunnen worden. De blog van L. L. Bean wijst erop dat het belangrijk is om over de vaardigheden te beschikken die nodig zijn om over de meren te navigeren voordat je in een boot vertrekt.

Bestemmingssites voor bezoekers

Binnen Voyageurs zijn er 13 bezoekersbestemmingen, waarvan sommige historische gebouwen hebben (zoals Ingersoll Estate en I. W. Stevens Pine Cove Resort) die de NPS bewaart voor toekomstige generaties. De unieke en mooie Ellsworth Rock Gardens is een must-see, maar je moet echt de tijd nemen om alle 13 deze locaties te bekijken. Ze zijn mooi en leuk om te bezoeken, en bieden ook een geweldige manier om meer te weten te komen over de historische betekenis van het park. Zoals alles binnen de grenzen van het park, zijn deze oriëntatiepunten alleen toegankelijk via het water.

Winteractiviteiten

Skiën in Voyageurs National Park
Skiën in Voyageurs National Park

De ijskoude winters waar Minnesota bekend om staat, maken plaats voor wintersportmogelijkheden in het park, die meestal eind december beginnen. Ebel zegt: "In de winter kunnen bezoekers genieten van ijsvissen, sneeuwschoenwandelen, langlaufen of sneeuwscooteren op meer dan 180 kilometer aan geprepareerde paden." Ze voegt eraan toe: "Van januari tot maart geven geploegde wegen over de meren auto's toegang tot het binnenland van het park. Geploegde ijswegen zijn een populaire vorm van wintervervoer op Rainy Lake en Kabetogama Lake, en zijn open als het ijs dik genoeg is om veilig te kunnen rijden." Vissers gebruiken de weg om het meer op te gaan om te ijsvissen, maar het is voor iedereen een interessante, schilderachtige winterrit."

Waar te verblijven

Accommodaties in het park

  • Kettle Falls Hotel - Het Kettle Falls Hotel is alleen bereikbaar via het water en is de enige niet-kampeeroptie in het park. Het hotel is gebouwd in 1910 en staat nu in het nationaal register van historische plaatsen. De NPS heeft het pand in 1987 gerenoveerd. Het beschikt over 12 kamers en drie gedeelde badkamers. Er zijn ook verschillende villa's, elk met een eigen badkamer en sommige met een kitchenette. Huisdieren zijn tegen betaling toegestaan in de villa's. Er is een volledig restaurant en een salon op het terrein en deze is geopend van mei tot en met september. Reserveren is een must en bij het reserveren van uw kamer dient u een aanbetaling te doen. Parkbezoekers kunnen boten, kano's en kajaks huren bij het hotel.
  • Camping: Voyageurs National Park heeft meer dan 270 campings, die allemaal alleen via het water bereikbaar zijn. Deze omvatten zowel frontcountry als backcountry tentplaatsen. Camperen met campers is niet toegestaan in het park. Tijdens het laagseizoen (16 september - 14 mei) kosten alle campings $ 10 per nacht. Gedurende de rest van het jaar moeten kampeerders ook een voorzieningentoeslag betalen, die varieert van $ 16 tot $ 35 per nacht, afhankelijk van de grootte en het type camping. Alle plaatsen kunnen gereserveerd worden. Ebel beschrijft: "Al deze afgelegen locaties aan het meer bieden uitstekende voorzieningen voor uw nationale parkervaring." Ze merkt op dat waar je ook kampeert in het park, je nooit een andere camping zult zien.
  • Woonboten - Als u een woonboot huurt, kunt u tegen hetzelfde tarief bootkamperen in het park als tentcampings. Volgens Ebel: "Uniek aan dit nationale park op waterbasis is dat woonbootvaren een zeer populaire manier is om door het park te reizen en er te overnachten met alle gemakken van thuis. Voyageurs National Park biedt enkele van de beste woonbootmogelijkheden in het Midwesten." Er zijn talloze positieve recensies over woonbootvakanties in het park op FamilyVacationCritic.com, met opmerkingen als "meest ontspannende vakantie die ik in jaren heb gehad", "zeer aan te bevelen" en "kan niet wachten om terug te gaan."

Accommodaties in de buurt

Er zijn een aantal accommodatiemogelijkheden buiten het park.

Kamperen

Camping Lost Lake, Voyageurs National Park, Minnesota
Camping Lost Lake, Voyageurs National Park, Minnesota

Of je nu de voorkeur geeft aan primitief kamperen of op zoek bent naar een comfortabele camperplaats, er zijn geweldige mogelijkheden in de buurt van het park. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Woodenfrog State Forest Campground: Als je op zoek bent naar een primitieve drive-in camping dicht bij het park, raadt Ebel Woodenfrog State Forest Campground aan. Campings kunnen hier niet gereserveerd worden. Elke plek heeft een picknicktafel en een vuurring en kampeerders hebben toegang tot kluistoiletten. Drinkwater is ook beschikbaar, maar dat is het dan voor de voorzieningen. Een recensent op Trekaroo beschrijft het als een "fantastische" plek voor primitief kamperen en is enthousiast over het dagverblijf voor buitenactiviteiten.
  • Pine Aire Resort: Dit resort ligt aan het meer van Kabetogama en biedt dagelijkse en seizoensgebonden campings met volledige aansluiting. Gasten hebben toegang tot een volledig badhuis. Dockruimte kan tegen meerprijs worden gehuurd. Huisdieren zijn toegestaan. Het resort beschikt ook over huurhutten en een lodge. Ter plaatse kunt u boten huren en bij de lodge kunt u eten, benodigdheden en souvenirs kopen. Een recensie op RVParkReviews.com beschrijft de camping als een "huiselijke, ontspannen sfeer zonder franjes", en merkt op dat de plaats vriendelijke eigenaren heeft.

Hutten

Er zijn verschillende watergerichte huttenresorts binnen vijftien kilometer van het park, waaronder:

Park Point Resort: Hier verblijf je in een hut aan Lake Kabetogama. Elke hut heeft een volledige keuken (compleet met magnetron en koffiezetapparaat), comfortabele bedden, een groot terras (met grill) met uitzicht op het meer en aanlegsteigers. Wi-Fi in de cabine en DIRECTV zijn ook aanwezig. Huisdieren zijn toegestaan (tegen betaling). TripAdvisor-recensenten zijn enthousiast over de faciliteiten en locatie van het resort

Noorderlicht Resortcabine
Noorderlicht Resortcabine

Northern Lights Resort & uitrusting: Dit resort ligt ook aan het Kabetogama-meer en biedt zowel traditionele hutten als grote vakantiehuizen. Elke kamer heeft comfortabele slaap- en woonvertrekken, waaronder een volledig uitgeruste keuken. Sommige accommodaties liggen direct aan het meer, terwijl andere uitzicht op het meer hebben. Elke kamer heeft een terras of veranda, zodat gasten optimaal van het prachtige landschap kunnen genieten. Huisdieren zijn in sommige accommodaties toegestaan, tegen een extra vergoeding

Hotels

Volgens Expedia zijn America's Best Value Inn & Suites International Falls en Days Inn International Falls de twee hoogst gewaardeerde hotels in de buurt van het park. Ze bevinden zich allemaal op minder dan acht kilometer afstand van het park en bieden een comfortabele thuisbasis voor uw reis als u de voorkeur geeft aan een traditioneel hotel in plaats van te kamperen of in een hut te verblijven.

Buiten het park

Recreatieve activiteiten zijn er in overvloed in de gemeenschappen rondom het park. In de nabijgelegen International Falls, Rainy Lake en Ranier kunt u bijvoorbeeld genieten van:

  • Antiques en souvenirs kopen in charmante badplaatsen
  • Toon de historische Koochiching- en Bronco Nagurski-musea
  • Een bezoek aan het gigantische Smokey Bear-standbeeld
  • Golfen
  • Dineren bij diverse gezinsvriendelijke gelegenheden

Ontdek de schoonheid van Minnesota

Ebel wijst erop dat Minnesota "de thuisbasis is van in totaal zes nationale parken." De andere vijf zijn St. Croix National Scenic Riverway, North Country Scenic Trail, Pipestone National Monument en Grand Portage National Monument. Als u Voyageurs National Park eenmaal heeft verkend, zult u zeker verliefd worden op de unieke schoonheid van Minnesota en de drang ontwikkelen om de andere nationale parken en andere attracties van de staat in deze regio in het noorden van Minnesota te bezoeken.

Aanbevolen: