Tips voor een bezoek aan SeaWorld San Diego

Inhoudsopgave:

Tips voor een bezoek aan SeaWorld San Diego
Tips voor een bezoek aan SeaWorld San Diego
Anonim
SeaWorld San Diego's One Ocean®-show
SeaWorld San Diego's One Ocean®-show

SeaWorld San Diego was het eerste van de nu wereldberoemde SeaWorld-parken. In het eerste jaar dat het park in gebruik was, verwelkomde het park meer dan 400.000 bezoekers, terwijl het park vandaag de dag ruim vier miljoen bezoekers per jaar trekt. Met voortdurende uitbreiding, inclusief nieuwe spannende attracties en attracties, lijkt een bezoek aan SeaWorld misschien een beetje overweldigend. Enkele nuttige insidertips kunnen echter een groot verschil maken bij het plannen van een succesvolle reis naar deze vakantiebestemming.

11 must-have-tips voor SeaWorld San Diego

1. Berijd eerst grote attracties

Vroeger was de grootste sensatie bij SeaWorld het bespat worden door Shamu. Tegenwoordig heeft SeaWorld San Diego verschillende spannende attracties die in de loop van de dag kunnen leiden tot een aantal flinke wachtrijen van meer dan een uur. TravelMamas.com raadt u aan om bij aankomst in de rij te gaan staan voor de populaire ritten.

Aangezien deze attracties niet noodzakelijkerwijs vlak naast elkaar liggen, kun je prioriteiten stellen en je beste keuze maken zodra het park opengaat. Ritten waarbij u meer dan een uur moet wachten, zijn onder meer:

  • Reis naar Atlantis: Deze unieke waterachtbaan van vijf minuten neemt rijders mee op een mystieke reis door themagebieden met meerdere speciale effecten. De rit culmineert in een dramatische val en een daverende plons. De beste tijden om te rijden zijn vroeg in de ochtend en rond de showtijden One Ocean en Blue Horizons.
  • Shipwreck Rapids: Deze wildwaterraftingrit omvat een unieke ondergrondse grot en een reeks watervallen om ruiters af te koelen.
  • Manta: Duik, zweef en draai als een straal in de eerste multimediale achtbaan met dubbele lancering van SeaWorld San Diego. Je kunt ook op de grond blijven en de roggen bekijken in de interactieve grot.
  • Wild Arctic: Gasten worden onderzoekers op deze gesimuleerde helikoptervlucht naar het Noordpoolgebied, waar ze oog in oog komen te staan met ijsberen, beluga-walvissen, vossen en andere Arctische soorten.
  • SeaWorld Skytower: Voor een geweldig uitzicht steekt de Skytower 80 meter boven het park uit. Op een heldere dag kunnen gasten het hele gebied van San Diego tot wel 160 kilometer verderop zien. De wachtrijen bij de Skytower kunnen aanzienlijk korter zijn dan bij andere attracties, maar de beste tijd om te rijden is rond het middaguur.

Als je wilt weten welke attracties en attracties van SeaWorld San Diego het populairst zijn, rangschikken de lezers van Theme Park Insider tentoonstellingen, attracties en attracties.

2. Koop tickets in de snelle wachtrij

Als je een aantal van de meest populaire attracties wilt rijden, kan het de moeite waard zijn om wat extra geld uit te geven om de lange rijen over te slaan. Dit is mogelijk met de Quick Queue- en Quick Queue Premier-tickets van het park, die kunnen worden gekocht als aanvulling op de reguliere toegang.

  • Vanaf ongeveer $ 30 kun je Quick Queue-tickets kopen waarmee je onbeperkt toegang hebt tot de uitdrukkelijke toegang van Journey to Atlantis, Shipwreck Rapids, Wild Arctic, Manta en Bayside Sky Ride voor één dag.
  • Quick Queue Premier-tickets zijn verkrijgbaar in zeer beperkte hoeveelheden en beginnen rond de $ 40,- en bieden toegang tot alle attracties en gereserveerde zitplaatsen bij veel van de populaire shows.

3. Plan uw dag

Naast het rijden op de sterrenattracties, is het van cruciaal belang om je dag zo te plannen dat je de beste shows niet mist, zoals de One Ocean-show met Shamu en zijn vrienden in de hoofdrol.

  • Als uw kinderen de dieren willen voeren, controleer dan 's ochtends de voedertijden, zodat u uw route door het park dienovereenkomstig kunt plannen.
  • Als er bepaalde shows zijn die je absoluut niet wilt missen, bekijk dan het showschema voordat je vertrekt. Maak een spelplan zodat u niet op het laatste moment in de problemen komt om te beseffen dat u een deel van uw 'must do'-lijst hebt gemist.

4. Overweeg rondleidingen achter de schermen

SeaWorld San Diego biedt opties voor rondleidingen achter de schermen en premium-ervaringen. Deze tours variëren in lengte, afhankelijk van de tour die je kiest, en er zijn extra kosten aan verbonden. Premium- en VIP-ervaringen omvatten:

  • Animal Spotlight Tour- Geprijsd rond de $ 50, overweeg deze tour als je meer wilt weten over de bewoners van SeaWorld San Diego. In het Animal Care Center zul je communiceren met tuimelaars en hun trainers, en murenen en zeeschildpadden voeren, terwijl je tegelijkertijd natuurbehoudstechnieken leert.
  • Penguin Up-Close Tour - Voor een bedrag van ongeveer $ 60 geeft deze tour bezoekers een close-up en persoonlijke kijk op Penguin Encounter. Ontdek hoe SeaWorld voor de pinguïns zorgt en hoe ze zich aanpassen aan hun Arctische klimaat. Aan het einde ontmoet je een pinguïn van aangezicht tot aangezicht.
  • Beluga Interaction Program - Geprijsd rond de $ 215 en een van de duurste tours, kunnen gasten prachtige beluga-walvissen aanraken en voeren. Dit is een zeer beperkte tour die elke dag slechts voor een paar gasten toegankelijk is. Verwacht koele watertemperaturen en hoewel er niet gezwommen kan worden, moet u er zeker van zijn dat u zich op uw gemak voelt in diep water. Je hebt een zwempak nodig, maar SeaWorld zorgt voor de rest van de uitrusting. Er zullen ook fotografen aanwezig zijn.

Deze VIP- en eersteklaservaringen vertegenwoordigen het beste op het gebied van mogelijkheden achter de schermen. Het zijn dure aanvullende opties, maar als je een sterke wens hebt om meer te leren over de dierenopvangfaciliteiten en hoe SeaWorld voor haar bewoners zorgt, zijn ze zeker het geld waard.

5. Eet een ma altijd met Shamu

Geniet van een van de unieke eetgelegenheden waar u dicht bij de ster van SeaWorld, Shamu, kunt komen.

Ontbijt met Shamu

Ontbijt met Shamu is beschikbaar in het weekend en op bepaalde weekdagen. Er is slechts één zitplaats per dag rond 10.30 uur, dus het is van cruciaal belang om vooraf te reserveren als dit een topprioriteit is.

Je kunt online reserveringen kopen vanaf ongeveer $ 26, of je kunt op de dag van je bezoek een reservering maken bij de loketten of bij de Dine with Shamu-faciliteit.

Dineren met Shamu

Dine with Shamu is een echte VIP-ervaring die doorgaans elke dag beschikbaar is. Er zijn verschillende zittijden per dag voor de ervaring van een uur. Geniet van duurzame zeevruchten en de mogelijkheid om Shamu van dichtbij te leren kennen, en te praten met trainers over SeaWorld en Shamu.

Dine with Shamu kost ongeveer $ 40, maar u kunt $ 5 besparen door vooraf te reserveren op de website van SeaWorld. Wanneer u gaat boeken, biedt de site u tijdkeuzes op basis van beschikbaarheid en openingstijden van het park.

6. Haal het meeste uit uw voedselbudget

Pak een picknick in

SeaWorld staat niet toe dat gasten eten meenemen naar het park. Als u echter aan het rijden bent en ergens een koelbox kunt opbergen, pak dan een lunch in en ga op pad voor een picknick bij de achterklep, of gebruik een van de picknicktafels vlak bij de ingang van het park.

Dinerpas voor de hele dag

Als je geen picknick meeneemt, overweeg dan om de hele dag te dineren. Voor iets minder dan $ 35 krijg je de hele dag toegang tot restaurants zoals Shipwreck Reef Cafe, Calypso Bay Smokehouse, Mama Stella's Pizza Kitchen en Café 64. Dit kan aanzienlijke besparingen opleveren als je van plan bent al je ma altijden elke keer in het park te nuttigen. dag, en u kunt nog eens $ 5 besparen als u rechtstreeks op de website van SeaWorld boekt. Houd er rekening mee dat de optie All-Day Dining niet geldig is voor premium-ervaringen zoals Dine with Shamu of Breakfast with Shamu.

Gezonde eetkeuzes

In tegenstelling tot sommige themaparken zijn er opties voor gezondere gerechten bij SeaWorld San Diego. Restaurants zoals Shipwreck Reef Cafe hebben veel opties en kunnen aan speciale culinaire behoeften voldoen met hun vetarme, koolhydraatarme en vleesloze menu's. Bovendien kun je bij plekken als Cafe 64 je eigen burger samenstellen, en ze bieden ook kalkoen- en vegetarische opties.

7. Kies de beste tijd om te bezoeken

San Diego is het hele jaar door gezegend met fatsoenlijk weer, maar er is zeker een toename van het aantal SeaWorld-bezoekers in de zomer, dus dan is het park het drukst. Volgens de Travel Tips Section van USA Today is de beste tijd van het jaar om te bezoeken op elk moment behalve de zomer.

Er zijn doorgaans minder bezoekers tijdens de lente- en herfstseizoenen, en in de winter zul je waarschijnlijk de kleinste drukte tegenkomen. De winter is echter ook de tijd van het jaar waarin de uren en het personeel waarschijnlijk zullen worden teruggeschroefd.

8. Ontvang de beste ticketdeals

Koop voorverkooptickets online

Bespaar tijd door SeaWorld-tickets voorafgaand aan uw bezoek te kopen, waardoor u niet meer in de rij hoeft te staan. Zoek naar kortingstickets op de website van SeaWorld, inclusief speciale kortingstickets op weekdagen.

Overweeg seizoenspaspoorten

Als u van plan bent om SeaWorld meer dan één dag te bezoeken, vergelijk dan de prijzen voor kaartjes voor één dag met seizoenspaspoorten, die een verscheidenheid aan kortingen en voordelen bieden.

Combitickets voor meerdere parken

SeaWorld San Diego verkoopt combinatietickets voor Zuid-Californië, die ook een goede prijs-kwaliteitsverhouding hebben. Hiermee kunnen gasten profiteren van besparingen bij andere attracties in de omgeving, waaronder de San Diego Zoo, Universal Studios Hollywood, Disneyland en Disney's California Adventure.

Een CityPASS uit Zuid-Californië uit 2014 kost bijvoorbeeld doorgaans ongeveer $330 voor volwassenen en $290 voor kinderen. Het is 14 dagen geldig en geeft je toegang tot:

  • Eén dag bij SeaWorld en een tweede dag gratis
  • Een driedaagse parkhopper voor Disneyland Resort
  • Op een dag in Universal Studios Hollywood
  • Extra voordelen zoals Magic Morning-toegang tot Disneyland

Gratis toegang voor militair personeel

Als je actief militair bent of lid bent van de Nationale Garde (lid of reserve), geeft het Waves of Honor-programma je één dag gratis toegang voor jou en maximaal drie gezinsleden.

AAA-kortingen

AAA-leden kunnen tot 15% besparen op online gekochte tickets, $ 5 korting op tickets voor meerdere parken en passen bij de kassa, en tot 10% op dineren van dichtbij, waarvoor u de Guest Relations-stand moet bezoeken.

9. Plan voor de hitte

Ondanks de gematigde ligging in Zuid-Californië mag je de hitte niet onderschatten. SeaWorld San Diego ervaart zeker enkele warme temperaturen, vooral tijdens de zomer.

  • Neem hoeden, zonnebrillen, coole kleding en waterdichte zonnebrandcrème mee.
  • Als je sandalen draagt, vergeet dan niet om zonnebrandcrème op je voeten te smeren. Ze zijn een van de meest gemiste plekken die kunnen resulteren in pijnlijke zonnebrand.
  • Als de temperatuur 's middags stijgt, kun je overwegen om tentoonstellingen binnen en bij koud weer te plannen, zoals Wild Arctic of Penguin Encounter.

10. Blijf in de buurt van het park

Begin uw dag goed door te kiezen voor een hotel in de buurt van SeaWorld dat op loopafstand ligt of een pendeldienst naar het park biedt. Hiermee kunt u het verkeer vermijden dat u vaak tegenkomt wanneer u uw auto bij SeaWorld probeert te parkeren, evenals het parkeertarief van ongeveer $ 16. Als u van plan bent om bij SeaWorld te parkeren, kunt u wat geld besparen als u uw parkeerplaats vooraf reserveert op de website van SeaWorld.

11. Bescherm uw elektronische uitrusting

SeaWorld San Diego kan verwoestende gevolgen hebben voor elektronische apparatuur. Omdat het risico bestaat dat camera's en smartphones tijdens shows nat worden, is het belangrijk om een waterdichte wegwerpcamera aan te schaffen of waterdichte hoesjes mee te nemen voor uw bestaande apparatuur. Als u van plan bent uw cameratelefoon te gebruiken, gebruik dan een stevige waterdichte hoes, zodat u uw telefoon kunt beschermen tegen vocht en schade als deze uit uw hand glijdt en op de grond v alt.

Haal het meeste uit uw bezoek

Het volgen van deze handige tips kan ervoor zorgen dat u de best mogelijke ervaring heeft wanneer u SeaWorld San Diego bezoekt. Met een beetje voorbedachtheid en planning zal iedereen in uw groep zeker een geweldige ervaring hebben.

Aanbevolen: