Instructies en tips voor Feng Shui zoutwaterbehandeling

Inhoudsopgave:

Instructies en tips voor Feng Shui zoutwaterbehandeling
Instructies en tips voor Feng Shui zoutwaterbehandeling
Anonim
Wit Zout
Wit Zout

De zoutkuur is een van de belangrijkste klassieke feng shui-remedies om negatieve chi-energie tegen te gaan. De feng shui-zoutwaterkuur is een specifieke remedie voor de jaarlijkse ongunstige vliegende sterren.

Feng Shui-zoutkuur gaat negatieve energie tegen

De feng shui-zoutkuur gaat de negatieve effecten tegen van de jaarlijkse vliegende sterren 2 zwarte ster (ziekte) en 5 gele ster (ziekte en verlies/ongeluk). Deze vliegende sterren worden beschouwd als de twee negatieve energie-boosdoeners van klassieke feng shui. Deze noodlottige sterren bewegen elk jaar, dus je moet een jaarlijkse zoutwaterkuur gebruiken om ze tegen te gaan.

Benodigdheden

Verzamel de benodigde benodigdheden voordat je eropuit gaat om je zoutwaterkuur te maken. U kunt een online leverancier vinden om de Chinese I Ching-munten te kopen, maar de andere benodigdheden zijn gebruikelijk, dus het kan zijn dat u ze al in huis heeft. Aan het einde van het jaar gooi je al deze items in de prullenbak, dus zorg ervoor dat je items gebruikt waarvan je het niet erg vindt om ze op te geven.

  • 1 pintpot
  • Zeezout of roze Himalayazout
  • Water
  • 1 bord, dienblad of kom
  • Beschermend plastic of mat groter dan bord, dienblad of kom
  • 6 Chinese I-Ching-munten uit een veelbelovende dynastie
  • Vliegende sterrencalculator of vliegende sterrenkaart
Zoutmuntkuur
Zoutmuntkuur

Instructies

Zodra je de volgende stappen hebt gebruikt om het geneesmiddel te creëren, plaats je het in de getroffen sector. Eén kuur is meestal voldoende, maar als u merkt dat uw huis zwaar wordt getroffen door negatieve energieën, kunt u besluiten een tweede zoutkuur te plaatsen.

  1. Vul ¾ van de pintpot met zout.
  2. Vul de pot heel langzaam met water totdat deze gelijk staat met de bovenkant van de pot.
  3. Plaats zes Chinese I-Ching-munten met de beeldzijde naar boven (zijde van het Chinese karakter) in een cirkel bovenop het zout.
  4. Gebruik een mat, dienblad, bord of grote kom en plaats de pot in de positie van het huidige jaar met de 2 of 5 ster.
  5. Zorg ervoor dat je de pot in de open lucht zet en nooit in een kast.
  6. Als je twee zoutwaterkuren nodig hebt, herhaal dan stap 1 tot en met 5 om er één te maken voor de andere locatie.

Tips voor het onderhouden van zoutwaterbehandelingen

De zoutwaterkuur begint te kristalliseren langs de rand van de pot. Afhankelijk van hoe aangetast het gebied is waar u dit middel heeft geplaatst, kunnen de kristallen zich verspreiden en de pot en het bord of de bak volledig bedekken. Zorg ervoor dat er een soort beschermhoes of mat onder ligt en dat deze groter is dan het bord of de bak.

  • Controleer het water regelmatig en vul het indien nodig bij om het op peil te houden.
  • Raak de pot niet meer aan als je hem eenmaal hebt geplaatst. Dit zal de opgebouwde negatieve energie verstoren.
  • Plaats geen deksel op de pot. Het moet te allen tijde open blijven.
  • Als uw zoutzout onbeheersbaar wordt, gooi het dan op de juiste manier weg (zie hoe hieronder) en vervang het door een nieuw zoutzout.

Waar kan ik een zoutwaterkuur plaatsen

Om te bepalen waar je je feng shui-zoutwaterkuur moet plaatsen, zoek je de huidige locatie waar de 2 en 5 vliegende sterren zich in je huis bevinden. Je gebruikt de Flying Stars-calculator of maakt je eigen jaarlijkse Flying Stars-kaart.

Plaats uw Feng Shui-zoutkuur

Niet alle kamers in je huis hebben bescherming nodig tegen de vliegende sterren 2 en 5. De sectoren waarin deze twee sterren zich dit jaar bevinden, zullen van invloed zijn op de levensgebieden die door deze sectoren worden beheerst. Als vliegende ster nr. 2 of nr. 5 zich bijvoorbeeld in de zuidoostelijke sector van uw huis bevindt, zullen de negatieve energieën van de ster uw welvaartsgeluk beïnvloeden. Wanneer u het zoutkuur in uw vermogenssector plaatst, zal het de negatieve invloeden op uw vermogen tegengaan.

Hoe lang houd je je zoutwaterbehandeling vol?

Je wilt de zoutwaterkuur het hele Chinese zonnekalenderjaar op zijn plaats houden. Volgend jaar zullen deze twee schadelijke sterren verhuizen, en jij zult een nieuw zoutwaterkuur creëren voor de sector(2) waarin ze dat jaar zullen wonen.

Kamers die zoutwaterbehandeling nodig hebben

De belangrijkste kamers in uw huis die dagelijks worden gebruikt, zijn doorgaans het meest kwetsbaar voor de negatieve impact van vliegende sterren 2 en 5. Dit omvat meestal slaapkamers, holen, thuiskantoren, woonkamers, keukens, eetkamers en alle gemeenschappelijke ruimtes van het huis. Als de 2 of 5 ster het lopende jaar in een van deze kamers verblijft, plaatst u uw zoutwaterkuur in die kamer.

Gevallen waarin een getroffen kamer geen behandeling met zout water vereist

Klassieke feng shui-regels stellen dat als de 2 of 5 vliegende sterren zich in uw wasruimte of badkamer bevinden, een behandeling met zout water niet nodig is. De badkamer en wasruimte voeren afvalwater af, dus de negatieve impact van beide vliegende sterren is vrijwel hetzelfde als de typische bestaande ongunstige energie die al in deze kamers wordt aangetroffen.

Kamer die zelden wordt gebruikt, heeft nog zoutwaterbehandeling nodig

Als een vliegende ster 2 of 5 zich in een kamer bevindt die zelden wordt gebruikt, zoals een logeerkamer, is er mogelijk geen significante impact op het gezin. Voordat u het echter als onbeduidend afdoet, moet u rekening houden met de sector waarin de gastenkamer zich bevindt. De logeerkamer kan in een belangrijke sector vallen, zoals gezondheidszorg (oost), rijkdom (zuidoost), carrière (noord), nakomelingen (west) of welke andere impactvolle sector dan ook. In al deze gevallen moet je de zoutkuur in de logeerkamer toepassen.

Hoe u het zoutwaterkuur verwijdert en weggooit

De zoutwaterkuur moet op de juiste manier worden weggegooid. Probeer nooit enig deel van het geneesmiddel te recyclen. Al het zout, de munten en de materialen hebben de negatieve chi-energie geabsorbeerd die de vliegende sterren 2 en 5 aantrekken. Zodra de vliegende sterren verder zijn gegaan, moet je onmiddellijk het zoutkuur verwijderen dat je dit jaar hebt gebruikt. Je moet het uit je huis halen!

Zoutwaterkuur
Zoutwaterkuur

Gebruikte zoutwaterbehandeling weggooien

Om het verbruikte zoutwaterkuur weg te gooien, moet je het kuur in een plastic zak verzegelen en deze in de vuilnisbak buiten gooien voor de volgende afvalinzameling. Begraaf het nooit op uw eigendom. Dit zal alleen maar de negatieve energie in je land verankeren, dus zorg ervoor dat je alle bijbehorende zoutkuurartikelen weggooit, inclusief de mat en het bord/bakje dat wordt gebruikt om de vloer of het tafeloppervlak te beschermen.

Hoe de Feng Shui-zoutwaterkuur werkt

Klassieke feng shui biedt je zogenaamde tijdsdimensietechnieken om de beweging van chi-energie in je huis in kaart te brengen. Niet alle feng shui-scholen gebruiken de zoutwaterkuur. Het is gemaakt door de Flying Star School van Feng Shui. Deze school is de feng shui-praktijk voor het berekenen van feng shui-sterplaatsingen voor huizen en bedrijven voor zowel veelbelovende als ongunstige sterren.

Bereken ongunstige vliegende sterren

In feng shui wordt de tijdsdimensie bepaald door de negen getallen die in de Chinese numerologie worden gebruikt. Deze getallen zijn gerangschikt op het Lo Shu-raster (negen vierkanten). In Flying Star Feng Shui roteren de cijfers door het raster in vaste patronen die je via kompasrichtingen op je huis kunt toepassen. Deze cijfers vertegenwoordigen de vliegende sterren.

Bepaal welke kamers 2 en 5 Flying Stars zich bevinden

Feng shui-berekeningen op basis van het Chinese nieuwe zonnejaar onthullen door het gebruik van het Lo Shu-raster waar elke ster zich voor het lopende jaar bevindt. U plaatst dit raster eenvoudig over de indeling van uw huis om te bepalen welke kamer(s) de negatieve sterren 2 en 5 zijn verplaatst. Aan elke vliegende ster is een specifieke reeks energieën toegewezen. De zoutwaterkuur gaat deze negatieve energieën van sterren 2 en 5 tegen, zodat uw leven geen negatieve invloed heeft.

Gebruik de juiste kalenderdatum

Het Chinese Nieuwjaar wordt vaak het nieuwe maanjaar genoemd en moet niet worden verward met de Chinese zonnekalender. De datum waarop u uw jaarlijkse zoutwaterkuur vaststelt, is het Solar New Year. Je bent niet beperkt tot het opzetten van alleen een kuur op die ene dag. Je kunt op elk moment van het jaar een nieuwe kuur opzetten, zorg er wel voor dat je de juiste posities hebt voor de 2 en 5 vliegende sterren.

Zout water reinigt

In veel oude culturen, waaronder de Chinezen, wordt zout beschouwd als een reinigende werking en wordt het door verschillende sekten en religies gebruikt. Er wordt aangenomen dat zout boze geesten en negatieve energie afweert.

Metalen munten verdrijven negatieve Chi

In de feng shui-zoutkuur wordt de zuivering van zout gecombineerd met water, dat in combinatie een krachtig reinigingsmiddel is. Het is de toevoeging van metalen munten die helpen de chemische reactie te stimuleren die de negatieve chi-energie reinigt en verdrijft die in een huis wordt gebracht door de jaarlijkse beweging van de vliegende sterren 2 en 5.

Vervang Feng Shui-zoutkuur elk jaar

De feng shui-zoutkuur moet elk jaar worden vervangen op de datum van het nieuwe zonnejaar van de Chinese astrologie. Dit is de gemakkelijkste manier om ervoor te zorgen dat u het oude geneesmiddel hebt verwijderd en vervangen door een nieuw geneesmiddel.

Aanbevolen: