Antiekveilingen in Texas (per gebied)

Inhoudsopgave:

Antiekveilingen in Texas (per gebied)
Antiekveilingen in Texas (per gebied)
Anonim
Een opgewonden veilingmeester op een live veiling
Een opgewonden veilingmeester op een live veiling

Het maakt niet uit in welk deel van de staat je woont, antiekveilingen in Texas zijn bijna elk weekend beschikbaar, evenals vele andere avonden van de week. Antiekwinkelen is leuk, maar veilingen zorgen voor opwinding die je nergens anders kunt vinden.

Wat is een antiekveiling?

Een antiekveiling kan heel leuk zijn voor de antiekverzamelaar. Hiermee kunt u concurreren met andere verzamelaars en dealers om de nieuwste items die op de markt komen. Of je nu op zoek bent naar een Victoriaanse Eastlake-bank of een oude Chinese theepot, er zijn veilingen die gespecialiseerd zijn in die items. Je kunt ook een veiling bijwonen die bestaat uit een verzameling willekeurige items van nalatenschappen en andere verzamelaars.

Welke veiling u kiest, moet worden bepaald door wat u zoekt en hoe specifiek dat item is. Veel mensen vinden het gewoon leuk om tijd door te brengen op veilingen en te kijken naar de verscheidenheid aan objecten die te koop worden aangeboden, terwijl anderen een specifiek item voor hun verzameling gaan kopen.

Veilingprijzen: wat u moet weten

Veilingprijzen worden meestal bepaald door het veilinghuis en zijn gebaseerd op veel criteria, waaronder de prijs waarvoor een soortgelijk item op andere veilingen is verkocht. De veilingprijs is het punt waarop de veilingmeester begint met bieden. Houd er ook rekening mee dat er mogelijk andere kosten aan verbonden zijn.

  • Koperspremie- De koperspremie is een percentage dat wordt opgeteld bij de uiteindelijk overeengekomen prijs van het artikel. Als je op een veiling een item voor € 100,00 hebt gewonnen en er was een premie van 15%, dan omvatten je uiteindelijke kosten de premiumprijs van € 15,00.
  • Belasting - Belastingen worden aan uw artikel toegevoegd op basis van de uiteindelijke prijs, minus de koperspremie.
  • Verzending - Als u ervoor kiest om uw artikel te laten verzenden of bezorgen, kunnen er verzendkosten in rekening worden gebracht.

Het is belangrijk om deze dingen in gedachten te houden tijdens het bieden. Zodra u een artikel wint, bent u verantwoordelijk voor alle kosten die aan dat artikel zijn verbonden.

Geld en hamer, houten hamer en dollarbankbiljetten
Geld en hamer, houten hamer en dollarbankbiljetten

Antieke veilingen in Texas per gebied

Als u eenmaal heeft besloten een antiekveiling in Texas bij te wonen, moet u er een bij u in de buurt vinden. Bepaalde gebieden zullen meer veilingen hebben dan andere. U zult bijvoorbeeld honderden antiekveilingen rond Dallas-Fort Worth kunnen vinden, terwijl het onwaarschijnlijk is dat u er in de omgeving van Abilene een zult vinden die regelmatig wordt gehouden. Hier zijn een paar populaire veilingen in de staat.

Austin - Austin veilinggalerij

Austin Auction Gallery is gevestigd in Austin en heeft elk weekend veilingen. Ze beschikken over antiek en verzamelobjecten, waaronder porselein en glaswerk. Dit is een geweldige antiekveiling in Texas om bij te wonen als je op zoek bent naar iets specifieks.

Dallas - Dallas veilinggalerij

Dallas Auction Gallery verkoopt items van lokale landgoedverkopen, maar ook importproducten van over de hele wereld. Ze houden regelmatig veilingen en zijn een goede hulpbron als u op zoek bent naar een specifiek verzamelobject of antiek.

Houston - Galerijveilingen

Gallery Auctions in Houston is gespecialiseerd in meubels uit het midden van de eeuw, evenals veilingen van allerlei soorten antiek. Dit is een geweldige bron voor Frans antiek en moeilijk te vinden items voor uw verzameling. Ze houden elke week veilingen.

San Antonio - Ward Auctions

Ward Auctions is gespecialiseerd in Europees antiek, sieraden en verzamelobjecten. Ze houden ook landgoedveilingen ter plaatse, evenals voertuigveilingen.

Noord-Texas - Bright Star Antiques Co

Als je geïnteresseerd bent in zorgvuldig uitgekozen items, is een van de beste antiekveilingen in Texas die van Bright Star Antiques. Alles wordt vóór de veiling samengesteld, zodat u weet dat alleen op de beste items kan worden geboden.

Andere gebieden

Als uw regio in Texas niet in de lijst staat, kunt u mogelijk een lokale veiling vinden op Auction Zip, een website die antiekveilingen in Texas toont op postcode.

Stel een limiet in

Waar u ook heen gaat om een veiling bij te wonen, het is altijd een goed idee om een limiet in te stellen en uzelf daaraan te houden. U kunt verstrikt raken in de opwinding van het bieden en veel meer geld uitgeven dan u had gepland. Houd er rekening mee dat als u op een artikel biedt en het wint, u wettelijk verplicht bent om voor het artikel te betalen. Dit is een belangrijk aspect om in gedachten te houden bij het bijwonen van een veiling.

Besteed tijd aan het onderzoeken van de items waarin u geïnteresseerd bent voordat de veiling begint en bied op de items die u het leukst vindt. Geniet vooral van jezelf. Antiekveilingen in Texas zijn net als al het andere in de staat: erg groot.

Aanbevolen: