Flexibel vinyl voor keukenwerkbladen

Inhoudsopgave:

Flexibel vinyl voor keukenwerkbladen
Flexibel vinyl voor keukenwerkbladen
Anonim
Vinyl tegenmonsters
Vinyl tegenmonsters

Als je keuken een facelift nodig heeft, maar een volledige renovatie buiten het budget v alt, overweeg dan om flexibel vinyl te gebruiken voor keukenwerkbladen om je ruimte nieuw leven in te blazen. Vellenvinyl voor toonbanken is goedkoop, verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en patronen en is zo eenvoudig te installeren dat u het zelf kunt doen, zelfs als u nog nooit eerder een huisverbeteringsproject heeft aangepakt.

Waarom uw aanrecht vernieuwen?

Je keukenwerkblad zet de toon voor de rest van je keuken. Hij is groot, wordt elke dag veel gebruikt en de kleur zou het startpunt moeten zijn van de rest van je keukenpalet. Dus als het er afgeleefd uitziet, bekrast is, afbladdert of gewoon echt verouderd is, kun je overwegen om het te vervangen of bij te werken.

Naast het verkrijgen van een geheel nieuwe keukenlook voor een fractie van de kosten, kunt u met het bijwerken van uw aanrecht ook het volgende doen.

  • Verander het kleurenschema van de keuken, inclusief de kleur van de muur en de achterwand
  • Vervang een oude gootsteen en kraan door nieuwere modellen
  • Pak een kleur op de toonbank om de buitenhardware op je kasten te veranderen

Het beste van alles is dat een nieuw aanrecht u een hygiënische, kras- en vlekvrije werkplek geeft waardoor uw hele keuken weer als nieuw aanvoelt.

Wanneer flexibel vinyl gebruiken voor keukenwerkbladen

Er zijn tegenwoordig veel keukenwerkbladen op de markt. Als je van plan bent het hele aanrecht te vervangen, of als je momenteel een tegelwerkblad in je keuken hebt, dan is flexibel vinyl niets voor jou. Als u uw keuken daarentegen een frisse nieuwe look wilt geven zonder de kosten of het ongemak van het vervangen van uw werkbladen, is flexibel vinyl voor keukenwerkbladen een goede keuze.

Vlakvinyl wordt rechtstreeks op elk vlak, schoon en bestaand keukenwerkblad aangebracht. Dus als u oud, afbladderend laminaat of bekraste en bevlekte werkbladen voor vaste oppervlakken heeft, kunt u daar flexibel vinyl op aanbrengen. Hierdoor heeft u binnen enkele uren een gloednieuwe toonbank, waardoor u bespaart op de kosten van de aannemer, de verwijderings- en afvoerkosten van uw oude toonbank en op het materiaal zelf.

Flexibel vinyl kiezen en installeren

Velvinyl voor keukenbladen is eigenlijk een heel dunne, flexibele vorm van laminaat. Het wordt geleverd op rollen die groot genoeg zijn om uw aanrecht, de rand en een 4-inch achterwand in één vel zonder naden te bedekken. Hierdoor krijgt u een schoon werkbaar oppervlak.

Vlakvinyl is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, zowel effen als met een patroon dat lijkt op stenen zoals graniet. Kies een kleur of patroon dat u opties geeft voor muurkleur, gootsteen- en kraankleur en backsplash-tegels. Deze componenten zijn vaak de minst dure onderdelen van een keukenrenovatie, dus als u ze op uw aanrecht vervangt, krijgt u een complete keukenupdate voor veel minder.

Zodra je je vinyl hebt, maak je je bestaande aanrecht goed schoon. Verwijder eventuele losse randen rond de toonbanken door deze volledig weg te trekken. Meet uw tellers, houd rekening met eventuele randen, achterspatten en gootsteenuitsparingen en markeer een gebied op de vloer in de buurt met deze metingen.

Verspreid uw vinyl op uw vloersjabloon en knip het op maat met een schaar. Maak nu al uw bezuinigingen; zodra de lijm op zijn plaats zit, moet je snel handelen.

Schilder de lijm op je bestaande aanrecht en bedek alle gebieden waar het vinyl komt, inclusief randen en achterspatten. Breng het vinyl vanaf de verste hoek naar binnen aan en strijk het gaandeweg glad met uw hand. Zodra het plat is, gebruik je een deegroller en oefen je druk uit op het aanrecht om luchtbellen te verwijderen en je nieuwe vinyl aan je oude aanrecht te hechten. Plaats uw nieuwe gootsteen en kraan en u kunt uw nieuwe aanrecht onmiddellijk in gebruik nemen.

Doe het vandaag

Je keuken een facelift geven met flexibel vinyl voor keukenwerkbladen als uitgangspunt is eenvoudig en goedkoop. Een beetje verf, wat nieuw meubelbeslag en een nieuwe gootsteen en kraan en je hebt een gloednieuwe keuken. Waarom wachten? Update uw keuken vandaag nog.

Aanbevolen: