Onschadelijke maar grappige streken om uit te halen met vrienden of volwassenen

Inhoudsopgave:

Onschadelijke maar grappige streken om uit te halen met vrienden of volwassenen
Onschadelijke maar grappige streken om uit te halen met vrienden of volwassenen
Anonim
Pranked kantoormedewerker met plaknotities
Pranked kantoormedewerker met plaknotities

Je hoeft geen kind te zijn om praktische grappen en grappige grappen uit te halen met vrienden en familieleden; volwassenen houden er ook van om wat kattenkwaad uit te halen. De sleutel is om ervoor te zorgen dat je grap hilarisch is in plaats van schadelijk. Vermijd onbeleefde, gevaarlijke, schadelijke of kwetsende trucs en houd altijd je publiek in gedachten. Deze goede grapideeën voor vrienden en volwassenen zijn perfect voor een beetje volwassen lol.

Onschadelijke voedselgerelateerde grappen

Als het gaat om "hoe iemand voor de gek houden?" Er zijn veel manieren om het te proberen. Deze lijst met grappen gaat over eten of drinken. Voordat u deze trucs probeert, moet u er altijd zeker van zijn dat uw 'slachtoffer' geen voedselallergieën of andere gezondheidsproblemen heeft. Je wilt niet dat een domme grap onbedoeld schadelijk wordt.

Eten met ogen Prank

Als het om grappen voor volwassenen gaat, kun je met googly eyes niet fout gaan. Koop verschillende sets googly eyes en voeg ze toe aan verschillende dingen op de planken in je koelkast. Als ze de koelkast opendoen, zullen ze een beetje schrikken. Maar ze zullen zeker lachen om deze grappige, praktische grap. Je kunt het nog leuker maken door ogen toe te voegen aan potten die al een gezicht of ogen erop hebben.

Gezouten koekjes

Maak een partij zelfgemaakte koekjes en voeg zout toe in plaats van suiker. Verpak de koekjes in mooie blikken of schik ze op een bord. Laat het bord op tafel staan of breng het naar het huis van een vriend voor het avondeten. Vergeet niet een camera mee te nemen om de gezichtsuitdrukkingen van mensen vast te leggen wanneer ze een hap nemen.

Citroensap

Knijp een beetje citroensap in iemands water als hij of zij niet kijkt. Je kunt ook een kleine hoeveelheid azijn of zout toevoegen. Bereid je dan voor op hun reactie als ze nog een slokje nemen.

Jonge vrouw die een citroen in een kopje water knijpt
Jonge vrouw die een citroen in een kopje water knijpt

Bevroren ontbijtgranen

De avond voordat je deze grap gaat doen, giet je wat ontbijtgranen en melk in een kom. Zet de kom vervolgens een nacht in de vriezer. Bied de volgende ochtend aan om ontbijt te maken en plaats de bevroren ontbijtgranen en een lepel voor je 'slachtoffer'. Kijk en geniet terwijl ze een hapje proberen te nemen tijdens deze grappige grap. Dit zou een geweldige 1-aprilgrap zijn voor je ouders.

Veilige huishoudelijke trucs om te proberen

Grappen die je met vrienden kunt uithalen, gaan verder dan alleen eten. Je kunt ook dingen in en om het huis doen. Deze grappen zijn perfect voor huisgenoten en familieleden. Zorg ervoor dat het 'slachtoffer' geen haast heeft bij het uitvoeren van deze streken, aangezien dit kan resulteren in woede of gekwetste gevoelens.

Gooey Telefoon

Doe iets kleverigs op het oor of mondstuk van de telefoon, zoals tandpasta of pindakaas. Gebruik geen kauwgom, omdat deze in het haar van het slachtoffer kan blijven hangen en niet kan worden uitgewassen. Zorg ervoor dat de persoon niet allergisch is voor wat u op de telefoon zet. Bel de persoon vervolgens en bekijk zijn reactie.

Schoenen zijn kleiner geworden

Stop een schone sok of servet in de tenen van de schoenen van het "slachtoffer". Als je je ondeugend voelt, neem dan even de tijd om deze truc uit te voeren op elk paar schoenen dat de persoon bezit.

Meisje probeert verkeerde schoenmaat
Meisje probeert verkeerde schoenmaat

Ballonnen in de slaapkamer

Vul de slaapkamer met 'slachtoffers' met ballonnen. Kies met helium gevulde ballonnen voor de beste impact. Mogelijk moet je een heliumtank huren om deze truc uit te voeren. Wanneer de persoon de slaapkamerdeur opent, komen er ballonnen naar buiten zweven.

Deurtruc

Terwijl het 'slachtoffer' slaapt, plak je een stuk krant vanaf de bovenkant van het deurkozijn aan de muur boven de deur. Plaats schuimpinda's, popcorn of kleine bolletjes papier over de bovenkant van de krant boven de deur. Wanneer de persoon wakker wordt en de deur uitloopt, wordt hij overladen met deze lichtgewicht voorwerpen die op zijn hoofd drijven terwijl de krant scheurt.

Handdesinfectietruc

Pak een flesje handdesinfecterend middel en heldere lijm. Leeg het handdesinfecterend middel uit de container (bewaar het handdesinfecterend middel in een andere container, zodat u het niet verspilt). Spoel de fles met handdesinfecterend middel uit en laat deze volledig uitdrogen. Vervang het door heldere lijm. Laat de lijm een nacht onder een hoek drogen. Laat het handdesinfecterend middel achter voor uw nietsvermoedende slachtoffer. Ze zullen knijpen en knijpen, maar er komt niets uit.

Een heldere lijm op gelbasis werkt het beste. Zorg ervoor dat u geen lijm gebruikt die cyanoacrylaat bevat (te vinden in Krazy Glue en Super Glue) of een ander lijmproduct dat mogelijk onveilig is. Een niet-giftige, ongevaarlijke lijm die met water kan worden schoongemaakt, is het beste. Zorg ervoor dat het volledig droogt in de container met handdesinfecterend middel, omdat je niet wilt dat je doelwit daadwerkelijk lijm op zijn handen krijgt.

Spideraanval

Bevestig verschillende kleine nep-spinnen aan een dun touwtje. Plak het touw net boven de deurpost en sluit vervolgens de deur. Plaats de spinnen in de kleine ruimte tussen de bovenkant van de deur en de deurstijl. Wanneer je slachtoffer de deur opent, vallen de spinnen naar beneden en lijken ze op ze af te springen. Houd de videocamera gereed om hun reactie vast te leggen.

Veilige grappen op het gazon

Heb je wat goede grapideeën nodig? Als je stiekem bent, kun je een grote indruk maken door midden in de nacht of terwijl ze aan het werk zijn de voortuin van een vriend voor de gek te houden. Zorg er wel voor dat uw vriend niet gealarmeerd zal zijn door uw bezoek.

Toiletpapier huis
Toiletpapier huis

Hartaanvallen

Maak kleine papieren hartjes en plak ze op ijslollystokjes. Steek er honderden in de voortuin van het slachtoffer voor een geweldige Valentijnsdaggrap of gewoon om je liefde te tonen.

Een voortuin splitsen

Piet honderden plastic vorken in hun voortuin. Vorken zijn goed voor de tuin, omdat het de grond belucht als u ze verwijdert. Wees altijd bereid om je te helpen je grappen op te ruimen.

Meer leuke en veilige grappen

Sommige grappen zijn perfect voor specifieke situaties. Of je nu een truc uitha alt met je kamergenoot op de universiteit of een collega voor de gek houdt, je kunt deze grappige, praktische grappen proberen om volwassenen LOL te maken.

Autograppen

Woont uw vriend of familielid achter het stuur van zijn auto? Als dat zo is, kun je veel plezier beleven aan het uitvoeren van onschuldige autograppen. Van het resetten van de instellingen tot het in plasticfolie wikkelen van de auto van een vriend: je zult dol zijn op deze leuke en veilige ideeën.

Beker bovenop de auto
Beker bovenop de auto

Kantoorgrappen

Als je op 1 april aan het werk bent, kunnen deze kantoorgrappen veel inspiratie bieden. U hoeft niet te wachten op de vakantie; je kunt deze trucs ook gebruiken om elke dag van het jaar te lachen.

Campinggrappen

Zelfs volwassenen kunnen meedoen met kampeergrappen. Van de klassieker van het opmaken van een bed tot de creatieve graancirkels: deze veilige kampeergrappen zullen je verrukken.

Collegegrappen

College is een uitstekende gelegenheid voor veilige grappen. Je kunt je houden aan grappen in slaapzalen en seniorengrappen, of je overgeven aan andere soorten veilige praktische grappen op de universiteit.

Het onschadelijk houden

Of het nu het beste grapidee ooit is of niet, het is essentieel om rekening te houden met de gevoelens van de persoon met wie je de grap uitha alt. Misschien wil je de grap niet uithalen als er nadelige gevolgen aan verbonden zijn, vooral als het schade aan eigendommen, mensen of relaties met zich meebrengt, of als je een 1-april-grap probeert uit te halen met een leraar. Zolang je deze overwegingen in gedachten houdt, zal iedereen je grap net zo grappig vinden als jij. Nadat je klaar bent met deze grappen, is het tijd om wat grappen te bedenken die je met je broers en zussen kunt doen en een aantal grappen te bedenken die je aan je vrienden kunt vertellen. Je staat op het punt de grappigste persoon te worden die iemand kent!

Aanbevolen: