Pranks om vrienden uit te halen

Inhoudsopgave:

Pranks om vrienden uit te halen
Pranks om vrienden uit te halen
Anonim
Auto verpakt in plastic
Auto verpakt in plastic

grappige grappen om vrienden uit te halen zijn overal op internet, in boeken en in televisieprogramma's te vinden. Zolang grappen maar met plezier worden uitgehaald, kunnen ze vrienden helpen gekke herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Als je je vrienden echt wilt overhalen, dan is er een beetje creativiteit nodig om de perfecte grap te bedenken.

Een paar grappige streken om je vrienden uit te halen

Je kunt grappen uithalen ter ere van 1 april, de verjaardag van je vriend, of gewoon zomaar. Enkele belangrijke dingen waarmee u rekening moet houden als u van plan bent een grap uit te halen, zijn hoe groot u wilt dat de grap wordt gemaakt, met wie de grap wordt bedoeld, en overwegingen met betrekking tot tijd en geld.

Plastic toilet

Koop wat plasticfolie of saranfolie in een supermarkt. Doe plasticfolie om de pot van het toilet, onder het deksel, en wacht tot je ongelukkige slachtoffer besluit een pitstop te maken in de badkamer. Deze grap is geweldig voor iedereen die letterlijk van potjeshumor houdt!

Ruikt naar kip

Doe een bouillonblokje van kip (of groente of rundvlees) in de douchekop van je vriend. Als hij uit de badkamer komt, zeg dan dat "iets naar kip ruikt". Deze grap werkt goed voor iedereen met een speels gevoel voor humor.

Wortelzaden

Koop een pakje wortelzaden en schrijf een boodschap op de voortuin van je vriend. Wanneer de zaden beginnen te groeien, zullen ze de boodschap in hun gras kunnen zien. Onkruidverdelger doodt de wortelzaden niet, dus ze zullen niet kunnen bedenken hoe ze van je boodschap af kunnen komen.

Deurdief

Als je vriend weg is, maak je de deur los van het deurkozijn en verstop je hem op een slimme plek. Laat een blad met aanwijzingen achter en stuur ze op een leuke "speurtocht". Deze grap is leuk om uit te halen met een vriend die van een beetje mysterie houdt.

Het is alarmerend

Neem de telefoon van je vriend en stel dag en nacht vier of vijf alarmen in op verschillende uren. Ze zullen in de war zijn en zich afvragen wat er is gebeurd. Deze grap kan alleen worden uitgehaald als je de toegangscode van de telefoon van je vriend kent, of als hij of zij deze ontgrendeld laat.

Jelly Doors

Smeer vaseline op alle deuren in het huis van je vriend, en wanneer hij of zij een van de deuren probeert te openen, zal hun hand blijven glijden terwijl ze zich afvragen waarom je zo hard lacht! Zorg ervoor dat de ouders van je vriend(in) hiermee akkoord gaan en ruim daarna op.

Car Wrap

Koop verschillende pakjes saran-wrap. Als je vriend het druk heeft, sluip je naar buiten en wrap je zijn auto. Geef de auto een aantal volledige wraps, zodat je buddy niet bij de deurklink kan komen. Laat een grappig briefje achter en zorg ervoor dat je voorbereid bent als ze wraak nemen.

Pittige tandpasta

Tandenborstel met pittige tandpasta
Tandenborstel met pittige tandpasta

Koop een zeer pittige hete saus en voeg een paar druppels toe aan de tandpasta van je vriend. Zonder waarschuwing krijgen ze een vurige mond en geen uitleg waarom. Deze grap is geweldig als je je vriend wilt verrassen. Zorg ervoor dat u handschoenen draagt of uw handen daarna grondig wast om te voorkomen dat u hete saus in uw ogen krijgt. Dit kan ook een hilarische grap zijn om met je broers en zussen uit te halen.

Slangenbeet

Koop een paar nepslangen en verstop ze in de kamer van je vriend, in een paar lades of onder het bed. Houd de slangen gedeeltelijk verborgen en zie hoe je vriend uit zijn vel springt als hij een op de loer liggend reptiel opmerkt. Deze grap werkt goed als je vriend niet zo dol is op reptielen.

Tips voor het uithalen van epische grappen

Je kunt een fantastisch idee hebben voor een grap, maar de uitvoering totaal verpesten. Om er zeker van te zijn dat je grap succesvol is, probeer je:

  • Samenwerken met anderen om het beoogde grapslachtoffer af te leiden of bezig te houden.
  • Wees geduldig en kies de juiste dag en tijd om je grap uit te halen. Het is niet ideaal om dit in een stressvolle tijd te doen.
  • Kies een vriend die tegen een grapje kan en niet slecht zal reageren op je grap.
  • Breng de ouders van je vriend op de hoogte als je hun hulp nodig hebt bij het uithalen van de grap en of zij er mogelijk door worden beïnvloed.
  • Gedraag je niet anders tegenover je vriend(in) tijdens de planningsfase van je grap, anders vermoeden ze misschien dat er iets aan de hand is.

Neem voorzorgsmaatregelen

Hoewel grappen allemaal met plezier worden gemaakt, moet je een aantal voorzorgsmaatregelen nemen, zodat je niet in de problemen komt of iemands gevoelens kwetst. Houd in gedachten:

  • Doe nooit iets illegaals, het is gewoon niet de moeite waard om in aanraking te komen met de politie.
  • Wees niet wreed en kwets iemands gevoel niet; dat klopt niet, jullie zijn tenslotte vrienden.
  • Verniel geen schooleigendommen, vooral niet met seniorengrappen of aprilgrappen voor leraren. Het doet de school pijn en zal je waarschijnlijk in veel problemen brengen.
  • Als je vriend(in) allergieën heeft, houd daar dan rekening mee. Je wilt absoluut geen noodsituatie veroorzaken.

Volgen

Welke grap je ook uitha alt met je vriend, zorg ervoor dat je het allemaal met een goed humeur doet. Met slimme planning, goede samenwerking en een talent voor geheimhouding weet je zeker dat je een geweldige grap uitha alt.

Aanbevolen: