Uw gids om het meeste uit Prime Day te halen

Inhoudsopgave:

Uw gids om het meeste uit Prime Day te halen
Uw gids om het meeste uit Prime Day te halen
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Prime Day is de enorme jaarlijkse uitverkoop van Amazon waarop je een Kindle kunt kopen voor een absoluut sta altje en je huis kunt bedriegen met al je favoriete smarthome-apparaten. Alles, van robotstofzuigers tot smart-tv's en koptelefoons, staat voor je klaar met een flinke korting - wat is er beter?

Wist je echter dat Amazon niet de enige retailer is die zich maandenlang voorbereidt op Prime Day? Er zijn nog veel meer mensen die je graag online zien en die klaar staan om je te belonen met ongelooflijke aanbiedingen voor hun beste producten. Zodra je dat Amazon-winkelwagentje helemaal hebt uitgezocht met je favorieten, kijk dan ook eens goed naar alle andere merken en websites die grote verkopen aanbieden voor Prime Day.

Afbeelding
Afbeelding

Bed Bath &Beyond's Beyond Big Savings-evenement

Afbeelding
Afbeelding

Tot 50% korting? Van alles, van Keurig-machines met één kopje tot terrasmeubilair tot supercomfortabele beddengoedsets? Ehm, ja! Alsjeblieft en bedankt! Het Beyond Big Savings Event brengt honderden favoriete producten van Bed Bath & Beyond samen en biedt ze gedurende slechts een paar dagen aan met geweldige kortingen, dus pak ze nu het nog kan!

Afbeelding
Afbeelding

Chewy's verkopen en kortingen

Afbeelding
Afbeelding

Terwijl Chewy.com een aantal grote steals heeft voor elk soort huisdierouder tijdens het jaarlijkse Blue Box Event, kun je er zeker van zijn dat je deze week een aantal prachtige lekkernijen en speelgoed voor je beste vrienden kunt scoren terwijl Prime Day aan de gang is. Of je nu honden, katten, vissen, vogels, reptielen of een andere geliefde metgezel winkelt, Chewy heeft voor elk wat wils.

Afbeelding
Afbeelding

Verkoop van apparaten van Home Depot

Afbeelding
Afbeelding

Als er een grote aankoop is die je zeker wilt proberen te doen terwijl de uitverkoop bezig is, dan zijn het grote huishoudelijke apparaten. (Vertrouw me!) Dus als je wasmachine en droger een upgrade nodig hebben of als je vaatwasser zijn laatste braadpan heeft doorzocht, kijk dan zeker eens naar de apparatenverkoop van Home Depot.

Afbeelding
Afbeelding

Kohl's zomerse cyberdeals

Afbeelding
Afbeelding

Vooral als je je garderobe wilt vernieuwen, ben je bij Kohl's aan het juiste adres. Niet alleen is alles in hun opruimingssectie beschikbaar met een extra korting van 50% (zowel in de winkel als online), ze hebben ook een grote Buy One, Get One voor $ 1-uitverkoop op alles, van T-shirts, tanktops en korte broeken tot strandhanddoeken en badkleding - perfect om de zomer af te ronden!

Afbeelding
Afbeelding

Walmart's zomerrollbacks

Afbeelding
Afbeelding

Een Shark-robotstofzuiger voor minder dan $ 150? Maak je een grap? Schrijf me in! Dat is nog maar het begin van de terugdraaiverkoop van Walmart in de zomer, en deze week gaan ze in een hogere versnelling met de toevoeging van tientallen en tientallen producten.

Afbeelding
Afbeelding

Beste koop-terug-naar-school-deals

Afbeelding
Afbeelding

Ik weet het, ik weet het. Het voelt alsof "terug naar school" nog lang niet bestaat, maar het komt snel dichterbij! Profiteer snel van die besparingen met het halfjaarlijkse evenement van Best Buy, dat buitengewone kortingen biedt. De meeste focus ligt uiteraard op laptops en koptelefoons, maar kijk ook eens naar enkele van die televisie- en tablet-keuzes!

Afbeelding
Afbeelding

Target's dealdagen

Afbeelding
Afbeelding

Het is moeilijk om niet van Target te houden - er zijn zoveel keuzes van hoge kwaliteit! De Deal Days van Target dit jaar sluiten perfect aan bij Prime Day en bieden 40% korting op meubels, 40% korting op keukenartikelen en 25% korting op must-haves voor de universiteit, zoals beddengoed, opbergruimte en decoratie. Waar moet je niet van houden?

Afbeelding
Afbeelding

Ulta's geweldige schoonheidsdeals

Afbeelding
Afbeelding

Ik herinner me dat ik geïntimideerd was toen ik voor het eerst een Ulta tegenkwam - er was zoveel! Nooit bang zijn. Ulta heeft niet alleen een overvloed aan geweldige producten, ze zijn ook een stuk betaalbaarder dan ik eerst dacht, vooral deze week omdat ze optimaal profiteren van het online Prime Day-verkeer. Kijk eens naar hun huidige aankoop, ontvang een promotie van 50% korting op alles wat met krullende haarverzorging te maken heeft.

Afbeelding
Afbeelding

Wayfair's magazijnopruiming

Afbeelding
Afbeelding

Of je nu een nieuw vloerkleed of een comfortabele loveseat of nieuwe verlichting op het oog hebt, Wayfair heeft precies wat je nodig hebt! Hun huidige magazijnopruiming biedt dit alles en meer voor buitengewone prijzen. Houd ook de Summer Save-A-Thon in de gaten, die kortingen tot 60% biedt.

Aanbevolen: