16 streken om te doen met broers en zussen die ze nooit zullen verwachten

Inhoudsopgave:

16 streken om te doen met broers en zussen die ze nooit zullen verwachten
16 streken om te doen met broers en zussen die ze nooit zullen verwachten
Anonim
Broers hebben samen plezier
Broers hebben samen plezier

Het leven met broers en zussen kan niet leuker en onderhoudender zijn. Beleef een beetje plezier met je broers en zussen door een paar klassieke streken uit te halen. Deze onschuldige, grappige grappen zijn perfect voor 1 april of elke dag van het jaar waarop je je verwanten wilt laten stijgen.

Pranks om te doen met broers en zussen waardoor ze lachen en verhongeren

Het is niet altijd aan te raden om met een hongerige broer of zus te rommelen, maar als ze een groot gevoel voor humor in het leven hebben, zullen ze door een van deze op voedsel geïnspireerde grappen ongetwijfeld over de keukenvloer rollen.

Een gezonde draai aan McDonald's

Ga naar McDonald's en bestel een kipnuggetma altijd van 20 stuks. Bij thuiskomst verwijder je de goudklompjes en vul je de doos met worteltjes, kerstomaatjes en selderij. Nodig je uitgehongerde broer of zus uit aan de keukentafel voor een hapje. Zullen ze niet geschokt zijn als ze niets anders dan gezond voedsel op hun pad vinden? Wat ben jij een geweldige broer of zus, die altijd op de gezondheid van je dierbaren let.

Naar Brownie of NIET naar Brownie?

Wie houdt er niet van een warme, zelfgebakken brownie? Bedrieg uw gezinsleden door brownies op elkaar te laten lijken. Leg in een pan voldoende schone sponzen klaar om de hele ruimte te bedekken. Bestrijk de sponzen met chocoladeglazuur, zodat het lijkt alsof je een pan met lekkernijen hebt gebakken. Bestrooi de met chocolade bedekte sponzen met hagelslag en zeg tegen je broers en zussen dat ze er zelf één moeten nemen.

Laat ze dorstig

Je zus of broer een lekker, groot koud glas Jell-O aanbieden? Klop een kruik Jell-O op en giet het mengsel in kopjes. Plaats een rietje in elk kopje, plaats ze in de koelkast en laat ze opstijven tot ze stevig zijn. Als je broer of zus thuiskomt van een spannend potje basketbal, bied hem of haar dan verfrissing aan. Geniet van de blik van verwarring en dorst die inderdaad over hun gezicht zal kruipen als de vloeistof niet precies doet wat ze van plan zijn te doen.

Stapel ze met voedsel

Je slapende broer of zus is het toonbeeld van vrede en sereniteit. Terwijl ze het koud hebben, kun je een klein, onschuldig spelletje op hun hoofd spelen. Ervan uitgaande dat je broer of zus vrij stil blijft tijdens zijn slaap, stapelt hij sneetjes brood, crackers, koekjes of iets plats en lichts op de zijkant van zijn gezicht of op zijn voorhoofd. Zorg ervoor dat je alles documenteert en foto's maakt van je grap in actie.

Verwissel de specerijen

Doe je zus elke ochtend een theelepel suiker in haar havermout, of doet je broer religieus mosterd op zijn broodje ham? Schakel kruiden uit die je broer of zus het vaakst gebruikt. Doe zout in de suikerpot, suiker in het zoutvaatje of ranchdressing in het mosterdbakje. Niemand zal de ma altijd krijgen waarvan hij dacht dat hij die zou krijgen.

Dwaze broers en zussen grappen die ze uit de weg zullen ruimen

Maak deze grappen, en leun dan achterover en wacht op de geluiden van je broers en zussen die gillen!

" Bug" ze koninklijk

Het enige wat je nodig hebt om je dierbaren de stuipen op het lijf te jagen zijn een paar plastic beestjes die er heel realistisch uitzien. Voor een paar dollar kun je veel plezier beleven aan het verbergen van griezelige beestjes op plaatsen waar je broers en zussen ze het minst zouden verwachten. Plaats een plastic insect onder het kussen van je zus of bovenop de stapel aardappelpuree van je broer. Zorg ervoor dat ze niet opletten als je de griezelige look-alikes verbergt en zorg dat je een voorsprong krijgt als je weet dat je broer of zus deze grap zal volgen met een aanval op volle snelheid die jouw kant op komt.

Meisje met valse spin
Meisje met valse spin

Maak ze heel snel wakker

Vergeet het kietelen van hun tenen terwijl ze slapen. Als je je broer of zus voor de gek wilt houden, kom dan in karakter. Zet een griezelig masker op en schuif onder hun bed rond de tijd dat ze beginnen te roeren. Wanneer ze hun voeten op de grond zetten om hun dag te beginnen, pak dan hun enkel vast of laat je gemaskerde gezicht naar buiten komen en laat ze schrikken. (Zorg ervoor dat je dit niet doet met jonge broers of zussen of zeer gevoelige broers en zussen die misschien niet gemakkelijk over een plotselinge schrik heen komen.)

Verwar ze met de dag van hun geboorte

Eerlijk gezegd, ben je wel een broer of zus als je je broer of zus niet minstens één keer hebt verteld dat ze geadopteerd zijn? Breng de grap naar een geheel nieuw niveau door een valse geboorteakte te maken. Nagemaakte geboorteaktepapieren kunnen eenvoudig vanaf veel internetwebsites worden afgedrukt. Het enige dat u hoeft te doen, is op Afdrukken klikken en de belangrijkste informatie invullen. Laat ze ergens in huis achter waar je broer of zus ze niet kan negeren. Leun achterover en wacht tot je ze hoort brullen: "Moooooooom!"

Speel wat verkleedpartijen op een grote dag voor ze

Neemt jouw broer of zus voor het eerst zijn vriend of vriendin mee naar huis? Oh, wat een verwennerij voor een grappenmaker zoals jij! Betrek het hele gezin bij een verkleedactie en verander je ouders en broer of zus in vreemde mensen. Wanneer je broer of zus naar beneden rent om hun liefdesbelang te begroeten, ga dan op de bank zitten en wacht tot het tot hen doordringt dat hun familie echt allesbehalve typisch is.

Prank ze door alledaagse voorwerpen te saboteren

Als je creatief genoeg bent, kan vrijwel alles wat je in huis vindt, worden gebruikt in een grapoorlog tussen broers en zussen. Denk buiten de gebaande paden en bedrieg uw favoriete familielid met eenvoudige, alledaagse voorwerpen.

Weef een web van frustratie

Als je broer of zus weg is bij een vriend thuis of aan het sporten is, sluip dan gewapend met plakband en garen hun kamer binnen en weef een web dat hem een aanzienlijke hoeveelheid tijd zal kosten om er doorheen te komen. Je zult niet veel anders kunnen doen dan lachen als je ze ziet wegduiken en weven, terwijl ze door het garendoolhof kruipen dat je voor ze hebt gemaakt.

Serieus, wat kun je NIET doen met tandpasta?

Er zijn zoveel gemakkelijke en leuke streken die je kunt uithalen door gewoon tandpasta te gebruiken. Overweeg om een beetje kleurstof in poedervorm in de tube tandpasta te doen en zie hoe de tanden van je broer of zus regenboogkleurig worden. (Voedselkleurvlekken, dus vraag hier toestemming van je ouders. Grappen zijn minder leuk als je een week lang huisarrest krijgt!)

Profiteer van iets (of iemand) dat ze verachten

Heeft jouw broer of zus een persoon in de entertainmentwereld waar ze eerlijk gezegd niet tegen kunnen? Ze hadden zulke informatie nooit aan jou mogen onthullen, want nu kun je het als wapen gebruiken. Print kleine gezichtjes van de persoon die de dromen van je broer of zus achtervolgt en hang die kleine gezichtjes overal op. Laat geen enkele plek onaangeroerd. Bedenk plekken waar ze de komende dagen en weken naar zullen kijken, want deze grap is echt het geschenk dat blijft geven. Bekijk voor inspiratie het kunstwerk van deze geweldige broer of zus met de mok van acteur Nicolas Cage!

Alles in de koelkast houdt je in de gaten

Een pakje googly eyes maakt alles in de koelkast griezelig. Houd alles in de gaten, van de melk tot de appels en de blokjes kaas. Elke snack waar je broer of zus naar grijpt, zal aandachtig naar ze kijken. Dit is gemakkelijk, dwaas, onschadelijk en zal ongetwijfeld een broederlijke of zusterlijke glimlach oproepen.

Jong meisje dat thuis met gekke googly-ogen speelt
Jong meisje dat thuis met gekke googly-ogen speelt

Het goede oude plastic op de shampoofles-truc

Dit is een klassieke grap die je ouders waarschijnlijk jaren geleden met hun broers en zussen hebben uitgehaald. Open de shampoo- en conditionerflessen en bedek ze met plastic. Schroef het deksel er weer op en wacht tot het volgende broertje of zusje onder de douche springt. Ze zullen gefrustreerd en perplex zijn als ze proberen hun haar te wassen. De kans is groot dat ze op een gegeven moment met alle macht in de fles zullen knijpen, en de hele inhoud zal eruit stromen.

Vervang ze langzaam

Sommige van de allerbeste streken zijn die waar je geduld mee moet hebben. Na verloop van tijd onthullen ze zichzelf en worden ze des te grappiger omdat ze verder gaan dan de dag waarop de grap begon. Begin langzaamaan de foto van je broer of zus overal in huis te vervangen door een afbeelding van een willekeurige televisieacteur. Maak niet alle foto's tegelijk, slechts één hier en één daar, totdat op een dag elke afbeelding van hun gezicht in huis vervangen is door het gezicht van iemand anders.

Knoeien met de logins en contacten

Ga naar het Netflix-familieaccount en wijzig de inloggegevens van je broer of zus. Vervang hun naam door iets hilarisch en verander het wachtwoord erop. Maak van uw login iets dat uw plaats in de Prank War-hiërarchie zoals Princess Prankwar vestigt. Als je het wachtwoord van je broer of zus voor hun mobiele telefoon kent, ga dan naar hun telefoon en wijzig al hun contacten, zodat ze allemaal Lady Gaga of Ariana Grande kunnen lezen.

Verwarde tiener die naar smartphone kijkt
Verwarde tiener die naar smartphone kijkt

Grappen moeten grappig zijn, niet traumatiserend

Als het gaat om het uithalen van grappen over mensen, familieleden, seniorengrappen op school of anderszins, onthoud dan dat grappen grappig zijn en niet traumatiserend. Doe nooit iets waardoor u het risico loopt iemand anders fysiek te verwonden of emotioneel bang te maken. Jij kent je broers en zussen het beste, en je kent hun humorniveau en wat ze wel en niet aankunnen. Voordat je de ultieme grap uitha alt, moet je de goedkeuring van je ouders krijgen en ervoor zorgen dat alles luchtig en leuk blijft. Terwijl je toch bezig bent, kun je wat ideeën opdoen voor 1 april-grappen voor je ouders. Het loont de moeite om van tevoren voorbereid te zijn!

Aanbevolen: