Lillian Too's perspectief op Feng Shui in huis

Inhoudsopgave:

Lillian Too's perspectief op Feng Shui in huis
Lillian Too's perspectief op Feng Shui in huis
Anonim
Lantaarn en windgong hangend aan de veranda
Lantaarn en windgong hangend aan de veranda

Lillian Too wordt beschouwd als 's werelds meest gerenommeerde feng shui-meester van de 21e eeuw. Mevrouw Too is een selfmade miljonair en dankt een groot deel van haar succes aan het dagelijkse gebruik van feng shui-principes in haar huis en bedrijf.

De Feng Shui-leringen van Lillian Too: waar het begint

Volgens de leringen van mevrouw Too moet feng shui thuis beginnen, vooral aan de buitenkant van je huis. In haar vele artikelen en boeken legt ze het belang van externe feng shui uit. Deze zelfde principes worden ook door Lillian Too onderwezen in de seminars die ze geeft in haar thuisland, Thailand, en in het buitenland. Ze heeft op veel locaties seminars gehouden, waaronder in de Verenigde Staten van Amerika, en biedt af en toe online cursussen aan. Deze focus op de buitenkant van je huis is een van de eerste en belangrijkste feng shui-principes.

Buiten je huis

Mevr. Te vaak bespreekt ze in haar boeken en tijdschriftartikelen dat geen enkele hoeveelheid feng shui-remedies in uw huis de feng shui-problemen buitenshuis kan compenseren. Het terrein rondom uw huis moet in de juiste feng shui-uitlijning worden gebracht. Dit is een feng shui-principe dat van de ene feng shui-generatie op de volgende wordt onderwezen.

Feng Shui-landschap

Er zijn vier dieren die deel uitmaken van een echt feng shui-landschap. Deze omvatten:

  • Zwarte schildpad:Een van de belangrijkste kenmerken in je achtertuin zou een symbool van de zwarte schildpad moeten zijn. Dit kan worden gecreëerd door een berm- en steenlandschapselement. De zwarte schildpad zal je je hele leven steun geven, vergelijkbaar met de steun van een berg. Als je een berg achter je huis hebt, dan heb je de ideale zwarte schildpad.
  • Red Phoenix: Dit dier symboliseert de voorkant van je huis. Voor landschapsdoeleinden wilt u dat de voorkant van uw huis lager is dan de achterkant. Dit helpt om kansen en overvloed bij je voordeur te bezorgen.
  • Groene Draak: Dit dier wordt gesymboliseerd door een land dat niet vlak is, maar dat vergelijkbaar is met dat van de ruggengraat van een draak. De draak bevindt zich aan de linkerkant van je huis. Dit betekent dat je wilt dat de linkerkant van je perceel hoog en hoger is dan de rechterkant, waar de witte tijger zich bevindt.
  • Witte Tijger: De krachtige tijgerenergie is een aanvulling op die van de groene draak en bevindt zich aan de rechterkant van uw huis. Deze aanlanding moet lager zijn dan de linkerkant van de draak. Hierdoor ontstaat een ideale balans tussen deze twee dieren, zodat ze samen de bewoners van het huis kunnen beschermen.

Feng Shui leren voor thuistoepassingen

YouTube Video

YouTube Video
YouTube Video

Er zijn veel andere beschikbare bronnen voor de feng shui-student die te vinden zijn op de officiële website van Lillian Too. Hier vindt de student meer dan 100 boeken geschreven door deze geweldige feng shui-goeroe.

Een boek krijgen van Lillian Too

De grootste uitdaging waarmee je te maken krijgt bij het kiezen van een Lillian Too-boek is het verkleinen van je selectie. Titels als Lillian Too's Feng Shui for Interiors en Lillian Too's 168 Feng Shui Ways to Declutter Your Home zijn twee geweldige boeken om mee te beginnen terwijl je de wereld van Lillian Too en feng shui verkent.

Ontruim je huis

Waarschijnlijk de meest fundamentele feng shui-principe is de regel van opruimen. Elke feng shui-student moet haar huis onmiddellijk opruimen en schoonmaken. Dit alleen al zal de stroom van chi-energie openen. Naast de typische zaken zoals het ordenen van lades en kasten, moet je ook kapotte huishoudelijke apparaten en armaturen repareren of vervangen. Doorgebrande lampen moeten ook worden vervangen.

Meubelplaatsing

Meubels moeten zo worden geplaatst dat de natuurlijke paden van de ene kamer naar de volgende niet worden geblokkeerd. De slaapkamer fungeert als een vitale functie voor de gezondheid van de chi-energie in uw huis.

Wereld van Feng Shui

Naast haar talrijke boeken heeft Lillian Too een grote online winkel, World of Feng Shui, evenals fysieke winkels over de hele wereld waar je verschillende feng shui-behandelingen en -remedies kunt kopen.

Het voorbeeld volgen van Lillian Too

Een van de beste manieren om de kennis van een feng shui-meester te meten is aan de hand van het voorbeeld van haar leven. Als een feng shui-meester succesvol is in haar eigen leven, inclusief carrière en thuis, dan kun je er zeker van zijn dat ze behoorlijk capabel is en weet wat ze doet. Lillian Too is een uitstekend voorbeeld van hoe je succesvol kunt zijn met het toepassen van feng shui-principes bij je thuis.

Aanbevolen: