Namen van kaarsbedrijven

Inhoudsopgave:

Namen van kaarsbedrijven
Namen van kaarsbedrijven
Anonim
bedrijfseigenaar met kaarsendisplay
bedrijfseigenaar met kaarsendisplay

Een lijst met namen van kaarsenbedrijven laat zien hoe ze variëren op basis van verschillende factoren. Velen zijn gewone bekende namen geworden, terwijl andere een nichemarkt hebben gevuld.

Populaire namen van kaarsenbedrijven

De kaarsenindustrie is net als alle andere, omdat er verschillende grote spelers zijn wier producten overal herkenbaar zijn. De meeste van deze fabrikanten verkopen producten in hun eigen winkels, warenhuizen en cadeauwinkels, en ze zijn ook online aanwezig, waardoor klanten vanuit huis aankopen kunnen doen.

Yankee Candle

Yankee Candle Company Franse vanille grote potkaars
Yankee Candle Company Franse vanille grote potkaars

Yankee Candle is een toonaangevende kaarsenmaker met een flagshipstore in Williamsburg, Virginia. Yankee Candle is een icoon binnen de branche en beschikt over 150 geuren, seizoens- en speciale kaarsen en kaarsaccessoires. Met 475 bedrijfswinkels wordt Yankee Candle verkocht in meer dan 19.000 Amerikaanse retailers.

Dorpkaars

Village Candle staat bekend om hun geurkaarsen. Het kaarsenbedrijf is gespecialiseerd in vakmanschap en diverse gemengde geuren. Ze creëerden een kaarsinnovatie, een Dual Wick Technology™ die is ontworpen om een geuriger kaars te garanderen en tegelijkertijd een efficiënte en schoon brandende kaars te bieden.

Verlichtingen

Illuminations maakte een comeback in 2019 na het sluiten van de deuren in 2009. Het voorheen populaire kaarsenbedrijf. De nieuwe kenmerkende kaarsen bevatten 12 geuren, waarvan negen originele.

Koloniale kaars

Koloniale kaars Ocean Storm
Koloniale kaars Ocean Storm

Colonial Candle® opende officieel zijn deuren in 1909, vier jaar nadat Mabel Baker voor het eerst haar handgedompelde tapse bayberry-kaarsen verkocht. Baker was de eerste vrouw die een kaarsenbedrijf startte. Het oorspronkelijke bedrijf produceerde kaarsen in Cape Code, maar tegenwoordig bevindt de productiefaciliteit zich in North Carolina. Colonial Candle heeft zijn geurige kenmerkende ovale kaarsenpotten.

Kaars-Lite

Candle-Lite handgedompelde tapers werden voor het eerst geproduceerd in 1840 onder de bedrijfsnaam Emery Lard Oil and Candle Company, gevestigd in Cincinnati, Ohio. Je kunt allerlei soorten kaarsengeuren en -stijlen vinden, inclusief hun CLCo Wooden Wick. De kaarsen worden verkocht in supermarkten, drogisterijen en winkels. In mei 2016 richtte deze grote kaarsenproducent samen met PartyLite Luminex Home Décor & Fragrance op. Met dit nieuwe bedrijfsmodel presenteert het bedrijf nieuwe kaarsencollecties.

Gurley Candle Company

De Gurley Novelty Company begon in 1939 en stond bekend om zijn kleine waskaarsen in beeldjesstijl. De meeste geproduceerde nieuwe kaarsen hadden een vakantiethema, zoals Pasen, Halloween, Thanksgiving en Kerstmis. Deze kaarsen werden al snel gekoesterd en populair bij verzamelaars. De Vermont Country Store heeft verschillende Gurley-kaarsvormen gekocht om deze nostalgische kaarsiconen aan te bieden.

Directe verkoopkaarsenbedrijven

Deze kaarsenbedrijven vertrouwen op onafhankelijke contractanten om hun koopwaar te verkopen via thuisfeesten en evenementen. Velen van hen verkopen ook andere producten, waaronder geurartikelen voor in huis en huishoudelijke decoratie.

Kaarsen In Lantaarn Op Trap
Kaarsen In Lantaarn Op Trap

PartyLite

PartyLite biedt geur- en ongeparfumeerde kaarsen online aan, of kies ervoor om een feest te organiseren met een onafhankelijke adviseur of u kunt ervoor kiezen om PartyLite-consulent te worden. Dit bedrijf fuseerde met Candle-Lite om Luminex Home Décor & Fragrance te creëren. Je kunt hun kaarsencollecties kopen.

Diamond Creek-kaarsen

Het inspirerende verhaal van Diamond Creek Candles vertelt hoe medeoprichter David in 1980 op een uniek idee kwam om zijn vriendin ten huwelijk te vragen: plaats de verlovingsring in een kaars. Het bedrijf uit North Carolina plaatst een ring in elke potkaars met enkele ringen ter waarde van $ 100, $ 1.000 of $ 5.000. Heb je geluk?

High-end kaarsenbedrijven

Deze bedrijven maken kaarsen die een beetje luxer en daarom duurder zijn. Ze zijn te vinden in luxe warenhuizen en speciaalzaken.

  • Root Candles begon in 1869 met handgerolde bijenwaskaarsen. Tegenwoordig worden de kaarsen met de hand gemaakt door ambachtslieden met behulp van bijenwasmengsels. Je kunt geurkaarsen en ongeparfumeerde kaarsen kopen.
  • Armadilla Wax Works maakt zijn eigen kaarsmallen en is trots op hun ontwerpen. Je kunt stompkaarsen kopen, maar ook nieuwe kaarsen, zoals sneeuwbalvormige kaarsen en verschillende drijvende kaarsontwerpen.
  • Voluspa is trots op hun eigen ontwerpen met zeldzame geuren uit de hele wereld. Het bedrijf gebruikt gepatenteerde gemengde geuren om luxe geurkaarsen te maken. Je kunt veel van deze votiefontwerpen kopen in versierde dozen.
  • Diptyque kaarsen worden gemaakt in Frankrijk. Er zijn veel keuzes op het gebied van stijl, design en geur. U kunt ook uw eigen cadeauset samenstellen door drie of zes kaarsen te selecteren. Bij elke bestelling wordt een productmonster geleverd.
  • Votivo-kaarsen zijn een mix van natuurlijke ingrediënten en synthetische ingrediënten. De was is een gepatenteerd sojamengsel. Er worden verschillende geurcollecties aangeboden.
  • Jonathan Adler biedt kaarsen aan in keramische houders, metalen houders en glazen houders. De geurkaarsen presenteren unieke geurmengsels.
  • LAFCO Candles bieden gemengde geuren voor kaarsen. De handgegoten kaarsen worden gepresenteerd in handgeblazen kunstglazen houders. Prenten uit de 18e en 19e eeuw vormen de inspiratie voor enkele decoratieve verpakkingen van kaarsen.
  • Belle Fleur presenteert haar kenmerkende geuren in kaarsen in een elegante verpakking. Veel van de geurbeschrijvingen gaan gepaard met visioenen die zijn gecreëerd door de historische context, zoals hoe sandelhout werd gebruikt om hindoetempels te bouwen en hoe de geur ervan de bergketens vulde.

Meer bedrijfsnamen

Hier zijn enkele andere namen van kaarsenbedrijven, waarvan sommige misschien bekend voorkomen:

  • Archipelago Botanicals presenteert botanische aromatische kaarsengeuren in votief-, pilaar- en boxsets. Je kunt ook seizoensgebonden geschenkverpakkingen vinden met kruidengeuren.
  • Beanpod Candles produceert sojakaarsen en wordt beschouwd als een leider op het gebied van sojakaarsen in de kaarsenindustrie. Je kunt Beanpod-kaarsen kopen in verschillende winkels en online. Het bedrijf biedt een grote lijn kaarsen in verschillende maten, kleuren en bijna 100 geuren.
  • Mole Hollow Candles zijn verkrijgbaar in taps toelopende vorm, pilaar, votief en kleine taps toelopende vorm. Je kunt geur- en ongeparfumeerde kaarsen kopen, evenals bijenwaskaarsen.
  • Tyler Candle Company beschikt over verschillende kaarsformaten, van schattige kaarsen in potten van 3,4 oz tot kaarsen in glazen containers van 40 oz. U kunt uw favoriete geurkaars selecteren, gemaakt van een mengsel van soja- en paraffinewas.
  • WoodWick Candles presenteert gegoten kaarsen in zandlopervormige glazen containers en een paar ovale kaarsen. De lonten zijn gemaakt van hout en zorgen tijdens het branden voor een knetterende haardsfeer.
  • Chesapeake Bay kaars heeft een unieke kwaliteit aan hun kaarsen met exotische geurmengsels voor kaarsgeuren.
  • Aroma Naturals bevat pilaar-, pot- en drie-lontkaarsen met vakantiethema, dierenriem-, reiskaarsen, mozaïek en nieuwe kaarsen.
  • Habersham Candle Co biedt een ander type kaarsen met bloemen en andere botanische lagen in de was. Citronella-mengsels voor buitenkaarsen worden in keramische potten gegoten. Er zijn potkaarsen en "The Original Man Candle" in blikken met deksel verkrijgbaar.
  • Just Candles Co produceert handgegoten sojawaskaarsen. Je kunt ook geurkaarsen voor buiten vinden die in betonnen houders zijn gegoten.
  • White Barn Candle Co heeft 50 geuren in zes aromacategorieën. U kunt kiezen uit kaarsen met 3 lonten en kaarsen met één lont.
  • Yummi Candles bestaat uit geurkaarsenpotjes en theelichtjes. Je kunt ook vrijwel elk type kaars vinden, van zwevende kaarsen, votiefkaarsen, pilaarkaarsen, conische kaarsen tot bol- en herdenkingskaarsen.

Je eigen kaarsbedrijfsnaam kiezen

Als je hebt besloten om je eigen kaarsenbedrijf te starten, is het kiezen van een naam een zeer belangrijke stap.

Grafisch ontwerper ontwikkeling merklogo
Grafisch ontwerper ontwikkeling merklogo

Hoe bedrijfsnamen worden gekozen

Er zijn veel manieren waarop kaarsenbedrijven hun naam selecteren. Enkele hiervan zijn:

  • De voor- en/of achternaam van de oprichter van het bedrijf gebruiken.
  • Inclusief woorden die de kaarsen zelf beschrijven, of de ingrediënten die zijn gebruikt om ze te maken. Het woord 'aarde' in een bedrijfsnaam suggereert bijvoorbeeld natuurlijke materialen.
  • De locatie van het bedrijf gebruiken door een naam van een staat, stad of buurt op te nemen. Er kunnen ook andere geografische titels worden gebruikt, zoals waterlichamen of lokale natuurlijke oriëntatiepunten.
  • Creërende of humoristische woordspelingen, inclusief opzettelijke spelfouten en veelvoorkomende zinnen met een twist.
  • Inclusief schijnbaar willekeurige maar pakkende woorden, die een hip en modern bedrijf suggereren met nieuwe en exclusieve producten.

Maak je naam origineel

Je wilt niet alleen dat de bedrijfsnaam van je kaars gemakkelijk en gedenkwaardig is, maar je wilt er ook zeker van zijn dat niemand anders deze gebruikt. Zelfs een eenvoudige naam als 'Jane's Candles' zou kunnen worden gebruikt, dus maak een lijst van verschillende opties die u aanspreken. Zorg ervoor dat u een bestaande bedrijfsnaam niet dupliceert of er sterk op lijkt, anders loopt u het risico dat u door het oorspronkelijke bedrijf wordt aangeklaagd.

Handelsmerken en patenten

Zodra je een naam hebt gekozen, ga je online naar het United States Patent and Trademark Office om er zeker van te zijn dat de naam nog niet is geclaimd. U kunt ook alle informatie krijgen die u nodig heeft om uw unieke bedrijfsnaam voor kaarsen te handelsmerken.

Maak een website

Een ander ding om te overwegen is dat u waarschijnlijk een website wilt maken om uw kaarsenbedrijf te begeleiden. De beste websitenaam is die van uw bedrijf, gevolgd door een dot com, en zoekopdrachten naar domeinnamen zoals GoDaddy zullen u vertellen of uw naam in gebruik is.

Wat zit er in een naam?

De bedrijfsnamen van Candle kunnen klanten een idee geven van wat ze van hun producten kunnen verwachten. Van bijzondere namen die de suggestie wekken van zelfgemaakte kwaliteit en handgemaakte producten tot ingewikkelde namen die de indruk wekken van dure spa-artikelen: er zijn net zoveel verschillende bedrijfsnamen als er soorten en geuren van kaarsen zijn.

Aanbevolen: