Waar u gratis tuintijdschriften per post kunt krijgen

Inhoudsopgave:

Waar u gratis tuintijdschriften per post kunt krijgen
Waar u gratis tuintijdschriften per post kunt krijgen
Anonim
Tuinbladen bieden een schat aan inspiratie voor prachtige tuinen
Tuinbladen bieden een schat aan inspiratie voor prachtige tuinen

Gratis tuintijdschriften verbeteren uw tuinieropleiding. Leer nieuwe technieken, ontdek plantenvariëteiten en geniet van weelderige fotografie in je favoriete tuintijdschriften. U kunt meer leren over moestuinieren, bloementuinieren, rozen, kruiden en biologisch tuinieren via enkele van de meer populaire tijdschriften. Verzamel artikelen en foto's en plak deze in uw tuindagboek voor inspiratie en informatie.

Tuin en kas

Garden & Greenhouse is een tijdschrift dat zich richt op een breed scala aan tuiniers, waaronder standaardtuinders, hobbyistische glastuinbouwers en kleine commerciële of detailhandelstuiniers. Het tijdschrift verschijnt 12 keer per jaar en bevat redactionele columns en artikelen over planten, teeltpraktijken, producten en meer. Het wordt uitgegeven door Nichols Publishing Company. Om uw gratis abonnement te krijgen, gaat u naar de website en downloadt en verzendt u het vereiste formulier.

Tuinmansideeënboek

Ga naar Bewezen winnaars en ontvang een gratis exemplaar van het ideeënboek van hun tuinman. Het is een jaarlijkse publicatie die je telkens drie jaar lang kunt ontvangen (als je daarna nog steeds het abonnement wilt, verleng je het gewoon op de website). Het staat vol met prachtige foto's en tips en ideeën voor het creëren van prachtige ruimtes met verschillende planten en bloemen. Je vindt er ideeën voor unieke tuinen en manieren om planten te gebruiken in probleemgebieden, zoals een hellend landschap.

Johnny's geselecteerde zaden

Naast het bladeren door prachtige kleurenafbeeldingen van bekroonde groenten, kruiden, bloemen en meer, bevat de Johnny's Selected Seeds-catalogus nuttige informatie. Mother Earth News noemt het een van de beste tuincatalogi vanwege de gedetailleerde kweekinstructies en handige tips, en volgens de Press Herald is het ook een topkeuze. Bezoek gewoon de website en vul uw persoonlijke gegevens en kwekersprofiel in om uw gratis exemplaar te ontvangen, dat naar uw huis wordt verzonden.

Parkzaadboek

Park Seed Company is een van de grootste in de sector, en hun briljante, kleurrijke catalogus wordt door Birds & Blooms genoemd in een van de top tien. Naast duidelijke foto's en details over hun bloemen, groenten en planten staan er ook handige tips in de catalogus. U kunt ook voorgestelde tuinaccessoires, meststoffen en sluiproutes zoals zaadtape vinden. Bezoek hun website om uw gratis exemplaar van het Park Big Seed Book aan te vragen.

Meer ideeën voor het vinden van gratis tijdschriften

Als je niet veel geluk hebt met het bemachtigen van gratis tijdschriften, kun je een aantal andere opties proberen, die misschien wat tijd in beslag nemen.

Leen tijdschriften uit de openbare bibliotheek

Vrouw leest tijdschrift in bibliotheek
Vrouw leest tijdschrift in bibliotheek

Bezoek uw plaatselijke openbare bibliotheek voor een schat aan tuinboeken, tijdschriften en informatie. De meeste openbare bibliotheken zijn geabonneerd op de meest voorkomende publicaties en u kunt hen verzoeken zich te abonneren op aanvullende tijdschriften. Leen gratis tijdschriften en leer meer over je favoriete hobby.

Werfverkoop

In de maanden met warm weer is er in de meeste delen van het land veel tuinverkoop. Veel tuiniers vinden op deze verkopen schatten, waaronder dozen met tuinbouwtijdschriften en meer. Beschikbaar voor centen of gratis voor iedereen die ze wil meenemen, gratis tijdschriften zijn misschien maar een huis of twee verwijderd. Bekijk de laatste tuin- of garageverkopen en als die doos met stoffige tijdschriften aan het eind van de middag niet verkocht is, bied dan aan om ze gratis weg te brengen.

Bekijk Freecycle

Het Freecycle Network is een non-profitorganisatie met meer dan vier miljoen leden in verschillende landen. Leden registreren zich bij een lokale groep en melden zich aan voor online berichten. Leden plaatsen advertenties met 'Aanbiedingen' en 'Gezocht'. Aanbiedingen variëren van gratis keukenkastjes tot puppy's, maar tijdschriften, boeken en tijdschriften worden vaak gratis op de post gedaan, zolang je maar bereid bent naar de ophaalplaats te rijden en ze mee te nemen. Plaats uw gewenste advertentie voor gratis tuintijdschriften en hoop op een overvloedige oogst aan tijdschriften!

Lidmaatschapsaanbiedingen

Veel lokale en nationale tuinclubs bieden hun leden gratis tijdschriften aan. Hoewel u lidmaatschapscontributie beta alt, maken gratis tijdschriften of nieuwsbrieven doorgaans deel uit van het aanbod. De National Garden Club en The American Horticultural Society zijn voorbeelden van lidmaatschappen met gratis tijdschriften.

Kijk naar wedstrijden op tuinblogs

Bloggers houden ervan om in contact te komen met hun volgers, en af en toe kom je misschien een tuinblog tegen met een wedstrijd voor een tijdschriftabonnement. Een voorbeeld uit het verleden is deze van Jan Johnson, die een wedstrijd organiseerde waarbij abonnementen op Garden Design werden weggegeven aan drie gelukkige lezers.

Gratis tijdschriften bij bestelling

Bij sommige winkels kun je aanbiedingen vinden voor een gratis tijdschriftexemplaar bij je bestelling. Bij New England Hydroponics kunt u bijvoorbeeld een gratis exemplaar van Maximum Yield ontvangen bij uw bestelling.

Controleer lokale kwekerijen

Soms kun je lokale publicaties vinden die gratis exemplaren aanbieden aan mensen in de omgeving. Een voorbeeld is Triangle Gardener, dat gratis exemplaren verstrekt voor de gebieden Chapel Hill, Durham en Raleigh wanneer ze deelnemende kwekerijen, plantenwinkels, bibliotheken en meer bezoeken.

Zoek naar branchegerelateerde aanbiedingen

Je kunt ook promotie-aanbiedingen vinden op sommige websites, zoals Mercury Magazines. U moet een kort formulier invullen met informatie over uw beroep, en u wordt gevraagd of u wilt deelnemen aan verschillende proefaanbiedingen. Weiger deze aanbiedingen en u zult zien welke publicaties voor u beschikbaar zijn op basis van uw branche.

Tijdschriften aanvragen als cadeau

Vraag vóór je volgende verjaardag aan dat je in plaats van een gewoon cadeau liever een tijdschriftabonnement zou willen hebben. Zorg dat je een lijst met je favorieten hebt om te delen met vrienden en familie en je zult misschien verrast worden met een cadeau-abonnement.

Gratis tuintijdschriften online

Bekijk de volgende gratis tijdschriftaanbiedingen:

  • Lowe's, het huisverbeteringsbedrijf, biedt een gratis ideeënmagazine voor ideeën voor huis, tuin en landschapsarchitectuur. De Lowe's Garden Club belooft ook een gratis nieuwsbrief, samen met kortingsbonnen en speciale aanbiedingen.
  • Weekend Gardener magazine biedt een gratis online, digitale versie boordevol prachtige fotografie en gedegen advies.
  • Lees Fijn tuinieren online. Hoewel de gedrukte versie kost, zijn eerdere digitale versies gratis. Fine Gardening staat boordevol foto's en artikelen over alles, van ageratum tot zinnia's, en is een van de bekendste en meest geliefde tijdschriften voor de tuinliefhebber.
  • Download gratis geselecteerde artikelen uit de digitale uitgaven van The Garden voor informatie over planten, betere producten verkrijgen, bloemtips en meer.

Krijg tuininspiratie

Hoewel het moeilijk kan zijn om gedrukte tijdschriften te vinden die gratis naar je huis worden gestuurd, heb je een aantal mogelijkheden om elders gratis tijdschriften op te halen. Door tuinafbeeldingen te bekijken en tips te krijgen, kunt u inspiratie opdoen en de perfecte tuin realiseren.

Aanbevolen: