Verzamelbare engelenbeeldjes: populaire soorten en merken

Inhoudsopgave:

Verzamelbare engelenbeeldjes: populaire soorten en merken
Verzamelbare engelenbeeldjes: populaire soorten en merken
Anonim
Engel beeldje
Engel beeldje

Ontdek de populaire soorten engelenbeeldjes en verschillende merken om jouw perfecte engelencollectie te vinden. Je kunt kiezen uit baby-, beschermengelen, Hallmark, Afro-Amerikaanse en vele andere soorten.

Verken verzamelbare engelenbeeldjes

Verzamelbare engelenbeeldjes zijn gemaakt van glas, porselein, hout en hars. De stijlen zijn verschillend en kunnen op een schoorsteenmantel of tafel worden gebruikt. Je kunt ook verzamelbare kerstversieringen van engelenfiguren vinden. Bepaal gewoon welke stijl je leuk vindt en begin dan met verzamelen!

Klein houten engelbeeldje op tafel
Klein houten engelbeeldje op tafel

Verzamelbare engelenbeeldjes in hars

Veel van de engelenbeeldjes zijn gebaseerd op de sculptuur van een bekende kunstenaar en vervolgens geproduceerd in hars. Deze engelachtige creaties worden vervolgens met de hand beschilderd voor een perfecte finishing touch.

Blossom Bucket Angel-beeldjes van Barbara Lloyd

Blossom Bucket heeft verschillende hoeken, speciaal voor een leraar, vriendin, moeder, oma en anderen. Elke engel houdt een voorwerp vast dat haar snel identificeert. Bij elke engel zijn speciale liefdesboodschappen boven de zoomlijn weergegeven. Geen van deze engelen heeft gelaatstrekken. Deze weglating draagt bij aan hun engelachtige mystiek. Deze beeldjes zijn ontworpen door Barbara Lloyd en zijn gemaakt van beschilderde hars.

Willow Tree Angel-beeldjes door Susan Lordi

Willow Tree bevat engelenbeeldjes van beeldhouwer Susan Lordi. De harsengelen zijn met de hand beschilderd en elk voorzien van de kenmerkende draadvleugels. Sommige van de engelensculpturen zijn kinderengelen en beschermengelen die een kind vasthouden. Je kunt een paar van deze prachtige beeldjes ook vinden als kerstversiering. De engelen in deze collectie hebben geen gelaatstrekken en spreken tot de verbeelding.

Foundations-collectie door Karen Hahn

Karen Hahn creëert elegante engelenbeeldjes met luxe jurken en speciale betekenissen in de Foundations Collection. Bij elke engel vind je prachtige details en delicate gelaatstrekken. Deze beeldjes zijn gemaakt van steenharsen met een gladde afwerking en bevatten vaak andere details, zoals kristallen versieringen en andere versieringen. Sommige engelen hebben gescrolde berichten langs het onderste deel van de jurk.

Jim Short Angel-collecties

Artiest Jim Shore lijkt voor elke gelegenheid een engel te hebben. Deze engelen zijn gemaakt van hars en hebben zeer decoratieve gewaden, en de meeste hebben engelachtige halo's. Misschien kun je de zeer gewaardeerde engelen van de vier seizoenen, paasengelen, patriottische engelen, engelen van liefde of Heartwood Creek Angels vinden.

Thomas Kinkade Angel-collecties

Thomas Kinkade biedt verschillende collecties engelenfiguren, zoals Angels of Peace, Amazing Grace Angels en Irish-Inspired Remembrance. Deze fijn gedetailleerde engelencollecties zijn met de hand geschilderd.

Medium Gemengde Burton + BURTON Mooie Engelenbeeldjes

Je vindt een mix van harsengelen, porseleinen engelen en engelen met metalen vleugels bij burton + BURTON. Sommige engelenbeeldjes hebben religieuze boodschappen of boodschappen van hoop.

Afro-Amerikaanse engelenbeeldjes

Je kunt prachtige Afro-Amerikaanse engelenbeeldjes vinden, gemaakt van hoogwaardige hars. De verschillende collecties weerspiegelen de pracht van de aanwezigheid van engelen.

Keith Mallet Angel-collecties

Keith Mallet presenteert de beeldjescollectie Blue Willow Sister Angels. Deze elegante, handgemaakte engelen zijn met de hand beschilderd en dragen allemaal een inspirerende boodschap over zussen. De collecties van Mallet omvatten ook andere mooie Afro-Amerikaanse engelenbeeldjes.

Het zwarte kunstdepot

The Black Art Depot biedt verschillende Afro-Amerikaanse engelenbeeldjes. Sommige hiervan zijn Peace Angel, Love Angel, Praise Angel, Thank You Lord Angel, God Bless This House Angel en de Sash Angels die verkrijgbaar zijn met verschillende gekleurde sjerpen.

Porseleinen engelenbeeldjes

Porseleinen hoeken hebben een speciaal plekje in de harten van veel verzamelaars. Je vindt deze bijzondere beeldjes in verschillende uitvoeringen en stijlen. Merken voor verzamelfiguren, zoals Hallmark, zijn vaak voorzien van porseleinen engelen, evenals die van verschillende merken.

Lladró handgemaakte porseleinen engelen uit Spanje

Lladró handgemaakte porseleinen engelen zijn enkele van de meest exquise engelenbeeldjes die je kunt kopen. De aandacht voor ongelooflijke details maakt deze engelenbeeldjes ideaal voor de serieuze verzamelaar. Lladró heeft meer dan 60 jaar ervaring als wereldleider in het creëren van prachtige porseleinkunst. Je kunt alle soorten engelenbeeldjes vinden, waaronder kinderen en cupido's.

Lladro Curious Angel beeldje

Baby engel beeldjes

Baby-engelbeeldjes bieden een bijzondere tederheid en zachte liefde. Als je een collectie vindt die je leuk vindt, kun je je verzamelplanken vullen met deze schattige kleintjes.

Engelbeeldjes Hallmark Porcelain Collectibles

Hallmark toont engelen van verschillende beeldhouwers, zoals Joanne Eschrich, wier verzamelengelen zijn gemaakt van porselein.

Houten engel beeldjescollecties

Je kunt collecties vintage houten engelen vinden via verschillende wederverkoopwebsites. Misschien wil je er een paar kopen bij moderne, rustieke beeldhouwers.

  • Forest Decor biedt verschillende houten engelen aan die een combinatie zijn van onafgewerkte schors en afgewerkt hout. Gemaakt in Duitsland.
  • Etsy houtbeeldhouwers hebben veel handgemaakte houten engelen van verschillende houtbeeldhouwers.
  • AuldHome Design bevat een mangohouten engel met metalen vleugels en een hart.

Bosdecor Natuurlijke houten engel

Seraphim Classics-collectie

Sinds 1993 zijn de Seraphim Angels een Amerikaanse klassieker waar verzamelaars dol op zijn. Meer dan 100 van deze prachtige elegante engelen vormen deze geweldige collectie. Veel engelen zijn met pensioen, maar je kunt veel van deze verzamelobjecten te koop vinden.

Verzamelbare engelenbeeldjes

Er zijn veel prachtige engelenbeeldjes om te verzamelen. Het kan lastig zijn om slechts één collectie te kiezen en het kan zijn dat u uw display moet uitbreiden. Bent u ook geïnteresseerd in andere soorten beeldjes, ontdek dan welke antieke beeldjes geld waard zijn. Misschien heb je een geheime schat op je plank liggen.

Aanbevolen: