Meest populaire Tween-merken

Inhoudsopgave:

Meest populaire Tween-merken
Meest populaire Tween-merken
Anonim
Tween-meisjes winkelen
Tween-meisjes winkelen

Het fantastische aan een tween zijn, is dat je looks en stijlen kunt creëren die oudere tieners en volwassenen niet kunnen. Omarm je jeugd en kleed je in wat je persoonlijkheid laat zien, maar zorg ervoor dat je er PG uitziet en niet een R-rating. Of je nu een casual shopper bent, een trendy show-shopper, of gewoon pakt wat je in het oog springt, zorg ervoor dat je de populairste tween-kledingmerken bekijkt.

Trendy Tween-merken voor vrijetijdskleding

Tween-meisjes skateboarden
Tween-meisjes skateboarden

Houd je garderobe gevuld met de basics van deze informele, tween-liefhebbende winkels. Casual kleding is eenvoudig, makkelijk te mixen en matchen en bestaat uit je dagelijkse kleding. Afhankelijk van je budget wil je misschien wat meer uitgeven voor de standaard casual basics zoals denim, T-shirts en shorts. Begin je outfit altijd met een goede basis en bouw deze op naar jouw persoonlijke stijl.

Abercrombie & Fitch Kids

Abercrombie & Fitch staat in de modewereld bekend om al je denimbehoeften. Je zult het weten wanneer je deze winkel passeert vanwege de kenmerkende geur van Keulen die tijdens de wandeling naar het winkelcentrum sijpelt. Duik binnen bij Abercrombie & Fitch Kids en bekijk de overhemden, rokken, badpakken en natuurlijk de denim met het merklogo.

Aeropostale

Met meer dan 350 winkels wereldwijd kennen alle tieners Aeropostale als het trendy en goedkopere alternatief voor Abercrombie & Fitch. Kom langs om het assortiment overhemden met merklogo, seizoensjassen en accessoires te passen. Naast de prijspunten profiteert u het hele jaar door van de aanbiedingen die Aeropostale aanbiedt.

Hollister Co

Hollister Co is een modehit onder zowel tieners als tweens en biedt een breed assortiment kleding om uit te kiezen voor vrijetijdskleding. Net als Abercrombie heeft Hollister een geweldige denimselectie die bij vrijwel elke tiener past. Kijk terwijl je daar bent naar het gedeelte over schooluniformen als je naar een school gaat die specifieke kleding vereist. Ja, het is bijna te mooi om waar te zijn.

American Eagle Outfitters

American Eagle Outfitters (zoals Abercrombie & Fitch) staan in de top 10 van de beste tween-kledingmerken en worden vooral erkend vanwege hun hoogwaardige denim. Ze bieden ook andere casual en comfortabele items in de vorm van t-shirts, hoodies, schoenen en lingerie tegen betaalbare prijzen.

Brandy Melville

Brandy Melville staat in de tween-scene bekend om hun trendy stukken in coole snitten en kleuren voor jonge meisjes. Het aanbod van Brandy Melville omvat casual tween-basics zoals crop tops en minirokken, die worden gecompenseerd door meer praktische stukken zoals truien en getailleerde T-stukken. Hun online winkel wordt momenteel wereldwijd verzonden.

Uniqlo

Het Japanse basicsmerk Uniqlo wordt qua kwaliteit en prijs vaak vergeleken met GAP. Het maakt deel uit van het Fast Retailing-bedrijf, de vierde grootste kledingretailer ter wereld. Uniqlo biedt het hele jaar door geweldige casual kledingstukken voor tienermeisjes en jongens en heeft ook een back-to-school-collectie, waardoor je je tijdens het studeren goed voelt en er goed uitziet.

Stijlvolle kleding voor Tweens

Tweens die rondhangen
Tweens die rondhangen

Soms heb je geen zin om een spijkerbroek, een T-shirt en een sweatshirt aan te trekken. In plaats daarvan wil je je een beetje kleden, maar niet overdrijven. Ga in tijden als deze naar een van deze winkels voor de nieuwste stijlvolle tween-stijlen uit je favoriete tijdschriften.

Charlotte Russe

Deze immer populaire tween-bestemming heeft stijlen die wekelijks veranderen voor jonge meisjes. Charlotte Russe is budgetvriendelijk en heeft een geweldige selectie jurken en accessoires voor schooldansen, eerste dates en andere formele evenementen waarbij je je moet verkleden en dansen.

Voor altijd 21

Volgens lifestylepublicaties zou Forever 21 de perfecte winkel met ideale prijzen voor tweens zijn. Ga verder of ga online om door de honderden kledingkeuzes voor zowel jongens als meisjes te bladeren. De winkel is gericht op modebewuste tieners die hun garderobe graag opfleuren met een funky top of pittige accessoire.

Juicy Couture

Hoewel de prijs iets boven gemiddeld ligt, is Juicy Couture nog steeds een top 30 favoriet onder tieners overal ter wereld. Het merk staat bekend om zijn trainingspakken van velours en badstof, maar de lijn modieuze T-shirts en trendy accessoires is geweldig genoeg om indruk te maken op je nieuwste verliefdheid.

Rue 21

Rue 21 staat hoog aangeschreven voor tween-mode en is een in de VS gevestigd bedrijf waar je op de catwalk geïnspireerde trends voor zowel jongens als meisjes kunt shoppen. Ze hebben de populairste mode voor minder, zodat je in stijl je huis kunt verlaten.

H&M

Het in Zweden gevestigde modemerk H&M is een populaire mediakeuze voor internationale tieners. Ze bieden trendy stukken voor beide geslachten tegen onverslaanbare prijzen. Van eigenzinnig bedrukte overhemden tot pakjes ondergoed voor spotprijzen, bij deze wereldwijde retailgigant zit je niet ver mis.

Zara

De wereldwijde populariteit van de Spaanse retailer Zara groeit voortdurend, met de aanwezigheid van meer dan 3.000 winkels in 96 landen. Ze bieden een breed assortiment denimstijlen en mode voor tweens die net zo chic zijn als de heren- en damescollecties, maar met een beetje meer brutaal.

Urban Outfitters

Volgens tween-media is Urban Outfitters een 1 winkelbestemming voor tieners tot en met de universiteitsleeftijd. Naast vintage- en retrostijlen hebben ze ook trendgedreven stukken op het gebied van kleding en huishoudartikelen.

Atletische merken van Tweens-kleding

groep basisschoolkinderen
groep basisschoolkinderen

Het feit dat je aan het zweten bent op het atletiekteam of aan het trainen bent tijdens de sportschool, betekent niet dat je er niet stijlvol uit hoeft te zien. Er is een breed assortiment sportkleding beschikbaar voor tieners. Kijk naar je favoriete sporter voor inspiratie of bekijk populaire sportmerken.

Nike

Rondrennen tijdens de gymles zag er nog nooit zo stijlvol uit als je van top tot teen Nike-uitrusting draagt. Als branding van top tot teen niet jouw ding is, kijk dan eens naar de tennisschoenen die Nike aanbiedt. Daarnaast heeft het merk shorts, T-shirts, trainingsbroeken en windjacks in modieuze stijlen waar je zeker dol op zult zijn. Hun 1.152 winkels wereldwijd spreken immers voor zich!

Oude marine

Tuurlijk, Old Navy (het jongere broertje van GAP) heeft casual kleding die geweldig is, maar qua stijl is de atletische afdeling ook geweldig. Ga naar Old Navy voor nieuwe yogabroeken voor in de sportschool, hardloopshorts of basketbalshorts.

PacSun

PacSun staat in de top 20 van de beste tween-kledingmerken en blijft jongere mensen aantrekken met hun Californische lifestyle-kleding. Van mooie boardshorts tot draagbare denim, het wordt nog steeds als cool beschouwd om de nieuwste PacSun-stijlen te dragen.

Adidas

Het in Duitsland gevestigde merk Adidas staat hoog aangeschreven op het gebied van sportkleding en staat over de hele wereld bekend als de grootste rivaal van Nike. Omdat atletische kleding nog steeds de mode van de tween domineert, kun je hun kenmerkende gestreepte trainingspakken en geweldige sneakers vinden op hun officiële website.

Onder pantser

Met een groot aantal winkels wereldwijd biedt Under Armour schoenen, vrijetijdskleding en sportkleding die bij uw levensstijlbehoeften passen. Je kunt alles krijgen, van leggings en sport crop tops tot petten en hoodies, die erg trendy zijn op de tween-markt.

Roxy

In eerste instantie alleen een badkledinglijn, staat het damessurfmerk Roxy nu in de top 25 van de allerbeste tween-kleding. Van boardshorts en wetsuits tot zelfs sneeuwbroeken en thermische lagen, Roxy zorgt ervoor dat je goed uitgerust bent om de elementen te trotseren, ongeacht de tijd van het jaar.

Op de hoogte blijven van tween trendy kleding

Tweens hebben de luxe om met trends te experimenteren; Maar net als bij mode voor volwassenen en tieners zullen de trends van seizoen tot seizoen veranderen. Blijf op de hoogte van de huidige trends door binnen uw budget te winkelen, uw eigen stijl te creëren, kleding opnieuw te stylen en modetijdschriften te lezen.

Aanbevolen: