Populaire merken voor tienerkleding

Inhoudsopgave:

Populaire merken voor tienerkleding
Populaire merken voor tienerkleding
Anonim
tieners winkelen
tieners winkelen

Als je voorop wilt blijven lopen als het om mode gaat, moet je de nieuwste trends volgen. Gelukkig is het gemakkelijk om trendy mode in verschillende stijlen te vinden als je bij de populairste tienerkledingmerken winkelt. Bekijk de merken die consequent voldoen aan de onderscheidende smaak van tieners.

35 van de populairste tienerkledingmerken

Populaire kledingmerken voor tieners bieden tienerkledingstijlen voor jongens en meisjes die trendy kleding aanbieden met een frisse, jonge en leuke styling. Er zijn veel populaire tienerkledinglijnen.

Adidas

Het in Duitsland gevestigde merk Adidas staat bekend om hun schoenen en verkoopt ook sportieve jassen, shorts, broeken en T-shirts die de jock van elke tienerjongen of -meisje zullen plezieren. Reagan K. (19) uit Jamestown, NY, vertelt dat Adidas een van haar topmerken is omdat het "van betere kwaliteit is en veel langer meegaat dan andere merken." Als tiener met een beperkt budget is kwaliteit belangrijk voor haar.

American Eagle Outfitters

American Eagle Outfitters is een redelijk geprijsd Amerikaans kledingmerk dat in de meeste winkelcentra in het hele land te vinden is. Tieners uit internationale landen kunnen ook online klassieke, casual en moderne kleding verwachten bij American Eagle.

Billabong

Billabong, afkomstig uit Australië, richt zich op op surf geïnspireerde kleding; je hoeft echter geen surfer te zijn om te genieten van hun casual, strandklare stijl.

Brandy Melville

Tamara K. (18) uit Ladera Ranch, CA, zegt dat ze van Brandy Melville-kleding houdt omdat "ze schattig, betaalbaar en trendy zijn." Het Amerikaanse merk Brandy Melville groeit enorm op de internationale modemarkt voor tienermeisjes. Geïnspireerd door Los Angeles vinden tienermeisjes in de VS en Europa veel trendy modekleding en accessoires in hun online winkel.

Kampioen

Met hun combinatie van atletische kleding en streetwear, de populairste categorieën voor tienerstijlen, maakte Champion in 2019 een comeback bij jonge volwassenen. Coole en comfortabele basic sweatshirts en joggingbroeken zijn de basisproducten van het bedrijf die tieners een streetwear-sfeer geven als ze worden gecombineerd met andere merken.

Katoen aan

Het Australische merk Cotton On heeft nu 1.200 winkels in 12 verschillende landen. Ze hebben trendgedreven mode, maar ook hoogwaardige basics, tegen betaalbare prijzen.

Dickies

Het in de VS gevestigde merk Dickies is al lang een favoriet onder werkuniformen en is het niet-reguliere antwoord op jeans. Een Dickies-broek is een onmisbaar onderdeel van punkkleding.

Diesel

Het merk Diesel staat vooral bekend om zijn jeans. Het bedrijf, gevestigd in Italië, maakt ook exclusieve schoenen, horloges en zonnebrillen met een online winkel die wereldwijd wordt verzonden.

Express

VS brand Express biedt trendy kleding in standaard- en kleine maten tegen redelijke prijzen. Hun winkels zijn te vinden in vrijwel elk winkelcentrum in de VS, maar hun online winkel wordt exclusief verzonden naar de VS en Canada.

Voor altijd 21

Voor tieners die niet veel willen uitgeven, maar op de hoogte willen blijven van trendy mode-statements, is het Amerikaanse merk Forever 21 de plek om naartoe te gaan. Ze verzenden over de hele wereld en hebben in de lente zelfs goedkope schoolbalmode op voorraad. Ze hebben ook een aantal stijlen die geschikt zijn voor preteen-mode.

H&M

Het Duitse merk H&M biedt de nieuwste trends en stijlen in tienerkleding wereldwijd tegen betaalbare prijzen. Dat omvat bovenkleding, schoenen, casual looks en formele stukken, maar ook tassen en accessoires.

Hollister

Hollister heeft coole kleding uit Zuid-Californië en staat bekend om hun jeansstijlen en casual basics.

Hurley

Het merk Hurley is gebaseerd op skateboard- en surfstijlen rechtstreeks uit Californië. Dankzij teamsponsoring is het ook populair onder BMX- en motorcrossfans en wordt het nu wereldwijd verkocht.

Jack Wills

Voor tieners die stijlvolle, typisch Britse vrijetijdskleding willen dragen buiten de schooluren, is Jack Wills het Britse merk om uit te proberen. Hun online winkel wordt momenteel verzonden naar de VS, Europa en Hong Kong.

Levis

Het in de VS gevestigde Levis staat bekend als de koning van de denim wereldwijd en is een populair jeansmerk met tieners over de hele wereld. Ze bieden kwaliteitsdenim in verschillende snitten, stijlen en kleuren, en vertonen geen tekenen dat ze uit de mode raken.

Lululemon

De meeste ontwerpen van Lululemon zijn geïnspireerd op yoga en het merk stimuleert een gezonde, comfortabele levensstijl. Ze hebben eenvoudige kleding van hoge kwaliteit voor mannen, vrouwen en kinderen, waarin ze kunnen sporten of in het dagelijks leven kunnen dragen.

Michael Kors

Dankzij winkels als TJ Maxx kunnen zelfs tieners zich nu grote modelabels zoals Michael Kors veroorloven. Hoewel tieners dol zijn op Michael Kors-portemonnees en -tassen, houden ze ook van zijn kleding vanwege de eenvoudige, maar toch kwalitatieve uitstraling.

VOLGENDE

NEXT is een Britse retailer die mode, basics en schoenen van hoge kwaliteit aanbiedt voor zowel tienerjongens als meisjes. Hun online winkel wordt nu verzonden naar 72 landen over de hele wereld.

Nieuwe look

New Look heeft een speciale kledinglijn voor tieners waar ze gemakkelijk toegang hebben tot trendgedreven mode tegen lage prijzen. Ze zijn voornamelijk gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, maar hun online winkel wordt internationaal verzonden.

Nike

" Mijn favoriete merk is Nike vanwege hun verscheidenheid aan schoenen en sportkleding", vertelt Daniel A. (17) uit Orange County, CA. Het in de VS gevestigde Nike is een duurzaam merk. Het is wereldwijd populair bij zowel mensen die op zoek zijn naar hoogwaardige uitrusting tijdens het sporten als tieners die gewoon op zoek zijn naar een sportieve look.

De noordkant

The North Face staat bekend om zijn bovenkleding en buitensportkleding en is ontstaan in San Francisco. Hun prestatiekleding, uitrusting en schoenen zijn internationaal populair bij zowel tieners als volwassenen, en hun online winkel wordt naar 33 landen over de hele wereld verzonden.

Oude marine

VS kledingmerk Old Navy is het jongere, meer betaalbare zusje van Gap. Hun online winkel biedt grote maten en slanke maten voor zowel tienerjongens als -meisjes over de hele wereld.

PacSun

PacSun is de originele surf-geïnspireerde kledinglijn uit Californië. Ze bieden vrijetijdskleding, sandalen, jeans en accessoires aan - en verzenden nu internationaal voor tieners over de hele wereld.

Primark

Primark is een Iers bedrijf dat kleding, schoenen, accessoires en huishoudelijke artikelen aanbiedt. De slogan van Primark is 'Fashion for Less' en is vooral populair bij tieners vanwege de lage prijspositionering. Primark verkoopt niet online en heeft momenteel alleen fysieke winkels in Europa en de VS.

Trek&Beer

Het Spaanse merk Pull&Bear, onderdeel van Inditex, dat ook eigenaar is van Zara, is wereldwijd een populaire keuze voor vrijetijdskleding. Met alles, van overhemden tot handtassen, is er iets voor elke trendy tienerjongen of -meisje.

Riviereiland

Het Britse merk River Island verkoopt kleding, schoenen en accessoires aan internationaal gevestigde tieners. Hun prijspunten zijn iets hoger dan die van de gemiddelde kledingwinkel, maar de kwaliteit van de goederen weerspiegelt dit.

Roxy

Het Amerikaanse merk Roxy biedt kleding met een casual, zomers gevoel voor tienermeisjes. Roxy is een uitloper van de Quiksilver-lijn, bekend om zijn surferstijl, en wordt nu op veel internationale winkellocaties verkocht.

Rue 21

Rue 21 is gericht op Amerikaanse tienerjongens en -meisjes en heeft een aantal winkels in de continentale VS. Hun kleding is geïnspireerd op de nieuwste nationale trends en er zijn ook grote maten verkrijgbaar. Dom C. (15) uit Jamestown, NY, zegt dat Rue 21 zijn favoriet is omdat "ze de meest trendy kleding hebben" die past bij de stijl die hij graag draagt.

Stradivarius

Het Spaanse merk Stradivarius is zowel online als in meer dan 60 landen wereldwijd te vinden. Ze zijn gericht op jonge, modebewuste mannen en vrouwen die winkelen volgens de laatste trends.

Superdry

Het Britse merk Superdry levert kleding met een Amerikaans vintage gevoel en Japans geïnspireerde graphics. Ze bieden zowel casual basics als sportkleding die uniek zijn.

Topshop/Topman

Topshop en Topman zijn beide Britse merken die deel uitmaken van hetzelfde bedrijf. Ze richten zich op hoogwaardige, trendgedreven kleding, schoenen en accessoires, en zijn populair bij zowel tieners als volwassenen.

Urban Outfitters

Het Amerikaanse merk Urban Outfitters biedt stedelijke modestijlen voor de tienermassa wereldwijd, evenals meubilair voor appartementen en slaapzalen.

Bestelwagens

Actiesportmerk Vans staat vooral bekend om zijn skateboardstijl, maar is ook geliefd bij moderne VSCO-meisjes. Scott M. (18) uit Ontario, Canada, houdt van Vans-kleding omdat "ze er cool uitzien en comfortabel zijn. Maar ze zien er vooral cool uit." Het merk biedt klassieke instappers aan in leuke prints en basisstukken zoals T-shirts, broeken en sweatshirts voor heren, dames en kinderen, allemaal gericht op actiesporten zoals surfen, snowboarden en skateboarden.

Victoria's Secret ROZE

Victoria's Secret PINK is een tienerspecifieke lijn van intieme kleding, joggingbroeken, T-shirts en accessoires die een basisproduct is geworden onder middelbare scholieren en studenten in de VS. Hun online winkel wordt nu ook over de hele wereld verzonden.

Zara

Het Spaanse merk Zara, onderdeel van Inditex en eigenaar van Pull&Bear, is een populaire winkelbestemming voor tieners over de hele wereld. Ze bieden de laatste mode in alles, van T-shirts tot schoenen.

Coole kleding voor tienermeisjes en jongens

De mode verandert voortdurend, en de hippe jeans, schattige handtassen en schoenen van vandaag worden morgen achter in de kast geschoven. Houd daar rekening mee de volgende keer dat u in de verleiding komt om uw hele salaris uit te geven aan een spijkerbroek of welke stijl dan ook die op dit moment populair is. Trendy tiener- en zelfs tween-kleding kan leuk en stijlvol zijn, maar het zijn de klassieke stijlen die de tand des tijds zullen doorstaan.

Aanbevolen: