Feng Shui-advies voor het geluksaantal vissen in een aquarium

Inhoudsopgave:

Feng Shui-advies voor het geluksaantal vissen in een aquarium
Feng Shui-advies voor het geluksaantal vissen in een aquarium
Anonim
vis
vis

In feng shui zijn vissen en het aantal vissen in een aquarium altijd belangrijk. U kunt vissen gebruiken in een koivijver buiten uw huis of in een aquarium binnenshuis. Beide toepassingen zijn veelbelovend, vooral feng shui-goudvissen, zoals een Arrowana en zwarte heide.

Gelukkig aantal vissen in een Feng Shui-aquarium

De meeste feng shui-beoefenaars zijn het erover eens dat het getal negen het meest veelbelovende getal is, dus het is geen wonder dat dit het favoriete aantal vissen is voor je aquarium of aquarium. Het getal negen is het getal voor welvaart, wat symboliseert dat uw rijkdom een lange levensduur heeft.

Combinatie van negen vissen is veelbelovend Feng Shui

De beste combinatie van negen vissen in je huis in een aquarium zijn acht goudvissen of Arrowana-vissen (een Chinese geluksvis die vaak een drakenvis wordt genoemd en die het beste kan worden gebruikt in een koivijver vanwege de grootte van meer dan 1,20 meter) en een zwartgekleurde goudvis (zwarte heide). Met de combinatie van acht rode en één zwarte vis symboliseert de vis welvaart, energie en geluk. Het getal acht is het belangrijkste welvaartsgetal voor feng shui-praktijken.

Hoe één zwarte vis Feng Shui verbetert

De enige zwarte goudvis is het belangrijkst, omdat het doel ervan is om alle negatieve energie die je huis binnenkomt te absorberen. De zwarte goudvis wordt daardoor een symbool van bescherming. Als de zwarte vis sterft zonder enige bekende oorzaak, zoals te weinig zuurstof in het water, te veel eten of een gebrek aan voedsel, wordt aangenomen dat de vis stierf door het absorberen van pech die voor jou bedoeld was. Veel mensen geloven zelfs dat als een vis in het aquarium sterft zonder een gerechtvaardigde oorzaak, het offer ervan bedoeld is om jou de pech te besparen die jouw kant op kwam.

Verwijder en vervang dode vissen onmiddellijk

Je wilt een dode vis altijd onmiddellijk uit het aquarium verwijderen en deze zo snel mogelijk vervangen. Er zijn veel beoefenaars van feng shui die hun dode vissen een mooie begrafenis geven en gebeden of mantra's voor ze zeggen. Het is algemeen bekend dat zwarte vissen vaker sterven dan goudvissen; er zijn enkele biologische verklaringen, zoals dat de heide een slechter zicht heeft en niet eerlijk kan concurreren om het voedsel.

Aantal vissen gebaseerd op symboliek

Volgens de feng shui-principes spelen getallen een belangrijke rol bij de toepassing van feng shui. Deze rollen omvatten:

  • De symbolische betekenis van de cijfers, gebaseerd op hoe ze klinken wanneer ze in het Chinees worden uitgesproken
  • De betekenis van het getal, volgens de interpretatie van de Flying Star School van Feng Shui
Clown vis
Clown vis

Hoewel dit twee zeer belangrijke aspecten zijn van het gebruik van getallen in feng shui, is het niet gebruikelijk om het aantal vissen te selecteren dat je in een aquarium wilt gebruiken. Gebaseerd op de symboliek die geassocieerd wordt met getallen, kun je elk van de volgende aantallen vissen in een aquarium hebben om de energieën aan te trekken die aan elk getal worden toegeschreven:

  • Eén:Nieuw begin
  • Drie: Groei en ontwikkeling
  • Zes: Mentorgeluk
  • Acht: Geld en overvloed
  • Negen: Een lang leven, beschouwd als het gelukkigste getal
  • Alle veelvouden van drie (333, 888, etc.): Verdrievoudigt geluk van getal

Creëer een veelbelovend aquarium

Volgens de feng shui-principes is het toevoegen van een aquarium aan je huis of kantoor een uitstekende manier om veelbelovende chi naar je ruimte te lokken, vooral voor geluk, overvloed en voorspoed.

Schoon visaquarium
Schoon visaquarium

Het is uiterst belangrijk dat een feng shui-aquarium:

  • Is altijd schoon
  • Heeft circulerend zuurstofrijk water
  • Wordt goed onderhouden
  • Heeft een interessante omgeving voor de vissen
  • Heeft een balans tussen de vijf elementen van feng shui: water, hout, vuur, aarde en metaal.; elementen kunnen symbolisch zijn
  • Is gevuld met vrolijke vissen die in een schoon aquarium leven en die correct worden gevoerd, gezond zijn en positieve energie circuleren

De belangrijkste regel voor een aquarium is om het water schoon te houden. Als het water stagneert of vuil wordt, zal de vis niet gezond of gelukkig zijn. Dit type onverzorgde aquarium trekt negatieve energie aan (sha chi) die invloed kan hebben op alle gebieden van je leven, vooral op je vermogenssector.

Gebruik de juiste Feng Shui-plaatsingsregels voor aquarium

Naast het kiezen van het aantal vissen dat je in je feng shui-aquarium wilt verzorgen, volg je de feng shui-regels voor de juiste aquariumplaatsing voor de meest veelbelovende chi.

Beslissen over het juiste aantal vissen voor goede Feng Shui

Het feng shui-geluksaantal vissen in een aquarium of aquarium varieert afhankelijk van uw persoonlijke vliegende sterrenkaart en natuurlijk de grootte van het aquarium. De eenvoudigste regel is om acht goudvissen en één zwarte goudvis te hebben.

Aanbevolen: