Junior semi-formele jurken

Inhoudsopgave:

Junior semi-formele jurken
Junior semi-formele jurken
Anonim
Tieners in semi-formele jurken
Tieners in semi-formele jurken

Of je nu naar een speciaal feest, schoolfeest of gewoon een chique diner gaat, een junior semi-formele jurk kan de toon voor de hele avond zetten en je het gevoel geven dat je een prinses bent. Er zijn veel opties voor semi-formele gelegenheden, dus je kunt er zeker een vinden die goed bij jouw persoonlijke stijl past.

Waar vind je jurken

Hoewel kledingstijlen van seizoen tot seizoen veranderen, blijven sommige stijlen jaar na jaar populair. Er zijn verschillende op tieners gerichte retailers die een mooie selectie jurken aanbieden voor semi-formele gelegenheden.

Prom Girl

PromGirl heeft een enorme online winkel met jurken voor alle gelegenheden. De collectie jurken in de categorie Semi-formeel is geschikt voor elke gelegenheid die vraagt om een korte tot middellange feestjurk. Naast de nieuwste stijlen en kleuren voor homecoming-jurken heeft deze retailer specifieke selecties voor evenementen zoals afstuderen, sweet 16 en homecoming. De strapless hi-lo-jurk biedt een klassieke look die nooit uit de mode zal raken, maar leuk en flirterig is. Het wordt geleverd in lichtblauw en is verkrijgbaar in de maten 7 tot en met 11.

Droomfeest

Ook al zegt de naam prom, DreamProm biedt een ruime keuze aan semi-formele jurken, gecategoriseerd per evenement, zoals thuiskomst, sweet 16, feest, enz. De stijlen op deze site zijn meer high fashion dan je misschien zou vinden in uw plaatselijke winkels, maar de prijzen zijn nog steeds redelijk. Zo is de A-lijn sweetheart jurk versierd met strass steentjes waardoor het de uitstraling krijgt van een op maat gemaakte jurk. Het prijskaartje ligt echter onder de $ 150. Deze specifieke jurk is ook verkrijgbaar in 28 verschillende kleuren en maten 2 tot en met 16. Voor tieners die volwassen maten dragen, is de jurk ook verkrijgbaar in damesmaten 14 tot en met 26 voor $ 9,99 meer.

Je kunt het uiterlijk van al deze keuzes eenvoudig veranderen met verschillende accessoires en schoenen. Haar kan ook een grote impact hebben op hoe formeel je uiteindelijke look is.

Lengtes van semi-formele juniorjurken

Tienermeisje in eenvoudige semi-formele jurk
Tienermeisje in eenvoudige semi-formele jurk

Het mooie van junior semi-formals is dat ze verkrijgbaar zijn in een grote verscheidenheid aan lengtes, materialen en patronen. Omdat kledinglengtes en -stijlen zo sterk variëren van seizoen tot seizoen en zelfs van het ene deel van het land tot het andere, is de beste semi-formele lengte degene die er goed uitziet.

Kort

Veel meisjes dragen tegenwoordig kortere feestjurken, omdat flirterige rokken weer in de mode zijn. Ben je korter, dan kan een kortere rok je benen ook langer laten lijken. Meisjes die van vintage jurken houden, kunnen een Flapper-jurk in jaren 20-stijl dragen om een onderscheidende look te creëren. Als je echter te kort gaat, kan dit je ouders mishagen en je zelfs een uitstraling geven die je niet zou willen, dus zorg ervoor dat je de jurk vanuit alle hoeken in spiegels bekijkt, inclusief de achterkant, waar een toch al korte rok nog meer omhoog kan kruipen. Ga daarnaast even zitten, want de jurk komt nog meer omhoog als je zit.

Knielengte

Op zoek naar iets langer dan een mini? Junior semi-formele jurken tot op de knie kunnen de kloof opvullen tussen de casual feestganger en de partydiva van Captain. Hoewel knielange jurken iets moeilijker te vinden zijn, zijn ze veel veelzijdiger en kunnen ze vaak voor meerdere gelegenheden worden gedragen, zoals een schooldans, afstuderen en semi-formele feesten en bijeenkomsten.

Kuitlengte

Een junior semi-formele jurk tot op de kuiten zorgt ervoor dat de drager goed past op het schoolbal of een chique kerstfeest. Kuitlange jurken zijn ook perfect voor het bijwonen van een openingsevenement.

Gemeenschappelijk kledingmateriaal

meisje in semi-formele jurk tot op de knie
meisje in semi-formele jurk tot op de knie

Hoewel een semi-formele jurk technisch gezien elk materiaal kan zijn dat je maar kunt bedenken, inclusief unieke creaties gemaakt van ducttape, zijn er een paar materialen die vaak worden gebruikt, zoals:

  • Organza
  • Zijde
  • Chiffon

Naast deze gebruikelijke materiaalkeuzes voor kleding, kan elk materiaal dat glanzend of transparant is, worden gebruikt in combinatie met andere materialen. Je vindt er ook versieringen zoals pailletten en strass-steentjes.

Herinneringen creëren

Onthoud dat de speciale gebeurtenis waarbij je je semi-formele jurk draagt, meer over herinneringen gaat dan over iets anders. Het gebeurt zo dat het vinden van de jurk van je dromen je helpt je een prinses te voelen en voortbouwt op die herinneringen. Zodra je de jurk hebt gevonden waar je van houdt, is het tijd om te ontspannen en te genieten van je avondje uit in de stad. Krijg vervolgens specifieke tips over wat je moet dragen bij thuiskomst.

Aanbevolen: