Leuke stijlopties voor homecoming-jurken

Inhoudsopgave:

Leuke stijlopties voor homecoming-jurken
Leuke stijlopties voor homecoming-jurken
Anonim

Thuiskomst leuke stijlen

Afbeelding
Afbeelding

Thuiskomstjurken kunnen kort, lang, redelijk casual of net zo formeel zijn als traditionele galajurken. Elke school heeft een andere 'norm' als het gaat om kleding bij thuiskomst, dus vraag je vrienden welke stijl ze dragen of kijk in het jaarboek van vorig jaar voor foto's.

De ruches terugbrengen

Afbeelding
Afbeelding

Als je besluit wat je gaat dragen naar huiskomst, wees dan niet bang om het te combineren door een niet-traditionele stijl te dragen, zoals dit korte, strapless exemplaar met satijnen ruches. Het zal niet alleen laten zien hoeveel werk je in je benen hebt gestoken, maar het zal ook die delicate sleutelbeenderen accentueren. Wees klaar om los te gaan in dit op de jaren 80 geïnspireerde nummer.

Off-the-shoulder Rode Duivel

Afbeelding
Afbeelding

Rood is vetgedrukt. Rood is gedurfd. Rood is perfect voor elke huidtint. Pronk met je gedurfde persoonlijkheid in een prachtige, vloeiende rode jurk tot op de grond. Niet alleen word je omringd door rode tule, maar de witte kralen taille accentueert je rondingen. De delicate off-the-shoulder mouwen kunnen zorgen die je hebt over je armen verbergen terwijl ze pronken met die mooie sleutelbeenderen. Dit prinsessenstuk is perfect voor verschillende lichaamstypes en laat je date kwijlen.

Stippen voor mijlen

Afbeelding
Afbeelding

Je hebt hard gewerkt aan je thuiskomende lichaam. Laat het zien met een tweedelige jurk. De bescheiden witte top met korte mouwen wordt geaccentueerd door de opvallende polkadotrok. De rok die de rondingen volgt, is geweldig voor lange, slanke en zandloperfiguren en kan echt pronken met je troeven. De riem met pailletten accentueert ook je strakke buik. Hoewel het nog steeds een beetje pittig is, kan deze look ook werken voor tieners met een grotere bovenlijf.

Zonneschijn en kant

Afbeelding
Afbeelding

Mosterdgeel is misschien niet je eerste gedachte als je aan een homecoming-jurk denkt. Maar met de juiste uitstraling en accessoires kan een gele jurk een leuke en originele uitstraling zijn op jouw school. De hoge halslijn en kanten mouwen maken het perfect voor meisjes die op zoek zijn naar een meer bescheiden jurkje. De vloeiende rok van chiffon en de taille met riem zijn geschikt voor meisjes met rechte tot ronde vormen. De chiffon riem kan ook werken om eventuele onvolkomenheden te verbergen. Voeg je eigen smaak toe met originele schoenen zoals je favoriete Chucks.

Mooi in roze

Afbeelding
Afbeelding

Dit metallic roze wonder brengt de aantrekkingskracht uit de jaren 80 terug en wordt een succes op het schoolbal. De mouwloze look laat je halslijn mooi uitkomen, terwijl de nauwsluitende taille een slankmakende uitstraling geeft. De gezwollen tule ruches kunnen ook werken om je taille te accentueren.

Tijdloze rode godinnenjurk

Afbeelding
Afbeelding

Vind je innerlijke godin met een strapless rode jurk die niet alleen je taille slanker maakt, maar ook je rondingen laat zien. De wikkeltaille is geweldig voor alle lichaamstypes, inclusief grote maten, en zorgt voor een diep afslankend effect. De gekreukelde stof draagt alleen maar bij aan de aantrekkingskracht van de Romeinse godin die deze jurk creëert. De mouwloze top kan de mooie lijn van je schouders en nek echt accentueren. Combineer het met een aantal delicate zilveren of gouden sieraden om een echte godin te zijn.

Eenvoudig bloemmotief

Afbeelding
Afbeelding

Niet alle galajurken hoeven luxe te zijn. Simpel is soms de beste manier om je leuke stijl uit te drukken. Probeer een eenvoudige zwarte jurk met een leuk bloemmotief rond de zoom. De rode tailleband zorgt ervoor dat deze jurk geschikt is voor zowel grote als kleine lichaamsvormen. De doorschijnende stof langs de halslijn maakt dit sexy maar niet te onthullend. Een rok van chiffon voegt een beetje glamour toe aan je gala-decor.

Grijs kantplezier

Afbeelding
Afbeelding

Kant kan plezier toevoegen aan elk thuiskomstontwerp. Terwijl de grijze jurk een afslankend effect creëert en je lichaamslijn laat uitkomen, zorgt het gebloemde kant voor extra plezier terwijl het om je lichaam stroomt. De taille met riem zorgt ook voor een afslankend effect. Dikkere schouderbanden zorgen ervoor dat alles op zijn plaats blijft, maar laten toch je delicate rondingen zien.

Spelen met lengte

Afbeelding
Afbeelding

Feest aan de voorkant en elegantie aan de achterkant, dat is de naam van het spel voor dit leuke rode nummer. Met de bescheiden halslijn en taille met riem past hij goed bij verschillende lichaamstypes. De hoog-laag zoomlijn en a-lijn drapering van de rok kunnen de buik en heupen verbergen. Het lossere topje en de taille met riem kunnen er echter ook voor zorgen dat hoekige frames een meer zandloperfiguur krijgen. Dans en draai de hele nacht terwijl je nog steeds met je schoenen pronkt.

Leuk met bloemenprint en lange mouwen

Afbeelding
Afbeelding

Patronen zijn gewoon leuk. Ze kunnen niet alleen een beetje smaak toevoegen aan je thuiskomstkeuzes, maar je kunt ook volledig origineel zijn in je kledingkeuze. Je foto's zullen geweldig zijn met de kleuren die uit dit opvallende ontwerp springen. De taille zorgt ervoor dat alles naar binnen wordt getrokken, terwijl de mouwen eventuele onzekerheden kunnen verbergen. Een hartvormige halslijn geeft ook een vleugje decolleté, terwijl het bescheiden blijft voor middelbare scholieren.

Chiffon met één schouder

Afbeelding
Afbeelding

Soms is strapless gaan geen optie. Misschien ben je te zelfbewust of heb je gewoon een grotere of kleinere borst. In dit geval is het misschien meer jouw stijl om een licht, luchtig groen jurkje met één schouder te proberen. Het schreeuwt niet alleen de Romeinse godin, maar de lichte stof en kleur vallen langs je lichaamslijn. De prinsessenhoge taille creëert een kleinere taille-illusie voor grotere lichaamsstijlen. Het kortere kapsel pronkt nog steeds met al het werk dat je in je mooie kuiten hebt gestoken.

Eenvoudige elegantie

Afbeelding
Afbeelding

Je hoeft niet alles uit de kast te halen om er leuk uit te zien. Door een eenvoudige jurk te kopen met leuke versieringen zoals een ruche aan de voorkant en knopen, kan je look tot leven komen. Deze eenvoudige zomerjurk past bij de meeste tailles en lichaamsstijlen, maar als je niet graag met je slanke armen pronkt, wil je misschien een andere stijl.

Felle thuiskomstkleding

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel bloemen leuk zijn, kan het toevoegen van een cheetahprint je look stoer maken. Sommigen kiezen er misschien voor om een hele jurk met deze print te kopen; een kleine cheetah kan de look compleet maken, maar toch ingetogen zijn. Combineer het met een grijze riem en een eenvoudige knielange rok en elk meisje kan plezier hebben.

H altertop

Afbeelding
Afbeelding

Het hebben van een zijdeachtige jurk tot op de grond is typisch voor tieners die thuiskomen. Je kunt je look echt opfleuren door een unieke halslijn aan je jurk toe te voegen. H alterjurken met kanten overlay kunnen nog steeds pronken met je schouders en tegelijkertijd bescheiden zijn. Het creëert ook een unieke lijn langs je nek. De lijn van deze blauwe jurk en de slanke pasvorm zorgen ervoor dat elke maat mooi aanvoelt, maar werkt geweldig voor mensen met grotere borsten.

Driekwart mouwen

Afbeelding
Afbeelding

De transparante stof en mouwen zorgen voor een leuke uitstraling met de opvallende rode kleur. Door een meer bescheiden smaak toe te voegen, kun je met deze look nog steeds pronken met je geweldige benen. De geplooide rok en de tailleband zorgen voor een afslankende look.

Strikken en kant

Afbeelding
Afbeelding

Tweedelige kledingstijlen zijn een populaire trend en kunnen goed werken bij thuiskomst. Combineer een doorschijnende kanten top met een soepel vallend broekje met hoge taille, voor een mooie vrouwelijke stijl. Een witte jurk kan ook een lieve, romantische uitstraling geven.

Onthoud dat je, ongeacht voor wie de jurk is ontworpen, met de juiste houding elke look kunt creëren.

Aanbevolen: