Vind gratis spullen voor kinderen per post

Inhoudsopgave:

Vind gratis spullen voor kinderen per post
Vind gratis spullen voor kinderen per post
Anonim
Vader en dochter bij brievenbus
Vader en dochter bij brievenbus

Het regelen dat kinderen gratis leuke en leerzame items per post ontvangen, is een geweldige manier om een glimlach op hun gezicht te toveren zonder dat ze daarvoor geld hoeven uit te geven. Er zijn veel bronnen met gratis items die u kunt bestellen, en uw kinderen zullen het leuk vinden om gratis items te verwachten en per post te ontvangen!

Waar vindt u actuele gratis aanbiedingen voor kinderen

De beschikbaarheid en soorten gratis artikelen die kinderen per post kunnen ontvangen, veranderen regelmatig. Daarom is het erg handig om een paar websites te hebben die u kunt raadplegen om bijgewerkte informatie te krijgen over wat er beschikbaar is. Enkele geweldige bronnen zijn:

  • Vonbeau:Vonbeau somt een verscheidenheid aan gratis aanbiedingen voor kinderen op, waarvan sommige via de post komen. Aanbiedingen omvatten activiteitenpagina's, weggeefacties bij grote winkelketens en fotoboeken. Het beste van deze site is dat er de datum op staat waarop elke freebie aan de lijst is toegevoegd, zodat je weet hoe recent de aanbieding is.
  • Freaky Freddie's: Freaky Freddie's heeft een grote verscheidenheid aan huidige freebie-lijsten, waaronder een speciaal voor kinderen. Bij grote winkelketens kun je veiligheidssets, dierenboekenleggers, activiteitenboeken en informatie over gratis evenementen vinden.
  • Freeflys: Freeflys is een freebie-site waarvoor u zich moet registreren voor een gratis account met uw postadres of Facebook-verbinding om door te klikken naar gratis aanbiedingen. U kunt echter meer te weten komen over freebies en vervolgens Google gebruiken om er rechtstreeks toegang toe te krijgen als u dat wilt. Je kunt informatie vinden over gratis monsters, knutselprojecten, verjaardagsoproepen, kleurboeken en meer!

Kleur- en activiteitenpakketten

Een aantal organisaties bieden gratis kleurboeken en activiteitenpakketten aan die zowel educatief als vermakelijk zijn. Geweldige opties zijn onder meer:

  • EPA-activiteitenboeken: Als u uw kind wilt helpen onze impact op het milieu te begrijpen, zult u deze gratis EPA-activiteitenboeken geweldig vinden. U kunt ze naar uw kind laten mailen door op het postpictogram onder het boek te klikken.
  • Vlindertuinpakket: Kinderen zijn gefascineerd door de natuur, en het ontvangen van een gratis pakket per post om hun eigen vlindertuin te beginnen is een geweldige manier om deze interesse aan te moedigen.
  • PETA Kids: PETA heeft een verscheidenheid aan gratis aanbiedingen beschikbaar om kinderen te helpen leren over het beschermen van dieren, waaronder stickers en stripboeken. De gratis aanbiedingen staan ongeveer halverwege de PETA Kids-webpagina.
  • ENERGY STAR Publicaties: ENERGY STAR wil kinderen helpen inzicht te krijgen in het energieverbruik en het milieu. Daarom hebben ze twee gratis activiteitenboeken beschikbaar die uw kind per post kan ontvangen.

Gratis tijdschriften

Kinderen vinden het heerlijk om door tijdschriften te bladeren! Uitgevers die op verzoek gratis uitgaven aanbieden zijn onder meer:

  • LEGO: Als uw kind tussen de 5 en 9 jaar oud is, kan het per post een gratis abonnement van twee jaar op LEGO Jr. ontvangen. Het tijdschrift wordt zes keer per jaar verzonden en bevat LEGO-nieuws, interviews en leuke projecten om te bouwen.
  • PETA: Kinderen zijn dol op dieren, en PETA stuurt u graag eenmalig een gratis Helping Animals Guide-magazine.
  • Animal Wellness: Als uw kind van honden en katten houdt, krijgt hij/zij een gratis uitgave van het kleurrijke tijdschrift Animal Wellness.
  • Top Secret Adventures: Highlights Magazine stuurt u een gratis nummer van het tijdschrift Top Secret Adventures. Dit puzzelboek helpt uw kind op een leuke en spannende manier aardrijkskunde te leren!

Gepersonaliseerde gratis geschenken

Gratis tijdschriften en activiteiten krijgen is geweldig, maar kinderen zijn nog enthousiaster als ze gepersonaliseerde post ontvangen. Bekijk deze opties:

  • NASA: Uw kind kan een gesigneerde foto van een astronaut krijgen. Werk eenvoudig samen met uw kind om een brief te schrijven naar het NASA-hoofdkwartier om een ondertekende foto van hun favoriete astronaut aan te vragen.
  • Brief van de president: Uw kind kan over elk onderwerp naar de president van de Verenigde Staten schrijven en een antwoord ontvangen. Ongeacht uw politieke voorkeur, het is best leuk voor uw kind om een brief te krijgen van iemand die zo belangrijk is!
  • Ansichtkaart van Disney figuren
    Ansichtkaart van Disney figuren

    Brief van een Disney-personage:Als uw kind van Disney houdt, zal hij het nog leuker vinden om post van een Disney-personage te ontvangen. Uw kind kan naar zijn of haar favoriete personage schrijven en krijgt als tegenprestatie een gesigneerde ansichtkaart. Het personeel probeert er zeker van te zijn dat het briefje van het geadresseerde personage is, maar houd er rekening mee dat dit niet altijd mogelijk is.

Haal het meeste uit op kinderen gerichte gratis aanbiedingen

Een paar belangrijke tips waarmee u rekening moet houden als u op zoek bent naar gratis postorderartikelen voor uw kinderen:

  • De beste manier om te profiteren van gratis cadeaus voor uw kinderen via de post, is door er in één keer een flink aantal te bestellen. Omdat het weken of zelfs maanden duurt voordat deze gratis aanbiedingen arriveren, zal uw kind de komende maanden regelmatig post ontvangen als u vandaag veel bestelt.
  • Sommige organisaties die gratis aanbiedingen aanbieden, gebruiken hun mailinglijsten voor marketing of verkopen deze aan direct mail-bedrijven. Er zijn twee manieren om hiernaar te kijken. U kunt uw kind 'junkmail' laten ontvangen, ernaar kijken en ervan genieten, en het vervolgens weggooien. Of u kunt initialen of valse namen voor uw kinderen gebruiken om te voorkomen dat hun echte informatie aan adverteerders wordt verkocht.
  • Tenslotte, zorg ervoor dat u oplichting met gratis aanbiedingen vermijdt, zodat u zeker weet dat elke gratis aanbieding die u aanvraagt legitiem is. Blijf bij bekende merken, bureaus en organisaties. Helaas zijn er veel valse freebie-aanbiedingen online die er alleen zijn om misbruik te maken van uw persoonlijke gegevens.

Maak de dag van uw kind

Als u gratis artikelen per post voor uw kind bestelt, maakt u zijn of haar dag twee keer goed: één keer wanneer u hem over de bestelling vertelt, en één keer wanneer de verrassing eindelijk per post komt! Bovendien help je ze de belangrijke les te leren dat niet al het leuke geld hoeft te kosten.

Aanbevolen: