Leger des Heils opgehaald

Inhoudsopgave:

Leger des Heils opgehaald
Leger des Heils opgehaald
Anonim
mannen tillen ladekast op busje
mannen tillen ladekast op busje

Je ongewenste spullen doneren aan het Leger des Heils is een geweldige manier om wat ruimte in je huis vrij te maken en tegelijkertijd een waardevol goed doel te steunen. Afhankelijk van welke diensten bij u in de buurt beschikbaar zijn, kunt u mogelijk regelen dat uw donatie wordt opgehaald.

Soorten geaccepteerde donaties

Het Leger des Heils accepteert vele vormen van donaties. Van geldelijke bijdragen tot schenkingen van huishoudelijke goederen en kleding, alles wat de levens van de minder bedeelden helpt verbeteren, wordt gewaardeerd. Schenkingen van meubilair en huisraad kunnen vaak bij u thuis worden opgehaald.

Dit is een handige service omdat veel mensen geen grote spullen kunnen afleveren bij hun plaatselijke Leger des Heils. Het is ook handig voor degenen die spullen willen doneren, maar niet kunnen rijden. Soorten items die als donatie worden geaccepteerd zijn onder meer:

  • Kleding voor heren, dames en kinderen
  • Meubels in goede staat (bedden, dressoirs, stoelen, banken, tafels, enz.)
  • Apparaten zoals wasmachines, drogers, airconditioners, fornuizen, magnetrons, tv's en koelkasten worden allemaal geaccepteerd
  • Diverse artikelen zoals fietsen, grasmaaiers, speelgoed en zelfs kantoorapparatuur
  • Voertuigen

Donaties moeten in werkende staat zijn, schoon, klaar voor gebruik en in overeenstemming met de huidige veiligheidsnormen. Omdat ophaaldiensten de organisatie geld kosten, is het het beste om de artikelen in de best mogelijke staat te hebben. Als u vragen heeft over een mogelijke donatie, kunt u deze het beste bespreken met uw plaatselijke Leger des Heils.

Een donatie-afhaling plannen

De beschikbaarheid van de ophaalservice varieert per locatie, op basis van het beleid en de capaciteit van de winkels van het Leger des Heils in jouw regio. Om erachter te komen of er bij u in de buurt kan worden opgehaald, kunt u het beste eerst naar de pagina 'Een afhaal plannen' op de website van de organisatie gaan en uw postcode invoeren. U ontvangt een bericht waarin wordt aangegeven of er onlinediensten beschikbaar zijn in uw regio.

  • Als u in een gebied woont waar het mogelijk is om online een ophaling te plannen, moet u het formulier op het scherm invullen om details te geven over welke items u heeft die moeten worden opgehaald. Zodra dat is voltooid, kunt u doorgaan naar een scherm waarin u uw ophaling kunt plannen. Vrachtwagens rijden bezorgroutes, die van invloed zijn op de beschikbaarheid van datums in specifieke gebieden. U kunt instructies voor de chauffeur invoeren, bijvoorbeeld waar u de spullen op uw terrein achterlaat of of hij bij u aan de deur moet kloppen om ze op te halen. U moet een gratis account op de website aanmaken om de afspraken af te ronden.
  • Als online diensten niet beschikbaar zijn, betekent dit niet noodzakelijk dat afhalen geen optie voor u is. U kunt echter niet online een afhaling plannen. Het systeem geeft u het telefoonnummer van het plaatselijke Leger des Heils-kantoor, en u zult moeten bellen om te vragen of zij bereid zijn uw donatie op te halen. Zorg ervoor dat u het soort en de hoeveelheid dingen beschrijft die u wilt doneren, aangezien dit van invloed kan zijn op de vraag of zij wel of niet bij u thuis kunnen komen om uw spullen op te halen. Hoewel veel soorten donaties die de organisatie accepteert, kunnen worden opgehaald op locaties waar deze service beschikbaar is, kunnen er naar goeddunken van de individuele regio beperkingen op de hoeveelheid van toepassing zijn. Eén locatie kan bijvoorbeeld een minimum van vijf dozen hebben als u wilt dat ze uw donatie ophalen, terwijl sommige locaties naar u toe komen voor donaties van elke omvang.

Als u niet via de website wilt beginnen, kunt u ook het nationale gratis nummer van het Leger des Heils (800-728-7825) bellen om het proces te starten. Houd er rekening mee dat de medewerker die uw oproep beantwoordt, u zal doorverwijzen naar het plaatselijke kantoor voor hulp bij uw verzoek.

Waar gaat de donatie naartoe?

Als je een artikel doneert aan het Leger des Heils, komt het vaak terecht in een Familiewinkel van het Leger des Heils. De winkels bevinden zich in veel gemeenschappen en zijn bedoeld om kwaliteitsartikelen, zoals kleding en meubels, tegen een gereduceerde prijs aan te bieden. De opbrengst van de verkoop gaat naar de opvangcentra van het Leger des Heils. De centra helpen vrouwen en mannen beroepsvaardigheden te verwerven die hen kunnen helpen slagen in het leven.

Lokale ophaaldiensten

Ophaaldiensten van het Leger des Heils variëren per regio en moeten via de plaatselijke vestiging worden gepland. Omdat het ophalen van spullen het Leger des Heils geld kost, is het verstandig om met een aantal zaken rekening te houden:

  • Vrijwilligers laden vrachtwagen
    Vrijwilligers laden vrachtwagen

    Houd uw donatie in de best mogelijke staat.

  • Als u een ophaaldienst heeft gepland, zorg er dan voor dat u aanwezig bent en laat het personeel niet op u wachten. Als alternatief kunt u voorwerpen die duidelijk gemarkeerd zijn voor donatie buiten achterlaten op een plek die gemakkelijk toegankelijk is voor de chauffeur.
  • Houd de spullen op een handige plek in uw huis of eigendom, zodat het personeel van het Leger des Heils ze gemakkelijk kan pakken.
  • Wees beleefd tegen het personeel; ze verlenen je tenslotte een dienst door je item weg te doen.

Uw ongewenste items kunnen een verschil maken

Donaties aan het Leger des Heils helpen mensen in uw gemeenschap hun zelfvertrouwen terug te winnen en vaardigheden te leren waarmee ze een beter leven kunnen leiden. Als u ongewenste spullen in huis heeft, overweeg dan het Leger des Heils als ontvanger van uw volgende donatie.

Aanbevolen: