Donaties van het Leger des Heils

Inhoudsopgave:

Donaties van het Leger des Heils
Donaties van het Leger des Heils
Anonim
Ma altijddonaties Leger des Heils
Ma altijddonaties Leger des Heils

Het Leger des Heils is afhankelijk van donaties om de missie van de organisatie te kunnen vervullen, die zich inzet om 'het evangelie van Jezus Christus te prediken en in Zijn naam zonder discriminatie in menselijke behoeften te voorzien'. In een exclusief interview gedurende de tijd dat ze werkzaam was als directeur public relations en vrijwilligersdiensten voor het Mobile, Alabama Command of the Salvation Army, deelde Stacey Killingsworth inzichten over hoe de groep verschillende soorten donaties toewijst.

Financiële donaties

Als 'internationale christelijke organisatie' biedt het Leger des Heils een breed scala aan diensten over de hele wereld. Geldelijke donaties vormen de financiering van de verschillende diensten en programma's van de groep. Volgens NBC News wordt "82 cent van elke gedoneerde dollar" aan de organisatie voor deze doeleinden gebruikt. Denk daar eens over na de volgende keer dat u de kenmerkende rode ketels en klokkenluiders ziet die verband houden met de jaarlijkse kerstinzamelingsactie van de groep, of als u overweegt een rechtstreekse donatie te doen aan een liefdadigheidsorganisatie.

Voorbeelden van ondersteunde services

De aangeboden diensten variëren per locatie, maar zijn allemaal gericht op het bieden van ondersteuning en hulp aan mensen die met moeilijke situaties worden geconfronteerd. Volgens Killingsworth omvatten voorbeelden zaken als:

  • Verslavingsbehandelcentra
  • Werktherapieprogramma's
  • Beroepsopleiding en arbeidsbemiddeling
  • Opvangplaatsen voor dakloze mannen, vrouwen en gezinnen (inclusief programma's om gezinnen te helpen bij elkaar te blijven)
  • Hulp bij noodherstel
  • Noodhulpdiensten voor mensen in nood
  • Kerken

Voorbeelden van ondersteunde programma's

Donaties helpen ook bij het ondersteunen van een grote verscheidenheid aan programma's die de organisatie aanbiedt. Killingsworth geeft aan dat de programma's van de groep het volgende omvatten:

  • Angel Tree: Biedt kerstcadeaus voor kinderen binnen de gemeenschap
  • Noodzakelijkste gezinnen: Uitgebreid hulpprogramma voor gezinnen in crisis
  • Spirit of Giving: Vakantiespeelgoed- en voedselactie
  • Vakantiema altijden: Biedt traditionele Thanksgiving- en kerstma altijden in restaurantstijl voor mensen in nood

Itemdonaties

Verkoopbare artikelen die aan het Leger des Heils zijn gedoneerd, worden verkocht om financiële steun te bieden aan verschillende diensten en programma's. Sommige artikelen worden verkocht via de kringloopwinkels van de organisatie, terwijl grote artikelen, zoals gedoneerde auto's, op andere manieren worden verkocht.

Neem contact op met uw plaatselijke kringloopwinkel om erachter te komen welke soorten artikelen worden geaccepteerd. De winkels van de groep accepteren doorgaans een grote verscheidenheid aan artikelen, waaronder kleding, accessoires, schoenen, huishoudelijke artikelen, meubels, apparaten, elektronica en meer. Killingsworth merkte op: "Speelgoed wordt over het algemeen niet geaccepteerd in lokale winkels vanwege loodhoudende verf of stukjes die kunnen afbreken en in de keel van kinderen kunnen blijven hangen."

Bezoek de website van de groep om een donatie-inleverlocatie bij jou in de buurt te vinden. Het Leger des Heils biedt ophaaldiensten voor gedoneerde spullen.

Voedseldonaties

Sommige donaties komen in de vorm van voedsel. Lokale commando's accepteren en vragen vaak actief om donaties van niet-bederfelijk voedsel om hun voorraadkasten te bevoorraden, aangezien een belangrijk onderdeel van de missie van het Leger des Heils het 'voeden van de hongerigen' is.

Killingsworth verklaarde: "Voedseldonaties gaan naar onze keuken en voedselvoorraad om ma altijden te helpen verstrekken aan de daklozen/voorbijgaande bevolking in ons gebied, evenals aan onze bewoners. Interne bewoners zijn personen die in onze instelling een behandeling voor middelenmisbruik ondergaan."

Hoe u kunt helpen

Logo van het Leger des Heils
Logo van het Leger des Heils

Er zijn verschillende manieren om het belangrijke werk van deze organisatie te helpen ondersteunen. Het Leger des Heils is voor de financiering van programma's en diensten echt afhankelijk van de steun van donoren, maar ook vrijwilligers zijn van levensbelang. Killingsworth gaf aan: "Het Leger des Heils biedt een groot aantal vrijwilligersmogelijkheden aan die individuen die hun tijd en diensten als vrijwilliger willen inzetten."

Donaties van verkoopbare spullen en geld zijn uiteraard altijd welkom. Volgens Killingsworth zijn "contant geld, cheques, creditcards en automatische wissels vormen van geaccepteerde betalingen." Paypal wordt ook geaccepteerd. Fiscaal aftrekbare donaties kunnen online worden gedaan of door contact op te nemen met de dienst bij u in de buurt. Hoe u ook wilt bijdragen, uw gift(en) zullen goed gebruikt worden!

Aanbevolen: