Financiering van dierenopvangcentra

Inhoudsopgave:

Financiering van dierenopvangcentra
Financiering van dierenopvangcentra
Anonim
Jonge man met hond
Jonge man met hond

Financiering voor dierenasielen kan lastig zijn om rond te komen, vooral voor organisaties die geen staatssteun ontvangen. Gelukkig bestaat er een grote verscheidenheid aan subsidiemogelijkheden om aan de unieke eisen van allerlei verschillende dierenwelzijnsinstanties te voldoen.

Amerikaanse Humane Associatie

De American Humane Association is een landelijke liefdadigheidsinstelling die al meer dan 100 jaar dierenwelzijn ondersteunt. Hun Second Chance Grant financiert schuilplaatsen en andere non-profitprogramma's die medische zorg bieden aan dieren in nood.

In aanmerking komende programma's

Elk dierenwelzijnsprogramma dat zorg biedt aan mishandelde of verwaarloosde dieren komt in aanmerking voor een Second Chance Grant. De fondsen moeten specifiek worden gebruikt voor medische kosten en apparatuur om de gevolgen van mishandeling of verwaarlozing te behandelen. De subsidie financiert ook sterilisatie-/castratieprocedures voor mishandelde huisdieren.

Subsidiebedragen

De Second Chance Grant biedt fondsen tot $ 2.000 per programma per jaar.

Deadlines

Er zijn geen harde deadlines, maar de subsidie moet worden aangevraagd binnen zes maanden na de opname van het huisdier dat behandeling nodig heeft. Meer informatie en een aanvraag voor de Second Chance Grant zijn beschikbaar via de website van het programma.

Doris Day Dierenstichting

De Doris Day Animal Foundation, opgericht door de geliefde actrice, zet zich in om dierenwelzijn op verschillende manieren te ondersteunen. De Foundation staat open voor subsidieaanvragen van elke non-profitorganisatie die dierenwelzijn tot een kernonderdeel van hun missie maakt.

In aanmerking komende programma's

De Doris Day Animal Foundation staat open voor aanvragen van een breed scala aan dierenwelzijnsdoelen. Ze financieren zelfs liefdadigheidsinstellingen met "een aanzienlijk menselijk element", zolang dieren er ook van profiteren, waardoor ze een ideale match zijn voor liefdadigheidsinstellingen voor dienstdieren, dierentherapiegroepen en andere op dieren gerichte doelen, evenals conventionele dierenasielen.

Subsidiebedragen

De financiering wordt van geval tot geval bepaald, maar de maximale jaarlijkse subsidie bedraagt over het algemeen $ 5.000.

Deadlines

Het sollicitatieproces begint met een introductiebrief van één pagina. Introductiebrieven worden elk kwartaal geaccepteerd, uiterlijk in januari, april, juli en oktober van het aanvraagjaar. Verdere richtlijnen zijn beschikbaar via de website van Doris Day Animal Foundation.

Stichting Stamboom

Stichting Pedigree is de liefdadigheidsorganisatie die zich bezighoudt met Pedigree hondenvoer. Pedigree richt zijn steun op liefdadigheidsinstellingen die honden dienen, opvangcentra en non-profitorganisaties financieren die prioriteit geven aan de gezondheid van honden.

In aanmerking komende programma's

Pedigree verdeelt zijn donaties in drie categorieën:

  • Operationele subsidies financieren algemene bedrijfskosten voor liefdadigheidsinstellingen voor dierenwelzijn.
  • Program Development Grants ondersteunen nieuwe programma's of de uitbreiding van bestaande programma's.
  • Innovatiesubsidies worden gegeven aan een klein aantal individuen en organisaties die nieuwe ideeën op het gebied van dierenwelzijn willen implementeren.

Subsidiebedragen

Pedigree Operations Grants worden gegeven in bedragen tot $1.000. Programmaontwikkelingssubsidies variëren van $1.000 tot $10.000. Innovatiesubsidies variëren van $10.000 tot $25.000.

Deadlines

Aanvragen worden geopend in maart 2018. Details zijn beschikbaar via de website van de Pedigree Foundation.

Petco Stichting

De liefdadigheidsafdeling van de dierenwinkelketen Petco financiert dierenasielen, veterinaire gezondheids- en welzijnsorganisaties. Petco biedt een breed scala aan subsidiemogelijkheden voor goede doelen die zich inzetten voor dierenwelzijn.

In aanmerking komende programma's

Vanaf februari 2018 accepteert Petco ongevraagde sollicitaties in twee categorieën: Helping Heroes, dat dienst- en therapieprogramma's voor dieren ondersteunt, en algemene steun voor liefdadigheidsinstellingen voor dierenwelzijn.

Subsidiebedragen

Petco is flexibel in zijn subsidiebedragen en bepa alt het bedrag aan financiering dat het aanbiedt van geval tot geval.

Deadlines

Aanvragen voor de Helping Heroes Grant openen op 15 maart 2018 en sluiten op 27 april. Aanvragen voor ondersteuning op het gebied van dierenwelzijn openen op 1 augustus en sluiten op 28 september. Alle subsidiemogelijkheden van Petco gebruiken hetzelfde online aanvraagproces, beschikbaar via de website van de Petco Foundation.

Petsmart Goede Doelen

Petsmart financiert verschillende liefdadigheidsinitiatieven die dierenasielen, dierengezondheidszorg en andere op huisdieren gerichte diensten ondersteunen. Deze initiatieven bieden een breed scala aan financieringsmogelijkheden.

In aanmerking komende programma's

Petsmart biedt verschillende financieringsmogelijkheden voor programma's gericht op dierenwelzijn. Deze omvatten dierenasielen en veterinaire diensten, ondersteuning voor gedragsgezondheid en welzijn voor huisdieren, verbeteringen aan faciliteiten en apparatuur, en zelfs training en deelname aan conferenties voor dierenwelzijnswerkers.

Subsidiebedragen

Het beschikbare financieringsbedrag varieert afhankelijk van het programma en de aangevraagde subsidie.

Deadlines

Subsidies zijn jaarlijks beschikbaar en voor de meeste subsidiemogelijkheden worden aanvragen in april geopend. Applicatiegegevens zijn beschikbaar via de website van de stichting.

Dierenasielen zijn belangrijk

Dierenasielen zijn essentieel voor het welzijn van huisdieren en van de gemeenschap als geheel. Er bestaan een aantal goede financiers voor dat werk. Met een beetje voorbereidend werk kun je de ideale financieringsmatch voor jouw goede doel vinden.

Aanbevolen: