12 van de populairste mensen ter wereld waar we geen genoeg van kunnen krijgen

Inhoudsopgave:

12 van de populairste mensen ter wereld waar we geen genoeg van kunnen krijgen
12 van de populairste mensen ter wereld waar we geen genoeg van kunnen krijgen
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Van opinieleiders en milieuactivisten tot sportsterren en muzikanten, de populairste mensen ter wereld kunnen niet interessanter zijn.

Met sociale media kan populariteit iets ongelooflijk vluchtigs zijn - een soort draaideur - dus het is een geweldige prestatie om langer dan een maand aan de top te blijven. Wat maakt deze mensen zo populair? Gezien hun prestaties, sympathie, volgers op sociale media en internetbuzz staan ze bovenaan de radar van de wereld. Deze lijst is afkomstig van entertainment-, nieuws- en politieke sites, zoals Time Magazine, IMDB en Biography Online. Of je nu van ze houdt of ervan houdt ze te haten, dit zijn enkele van de meest populaire mensen van dit moment.

Barack Obama

Afbeelding
Afbeelding

Als de 44e president van de Verenigde Staten en de eerste Afro-Amerikaan die deze functie bekleedde, was de culturele impact van Obama onmiddellijk voelbaar over de hele wereld. Zijn charisma en iconische vocale cadans hebben hem het onderwerp gemaakt van zoveel goedaardige grappen - grappen die hij ter harte neemt. Een man die beter op de hoogte is van de popcultuur en het volk dan de meeste presidenten, maakt hem nog steeds de favoriete politicus van veel mensen ter wereld.

Bill Gates

Afbeelding
Afbeelding

De mede-oprichter van Microsoft, Bill Gates, is een van de meest erkende figuren in de technologie-industrie. Maar hij beperkte zijn genialiteit niet tot Silicon Valley, en zijn filantropische inspanningen via de Bill and Melinda Gates Foundation hebben aanzienlijk bijgedragen aan zoveel inspanningen over de hele wereld. Deze humanitaire interesse maakt hem tot een geliefd figuur.

Elon Musk

Afbeelding
Afbeelding

Als CEO van SpaceX en Tesla is Elon Musk een gezicht geweest voor de vooruitgang van de ruimtevaart en de technologie voor elektrische voertuigen. Zijn ambitieuze ideeën en innovatie maken hem populair onder een internet-slimme gemeenschap, en zijn huidige, gemakkelijk te onthouden ambtstermijn bij Twitter heeft zijn naam in de pers gehouden.

Oprah Winfrey

Afbeelding
Afbeelding

Oprah staat bekend om haar talkshow The Oprah Winfrey Show en is een belangrijke mediamanager, interviewpionier en filantroop. Haar invloed strekt zich uit tot verschillende arena's, zoals het promoten van literatuur via haar boekenclub. Ze wordt wereldwijd erkend als een krachtig pleitbezorger voor zelfverbetering en spiritualiteit, en blijft geweldig werk doen voor en achter de schermen.

BTS (Bangtan Boys)

Afbeelding
Afbeelding

Van de enorme KPop-industrie was BTS de meest recente band die de wereld stormenderhand heeft veroverd. Hun wereldwijde fanbase, bekend als de 'ARMY', is ongelooflijk betrokken en divers, en kan zich in een mum van tijd mobiliseren.

Taylor Swift

Afbeelding
Afbeelding

Taylor Swift, een Amerikaanse singer-songwriter die bekend staat om haar verhalende, emotionele teksten, heeft zichzelf gecementeerd als een van de beroemdste muzikanten aller tijden. Ze heeft talloze prijzen ontvangen en is een van de best verkopende muziekartiesten tot nu toe. Ze heeft haar platform gebruikt om naast muziek ook te spreken over culturele discussies over feminisme, het annuleren van cultuur en de rechten van artiesten.

En als het Eras World Tour Ticketmaster-debacle iets is om van af te komen, zal haar populariteit niet snel afnemen.

Cristiano Ronaldo

Afbeelding
Afbeelding

Cristiano Ronaldo, een professionele voetballer uit Portugal, wordt beschouwd als een van de grootste spelers aller tijden. Zijn vaardigheden, in combinatie met zijn aanzienlijke aanwezigheid op sociale media en iconische gezichtsuitdrukkingen, maken hem tot een wereldwijd icoon.

Paus Franciscus

Afbeelding
Afbeelding

Als hoofd van de rooms-katholieke kerk heeft paus Franciscus de krantenkoppen gehaald vanwege zijn progressieve standpunten over klimaatverandering, economische ongelijkheid en de behoefte aan genade in religieuze zaken. Hij is een man met vele primeurs: de eerste jezuïetenpaus en de eerste Latijns-Amerikaanse paus. Zijn zachte houding heeft ervoor gezorgd dat hij geliefd is bij zowel katholieken als niet-katholieken.

Jacinda Ardern

Afbeelding
Afbeelding

De premier van Nieuw-Zeeland, Jacinda Ardern, staat bekend om haar meelevende en beslissende aanpak van crises, waaronder de schietpartijen op de Christchurch-moskee en de COVID-19-pandemie, en heeft wereldwijde bewondering gewonnen. Haar genadige ontslag als premier in 2023 zorgde er alleen maar voor dat mensen haar leuker vonden.

LeBron James

Afbeelding
Afbeelding

LeBron James is een Amerikaanse professionele basketbalspeler en wordt algemeen beschouwd als een van de grootste spelers in de geschiedenis van de NBA. Zijn activiteiten buiten het veld, waaronder filantropie en activisme, dragen bij aan zijn wereldwijde populariteit. De Lakers zijn legendarisch, en LeBron James blijft zowel op als buiten het veld met zijn kwaliteiten pronken.

Emma Watson

Afbeelding
Afbeelding

Ema Watson, vooral bekend vanwege haar rol als Hermione in de geliefde Harry Potter-filmserie, is meer dan alleen een acteur. Ze is ook een uitgesproken pleitbezorger voor vrouwenrechten en gendergelijkheid en fungeert als UN Women Goodwill-ambassadeur. Door haar harde werk ter ondersteuning van gendergelijkheid heeft ze fans over de hele wereld gekregen.

Greta Thunberg

Afbeelding
Afbeelding

Greta Tunberg is een jonge milieuactiviste uit Zweden die miljoenen heeft geïnspireerd om over de hele wereld te protesteren voor overheidsactie tegen klimaatverandering. Haar toespraken en schoolstakingen voor het klimaat hebben haar in de media beroemd gemaakt. Maar ondanks de intense publieke kritiek in haar tienerjaren blijft ze haar lichaam en stem op het spel zetten voor milieuactie.

Onze ogen zijn op hen gericht

Afbeelding
Afbeelding

Populariteit is een beetje een spel, en als je het goed speelt, kun je tientallen jaren varen op de toppen van ieders tong. Of het nu om positieve of beruchte redenen is, alle mensen op deze lijst zijn een steunpilaar in de publieke belangstelling geworden. En het is niet waarschijnlijk dat we ze binnenkort zullen annuleren.

Aanbevolen: