Gids voor camperkamperen in Kentucky: campings en wat ze te bieden hebben

Inhoudsopgave:

Gids voor camperkamperen in Kentucky: campings en wat ze te bieden hebben
Gids voor camperkamperen in Kentucky: campings en wat ze te bieden hebben
Anonim
Kamperen onder de nachtelijke hemel
Kamperen onder de nachtelijke hemel

Als u van plan bent om met recreatievoertuigen (campers) te kamperen in Kentucky, zult u zeker tevreden zijn met de grote verscheidenheid aan Kentucky RV-campings die in de hele staat beschikbaar zijn. Of u nu van plan bent om de vele grotten van Kentucky te bezichtigen, een paardenland te bezoeken of tijd door te brengen op of nabij de talrijke meren en rivieren, u zult altijd een perfecte kampeerplek voor uw camper kunnen vinden.

Kies de beste parken voor camperkamperen in Kentucky

Als het om camperparken gaat, zijn ze niet allemaal gelijk. Kies ervoor om te kamperen op een camperpark in Kentucky dat zowel aan uw recreatieve behoeften als aan uw voertuigbehoeften voldoet. Het uitkiezen van een uitstekende camping voor uw campervakantie maakt het verschil tussen een magische reis en een reis die u liever uit uw geheugen wilt wissen.

Cave Country RV-camping

Cave County RV Campground ligt in de populaire Cave City en lijkt op een hele stad vol recreatieve voertuigen. Dit park past gemakkelijk in uw camper, ongeacht de gigantische omvang. Grote boorplatforms kunnen hier zelfs een nacht of twee blijven hangen als chauffeurs daarvoor kiezen. Het park beschikt over volledige aansluitingen, Wi-Fi en kabel beschikbaar. Het pand beschikt over een speelkamer, een fitnessruimte, een hondenpark voor Fido, douches en toiletten, voor het geval uw camper er geen heeft.

Hoewel de camping genoeg te bieden heeft voor kampeerders om hun tijd mee door te brengen, bieden de omliggende steden en toeristische hotspots, zoals Mammoth National Park, vakantiegangers nog meer plezier en activiteiten om hun dagen te vullen. Een nachtelijk verblijf hier kost $ 46 voor een camper van 30 ampère en tot $ 51 voor een camper van 50 ampère tijdens de feestdagen.

Elkhorn-camping

Wallace Dam op Elkhorn Creek, Georgetown, Kentucky
Wallace Dam op Elkhorn Creek, Georgetown, Kentucky

Elkhorn Campground ligt in Frankfort, de hoofdstad van Kentucky. Reizigers met een recreatievoertuig die op deze camping verblijven, krijgen het beste van twee werelden: het rustige, vredige camperleven op het terrein en de drukte van het stadsleven direct buiten de parkpoorten. Sites hier omvatten volledige hook-up- en pull-through-sites. Er is een dumpstation in het park, vlakbij het badhuis.

Het park biedt kampeerders genoeg te doen. Er zijn basketbal- en volleybalvelden, een speelhal, hoefijzers, minigolf en een speeltuin voor de kinderen. Elkhorn Creek loopt door de camping, dus zorg ervoor dat u uw hengels meeneemt en een paar vinnen kunt vangen tijdens uw verblijf.

De camping is ongeveer de helft van het jaar geopend, opent in april en sluit eind oktober. De tarieven bedragen ongeveer $ 30 per nacht.

Whispering Hills RV Park

Whispering Hills RV Park, gelegen in Georgetown, Kentucky, heeft een eenvoudig ontwerp. Toch vinden kampeerders het geweldig dat het park voorzieningen heeft die ervoor zorgen dat het park zich thuis voelt en geschikt is voor campers van elke grootte waarin u reist. Het park beschikt over aansluitingen van 20, 30 en 50 ampère, badhuizen, wasfaciliteiten, basketbalvelden en een zwembad., Wi-Fi en dvd-verhuur waar gasten van kunnen profiteren.

Het park ligt op slechts 20 minuten van Lexington, Kentucky, en een uur van Louisville, Kentucky. Vooral paardenliefhebbers zullen dol zijn op hun verblijf hier, aangezien paardrijden mogelijk is bij een faciliteit in de buurt van het park. Andere bezienswaardigheden in de omgeving zijn onder meer een wildpark en winkels en restaurants in het historische Georgetown. De nachttarieven variëren hier van $36 tot $46, afhankelijk van de site die u scoort en de tijd van het jaar waarin u kampeert.

Singing Hills RV Park

Singing Hills RV Park ligt buiten het Mammoth Caves National Park. Het is een populaire plek voor liefhebbers van kamperen met recreatieve voertuigen. Het park is het hele jaar door geopend en heeft verschillende volledige aansluitingen, water, elektriciteit en Wi-Fi waar kampeerders van kunnen genieten. Op het terrein is van alles te doen, waaronder volleybal, basketbal, hoefijzers, een boekenhandelprogramma en vissen in de vijver van het landgoed. De tarieven zijn hier redelijk en vergelijkbaar met verschillende andere omliggende campings. Kampeerders kunnen ongeveer $ 42 betalen voor een plaats van 30 ampère en $ 46 voor een plaats van 50 ampère.

Hillman Ferry-camping

Hillman Ferry-camping
Hillman Ferry-camping

Hillman Ferry Campground ligt in het recreatiegebied Land Between the Lakes. Hoewel er plaats is voor tentkampeerders, is het ook geschikt voor mensen die in campers reizen. Elektriciteits-, water- en rioleringsvoorzieningen zijn direct beschikbaar, evenals accommodaties zoals douches, wasserette ter plaatse, balvelden, een zwemgedeelte, boogschieten, wandel- en fietspaden en nog veel meer. Kampeerders kunnen zelfs fietsen en golfkarretjes huren om zich beter over het terrein te verplaatsen.

De tarieven variëren hier van $26 voor een plaats van 30 ampère tot $75 voor een huurhut voor acht personen.

Diamond Caverns RV Resort en Golf

Diamond Caverns RV Resort and Golf ligt in Park City, Kentucky. Degenen die hier verblijven zullen het niet kunnen laten om de beroemde Mammoth Caves te bezoeken, aangezien deze feitelijk naast het camperpark liggen. Dit park heeft alles, van wandel- en fietspaden tot een zwembad, een clubhuis en basketbalvelden. Het park is uniek omdat het een volledige 18-holes golfbaan herbergt. Kampeer, golf en geniet van de bezienswaardigheden en landschappen van de omgeving. Niemand zal dit wonderland beu worden.

Sites hier hebben toegang tot volledige aansluitingen, wasfaciliteiten, toiletten en douches op het terrein. De kosten per nacht bedragen ongeveer $ 46, maar dit varieert afhankelijk van de behoeften van uw site en de tijd van het jaar waarin u boekt.

Yogi Bear's Jellystone Park Mammoetgrot

Gigantisch standbeeld van glasvezelbeer langs de weg bij de ingang van de camping - Getty Redactiegebruik
Gigantisch standbeeld van glasvezelbeer langs de weg bij de ingang van de camping - Getty Redactiegebruik

Yogi Bear's Jellystone Park is een kinderparadijs en een perfect camperpark voor gezinnen. Jellystone ligt buiten het Mammoth Caves National Park en biedt verschillende kampeerplekken voor campers. De prijzen zijn hier hoger dan bij sommige andere parken, variërend van $83 tot $126 per nacht tijdens het hoogseizoen.

Het park zit boordevol leuke voorzieningen. Het zal moeilijk zijn om jezelf te dwingen het terrein te verlaten en alles wat Kentucky te bieden heeft te verkennen. Karst Beach is een enorm opblaasbaar waterpark en bevindt zich in het park. Kampeerders kunnen ook winkelen in de cadeauwinkel Huckleberry Knob, skelters huren, minigolf spelen, gaan vissen in de vijver en nog veel meer hier.

Cummins Ferry RV Park

Cummins Ferry RV Park bevindt zich in Salvisa, Kentucky. Het ligt aan de Kentucky River, en de belangrijkste trekpleister hier is het adembenemende landschap. Bezoekers kunnen hun tijd doorbrengen met het bewonderen van de bezienswaardigheden van massieve kalkstenen rotswanden en majestueuze watervallen vlak voor de deur van hun camper. Wanneer het tijd is om over te schakelen van rust naar verkenning, kunnen kampeerders het omheinde park verlaten en naar het nabijgelegen Frankfort of het centrum van Lexington gaan.

Sites met volledige aansluitingen en doorschuifopties zijn beschikbaar. Water-, elektriciteits- en stortbehoeften kunnen allemaal worden afgehandeld op dit mooie, bescheiden camperpark. Dagtarieven variëren van $ 40 tot $ 55, en bezoekers kunnen ervoor kiezen om een dag, een week of zelfs een maand te blijven.

Bailey's Point-camping

Staatspark onvruchtbaar riviermeer
Staatspark onvruchtbaar riviermeer

Bailey's Point Campground is de grootste camping van het Army Corps of Engineers, gelegen langs Barren River Lake nabij Scottsville, Kentucky. Als u op zoek bent naar een campercamping aan het water, dan is dit de perfecte locatie voor uw volgende kampeervakantie. Hoewel de voornaamste trekpleister van Bailey's Point Campground de waterkant is, is er ook in het binnenland veel te doen. Het park heeft een amfitheater, een kampwinkel en sportvelden. Er zijn ook wandelpaden, vismogelijkheden en aanlegsteigers voor boten voor een leuke dag op het meer.

De plekken hier zijn voorzien van water- en elektriciteitsaansluitingen, en voor het gemak beschikt het park over een dumpstation. De tarieven variëren hier, afhankelijk van het perceel dat u kiest en de tijd van het jaar waarin u besluit te kamperen. Ze kunnen variëren van $ 17 tot $ 50 per nacht.

Aurora Oaks RV-camping

Aurora Oaks Campground ligt in Hardin, Kentucky, in de zuidwestelijke hoek van de staat. Het camperpark is rustig, vredig en wordt door een familie beheerd. Degenen die hun camper willen parkeren en even willen vertragen, zullen het ermee eens zijn dat dit park alles heeft wat ze nodig hebben voor een perfecte kampeertrip. Als bezoekers wat opwinding nodig hebben tijdens hun dag, kunnen ze naar het nabijgelegen Kentucky Lake of Land Between the Lakes National Recreation Area gaan. De camping ligt midden in het Amish-land, wat altijd leuk is om te verkennen.

Aurora Oaks heeft volledige aansluitingen en doorsteekmogelijkheden voor reizigers, en het terrein beschikt over een zwembad, een speeltuin, eigen wasserette, badkamers en douches. Voor ongeveer $ 30 per nacht is deze camping een Bluegrass-stelen.

Vind gratis kamperen in Kentucky

Slimme roadtrippers weten waar ze een vakantiedeal kunnen scoren. Kamperen met een recreatievoertuig in Kentucky hoeft helemaal geen bundel of iets anders te kosten. Er zijn een paar uitstekende locaties waar je gratis camperkamperen kunt scoren in de staat Bluegrass.

Aurora, Kentucky

Net ten zuiden van Highway-24 in Aurora, Kentucky, liggen zes gratis kampeerplekken voor campers in het recreatiegebied Land Between the Lakes. De kampeerplekken zijn voorzien van aanlegsteigers voor boten, maar hebben geen stort- en sanitaire voorzieningen. Er is water beschikbaar aan de welkomststations aan de noord- en zuidkant.

McKee, Kentucky

McKee, Kentucky binnenkomend
McKee, Kentucky binnenkomend

Er is gratis camperkamperen op de S-Tree Campground. De 20 gratis plekken zijn onder meer een parkeerplaats op grind, lantaarnpalen, een vuurring en een picknicktafel. Op deze gratis locaties worden geen water- of afvalverwijderingsdiensten aangeboden. De Turkey Foot Campground biedt ook gratis kamperen met campers, met 15 plaatsen met vuurringen, parkeerplaatsen op grind, kluistoiletten en een lantaarnpaal.

Whitley City, Kentucky

Het Bell Farm Horse Camp biedt gratis camperkamperen. De locaties hebben picknicktafels waar reizigers gebruik van kunnen maken en kluistoiletten, maar er is geen water- of afvalophaaldienst. Voor degenen die zich niet kunnen voorstellen om te kamperen zonder hun paarden: deze ruimte biedt veel specifieke voorzieningen tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Ook dichtbij ligt Great Meadows Campground. Campers kunnen hier gratis stoppen en kampeerders kunnen de dag doorbrengen met vissen in Rock Creek, een favoriete plek om forel te vangen.

Ga camperen in Kentucky

Dit zijn slechts enkele van de vele prachtige campings verspreid over de staat Kentucky. Zelfs als je het park met de meeste voorzieningen ter wereld kiest, zorg er dan voor dat je een camperchecklist raadpleegt, zodat je niets cruciaals achterlaat. Waar je ook kampeert in de staat Bluegrass, je zult zeker herinneringen maken die een leven lang meegaan.

Aanbevolen: