17 charmante KOA-campings in Florida voor een zonnig uitje

Inhoudsopgave:

17 charmante KOA-campings in Florida voor een zonnig uitje
17 charmante KOA-campings in Florida voor een zonnig uitje
Anonim
KOA-camping in Florida
KOA-camping in Florida

Bent u op zoek naar Kampgrounds of America (KOA)-campings in Florida? Er zijn 24 KOA-kampeerfaciliteiten in de staat die elke dag van het jaar geopend zijn, dus het zal niet moeilijk zijn om een plek te vinden om te verblijven tijdens uw volgende kampeertrip naar de Sunshine State. De prijzen variëren op basis van hoe lang u verblijft, of u nu in een hut, recreatievoertuig (camper) of tent verblijft, en het aantal mensen dat u meeneemt.

KOA Zuid-Florida campings

Elke KOA-camping biedt unieke mogelijkheden voor zijn gasten, variërend van vissen en wandelen tot minigolf en filmavonden. Kampgrounds of America heeft ook een Rewards-programma waarmee kampeerders bij elk bezoek 10 procent kunnen besparen op de kampeerkosten, samen met andere kortingen en voordelen.

Fort McCoy

De Fort McCoy KOA ligt op Pine Island in St. James City, Florida, net ten oosten van de stad Fort Myers. De locatie in Fort Myers biedt een prachtig uitzicht op Lake Oklawaha in het Ocala National Forest. Deze camping beschikt over 3.200 meter aan privéterrein aan het meer en is ontworpen voor de natuurliefhebber. Op deze camping kun je gaan vissen of de paden verkennen vanaf een ATV of OHV. Er zijn activiteiten voor alle leeftijden, waaronder volleybal, knutselen voor kinderen, livemuziek en een speeltuin. Deze camping beschikt ook over een clubhuis van 600 vierkante meter waar dansfeesten, reünies worden gehouden en andere evenementen worden gesponsord. Er is ook een zwembad van olympisch formaat dat het hele jaar door geopend is.

Fort Meyers/Pine Island KOA
Fort Meyers/Pine Island KOA

Fort Pierce

Geniet van een bezoek aan de oostkust van Zuid-Florida bij Fort Pierce KOA. Deze camping is de kleinste KOA in de VS en ligt op minder dan 1,6 km van het historische centrum van Fort Pierce. De meeste nabijgelegen stranden bieden gratis parkeergelegenheid, er zijn lokale musea die u kunt bezoeken en de eetgelegenheden bieden heerlijk eten. Het park heeft een minimalistische uitstraling. De visserij van wereldklasse trekt de meeste bezoekers. Geniet met frisse zeelucht vanaf het park van een prachtig uitzicht op de haven. Vissers, watersporters en duikers komen massaal naar dit park omdat het gratis aanlegplaatsen biedt, evenals enkele van de beste vis- en duikmogelijkheden aan de oostkust. U kunt uw honden ook meenemen naar KampK9, het hondvriendelijke gebied van KOA, gunstig gelegen in de buurt.

Fort Pierce KOA-camping
Fort Pierce KOA-camping

Lake Okeechobee

Het met palmbomen omzoomde Okeechobee KOA Resort is een tropische vakantiecamping met een 9-holes golfbaan, een driving range en een putting green. Het nabijgelegen Lake Okeechobee, ook wel bekend als de binnenzee van Florida, is het grootste zoetwatermeer van de staat en biedt enkele van de beste vaar- en vismogelijkheden in de omgeving. Het resort biedt een overvloed aan activiteiten, waaronder tennis, augurkbal, wandelen en zwemmen. Dit park biedt ook een overvloed aan sociale evenementen, waaronder optochten, feesten en seizoensgebonden vakantievieringen zoals Mardi Gras en kerstdecoratiewedstrijden.

Lake Okeechobee
Lake Okeechobee

Napels/Marco Island

De Naples/Marco Island KOA is de perfecte plek om te genieten van de oostkust van Zuid-Florida en de Everglades. Tijdens uw reis naar Napels, Florida, kunt u langs de historische Naples Pier wandelen, ontspannen op prachtige zandstranden en interessante bezienswaardigheden bezoeken. Het Rookery Bay Research Reserve omringt deze camping. Direct vanaf de camping kunt u genieten van het varen over de gevestigde kanobaan naar de Golf van Mexico. Er zijn verschillende activiteiten beschikbaar op de camping, waaronder een zwembad, een bubbelbad, een sjoelbak, vissen en een speeltuin, als u ervoor kiest om te ontspannen tijdens uw verblijf. Bezoek voor uw hondengenoot het hondenpark Kamp K9.

Napels/Marco-eiland
Napels/Marco-eiland

Florida Keys

The Sugarloaf Key/Key West KOA is een resort aan het strand, direct tussen de Golf van Mexico en de Atlantische Oceaan. Zoals velen weten heeft orkaan Irma grote schade aangericht op deze camping en de omliggende wijk. De wederopbouw kost tijd, maar deze camping heeft de werkzaamheden voltooid die nodig zijn om opnieuw te openen. Voor de meest actuele informatie kunt u de camping volgen op Facebook of de website bezoeken. Deze KOA is een geheel nieuwe faciliteit. Toekomstige gasten hebben toegang tot een prachtig zwembad en een pub aan het zwembad waar cocktails, bevroren drankjes en ijskoude drankjes worden geserveerd. Deze camping biedt ook plaatsen aan het water, een Kamp K9 voor de viervoeters en een volledig uitgeruste jachthavenwinkel.

Florida sleutels
Florida sleutels

West Palm Beach

De West Palm Beach/Lion Country Safari KOA ligt in de stad Loxahatchee, Florida. Deze KOA biedt een unieke kans om te kamperen in de buurt van meer dan 1.000 dieren van over de hele wereld die in een drive-through safariverblijf leven. Ze hebben ook een zwembad in resortstijl dat het hele jaar door geopend is, een basketbalveld, sjoelbak, volleybal en een speeltuin. Uw hond kan los spelen in het hondenpark op het terrein. Het ligt ook dicht bij restaurants, winkels en de stranden van de omgeving.

West Palm Beach/Lion Country Safari KOA
West Palm Beach/Lion Country Safari KOA

Koa-campings in Noord-Florida

Als je op zoek bent naar KOA's dichter bij Noord-Florida, dan is dit de plek om te zoeken. Noord-Florida biedt verschillende unieke KOA-campings waaruit u kunt kiezen.

Gainesville-gebied

De Starke/Gainesville Northeast KOA is centraal gelegen vlak bij de Interstate 10 in de stad Starke, Florida. Enkele van de beste baarsvissen in de staat liggen dicht bij deze KOA. Op de camping zijn hoefijzers, een oefenruimte, een rustig clubhuis om te lezen en een verwarmd zwembad beschikbaar. Er is ook gratis WiFi op deze KOA. De Crosby- en Sampson-meren, beide in de buurt, bieden uitstekende vaarmogelijkheden. Het duurt ongeveer een uur om de stranden aan de Atlantische Oceaan en de Golf te bereiken. U kunt naar een aantal restaurants en winkels in de stad Starke lopen en een klein stukje rijden om Gainesville te bezoeken.

Starke/Gainesville Noordoost-KOA
Starke/Gainesville Noordoost-KOA

Jennings

Jennings KOA Holiday ligt aan de Florida Georgia Line, gunstig gelegen bij afrit 467 van de I-75. Als je Florida langs deze route nadert, is de eerste camping die je tegenkomt Jennings KOA. Themapark Wild Adventures ligt op 20 minuten afstand, Valdosta, Georgia, op 20 minuten afstand en Disney World op vier uur rijden. Bezoek voor een nacht, een week of een maand. Neem de tijd om te vissen in het meer, te zwemmen in het zwembad en te genieten van alle voorzieningen. Crazy Italian Pizza en Wings worden door deze KOA gebakken en op uw camping afgeleverd. Bent u thuis iets vergeten of bent u op zoek naar een souvenir? De goed gevulde winkel van deze KOA heeft precies wat je nodig hebt.

Jennings KOA-vakantie
Jennings KOA-vakantie

Milton

De Milton/Gulf Pines KOA is een van de best beoordeelde campings van Florida, en dat is geen verrassing. Het is een site die onberispelijk wordt onderhouden. Breng wat tijd door met ontspannen in het zwembad. Deze camping is een uitstekende plek om een dagje te stoppen (het is minder dan anderhalve kilometer van de I-10) of om een seizoen te blijven. Het National Naval Aviation Museum bevindt zich in Pensacola en de suikerzandstranden van Panhandle in Florida zijn vlakbij. Kano- en tubingtochten zijn verkrijgbaar bij outfitters. Het zwembad is het hele jaar geopend.

Milton/Gulf Pines KOA
Milton/Gulf Pines KOA

Perry

Als u een uitje naar Florida's Big Bend plant, is de Perry-locatie de beste keuze uit alle KOA-campings in Florida. Vissen, jagen, kanoën, scalloping van juli tot september en ongerepte stranden zijn allemaal beschikbaar in het Big Bend-gebied. De Perry KOA is de ideale plek om te verblijven tijdens een bezoek aan Noord-Florida. Er is ook een speeltuin en een zwembad waar het hele gezin van kan genieten. Er is tafelvoetbal, spelletjes, puzzels en een tv in het clubhuis. Trapauto's, hoefijzers, basketbal en een paviljoen zijn enkele van de andere attracties op de camping. Het zwembad en de hot tub zijn het hele jaar geopend.

Perry KOA-camping
Perry KOA-camping

St. Augustinus

Als u erover denkt om naar het historische strandstadje St. Augustine te reizen, overweeg dan om op de St. Augustine Beach KOA-camping te verblijven. Vanaf deze camping op Anastasia Island kunt u gemakkelijk de oude stad St. Augustine verkennen. Bezoek het Fountain of Youth Archaeological Park, de St. Augustine Lighthouse and Museum en het Lightner Museum, die allemaal rijk zijn aan voorwerpen uit de Amerikaanse vergulde tijd. Tijdens een diepzeecharter of vanaf anderhalve kilometer afstand kunnen vissers werpen op snapper, tandbaars, amberjack en andere verrukkelijke soorten. Maak een wandeling van 3/4 mijl naar het strand vanaf uw camping, of profiteer van de voorzieningen ter plaatse, waaronder een zwembad, visvijver, waterfietsen en Kamp K9, waar uw hond kan rennen en spelen terwijl hij weg is. riem.

St. Augustine Beach KOA-camping
St. Augustine Beach KOA-camping

Deland-gebied

Deze nieuwe KOA is geweldig om te ontspannen op het ritme van de rustige St. John's rivier. Maak een lekker lange peddeltocht in een van de huurkano's of kajaks van de camping, of huur een van de boten om een hengel uit te werpen in het basrijke water. De eigen St. John's River Grille biedt verse zeevruchten en heeft een van de beste uitzichten op de rivier in de provincie vanaf de tiki-bar op het dak. Een beschutte patio, dagelijkse koopjes en livemuziek op vrijdag en zaterdag zijn ook beschikbaar. Ontdek majestueuze architectuur, winkels, restaurants, een boerenmarkt op vrijdagavond en unieke evenementen in deze historische stad. Neem in het aangrenzende De Leon Springs State Park een duik in een zoetwaterbron. Het beroemde Daytona Beach en de kilometerslange zandstranden aan de Atlantische Oceaan liggen op slechts een halfuur rijden. De themaparken en het non-stop entertainment van Orlando liggen op minder dan een uur rijden.

Deland Area KOA-camping
Deland Area KOA-camping

Central Florida KOA-campings

Centraal Florida biedt een verscheidenheid aan attracties om uit te kiezen, variërend van de op themaparken gerichte Orlando KOA tot de strandgerichte KOA in Madeira Beach.

Titusville/Kennedy Space Center

Of je nu geïnteresseerd bent in ruimtewandelingen, strandkammen of zeevogels, de Titusville/Kennedy Space Center KOA in het hart van Florida's Space Coast heeft veel te bieden. Deze KOA biedt een verwarmd zwembad, een speeltuin, een paviljoen, een ontspanningsruimte met een pooltafel en een clubhuis. De shuttle-lanceringservaring, shuttle-replica, rakettuin, IMAX-films en nog veel meer wachten op het hele gezin in het Kennedy Space Center van NASA, dat dagelijks geopend is voor rondleidingen. In trainingsmodules in de U. S. Astronaut Hall of Fame kun je unieke G-krachtomstandigheden ervaren. Zwem en zon op Playalinda Beach, of bezoek het Merritt Island National Wildlife Refuge om kustvogels en alligators te zien. W alt Disney World, SeaWorld en andere bezienswaardigheden in centraal Florida liggen allemaal binnen een uur rijden.

Titusville/Kennedy Space Center KOA
Titusville/Kennedy Space Center KOA

Orlando/Kissimmee

Ontdek alle fantastische dingen die Centraal-Florida te bieden heeft tijdens uw verblijf in de Orlando/Kissimmee KOA. Het W alt Disney World Resort, Universal Studios, SeaWorld, Gatorland, LEGOLAND en andere attracties liggen allemaal op slechts enkele minuten afstand. Ga wat plezier beleven en keer terug naar deze KOA voor een avondje rust en ontspanning. Deze camping biedt een speeltuin voor kinderen, een springkussen voor volwassenen en een K9-kamp voor honden, waar ze niet aangelijnd zijn. Het zwembad, de hot tub en de lounge zijn het hele jaar door geopend. Deze camping biedt ook kortingstarieven voor lokale themaparken wanneer u uw verblijf boekt.

Orlando/Kissimmee KOA
Orlando/Kissimmee KOA

St. Petersburg/Madeira-strand

Als u van plan bent een bezoek te brengen aan de Golfkust van centraal Florida, overweeg dan een verblijf in de St. Petersburg/Madeira Beach KOA. Het prachtige met mangrove omzoomde moeras en de Pinellas Trail omringen het kamp, dat slechts enkele minuten verwijderd is van de suikerwitte stranden van de Golfkust. Neem het hele jaar door deel aan de talloze activiteiten op de camping! Buitenfilms, themaweekends en vissen direct vanaf de kade zijn populair onder zomerkampeerders. Wateraerobics, yoga, naaien en schilderen zijn slechts enkele van de activiteiten die actieve overwinteraars bezig houden tijdens de wintermaanden.

Twee bubbelbaden (waarvan er één een privégedeelte exclusief voor volwassenen is), een kristalhelder buitenzwembad, een zandstrandvolleybalveld, een huisdiervriendelijke speeltuin en een sjoelbak behoren tot de voorzieningen van de camping. Peddel over het rustige Long Bayou-binnenkanaal, waar reigers, zilverreigers, dolfijnen en andere dieren leven. De populaire 60 kilometer lange Pinellas County Fitness Trail is een geweldige plek om te joggen, wandelen of fietsen voor wat gezond plezier. Als je op deze camping wilt verblijven, zorg er dan voor dat je van tevoren reserveert, want deze is behoorlijk populair en vrijwel altijd volgeboekt.

St. Petersburg/Madeira Strand KOA
St. Petersburg/Madeira Strand KOA

Helderwater

De Clearwater KOA ligt tussen Tarpon Springs en Clearwater, Florida, in een tropische omgeving. Kampeer hier om de bekende Griekse Sponge Docks en mooie kustplaatsen te bezoeken. Zwemmen, vissen en varen zijn allemaal beschikbaar in zowel zoet- als zoutwater. Bij Innisbrook Golf Resort kunnen golfers kiezen uit een verscheidenheid aan veeleisende banen, waaronder vier wedstrijdbanen. Bezoek enkele musea en aquaria in de omgeving. Deze KOA beschikt over een tropisch zwembad en een cabanagedeelte, evenals moderne wasapparatuur en smetteloze badkamers met douches, gratis WiFi en een K9-park voor veel plezier.

Clearwater KOA
Clearwater KOA

Bradenton

Als u op zoek bent naar een plek om te bezoeken met zowel prachtige stranden als een boerderijachtige omgeving, dan is Bradenton KOA de plek om naartoe te gaan. Geniet van de eenzaamheid en de rust van het buitenleven in Florida door op het platteland te kamperen op een 50 jaar oude familieboerderij. Deze KOA beschikt over een kinderboerderij, een voedselwinkel en zelfplukgroenten, en ligt dicht bij twee staatsparken, een touwparcours en andere attracties. Met deze unieke camping heeft u wellicht het beste van twee werelden.

Bradenton KOA
Bradenton KOA

Verblijven op KOA-campings in Florida

Ga naar KOA.com voor meer informatie over een van de campings die u interesseren of om een reservering te maken. Florida is gedurende alle vier de seizoenen een populaire kampeerbestemming, dus plan vooruit om ervoor te zorgen dat u een camping of hut kunt krijgen bij de accommodatie van uw keuze.

Aanbevolen: