10 campings die geschikt zijn voor tentkamperen in Zuid-Californië

Inhoudsopgave:

10 campings die geschikt zijn voor tentkamperen in Zuid-Californië
10 campings die geschikt zijn voor tentkamperen in Zuid-Californië
Anonim
gloeiende tent onder woestijnnachtelijke hemel
gloeiende tent onder woestijnnachtelijke hemel

Tentkamperen in Zuid-Californië is een leuke, betaalbare manier om tijd door te brengen met het hele gezin. Er zijn verschillende gebieden verspreid over Zuid-Californië, die allemaal ideaal zijn voor een ideale kampeerervaring. Geniet van strandkamperen in Zuid-Californië, het leven tussen eeuwenoude sequoia's of het woestijnleven in Joshua Tree. Het is allemaal mogelijk op campings in Zuid-Californië.

Tentkamperen op locaties in Zuid-Californië

Tentkamperen in deze regio is ideaal. Het weer in het hoogseizoen is mild tot heet, en een groot deel van de regio van de Sierra Nevada is gevuld met dennenbossen en stromende beken. Sommige meer ervaren kampeerders willen misschien dichter naar de woestijngebieden van Death Valley verhuizen en strandliefhebbers zullen ook hun fijne kampeerplek vinden. In het grootste deel van het gebied zijn staatsparken en campings die perfect zijn voor tentkamperen.

Andrew Molera State Park camping

Andrew Molera-strand, Big Sur, Californië
Andrew Molera-strand, Big Sur, Californië

Andrew Molera State Park Campground ligt op slechts 1,6 km afstand van de oceaan en is ideaal voor kamperen in een tent. Het grootste deel van de regio bestaat uit grasweiden, maar er zijn wel gewelfde toiletten en leidingwater. Hier bevinden zich verschillende campings die gebruikt kunnen worden, maar er geldt een limiet van drie dagen voor gezinnen en een limiet van zeven dagen voor grote groepen. Bezoekers kunnen genieten van wandelpaden en stranddagen, aangezien beide activiteiten zijn waar kampeerders tijdens hun verblijf aan kunnen deelnemen.

Big Pine Creek-camping

We komen het Inyo National Forest binnen
We komen het Inyo National Forest binnen

Degenen die willen genieten van de bezienswaardigheden en het landschap van het prachtige, natuurlijke Californië, willen misschien gaan kamperen in Big Pine Creek Campgrounds, gelegen in Inyo State Park. Hier vindt u voldoende terrein om te wandelen, en bezoekers kunnen ook genieten van paardrijden, vissen, en ook in dit gebied. De camping biedt 30 plaatsen, allemaal met verschillende niveaus van schaduw. De kosten per nacht bedragen $ 21, en kampeerders kunnen maximaal 14 opeenvolgende dagen verblijven. Hier kampeer je in het berenland, dus alle kampeerplaatsen zijn voorzien van beerbestendige dozen om kampeerders veilig te houden.

McGill Park

Jeffrey dennenbos bovenop Mount Pinos
Jeffrey dennenbos bovenop Mount Pinos

McGill Campground ligt op de berg Pinos. De camping beschikt over 78 toegankelijke kampeereenheden, elk met een vuurring voor kampvuren en een picknicktafel. Aan de overkant van de camping bevindt zich een kluistoilet. Een van de trekpleisters van dit gebied is de prachtige vegetatie die de ruimte bedekt en de pittoreske wandelpaden in de buurt. Kampeerders kunnen hun dagen doorbrengen op de McGill Hiking Trail of The Exploration Trail en de avonden gezellig doorbrengen bij een vuur.

William Heise County Park camping

Houten huisje
Houten huisje

Die in Los Angeles of San Diego zijn slechts een paar minuten verwijderd van enkele van de beste campings in deze regio. William Heise Couty Park Campground biedt glooiende weiden en bosrijke landschappen. Het park omvat elf kilometer aan wandel- en ruiterpaden en verschillende speeltuinen voor de kinderen en door rangers geleide activiteiten om de kleintjes bezig te houden. Degenen die in het park willen verblijven, kunnen profiteren van de kleinere, op gezinnen gerichte tentplaatsen of grotere plaatsen die zijn ontworpen voor grotere groepen en bijeenkomsten.

Cleveland National Forest

Bluejay-camping, in Cleveland National Forest - Getty Redactiegebruik
Bluejay-camping, in Cleveland National Forest - Getty Redactiegebruik

Het Cleveland National Forest is een groot park met meer dan 567.000 hectare gelegen in San Diego County. Dit is een dichtbebost gebied, hoewel er overal campings te vinden zijn. Sommige campings hier zijn Los Caballos, Horse Heaven, Fry Creek, Dripping Springs en El Prado. Elke camping heeft specifieke en unieke bezienswaardigheden en voorzieningen, dus kies er een die past bij uw specifieke behoeften en wensen. Er zijn zoveel opties in dit National Forest; je weet zeker dat er altijd een plekje is voor je tent.

South Carlsbad State Beach

Paar ontspannen in voertuig op strand
Paar ontspannen in voertuig op strand

Strandkamperen is een serene ervaring voor liefhebbers van het buitenleven, zolang je maar een weekend lang wat zand in je tent kunt laten staan! De camping ligt op een zanderige klif met uitzicht op de Stille Oceaan; over serieuze landschappen gesproken. Het hele seizoen zijn er 215 kampeerplekken beschikbaar. Tentkampeerders kunnen genieten van parkvoorzieningen zoals warme douches, toiletten en stromend water, waardoor de ervaring comfortabeler wordt. Vissen op de pier, wandelen, fietsverhuur en surfen zorgen ervoor dat kampeerders tijdens hun verblijf volop actief zijn.

Green Valley-camping

De Melkweg in het Cuyamaca Rancho State Park
De Melkweg in het Cuyamaca Rancho State Park

Gelegen in de regio Cuyamaca Rancho State Park, voelt Green Valley Campground als een hele andere wereld vergeleken met de gemeenschappelijke bezienswaardigheden en scènes van het drukke Zuid-Californië. Met 80 locaties in de buurt van de Sweetwater River staat Green Valley algemeen bekend om zijn gezinsvriendelijke sfeer en overvloedige zwemmogelijkheden. Tentkampeerders kunnen zich na een dag wandelen over de vele paden of paardrijden door het bos onder warme douches opfrissen. De camping beschikt ook over doorspoelbare toiletten. De prijs om hier je kamp op te zetten is $30 per nacht.

Fern Basin-camping

Fern Basin-camping
Fern Basin-camping

Deze bosrijke camping ligt ongeveer vijftig kilometer ten zuidoosten van San Bernardino. Voorzieningen hier zijn onder meer kluistoiletten, een afvalcontainer, picknicktafels en waterkranen. De camping is rustiek, met slechts 22 plaatsen op zijn naam. De kosten zijn goedkoop, $10 per nacht, maar zijn perfect voor degenen die even weg willen van het stadsleven en willen genieten van de rust en sereniteit die het leven in de bomen biedt.

Ventana-camping

Kleine groep tenten kamperen in het donkere bos, Big Sur, Californië, VS
Kleine groep tenten kamperen in het donkere bos, Big Sur, Californië, VS

Ventana Campground ligt in Big Sur, slechts 48 kilometer ten zuiden van Carmel. Tentkamperen is hier gemakkelijk gemaakt tussen de torenhoge sequoia's, aangezien de locaties picknicktafels, vuurringen en waterkranen hebben. De camping met alleen tenten biedt badhuizen voor degenen die de dag nodig hebben en nabijgelegen winkels, restaurants, cadeauwinkels en tavernes in de nabijgelegen stad Big Sur.

Jumbo Rocks-camping

Kampeerders die tent monteren, Joshua Tree National Park, Californië
Kampeerders die tent monteren, Joshua Tree National Park, Californië

Jumbo Rocks camping, gelegen in Joshua Tree National Park, zou bovenaan de bucketlist van elke wandelaar en kampeerder moeten staan. Natuurliefhebbers die van buiten houden, kunnen het hele jaar door kiezen uit een van de 124 beschikbare locaties. De toeslag bedraagt hier slechts $ 20 per nacht, maar er geldt een extra parktoeslag voor voertuigen die het Nationaal Park binnenkomen. Sommige staanplaatsen bieden plaats aan maximaal zes personen, maar andere zijn klein en wellicht meer geschikt voor individuen of koppels. Maak een wandeling, verken de unieke rotsformaties en breng de nachten door met staren naar de sterren.

Wat te doen tijdens tentkampeertochten in Zuid-Californië

Tentkamperen in Zuid-Californië biedt vele buitenactiviteiten. De meeste parken bieden overal wandelpaden aan, en veel natuurliefhebbers komen wandelen door deze bewaakte, ongerepte wildernis. Voor degenen die willen wandelen, bezoek de website van California State Parks voor meer informatie over bepaalde parken en regio's die ideaal zijn om te wandelen.

Sommige gebieden zijn beschermd als natuurreservaten en reservaten. In Cleveland National Forest zijn er bijvoorbeeld vier aangewezen gebieden als natuurreservaten, en hoewel bezoekers er doorheen mogen lopen, mogen er geen voertuigen of fietsen doorheen worden gevoerd. Wees respectvol ten opzichte van borden die aangeven wat is toegestaan.

Backpacken, vissen, vogels kijken en watersporten zijn in sommige van deze regio's ook mogelijk. Houd er rekening mee dat voor vissen mogelijk een vergunning van de staatsparkenafdeling vereist is. Er kan een limiet gelden voor het aantal vissen dat u uit de beken of meren kunt verwijderen. Er kunnen ook beperkingen gelden voor de gebieden waarin mag worden gevist.

Andere activiteiten die u tijdens het kamperen in de tent kunt doen, zijn fietsen, varen of kanoën in rivieren, meren, beken en klimmen. In sommige gebieden is paardrijden toegestaan. Jagen is toegestaan in een aantal aangewezen gebieden, afhankelijk van de tijd van het jaar. Zwemmen is in de meeste gebieden mogelijk.

Er zijn veel geweldige parken verspreid over Zuid-Californië, en veel daarvan bieden tentkamperen aan, hetzij via aangewezen campings, hetzij in de open wildernis. Het is belangrijk om potentiële gebieden van tevoren te lokaliseren en ervoor te zorgen dat alle regels en voorschriften worden nageleefd. Bezoek de website van de National Park Service om alle staatsparken in Zuid-Californië te bekijken.

Kamperen in Californië: een bijzondere ervaring

Kamperen in Zuid-Californië is zeker een unieke ervaring voor buitenliefhebbers. In het kleine gebied dat als Zuid-Californië wordt beschouwd, kunnen kampeerders kiezen uit een woestijnachtige topografie, eeuwenoude, torenhoge bomen of zandstranden om hun kamp op te zetten. Met zoveel geweldige tentkampeeropties zullen degenen die genieten van de kampeerlevensstijl nooit tekort komen aan opties in Zuid-Californië.

Aanbevolen: