13 Mississippi State Parks-campings voor een trektocht naar het zuiden

Inhoudsopgave:

13 Mississippi State Parks-campings voor een trektocht naar het zuiden
13 Mississippi State Parks-campings voor een trektocht naar het zuiden
Anonim

Mississippi State Park Camping

Afbeelding
Afbeelding

Als u op zoek bent naar een kampeerplek in het diepe zuiden, is een van de vele prachtige campings in de Mississippi State Parks wellicht een perfecte keuze voor u. U kunt online een reservering maken bij het park van uw keuze.

George P. Cossar State Park

Afbeelding
Afbeelding

Dit park aan het water in Oakland, MS, heeft campings aan het water en in de bossen en verschillende hutten. Yocona Ridge biedt 35 locaties en campings aan het water. Er is ook een wasruimte, een speeltuin en een badhuis. Camping Jones Creek biedt 48 genaturaliseerde, bosrijke kampeerterreinen. Kampeerders kunnen tijdens het hoogseizoen $ 15 tot $ 25 betalen voor een plek en tot $ 95 voor een van de hutten in het staatspark. Geniet van minigolf, discgolf, vissen en meer wanneer u dit park bezoekt.

Lake Lincoln State Park

Afbeelding
Afbeelding

Dit noordoostelijke Mississippi State Park ligt in Wesson, MS. Het is een perfecte plek om te varen, wandelen, skiën, zwemmen en andere buitenactiviteiten. Kampeerders kunnen kiezen uit een van de 71 campercampings, een hut en drie huisjes op het parkterrein. Tarieven variëren van $17 per nacht voor een primitieve camping tot $45 per nacht voor een camping aan het strand. Fanatieke kampeerders kunnen ervoor kiezen om overnachtingen te boeken of een plek voor de hele maand te huren.

Lake Lowndes State Park

Afbeelding
Afbeelding

Deze camping in Mississippi State Parks ligt in Columbus, MS, aan een meer van 150 hectare. Kampeerders kunnen genieten van alle soorten watersporten, wandelen en uitstekende sportfaciliteiten. Sportfans uit Mississippi komen tijdens het seizoen van hun team naar deze ruimte, zodat ze een vakantie kunnen maken van spelletjes en kamperen.

Kampeerders kunnen kiezen uit 66 plaatsen in het park, variërend van primitief tot premiumplaatsen. Het staatspark heeft ook acht hutten voor degenen die graag het buitenleven ervaren, maar zich aan het einde van de dag achter muren terugtrekken. Tarieven variëren van $ 15 per nacht tot $ 75 per nacht voor een hut tijdens het hoogseizoen.

LeFleur's Bluff State Park

Afbeelding
Afbeelding

Het is moeilijk te geloven dat dit prachtige staatspark in de hoofdstad van de staat, Jackson, ligt. Bezoekers kunnen genieten van wandelen, vissen, golfen, wandelen en nog veel meer op deze prachtige 305 hectare grote camping in het staatspark. Kampeerders hebben toegang tot 28 campings die geschikt zijn voor camper- of tentkamperen, inclusief water- en elektriciteitsaansluitingen en 10 extra kampeerplaatsen voor tenten. Degenen die ervoor kiezen om in het park te overnachten, kunnen per nacht betalen of hun plek voor de hele maand reserveren.

Leroy Percy State Park

Afbeelding
Afbeelding

Deze camping is de oudste van alle campings in de Mississippi State Parks en herbergt ook het enige natuurreservaat van de staat. Het park herbergt een geboorde bron, alligators, wilde kalkoenen, herten en andere dieren. Bezoekers kunnen genieten van wandelen, varen en vissen of de dag doorbrengen met volleyballen of discgolfen. Het staatspark beschikt over douches, een badhuis, picknickpaviljoens en een wasserette op het terrein. De kosten variëren van $ 15 per nacht voor een primitieve plek tot $ 85 per nacht voor een hut in het staatspark tijdens het hoogseizoen. Accommodaties omvatten een paar primitieve locaties, een handvol standaardcampings en 8 accommodatiehutten.

Natchez State Park

Afbeelding
Afbeelding

Geschiedenisliefhebbers zullen genieten van een bezoek aan Natchez State Park. De camping is de perfecte thuisbasis voor het verkennen van deze historische stad aan de Mighty Mississippi River. Natchez State Park heeft twee campings en een primitief kampeerterrein aan het Natchez-meer. Alle 58 locaties hebben water- en elektriciteitsaansluitingen, een vuurring en een picknicktafel. Voorzieningen op het park zijn onder andere drinkwater, doorspoelbare toiletten, douches en wasfaciliteiten op het terrein. Breng de dagen door met varen, kanoën, kajakken, vissen, jagen, discgolfen, wandelen, fietsen, picknicken en staren naar de overvloed aan wilde dieren hier. Prijzen variëren van $ 15 tot $ 97 per nacht, afhankelijk van de accommodatie die je kiest, en zijn het hoogst tussen mei en augustus.

Paul B. Johnson State Park

Afbeelding
Afbeelding

Dit park in het zuiden van Mississippi, gelegen in Hattiesburg, is de perfecte plek om te wandelen, vissen, waterskiën, zwemmen en andere buitenactiviteiten in het zuiden van Mississippi. De camping beschikt over 156 kampeerplekken, gelegen in de bosrijke bosgebieden of langs het water en zowel tenten als campers zijn welkom. Een eenvoudige camping begint bij ongeveer $ 18 voor de bosrijke gebieden tijdens het hoogseizoen en kan voor topplekken oplopen tot $ 35 per nacht. Kampeerders hebben de mogelijkheid om de hele maand een plek te reserveren, waardoor een thuis weg van huis ontstaat in het diepe zuiden.

Tombigbee State Park

Afbeelding
Afbeelding

Dit park is perfect gelegen zodat kampeerders kunnen genieten van de rust en sereniteit van een staatspark net buiten Tupelo, MS. 35 locaties, variërend van primitief tot hutten, bevinden zich op het parkterrein en variëren in prijs van $ 15 voor een primitieve plek tot $ 85 voor een hut. De locaties zijn geschikt voor tenten of recreatieve voertuigen. Naast het ontspannen in de wildernis op uw camping, kunnen kampeerders ook genieten van vissen, wandelen, varen, discgolf, volleybal en talloze andere recreatieve activiteiten op slechts een paar kilometer van het park.

Tishomingo State Park

Afbeelding
Afbeelding

Tishomingo State Park ligt aan de voet van de Appalachen. Parkbezoekers kunnen de dag doorbrengen met discgolf, wandelen in de omliggende paden, deelnemen aan een kompascursus of kanoën en vissen op Bear Creek. De bosrijke camping bevat 62 campercampings, een primitief kampeerterrein, zes hutten, een huisje en een groepskamp. De kosten variëren van $ 15 tot $ 85, afhankelijk van de gekozen accommodatie.

Shepard State Park

Afbeelding
Afbeelding

Het prachtige Shepard State Park ligt verspreid over 395 hectare weelderig groen en levendige en kleurrijke wilde bloemen. Kampeerders kunnen door het terrein fietsen of de omliggende paden bewandelen voordat ze zich neerleggen op een van de 28 ontwikkelde campings. Zowel tentkampeerders als recreatieve voertuigen zijn welkom in het park, met speciale plekken voor beide typen kampeerders.

Buccaneer State Park

Afbeelding
Afbeelding

Het park heeft verschillende stadia van wederopbouw ondergaan na de verwoestende orkaan van 2005 die het gebied op zijn kop zette. Tegenwoordig heeft het park 206 premium campings met alle voorzieningen, waaronder riolering, en 70 campings op een grasveld met uitzicht op de Golf van Mexico, die zowel water als elektriciteit bieden. Degenen die geïnteresseerd zijn in een meer primitieve kampeerervaring kunnen kiezen uit 25 primitieve locaties gelegen aan de achterkant van het Royal Cay-kampeerterrein. Het staatspark omvat een badhuis, een activiteitenzwembad, een kampwinkel, een recreatiecentrum, een discgolfbaan en talloze nabijgelegen activiteiten in de omliggende gemeenschappen. Een premium camping kost in het hoogseizoen $32 per nacht, terwijl een camping aan het strand $45 per nacht kost.

Wall Doxey State Park

Afbeelding
Afbeelding

Wall Doxey State Park ligt langs de Mississippi Highway, een paar kilometer ten zuiden van Holly Springs, Mississippi. Het park is gecentreerd rond een 60 hectare groot bronmeer, waardoor bezoekers tijdens hun verblijf talloze wateractiviteiten kunnen ondernemen. De 89 campings variëren van primitief tot standaard, en er zijn verschillende hutten beschikbaar voor kampeerders. Kampeerders kunnen verwachten dat ze $15-$25 betalen voor een standaardplek en meer dan $60-$85 voor nachtelijke huthuur tijdens het hoogseizoen. Tenten en recreatieve voertuigen zijn welkom, evenals aangelijnde huisdieren.

Roosevelt State Park

Afbeelding
Afbeelding

Het Roosevelt State Park ligt tussen Meridian en Jackson, Mississippi, aan de westelijke rand van Bienville National Forest. Het park bevat een meer van 150 hectare, waardoor kampeerders tijdens hun verblijf talloze wateractiviteiten en wandel- en fietsmogelijkheden hebben.

Het park bevat 109 campercampings, waarvan er vele elektriciteit, wateraansluitingen en riolering hebben. Het park verwelkomt tentkampeerders en heeft ook 15 hutten op het staatsterrein.

De zuidelijke kampeerervaring

Afbeelding
Afbeelding

Het welkome water, de weelderige vegetatie en het warme weer verwelkomen jaar na jaar kampeerders in het zuiden. Ervaar zuidelijke gastvrijheid in de buitenlucht met een van de staatsparken van de Mississippi. Ongeacht welke u kiest, er gaat niets boven een vakantie in het diepe zuiden.

Aanbevolen: