Hannah Montana Twister: voor- en nadelen en hoe te spelen

Inhoudsopgave:

Hannah Montana Twister: voor- en nadelen en hoe te spelen
Hannah Montana Twister: voor- en nadelen en hoe te spelen
Anonim
Bordspel Hannah Montana Twister
Bordspel Hannah Montana Twister

Als je halverwege de jaren 00 op de basisschool of middelbare school zat, keek je waarschijnlijk elke weekavond met ingehouden adem naar de Disney Channel-show Hannah Montana en vroeg je je af of dit de week zou zijn waarin mensen Miley eindelijk zouden ontdekken Stewarts geheime popsteridentiteit. Gezien de enorme populariteit van de show en de neiging van Disney om hun inhoud op de markt te brengen, is de kans groot dat je een cd, een modepop, een strandlaken of een zingende tandenborstel bezat met het gezicht van de beroemde blondine erop gedrukt. Hannah Montana: Twister Moves was een van deze gerichte mash-ups en bevatte de gameplay van de geliefde klassieker Twister met een vleugje Dance Dance Revolution-stijl. Deze Disney-achtige Twister is gemaakt voor twee of meer spelers en vanaf 8 jaar en zal de innerlijke popster in vrijwel iedereen naar boven halen.

Wat zit er in het spel

Het spel wordt geleverd met slechts een paar extra materialen dan de typische Twister-doos met zijn twee matten en drie cd's. Millennials, als je dit relikwie uit je kindertijd in de kast van je kinderkamer vindt, zorg er dan voor dat je de tijd neemt om ook je babyblauwe of zacht lavendelblauwe cd-spelers af te stoffen, aangezien je ze nodig hebt om dit spel en de grappige streken van je logeerpartijtjes op de middelbare school. Als je nu net geniet van het gekke uitgangspunt van het spel, vink dan het vakje aan voor:

  • Twee matten
  • Twee Twister Moves-cd's
  • Eén Hannah Montana-cd
  • Instructies

Hoe te spelen

Op de twee Twister Moves-cd's staan algemene dansnummers en op de Hannah Montana-cd staan vier van de populairste nummers van het eerste album van de show:

  • Het beste van twee werelden
  • Niemand is perfect
  • We hebben het feest
  • Ik heb zenuwen

De originele stemmen van de twee beste vrienden van Miley Stewart, Lily en Oliver, roepen de dansbewegingen op (waaronder je handen of voeten), en je gebruikt hun aanwijzingen om je lichaam over de matten te bewegen. Bij sommige bewegingen moet je ronddraaien of draaien, en zelfs zweten. De stem van Lily roept bijvoorbeeld 'Paars, linkervoet' en het is de bedoeling dat je je linkervoet op de paarse cirkel zet, net als bij de gewone Twister. Behalve dat in dit spel de personages uit de show de plaats innemen van het spinnerbord. De instructies die ze roepen kunnen snel achter elkaar volgen, dus houd er rekening mee dat het een paar keer kan duren om naar elk nummer te luisteren en de bewegingen te oefenen voordat je ze goed genoeg leert om ze in re altime te kunnen volgen.

Positieven van het spel

Je kunt de kenmerkende dansbewegingen van Hannah Montana tot leven brengen met deze Disney-editie van het populaire logeer-bordspel, en de nostalgie zorgt ervoor dat het uitgangspunt al die jaren later nog steeds standhoudt.

Aangezien de game officiële merchandise van Hannah Montana is, kun je jezelf binnen een paar seconden terugbrengen naar je kindertijd! Natuurlijk staan er maar vier nummers op de cd van Hannah Montana, maar je kunt je door de stemmen van Lily en Oliver tientallen jaren terug in de tijd laten brengen. De echte acteurs spreken de commando's uit, dus het is alsof je in de show zit, toch?

Aangezien de game niet langer in productie is, zijn de kosten ongelooflijk betaalbaar. Je kunt gebruikte lijsten van het speelbord online vinden voor tussen de €10 en €15

Nadelen van het spel

Sinds de game in 2008 werd uitgebracht, is deze nogal gedateerd en wordt technologie gebruikt die de meeste mensen niet bij de hand hebben, wat betekent dat de game weliswaar een heerlijke kom nostalgie serveert, maar niet supervriendelijk is voor de moderne gebruiker. Er zijn nog een paar nadelen aan dit Disney-spel:

Er staan slechts vier van de vele hits van Hannah Montana op de cd-bijlage van de game

Het is echt een geval van Throwback Thursday met dit spel, omdat het fysieke schijven gebruikt en een oude cd-speler of een laptop met een schijfstation nodig heeft om het spel te spelen, en helaas hebben de meeste mensen er geen deze blijven nog hangen

De regels zijn eenvoudig, maar je zult niet meteen uit de kast komen. Elk nummer van drie of vier minuten heeft een aantal zetten die worden opgeroepen, en sommige zijn back-to-back. De voortgang van het spel kan soms stagneren als spelers pauzeren en uitzoeken waar de cirkels zijn en hoe ze moeten bewegen om de opdrachten van Lily of Oliver te voltooien

Als popsterren en knallende gewrichten botsen

Zelfs nadat Miley Cyrus de blonde pruik en haar beroemde alter ego met pensioen had gestuurd, bleef Hannah Montana resoneren met mensen. Haar liedjes zijn geliefd bij zowel het oude als het nieuwe publiek, en als je toevallig ergens een van deze op maat gemaakte Hannah Montana-edities van Twister in een vintage winkel tegenkomt, denk er dan eens over na om hem op te pakken en een paar bewegingen uit te voeren.

Aanbevolen: