Tips voor het kopen van Abercrombie kinderkleding

Inhoudsopgave:

Tips voor het kopen van Abercrombie kinderkleding
Tips voor het kopen van Abercrombie kinderkleding
Anonim
Smalle, rechte jeans voor jongens
Smalle, rechte jeans voor jongens

De kledinglijn Abercrombie Kids is een populaire, trendy modekeuze voor kinderen tussen de 7 en 14 jaar. De kinderlijn heeft ontwerpen die lijken op de ontwerpen die via Abercrombie & Fitch-winkels aan oudere tieners en volwassenen worden aangeboden, maar dan in kleinere maten en tegen meer betaalbare prijzen.

Winkeltips voor Abercrombie kinderkleding

Er zijn enkele tips waarmee u rekening moet houden als u bij het merk winkelt, zodat u de beste deals kunt krijgen en mode kunt vinden die bij de specifieke stijl van uw kind past.

Abercrombie-stijl voor kinderen

Volgens Mike Jeffries, CEO van Abercrombie, richt het bedrijf zich op de 'coole kinderen'. De Abercrombie Kids-collectie is ontworpen voor vrolijke, energieke jongeren die de volledig Amerikaanse levensstijl omarmen en die houden van casual, trendy kleding.

Hoewel Abercrombie niet de goedkoopste lijn is die verkrijgbaar is, zijn de stijlen populair bij kinderen en heeft het merk een reputatie voor kwaliteit. De kledingartikelen van Abercrombie Kids zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die robuust zijn en geschikt zijn voor de actieve levensstijl van kinderen. Een Yelp-gebruiker beschrijft de kwaliteit als hoger dan die van Hollister, met vergelijkbare prijzen.

Grafische hoodie met appliqué voor jongens
Grafische hoodie met appliqué voor jongens
  • Denim is een van de populairste opties voor jongens. Je kunt jeans vinden die rond de $ 50 kosten, terwijl veel stijlen vaak in de uitverkoop zijn voor rond de $ 25.
  • Andere populaire keuzes voor jongens zijn onder meer hoodies die rond de $30 kosten, button-down shirts die net onder de $50 kosten en superzachte T-shirts die te vinden zijn voor ongeveer $15.
  • T-shirts blijven een van de meest populaire items voor meisjes. T-shirts van Abercrombie zijn uitgevoerd met schattige en vaak controversiële uitspraken, maar ook met het logo van het merk en andere afbeeldingen. T-shirts voor meisjes zijn geprijsd tussen $ 15 en $ 20.
  • De badpaklijn, vooral de gestreepte bikini's, is ook favoriet onder jonge meisjes. Badkleding wordt afzonderlijk verkocht, waarbij tops rond de $ 25 kosten en broeken iets minder dan $ 20.

De lijn leren kennen

Abercrombie Kinderkleding is verkrijgbaar in zowel merkspecifieke winkels als online. Als u nieuw bent bij het merk, zult u merken dat persoonlijk winkelen wellicht beter is dan kleding online bestellen, tenminste totdat u zeker bent van de maatvoering en bekend bent met de trends. Omdat items uit de lijn trendy kunnen zijn, kan het persoonlijk bekijken ervan helpen bepalen of dit de kleding is die u echt wilt dat uw kind draagt. Sommige jeansshorts en -rokken van Abercrombie zijn bijvoorbeeld korter gesneden dan je zou verwachten. De lengte is mogelijk niet geschikt voor school en sommige andere activiteiten.

Om een winkellocatie bij u in de buurt te vinden, gaat u naar de winkelzoeker op de site van Abercrombie Kids en voert u uw adres of postcode in. U krijgt dan een lijst met locaties die het dichtst bij u in de buurt zijn, evenals hun openingstijden en adres.

Bezorgdheid over de maat

Abercrombie-kleding is verkrijgbaar in zowel normale als smalle maten voor kinderen, hoewel de hele lijn het meest geschikt is voor kinderen met een slanker postuur. Ga er niet vanuit dat wat u weet over hoe andere lijnen bij uw kind passen, noodzakelijkerwijs ook geldt voor Abercrombie Kids. Door items op uw kind uit te proberen voordat u ze koopt, kunt u een weloverwogen beslissing nemen.

Houd bij het winkelen rekening met het volgende:

  • Jongens- en meisjeskleding is verkrijgbaar in de maten 8 t/m 16 en van small tot extra large.
  • Het kan zijn dat uw kind verschillende maten moet passen om erachter te komen welke het beste past en of de lijn zelfs geschikt is voor zijn of haar lichaamstype en ontwikkelingsfase.
  • De kleding van Abercrombie Kids is doorgaans slanker gesneden dan de meeste andere merken, dus het kan zijn dat je voor je kind een maat of twee groter moet kopen dan normaal.
  • Kinderen met een stevig of stevig postuur kunnen sommige items uit de Abercrombie-lijn mogelijk niet dragen, vooral jeans en andere broeken.
  • De site van de winkel bevat een handige maattabel die rekening houdt met de lengte-, borst- en tailleomvang om de ideale maat te vinden. Indien nodig kunnen meisjes een junior maattabel gebruiken om een betere pasvorm te krijgen.
  • Kinderkleding is niet ontworpen voor mensen langer dan 1,80 meter, dus als je tiener een groeispurt maakt, wordt het tijd om naar de Abercrombie and Fitch-winkel voor volwassenen te gaan.

Winkelfuncties

Sparks Fly meisjesgeur
Sparks Fly meisjesgeur

Winkelen in een Abercrombie Kids-winkel kan een avontuur zijn. De kinderwinkels zijn helderder dan de slecht verlichte Abercrombie en Fitch-winkels van het bedrijf, met een omgeving die zorgvuldig is ontworpen om kinderen aan te spreken. Als je de winkel binnenkomt, word je begroet met de geur van de kinderparfumlijn die in de winkel wordt gespoten, samen met luide popmuziek en rondzwervende modellen. Als ouder vind je het misschien niet aantrekkelijk, maar de kans is groot dat je kind er dol op zal zijn.

Alle winkels hebben een vergelijkbare indeling:

  • De nieuwste mode wordt voor in de winkel op tafels gepresenteerd.
  • Het opruimingsgedeelte bevindt zich achter in de winkel.
  • Nietjes zoals jeans, polo's en overhemden worden langs de muren van de winkel uitgestald.
  • Accessoires worden gemengd met kleding en omvatten items zoals sjaals en handtassen.

De beste deals krijgen

Er zijn verschillende manieren om kleding van Abercrombie Kids tegen geweldige prijzen te vinden. Enkele tips voor het verkrijgen van een deal zijn onder meer:

  • Als je de winkel bezoekt, controleer dan altijd eerst het opruimingsgedeelte. Begin met winkelen achterin voordat je naar de nieuwste items vooraan gaat.
  • Omdat de winkel regelmatig nieuwe voorraad toevoegt, moet je even wachten voordat je nieuwkomers koopt, zodat je artikelen de kans krijgt om in de uitverkoop te gaan.
  • Op verschillende tijdstippen van het jaar, zoals vlak voor Kerstmis en vlak voordat de school begint in de herfst, worden seizoensgebonden prijsverlagingen online en in de winkels aangeboden.
  • Wanneer u online winkelt, geeft de site vaak dagelijkse promotiecodes weer voor een besparing van ongeveer 20%. Het enige wat u hoeft te doen is de code in te voeren bij het afrekenen om deze op uw bestelling te laten toepassen.
  • Je kunt je aanmelden voor e-mails om speciale aanbiedingen en mededelingen over aankomende verkopen te ontvangen.
  • Bezoek de Facebook-pagina van Abercrombie Kids en vind deze leuk voor het laatste bedrijfsnieuws en promotie-aanbiedingen.
  • Bekijk een site zoals RetailMeNot voor promotiecodes en afdrukbare kortingsbonnen.
  • Er is één Abercrombie Kids Outlet Store. Het bevindt zich in de Tanger Outlet Mall in San Marcos, Texas, dus kom zeker langs als je in de buurt van de omgeving reist.
  • Soms kun je geselecteerde Abercrombie Kids-artikelen vinden op Amazon.com, waarbij artikelen vaak 20 procent onder de winkelprijs liggen.

Kleding wederverkoop

Hoewel Abercrombie bekend staat als een trendy merk, blijft veel van de mode van het bedrijf seizoen na seizoen in stijl. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor wederverkoop. Mogelijk kunt u artikelen verkopen nadat uw kind ze ontgroeid is, of kunt u tweedehands artikelen vinden die u met een aanzienlijke besparing voor uw kind kunt kopen.

Als je geïnteresseerd bent in het online verkopen of kopen van tweedehands kleding van het merk, ga dan naar eBay.

  • Je kunt vaak mode van vorig seizoen of zelfs items die nog nooit zijn gedragen vinden voor een fractie van de verkoopprijs. Het is bijvoorbeeld niet ongebruikelijk om op eBay een korte spijkerbroek van Abercrombie te vinden die voor ongeveer $ 40 te koop is voor minder dan $ 10, en een T-shirt voor jongens dat voor ongeveer $ 18 te koop is, voor minder dan $ 8.
  • Als u geïnteresseerd bent in het verkopen van artikelen, neem dan even de tijd om vertrouwd te raken met de artikelen waarvoor deze worden verkocht en houd rekening met de staat van uw specifieke artikelen bij het bepalen van de vraagprijs.

Er zijn in veel gebieden ook lokale wederverkoop- en tweedehandsaankoopmogelijkheden. Winkels zoals Plato's Closet kopen bijvoorbeeld items die versleten zijn maar in goede staat en hebben meestal een selectie items van Abercrombie in hun inventaris. Mogelijk kunt u artikelen verkopen of kopen bij een plaatselijke consignatiewinkel, of zelfs het geluk hebben om superlage prijzen te vinden bij een kringloopwinkel of uitverkoop.

Coole mode voor kinderen

Voor jongens en meisjes die coole, comfortabele kleding willen, heeft Abercrombie Kids een grote selectie artikelen. Of het nu een eenvoudig T-shirt is of een trendy jeans, je kunt verstandig winkelen om mode te vinden die voor een geweldige prijs leuk en stijlvol is om te dragen.

Aanbevolen: