Waarden van gebruikte auto's vinden

Inhoudsopgave:

Waarden van gebruikte auto's vinden
Waarden van gebruikte auto's vinden
Anonim
Vind de waarde voor uw oude auto
Vind de waarde voor uw oude auto

Wilt u uw oudere auto verkopen of inruilen en wilt u meer weten over de waarde van uw oude auto? Veel websites bieden autowaarden voor gebruikte voertuigen.

Waar vindt u de waarden van oudere auto's

Edmunds

Edmunds - Deze online auto-informatiewebsite is geweldig voor allerlei soorten auto-antwoorden, inclusief taxaties van oude auto's. Zodra u op hun startpagina bent, klikt u op 'Gebruikte auto's' en selecteert u uw bouwjaar, merk en model om een waarde te vinden. Edmunds biedt waarden die teruggaan tot 1990.

Kelley Blue Book

Kelley Blue Book - Ontvang waarde voor uw oudere auto bij Kelley Blue Book. U kunt alleen zoeken naar auto's die niet ouder zijn dan 25 jaar. Vind de waarden van oude auto's voor stopgezette modellen, samen met prijzen voor verschillende uitrustingspakketten en stijlen.

NADA

NADA - De NADA biedt ook autowaarden vanaf 1990 en nieuwer. Als u op zoek bent naar een model ouder dan 1990, is de NADA de gemakkelijkste site om te gebruiken, omdat ze onderaan de pagina een sneltabblad hebben met de tekst: "Klik hier voor modellen ouder dan 1990."

AutoTrader

Kaart van Groot-Brittannië
Kaart van Groot-Brittannië

AutoTrader - Eenmaal op de startpagina van AutoTrader klikt u op het tabblad 'Onderzoek auto's' en vervolgens op 'Gebruikte auto's'. De AutoTrader biedt autowaarden aan die meestal slechts ongeveer 25 jaar oud zijn. Bezoek hun Classic Car-webpagina voor de waarden van oudere auto's.

Black Book autowaarden

The Black Book USA en Canadian Black Book kunnen ook een goede plek zijn om de waarden van gebruikte auto's te zoeken. Hoewel deze sites een abonnement vereisen om de informatie te bekijken die ze hebben verzameld, worden ze over het algemeen gezien als uiterst nauwkeurig en gerespecteerd. Als u overweegt om dit jaar meerdere gebruikte voertuigen te kopen of verkopen, kan een Black Book-abonnement een goed idee zijn.

Manheim

Manheim - Bezoek Manheim voor de waarden van oudere klassieke auto's. Selecteer een merk en bouwjaar en Manheim geeft u alle modellen die de fabrikant dat jaar heeft geproduceerd. Manheim is een vertrouwde website omdat deze oudere autowaarden biedt voor voertuigen in slechte, redelijke, goede en uitstekende staat.

Goed bestede tijd

Het loont altijd om je huiswerk te maken. Hoewel het opzoeken van de waarde van een auto nu misschien een gedoe lijkt, zal het u op de lange termijn geld besparen. Onderzoek doen naar de waarde van tweedehands auto's kan je alleen maar helpen bij onderhandelingen.

Aanbevolen: