Geweldige plekken om gebruikte babykleding te vinden

Inhoudsopgave:

Geweldige plekken om gebruikte babykleding te vinden
Geweldige plekken om gebruikte babykleding te vinden
Anonim
Zwangere vrouw winkelen babykleding
Zwangere vrouw winkelen babykleding

Er zijn genoeg goede redenen om te overwegen gebruikte babykleding voor je kleintje te kopen. De meest voor de hand liggende reden is natuurlijk de prijs, aangezien gebruikte babykleding meer dan 50 procent goedkoper kan zijn dan nieuwe kleding en het ook een geweldige manier is om te recyclen. Zodra je baby haar eigen kleren ontgroeit, kun je ze altijd verkopen en de winst gebruiken om de volgende maat groter te kopen.

Bezoek consignatiewinkels voor gebruikte babykleding

Als u kinderkleding gaat kopen, moet uw eerste stop de consignatiewinkels in uw omgeving zijn. De meeste winkels hebben net als gewone warenhuizen uitverkoop, alleen is de besparing meestal veel groter. Zorg ervoor dat u de kleding onderzoekt voordat u deze koopt en ontdek het retourbeleid van de winkel. Veel steden hebben kleine, onafhankelijke wederverkoopwinkels die u op internet of in de Gouden Gids kunt vinden, maar er zijn een paar nationale winkelketens.

Er was eens een kind

Deze landelijk gevestigde consignatiewinkel verkoopt kleding, speelgoed en meubels die voorheen in bezit waren. Vaak kun je kleding vinden waar het winkelkaartje nog aan zit, voor een fractie van de oorspronkelijke prijs. Once Upon a Child stelt hoge eisen aan het accepteren van artikelen voor wederverkoop, zodat u erop kunt vertrouwen dat de kleding die u koopt als nieuw zal zijn.

Kid to Kid

Met winkels in meer dan 20 staten verkoopt Kid to Kid zacht gebruikte kinder- en babykleding, babymeubels en speelgoed. Vergeet niet u aan te melden voor hun e-mailnieuwsbrief om extra kortingsbonnen en informatie over winkelpromoties te ontvangen.

Gebruikte babykleding online opties

Zwangere vrouw die online babykleding koopt
Zwangere vrouw die online babykleding koopt

Er zijn talloze websites die geweldige koopjes in gebruikte babykleding aanbieden. Wees echter voorzichtig als u iets koopt bij een website of dealer die u niet kent.

Baby-outfitter

Veel wederverkoopwinkels verkopen kleding voor kinderen van alle leeftijden, maar Baby Outfitter richt zich alleen op kleding in de maten newborn tot 4T. Alle kleding verkeert in een zo goed als nieuwe staat van merken die bekend zijn bij de meeste ouders en de voorraad verandert dagelijks. Prijzen beginnen vanaf $ 4 per stuk. U kunt nog meer besparen door te shoppen in hun speelkledingafdelingen, waar kleding zit die niet voldoet aan de hoge normen van hun typische voorraad. Verzendtarieven zijn gebaseerd op het aantal items dat u koopt en variëren van $ 5 tot $ 13.

Mijn kinderdraden

My Kid's Threads verkoopt nieuwe en zo goed als nieuwe designer kinderkleding in de maten pasgeboren tot en met 16 jaar en heeft alleen topdesignermerken voor jongens- en meisjeskleding zoals Baby Dior en Baby Lulu. Prijzen variëren van $ 5 tot $ 50. Verzending bij bestellingen van meer dan $ 125 is altijd gratis en alle andere bestellingen kosten $ 8 aan verzendkosten.

Bagsy

Bagsy is een online wederverkoopwinkel voor kinderen die kleding verkoopt voor jongens en meisjes voor kinderen van pasgeboren tot 12 jaar. Ze zijn gespecialiseerd in traditionele en klassieke Zuiderse kleding en accepteren alleen zendingen van merken op hun lijst, waaronder honderden kinderontwerpers. Je kunt winkelen op merk, jongen of meisje, of zelfs op hun koopjessectie. Omdat ze alleen kleding accepteren die nieuw is met kaartjes of in goede staat, weet je zeker dat je hier hele leuke kleding- en schoenenopties krijgt. Prijzen variëren van $ 5 tot $ 50.

Kidizen

Kidizen fungeert als een marktplaats waar individuele verkopers de tweedehandskleding van hun kinderen kunnen verkopen via de website of app. Prijzen beginnen zo laag als een paar dollar per item, maar de meeste verkopers bieden ook 'add-on'- of 'bundel'-deals aan waarbij je voor slechts $ 2 specifieke items aan je aankoop kunt toevoegen. Om te beginnen met winkelen sorteert u op categorie, waarna u de resultaten kunt uitsplitsen op geslacht, maat, merk, prijs en staat. De verzending wordt bepaald door de verkoper, die kan aangeven of de koper of de verkoper de verzendkosten van een artikel beta alt.

Facebook Marktplaats

Gebruik uw Facebook-account om online te winkelen voor gebruikte kleding die door mensen bij u in de buurt op Facebook Marketplace wordt verkocht. Vaak creëren mensen specifieke groepen die dingen als "Maryville Children's Basket" worden genoemd en die alleen bedoeld zijn voor mensen in specifieke steden die kinderartikelen kopen en verkopen. Zie het als het bijwonen van een online werfverkoop. Wanneer u items vindt die u wilt kopen, kunt u eenvoudigweg op het bericht reageren en de details in een privébericht doorgeven aan de verkoper. Normaal gesproken moet u contant betalen en de artikelen bij de verkoper ophalen.

eBay

De online veilinggigant heeft een hele sectie gewijd aan baby- en kinderkleding. U kunt duizenden kleding- en accessoire-opties sorteren op categorie, leeftijd of merk. Sommige van deze koopjes zijn voor nieuwe kleding, maar zorg ervoor dat u rekening houdt met de verzendkosten voordat u begint met bieden. Elke verkoper moet zijn individuele verzendkosten vermelden op de pagina 'Verkoper'.

Craigslist

Je zou lokale wederverkopers moeten kunnen vinden via deze website met advertenties. Veel van de advertenties op deze site zijn afkomstig van gezinnen die eenvoudigweg kleding willen opruimen die ze niet langer nodig hebben, maar wees voorzichtig bij het delen van persoonlijke informatie met vreemden.

Gebruikte babykleding kopen bij garage- en garageverkoop

Als je ooit gebeten bent door de rommelverkoop, dan weet je wat een avontuur het kan zijn! Natuurlijk is het de uitdaging om een rommelmarkt te vinden met kleding in de stijl en maat waarnaar u op zoek bent, en daar te komen voordat deze is uitgekozen. Zoek naar aanbiedingen waarin specifiek reclame wordt gemaakt voor baby- of kinderartikelen en klik daar als eerste op.

Verkoop de gebruikte kleding van uw baby

Vergeet niet dat een geweldige manier om de garderobe van uw kind te financieren is door geld te verdienen aan zijn gebruikte kleding! U krijgt een betere prijs als u de kleding wast, strijkt en opbergt in luchtdichte containers totdat u klaar bent om te verkopen, en deze vervolgens naar een consignatiewinkel brengt of uw eigen werfverkoop organiseert. De meeste online wederverkoopwinkels bieden ook manieren waarop u uw kleding aan hen kunt verkopen voor winkeltegoed.

De ultieme recyclingmogelijkheid

Kopen voor koopjes in babykleding en er geld mee verdienen is een geweldige manier om de extra kosten van nieuwe kleding te vermijden die je baby misschien maar één of twee keer draagt. Omdat baby's altijd met onverwachte kosten gepaard gaan die snel kunnen oplopen, is dit een gemakkelijke manier om geld te besparen.

Aanbevolen: