Waar u gratis woedebeheersingslessen bij u in de buurt kunt vinden

Inhoudsopgave:

Waar u gratis woedebeheersingslessen bij u in de buurt kunt vinden
Waar u gratis woedebeheersingslessen bij u in de buurt kunt vinden
Anonim
Boze vrouw die computer gebruikt
Boze vrouw die computer gebruikt

Iedereen voelt zich wel eens boos, maar als je merkt dat je de controle over je woede verliest en schadelijk gedrag vertoont (zoals fysieke gevechten of verbaal uithalen), kun je baat hebben bij lessen in woedebeheersing.

Woede is een fundamentele menselijke emotie die wordt gekenmerkt door gevoelens van ergernis, frustratie of vijandigheid die kunnen variëren van milde irritatie tot intense woede. Goed beheerde woede kan een nuttig hulpmiddel zijn dat u motiveert om moeilijke gevoelens te uiten of oplossingen voor moeilijke situaties te vinden. Maar als woede ongecontroleerd is, kan het schadelijk zijn voor uw relaties en uw professionele leven, en zelfs een negatieve invloed hebben op uw gezondheid.

Moet je lessen woedebeheersing proberen?

Klassen voor woedebeheersing leren mensen hoe ze de tekenen van woede kunnen herkennen, triggers kunnen identificeren en de vaardigheden kunnen ontwikkelen die nodig zijn om hun emoties te reguleren en woede op een constructieve manier op te lossen.

Of je nu op zoek bent naar een training voor woedebeheersing voor jezelf of voor een vriend of familielid, er zijn tal van gratis en goedkope opties.

Gratis online lessen woedebeheersing

Veel lessen in woedebeheersing zijn tegen betaling, maar er zijn enkele effectieve gratis cursussen voor kinderen, tieners en volwassenen. De meeste gratis online cursusopties voor woedebeheersing zijn vooraf opgenomen, zodat u het cursusmateriaal kunt voltooien op een tijdstip dat u het beste uitkomt, in uw eigen tempo.

Hoewel er veel gratis online cursussen over woedebeheersing zijn, zijn er een paar dingen waarmee u rekening moet houden bij kosteloze cursussen:

  • Sommige zijn introductiesessies die zijn ontworpen om u te interesseren voor het volgen van de volledige, betaalde cursus die door het bedrijf wordt aangeboden. De kosten variëren, variërend van $ 14,99 tot honderden dollars, afhankelijk van de duur van de cursus, het behandelde materiaal en of de cursus vooraf is opgenomen of live wordt gegeven door een hulpverlener.
  • Sommige deelnames zijn gratis, maar vereisen dat je een vergoeding beta alt om een certificaat van voltooiing te verkrijgen. Als u door de rechter bent veroordeeld om de les bij te wonen of deze op verzoek van uw werkgever moet volgen, moet u de vergoeding betalen om aan te tonen dat u de cursus hebt voltooid.
  • Sommige gratis opties voldoen niet aan alle vereisten voor een door de rechtbank bevolen training in woedebeheersing.

Lees het cursusoverzicht door van elke les die u overweegt om er zeker van te zijn dat deze aan al uw eisen voldoet en binnen uw budget past.

Nieuwe hoop op woede en huiselijk geweld

New Hope for Anger and Domestic Violence biedt online een volledige acht uur durende cursus woedebeheersing aan. De cursus zelf is gratis, maar je moet $ 25 betalen om een certificaat van voltooiing te verkrijgen als dat nodig is voor de rechtbank, op het werk of op school. Er is een gratis vaardigheidstest voor woedebeheersing beschikbaar op de NuHopeCare-website, waarmee u uw huidige sterke en zwakke punten op het gebied van woedebeheersing kunt beoordelen. Om toegang te krijgen tot het cursusmateriaal is registratie vereist.

Open pad voor woedebeheersing

Open Path is een online wellness-educatiebedrijf dat verschillende cursussen voor woedebeheersing aanbiedt, afhankelijk van uw specifieke behoeften. Een gratis introductiecursus woedebeheersing helpt u beslissen of het Open Path-programma geschikt voor u is. Als u besluit dat deze optie geschikt voor u is, zijn er eenmalige registratiekosten van $ 5 en kosten voor het verkrijgen van het certificaat van voltooiing, die in prijs variëren van $ 17 tot $ 115, afhankelijk van de duur van de cursus waarvoor u zich heeft geregistreerd.

Dr. John Schinnerer

Ontwikkeld door de deskundige adviseur voor Pixar's Academy Award-winnende film Inside Out, Dr. De cursus woedebeheersing van John Schinnerer is bedoeld om u te helpen 'het volume van uw woede, prikkelbaarheid en ergernis lager te zetten'. Kijkers kunnen de introductieles gratis bekijken, maar moeten zich registreren en betalen om toegang te krijgen tot het volledige cursusmateriaal van meerdere weken over woedebeheersing en om een certificaat van voltooiing te verkrijgen. Dr. Schinnerer biedt ook gratis educatieve video's over woedebeheersing aan op zijn YouTube-kanaal. Trainingsvideo's voor woedebeheersing op YouTube zonder kosten.

VS Ministerie van Veteranenzaken

Het Amerikaanse Department of Veterans Affairs biedt een gratis online cursus Anger and Irritability Management Skills (AIMS) aan. Klik gewoon op de knop 'Start de kosten' om het computergebaseerde trainingsmodel te starten, dat leert hoe u uw reacties op irritante gebeurtenissen kunt beheersen, beter met anderen kunt opschieten en de negatieve gevolgen kunt vermijden als u de controle over uw woede verliest. Deze cursus is ontwikkeld voor militairen en veteranen, maar staat open voor het grote publiek. Voor deze cursus wordt geen certificaat van voltooiing verstrekt.

De American Psychological Association (APA)

Hoewel het geen online cursus is, biedt de American Psychological Association (APA) een gratis online brochure met informatie over wat woede is, strategieën om woede effectief te beheersen en tips over hoe u kunt bepalen of u baat kunt hebben bij een cursus of counseling voor woedebeheersing.

Alison: geef jezelf kracht

Alison is een van de grootste gratis leerplatforms die online een verscheidenheid aan onderwijs- en vaardigheidstrainingen aanbiedt. Gratis online cursussen voor woedebeheersing behandelen effectieve technieken en tips voor het beheersen van woede op een gezonde, constructieve manier. De cursus Anger Management & Conflict Resolution duurt 3-4 uur en is gratis in te schrijven en te voltooien. Als u een certificaat van voltooiing wilt, kunt u dit kopen in de Alison-winkel voor ongeveer $ 75 USD.

Oxford Home Study Center

Het Oxford Home Study Centre biedt een 20-uur durende cursus woedebeheersing aan, ontworpen om u te helpen leren hoe u effectief op een constructieve manier met anderen kunt communiceren. Tijdens de cursus krijgen de deelnemers opdrachten om ervoor te zorgen dat ze de stof begrijpen. Om aan de voltooiingsvereisten te voldoen, moet u voor elke opdracht een voldoende behalen. Registratie en cursusmateriaal zijn gratis en tegen een kleine vergoeding kunt u uw certificaat van voltooiing verkrijgen.

Ideeën voor het vinden van lokale klassen

groepstherapie
groepstherapie

Als je liever persoonlijk een cursus woedebeheersing volgt, zijn er mogelijk gratis of goedkope cursussen bij jou in de buurt. Persoonlijke cursussen bieden het voordeel dat u met een getrainde professional werkt en tijd doorbrengt met collega's met wie u uw nieuw geleerde strategieën voor woedebeheersing kunt oefenen.

Afhankelijk van waar je woont, zijn er mogelijk gratis of goedkope cursussen woedebeheersing bij jou in de buurt. Hier kun je kijken:

Staatsinstellingen voor kinderwelzijn

Elke staat heeft een speciaal agentschap voor kinderwelzijn dat inwoners een breed scala aan lessen, steungroepen en diensten biedt om ouders en verzorgers te helpen veilig en effectief voor kinderen te zorgen. De kinderwelzijnsorganisatie in uw land kan workshops over woedebeheersing bij u in de buurt aanbieden of u in contact brengen met een lokale organisatie die gratis training in woedebeheersing aanbiedt. Zoek de contactgegevens van uw overheidsinstantie op ChildWelfare.gov - de Child Welfare Information Gateway.

NAMI-hoofdstukken

De National Alliance on Mental Illness (NAMI) is een grote basisorganisatie voor geestelijke gezondheidszorg met afdelingen verspreid over de Verenigde Staten. Veel lokale NAMI-afdelingen bieden gratis een verscheidenheid aan gemeenschapsgerichte geestelijke gezondheidszorgdiensten, waaronder steungroepen en onderwijsklassen om ervoor te zorgen dat individuen en gezinnen de middelen krijgen die ze nodig hebben. Bezoek de NAMI-website om een plaatselijke afdeling te vinden of bel de gratis NAMI-hotline op 1-800-950-NAMI om te vragen naar lokale bronnen voor woedebeheersing bij u in de buurt.

Exchange Club-hoofdstukken

De National Exchange Club heeft tot doel gemeenschappen in de Verenigde Staten te inspireren om betere plekken te worden om te leven door middel van dienstverlening aan de gemeenschap, jeugdprogramma's en de preventie van kindermisbruik. Met meer dan 630 lokale clubs door het hele land, is de kans groot dat u op rijafstand een afdeling vindt die lessen in woedebeheersing aanbiedt. De Exchange Club-afdeling in Mobile, Alabama beheert bijvoorbeeld het Family Center, dat een breed scala aan gratis cursussen biedt die nuttig zijn voor ouders, waaronder woedebeheersing.

Emoties Anoniem

Emotions Anonymous is een organisatie die lotgenotengroepen aanbiedt die een 12-stappenprogramma volgen voor mensen die werken aan herstel van emotionele problemen. Deze steungroepen komen wekelijks bijeen in verschillende afdelingen door het hele land om peer-ondersteuning en voorlichting te bieden over een verscheidenheid aan emotionele onderwerpen, waaronder woedebeheersing. Als je de kans wilt krijgen om je gevoelens te delen en steun te krijgen van anderen die soortgelijke ervaringen hebben gehad, bezoek dan de website van Emotions Anonymous om een hoofdstuk bij jou in de buurt te vinden.

Eventbrite-vermeldingen

Lokale organisaties die gratis, persoonlijke lessen in woedebeheersing aanbieden, promoten deze evenementen vaak via de Eventbrite-website voor online evenementenbeheer. De Cohen Clinic in Endeavors, El Paso, geeft bijvoorbeeld lessen over woedebeheersing via Eventbrite, evenals de Behavioral He alth Training Collaborative in Michigan. Bezoek Eventbrite regelmatig om te zoeken naar gratis lokale, persoonlijke lessen over woedebeheersing of cursussen over woedebeheersing die online beschikbaar zijn.

Vind hulpmiddelen voor woedebeheersing

Cursussen voor woedebeheersing zijn niet allemaal hetzelfde: sommige duren van korte duur en bij andere duurt het maanden om al het cursusmateriaal door te nemen. Het vinden van de juiste les voor u en uw specifieke behoeften is misschien niet eenvoudig, maar het zal de moeite waard zijn. Hulp krijgen bij problemen met woedebeheersing is een belangrijke stap bij het leren en oefenen van effectieve strategieën bij het omgaan met de uitdagingen van het leven. Het werk dat u in de cursus steekt, kan uw relaties verrijken, u leren hoe u uw behoeften effectief kunt communiceren en leren hoe u woede kunt gebruiken als een motiverend hulpmiddel om uw leven te verbeteren.

Sommige mensen vinden dat lessen in woedebeheersing voldoende zijn om hun strategieën voor woedebeheersing van negatief naar positief te helpen veranderen. Anderen vinden één-op-één begeleiding met een erkende professional in de geestelijke gezondheidszorg voordeliger. Wat je ook kiest, wees er trots op dat je de eerste stap zet naar een meer communicatieve, gezondere versie van jezelf.

Aanbevolen: