Bingokaartsjablonen voor verschillende versies van het spel

Inhoudsopgave:

Bingokaartsjablonen voor verschillende versies van het spel
Bingokaartsjablonen voor verschillende versies van het spel
Anonim
Senior man deelt nummerkaarten uit voor een spelletje bingo
Senior man deelt nummerkaarten uit voor een spelletje bingo

Als je een bingospel organiseert, moet je de spelers voorzien van voldoende spelkaarten die ze tijdens het evenement kunnen gebruiken. Of u nu basisnummerkaarten wilt gebruiken die geschikt zijn voor een traditioneel bingospel of liever creatief aan de slag gaat met een thematisch bingospel met afbeeldingen op de kaarten in plaats van cijfers, de gratis sjablonen hieronder zullen zeker aan uw behoeften voldoen. Klik gewoon op het ontwerp dat u wilt gebruiken en het wordt geopend in PDF-formaat zodat u het kunt afdrukken of opslaan.

Gratis basis-bingokaartsjablonen

Als je van plan bent een traditioneel bingospel te organiseren waarbij je een van de letters van het woord bingo in combinatie met een cijfer roept, dan zal de onderstaande verzameling traditionele bingokaarten perfect werken. Als je hulp nodig hebt bij het downloaden van de printables, bekijk dan deze handige tips.

Babyborrel bingokaartsjablonen

Bingo is een populaire spelkeuze voor babyborrels. Gasten zullen echt betrokken raken bij de festiviteiten wanneer ze een van de onderstaande bingokaartsjablonen krijgen en de opdracht krijgen om elk item dat de eregast ontvangt te markeren wanneer ze haar geschenken opent. Geef een prijs aan de eerste gast die een rij of kolom nauwkeurig heeft ingevuld.

Vorm/kleur bingokaarten voor kleine kinderen

Voor kinderen kan bingo een geweldige manier zijn om kleuters of kleuters te helpen vormen of kleuren te leren herkennen. Het onderstaande bingosjabloon heeft een bord van 3 x 3 (in plaats van het traditionele 5 x 5 bingorasterontwerp), zodat het voor jongere spelers gemakkelijker is om een lijn of rij te voltooien. Noem vormen of kleuren op basis van je educatieve doel voor het spel.

Dierlijke bingosjablonen voor kinderen

Dierbingo bevat afbeeldingen van populaire dieren zoals olifanten, gorilla's en eenden in plaats van de traditionele cijfers. Kinderen zullen het leuk vinden om bingo te krijgen door de dieren te bedekken. Je kunt er een educatief spel van maken door het dierengeluid te roepen in plaats van de naam van het dier, of door de naam van het dier te spellen om het uitdagender te maken voor oudere kinderen.

Voedselbingospelsjablonen

Etenbingo is een leuk spel om mee te nemen op een picknick of om van te genieten op een buitenfeestje. Net als bij dierenbingo kun je de naam van het voedsel spellen in plaats van het simpelweg uit te roepen. Volwassenen zullen net zo veel plezier beleven als de kinderen wanneer ze deze versie van bingo spelen tijdens een familiereünie, op een openluchtcarnaval of tijdens een familiespelletjesavond.

Muziekbingospelsjablonen

Als je een dansfeest organiseert, is een snel bingospel een leuke manier om de gasten op adem te laten komen. Gebruik de onderstaande muziekgenresjablonen voor een creatieve bingoversie waarbij een nummer wordt gespeeld en laat spelers vervolgens de afbeelding markeren die dat genre vertegenwoordigt. Ontdek leuke muzikale bingospellen voor meer manieren om te spelen.

Merry/Claus Christmas Bingospellen

Maak bingo een onderdeel van uw volgende kerstbijeenkomst met een vakantiespecifiek bingospel. Kies voor Clausbingo of vrolijke bingo (of speel beide!). Elke sjabloon bevat instructies en spelmarkeringen die u kunt uitknippen zodat spelers deze kunnen gebruiken.

Kerst Bingo Lijnkunstsjablonen

Als je het idee leuk vindt om bingo te spelen op een kerstfeest, maar liever vasthoudt aan een meer basale benadering van het spel, kies dan voor eenvoudige zwart-witte bingokaarten met lijntekeningen van kerstsymbolen.

Valentijnsdag bingosjablonen

Bingo is ook een geweldig spel voor Valentijnsdagfeestjes. Kinderen, tieners en volwassenen zullen zeker een kick krijgen van een spetterende ronde valentijnsbingo, vooral als je de superleuke spelbordsjablonen hieronder gebruikt.

Mensenbingosjabloon

Bij mensenbingo wordt elke ruimte gevuld met een activiteit of eigenschap in plaats van een getal of een afbeelding. Er is geen beller en er zijn geen telefoonkaarten voor dit spel. In plaats daarvan worden spelers uitgedaagd om door de kamer te lopen en een persoon te vinden die bij elk vierkant past. Dit spel is geweldig voor conferenties of grote feesten, om mensen aan te moedigen om met elkaar te communiceren en elkaar te leren kennen. Stel een tijdslimiet in voor het spel en geef een prijs aan de persoon die binnen dat tijdsbestek de meeste items heeft afgevinkt.

Gratis gewone bingobordsjablonen

Gebruik voor nog meer flexibiliteit een van de lege bingosjablonen hieronder om uw eigen themaversie van het spel te maken. Druk eenvoudig de stijl af die u het leukst vindt en teken, stempel of plak uw eigen labels. Je kunt afbeeldingen of cijfers gebruiken.

Gebruik gratis sjablonen om Bingo op jouw manier te spelen

Of je er nu voor kiest om bingo te spelen op een groot feest of een inzamelingsactie in de kerk, of tijdens een kleine bijeenkomst zoals een familiespelletjesavond, wees niet bang om de regels een beetje te buigen. Met deze gratis afdrukbare bingosjablonen kun je heel eenvoudig het spel naar eigen wens variëren. Het maakt niet uit of je maar een paar spelers hebt of heel veel; iedereen zal graag als eerste "bingo!" roepen. en win het spel.

Aanbevolen: