Wanneer heeft Amazon uitverkoop?

Inhoudsopgave:

Wanneer heeft Amazon uitverkoop?
Wanneer heeft Amazon uitverkoop?
Anonim
Online winkelen
Online winkelen

De sleutel tot het krijgen van een goede deal op Amazon is weten wanneer je moet winkelen. In tegenstelling tot fysieke retailers maakt Amazon zelden reclame voor zijn uitverkoop. Je kunt ze echter nog steeds raken als je weet hoe je kunt voorspellen wanneer ze zullen gebeuren. Sommige verkopen zijn zelfs elke dag!

Weet wanneer u specifieke artikelen moet kopen

Volgens Consumer Reports hebben online retailers zoals Amazon op bepaalde tijden van het jaar uitverkoop voor specifieke artikelen. Op Amazon worden deze mogelijk niet geadverteerd als opruimingsevenementen, maar u zult waarschijnlijk tegelijkertijd een prijsdaling voor deze artikelen opmerken. Beddengoed is bijvoorbeeld vaak in januari in de uitverkoop. De prijsgeschiedenis voor de bestverkopende lakens van Amazon, de Mellanni Bed Sheet Set, ondersteunt deze theorie. Camel, Camel, Camel meldt dat de vellen in januari iets minder dan $ 12 kosten, minder dan de helft van de normale verkoopprijs. Als u op zoek bent naar iets specifieks, kunt u besparen door dit schema in gedachten te houden.

Eerste kwartaal - beddengoed, tv's en meer

Er zijn bepaalde dingen die de eerste drie maanden van het jaar goedkoper zijn. Houd rekening met prijsdalingen voor deze artikelen terwijl Amazon ruimte vrijmaakt voor nieuwe producten:

  • Televisies
  • Digitale camera's
  • Fitnessproducten
  • Luchtbevochtigers
  • Ruimteverwarmers

Tweede kwartaal - Schoonmaken en buitenleven

Tijdens het tweede kwartaal heeft Amazon mogelijk opruimingsovereenkomsten voor artikelen voor schoonmaak of buitenleven, vooral als deze artikelen niet het huidige model zijn. Kijk uit voor goede deals voor het volgende:

  • Stofzuigers
  • Gasgrills
  • Blenders
  • Elektrisch gereedschap
  • Slimme horloges
  • Luchtreinigers

Derde kwartaal - Computers en apparaten

Samen met de drukte van het back-to-school shoppen, moet Amazon ruimte maken voor alle nieuwe items die op tijd voor de grote feestdagen aankomen. Tijdens het derde kwartaal hebben ze mogelijk toestemming voor de volgende items:

  • Ontvochtigers
  • Keuken- en wasapparatuur
  • Computers en tablets
  • Bladblazers en gazononderhoudsartikelen
  • Printers

Vierde kwartaal - Audio en fitness

De laatste drie maanden van het jaar zijn een drukke tijd voor retailers als Amazon, en het is meestal geen goede tijd voor deals in het algemeen. Door slim te winkelen kunt u echter geweldige aanbiedingen krijgen voor artikelen om fit te blijven, maar ook voor dingen die geweldige cadeaus zijn. Bekijk de volgende voorbeelden:

  • Rookmelders en veiligheidsproducten
  • Hoofdtelefoons en luidsprekers
  • Fitnessapparaten
  • Koffiezetapparaten

Kijk naar Prime Day in juli

Meestal medio juli heeft Amazon een groot opruimingsevenement genaamd Prime Day. Dit is een goed moment om veel goede deals te krijgen. De datum verandert elk jaar, dus het is belangrijk om op updates over de exacte timing te letten. U kunt op de hoogte blijven door de Prime Day-webpagina te raadplegen. Good Housekeeping merkt op dat er bepaalde items zijn die de beste opruimingsdeals hebben op Prime Day, vooral televisies, speelgoed en hightech apparaten voor thuis of persoonlijk gebruik.

Dagelijkse opruimingsevenementen

Amazon heeft ook elke dag uitverkoop, hoewel je niet altijd kunt voorspellen om welk type artikel het gaat. Er zijn verschillende manieren om op te slaan.

Deal van de dag

Screenshot van Amazon-assistent
Screenshot van Amazon-assistent

Als je niet op zoek bent naar iets specifieks, is het altijd een goed plan om Amazon's Deal of the Day en Lightning Deals te bekijken. Deze korte opruimingsevenementen promoten elke dag verschillende producten. Wat dit is, kunt u vinden op de pagina Aanbiedingen van vandaag. Als u een specifiek artikel op het oog heeft en wilt weten wanneer het in de uitverkoop is, raadt Business Insider u aan de Amazon Assistant-browserextensie op uw computer of tablet te gebruiken. Met de extensie kun je waarschuwingen instellen wanneer er iets in de uitverkoop is, zodat je er meteen op kunt springen.

Prime Pantry-coupons en opruiming

Hoewel Prime Pantry niet precies uitverkoop heeft, heeft het wel dagelijkse kortingsbonnen die voortdurend veranderen en de site helpen extra merchandise op te ruimen. Er zijn kortingen op alles, van ketchup tot zeep, en je kunt de kortingsbonnen van de dag bekijken op de Pantry Deals-pagina. Je kunt ook winkelen in de opruimingssectie, waar de meeste dingen minstens 10 procent korting hebben op de normale prijs. MashupMom merkt ook op dat het een goed idee is om Prime Pantry Promos te bekijken voor opruimingsdeals als je iets wilt inslaan door er meerdere te kopen en er één gratis te krijgen.

Amazon-outlet

Een van de manieren waarop Amazon overstockartikelen opruimt, is via zijn Outlet. USA Today beveelt deze methode aan als een manier om te besparen op allerlei soorten artikelen, van kleding tot telefoonhoesjes. Veel dingen zijn 50 tot 75 procent korting op de oorspronkelijke prijs. Het is een geweldige manier om dagelijks te besparen, vooral als u niet op zoek bent naar iets specifieks.

Neem de tijd om een strategie te bepalen

Of je nu op zoek bent naar een specifiek artikel dat in een bepaalde tijd van het jaar vaak in de uitverkoop is, of je gewoon dol bent op een koopje als je het ziet, Amazon heeft het hele jaar door geweldige uitverkoop. Door de tijd te nemen om te beslissen wanneer u moet winkelen, kunt u geld besparen.

Aanbevolen: