In wat voor auto rijdt Tiger Woods?

Inhoudsopgave:

In wat voor auto rijdt Tiger Woods?
In wat voor auto rijdt Tiger Woods?
Anonim
Tijgerbos aan het golfen
Tijgerbos aan het golfen

Veel mensen zijn benieuwd in wat voor auto Tiger Woods rijdt. Tiger Woods, de beroemde golfer, is in veel voertuigen gespot, sommige gereden vanwege sponsoring en deals, terwijl andere hij persoonlijk heeft gekocht.

Tiger's autogeschiedenis

Tiger Woods is hoogstwaarschijnlijk gevraagd om zijn naam en sponsoring voor allerlei soorten voertuigen te vermelden. De laatste tijd hebben fans hem in een aantal van de volgende voertuigen gezien:

  • 2001 Buick Bengal- Toen zijn deal met Buick rond 1999 begon, heeft men Tiger zien poseren met en rondrijden in deze concept-car.
  • 2009 Lexus LS 460 Sedan - Hoewel Tiger niet over een van deze door Lexus gemaakte sedans met kuiltjes beschikt, was het bedrijf de autosponsor van de professionele golfspelers in de VS. Open in 2009, dus het kan zijn dat hij is gezien terwijl hij in een voertuig (zonder kuiltjes) reed.
  • Porsche Carrera GT - Tiger bezit een Porsche Carrera GT. Tussen 2004 en 2006 werden er slechts 1.270 exemplaren geproduceerd en Tiger heeft het geluk een modelauto uit de "superklasse" te bezitten. Met een gewicht van 3.042 pond heeft hij een 5,7 liter V10-motor met een verbazingwekkend koppel van 435 pond. Als je een van deze Porsche Carrera GT-modellen te koop kunt vinden, verwacht dan ruim €100.000,- te betalen!
Een rode Porsche carerra GT in een standaard
Een rode Porsche carerra GT in een standaard
  • De golfkar- Tijger heeft er waarschijnlijk veel van, sommige met alle gemakken en andere niet zo veel. Meestal doet Tiger graag wat andere golfers doen: een kar huren. De merken en modellen van de individuele Tiger Woods-golfkarretjes blijven een mysterie! Zijn golfkar uit 2016 van de Ryder Cup Vice Captain werd geveild voor meer dan $ 17.000.
  • Stock Car - In april 2006 nam Tiger Woods deel aan een liefdadigheidsevenement in Nieuw-Zeeland en reed een race van twaalf ronden, die hij won in een stockcar. Het merk en model van de opgevoerde auto werden niet vrijgegeven, maar het was allemaal leuk voor Tiger, vooral omdat alle opbrengsten van deze race naar een jeugdsportteam in Nieuw-Zeeland gingen.
  • Buick Enclave 2008- Het gerucht gaat dat Tiger een Buick Enclave heeft vanwege zijn lucratieve deal met GM. In 2007 reed hij ook in een Enclave als vervangwagen tijdens een toernooi dat hij uiteindelijk won. De auto werd later geveild met een bod vanaf $ 100.000, ondanks dat het voertuig slechts ongeveer $ 35.000 kostte.

    2008 Buick Enclave van Edmunds
    2008 Buick Enclave van Edmunds
  • 2009 Cadillac Escalade- Tiger's Escalade werd groot nieuws toen hij hem vroeg in de ochtend tegen een brandkraan in zijn buurt liet botsen. De voorbumper van de auto raakte zwaar beschadigd bij het ongeval en Woods liep slechts lichte verwondingen op.
  • Lamborghini Murcielago -Het gerucht gaat dat hij nog nooit in deze auto heeft gereden, maar dat hij hem wel bezit. De Lamborghini Murcielago kost ongeveer $140.000, maar kan wel $760.000 kosten, afhankelijk van het model.
  • Mercedes S65- Woods werd gearresteerd wegens rijden onder invloed terwijl hij in deze dure auto reed, die later in beslag werd genomen. De S65 kost ongeveer $ 235.000,- met een vermogen van 621 pk en een V12 bi-turbomotor.
Een blauwe Mercedes S65 geparkeerd op straat
Een blauwe Mercedes S65 geparkeerd op straat

In wat voor auto rijdt Tiger Woods tegenwoordig?

Tiger rijdt misschien af en toe in zijn Porsche Carrera GT en een golfkar, maar wees niet verbaasd als je hem ziet rondrijden in een Hyundai Genesis. Ze sponsoren de PGA-tour drie jaar op rij en staan bekend als het nieuwe luxemerk van Hyundai. Ze kosten ongeveer $ 60.000, afhankelijk van de toegevoegde functies.

Het Tiger Woods Leercentrum

Het besturen van mooie auto's en het spelen van professioneel golf is niet het enige waar Tiger Woods goed in is. Zijn school, het Tiger Woods Learning Lab in Anaheim, Californië, heeft een missieverklaring die luidt: "Verander de wereld door oriëntatie, verkenning en voorbereiding." Het is een non-profitschool voor ondervertegenwoordigde studenten en biedt veel beurzen aan. Tiger gelooft dat het onderwijssysteem en wat het te bieden heeft enorm kan worden verbeterd door middel van donaties, een geweldig curriculum en personeel. Het vijfentwintig miljoen dollar kostende centrum werd in 2006 geopend met een openbare toespraak van voormalig president Bill Clinton.

Tiger Woods-auto's

De volgende keer dat iemand je vraagt in wat voor soort auto Tiger Woods rijdt, kun je laten weten dat hij de Buick Enclave steunt, dol is op zijn Porsche Carrera GT en hoogstwaarschijnlijk een hele reeks golfkarretjes bezit!

Aanbevolen: