Liefdadigheidsvakantiekaarten

Inhoudsopgave:

Liefdadigheidsvakantiekaarten
Liefdadigheidsvakantiekaarten
Anonim
Adventdecoratie op kast in de woonkamer
Adventdecoratie op kast in de woonkamer

Geef twee keer als je een kerstkaart voor een goed doel stuurt. Hoe? Nou, je verstuurt je typische wenskaart zoals je waarschijnlijk elk jaar doet, maar het geld dat je besteedt aan de aankoop van de kaart gaat zelfs nog verder: om een geselecteerde liefdadigheidsorganisatie te helpen.

Waarom kiezen voor liefdadigheidsvakantiekaarten

Als u toch wenskaarten voor de feestdagen gaat versturen, waarom doneert u dan niet meteen aan een goed doel? Met zoveel mogelijkheden is het gemakkelijk om een goed doel te vinden dat een speciaal plekje in je hart heeft. Amerikanen geven jaarlijks ongeveer 7 miljard dollar uit aan wenskaarten. Sommige bedrijven doneren alle winst aan een bepaald doel; anderen doneren een percentage van de verkoopprijs.

Je kaarten vinden

Er zijn twee manieren om naar kerstkaarten voor een goed doel te zoeken. U kunt zoeken naar kaarten die zijn gemaakt door uw favoriete goede doel, of u kunt een liefdadigheidskaartbedrijf vinden dat u leuk vindt en een van hun aangesloten goede doelen kiezen om te steunen. Veel detailhandelaren bieden speciale liefdadigheidskaarten voor de feestdagen aan voor uw bedrijf, zodat u deze naar uw medewerkers kunt sturen.

UNICEF liefdadigheidsvakantiekaarten

Bezoek de UNICEF-markt om kaarten te kopen met thema's als Kerstmis, winter, Chanoeka en vrede. Er zijn meer dan 60 kaartontwerpen om uit te kiezen. De meeste kaarten worden geleverd in een boxset met 12 kaarten en 13 enveloppen. Prijzen variëren van ongeveer $ 11 tot $ 20 per set. Hoewel de website geen bedragen specificeert, delen ze wel dat alle kaartverkopen bijdragen aan de financiering van zaken als vaccins, voeding, onderwijs en noodhulp voor de meest kwetsbare kinderen ter wereld.

United Way Charity-vakantiekaarten

Als je de United Way Store bezoekt, vind je een link naar United Way Worldwide, waar ze kerstkaarten verkopen met het United Way-logo. Kaarten kosten minder dan $ 1,50 per stuk en je moet ze in sets van 250 kopen. Op enveloppen staat je retouradres vermeld en je kunt een persoonlijk bericht aan de kaarten toevoegen.

Groeten ten goede

Greet for Good bevat informatie en links naar meer dan 250 liefdadigheidsinstellingen die kerstwenskaarten, waaronder e-cards, verkopen. Als u kaarten koopt bij een van deze liefdadigheidsinstellingen, krijgt u automatisch meer geld om hun werk voort te zetten. Blader door de sectie Traditionele kerstkaarten voor kaarten met kerst-, winter- en Chanoeka-thema's. U kunt uw zoekopdracht ordenen op naam van het goede doel, locatie van het goede doel en zelfs op het percentage van de omzet dat naar het goede doel gaat. Hier zijn er een paar (de volledige lijst is behoorlijk lang), dus er is echt iets voor bijna elke oorzaak!

  • Amerikaanse hersentumorvereniging
  • America's VetDogs
  • Stichting Arbor Day
  • Centrum voor onderwijs- en beroepsvoorbereiding voor gehandicapten
  • Artsen van de wereld
  • Amerika voeden
Persoon die kerstkaarten schrijft
Persoon die kerstkaarten schrijft

MAC Cosmetics' kinderen helpen kinderen

Elk jaar heeft MAC Cosmetics een nieuwe collectie wenskaarten met kinderkunst. Alle winst van deze kaarten gaat naar het helpen van kinderen met AIDS over de hele wereld. Deze kaarten zijn in beperkte oplage verkrijgbaar, dus je ziet ze pas in oktober of november als de kerstcollecties verschijnen. Voor $ 6,00 krijg je een doos met zes kaarten. Even terzijde: als je make-up voor een goed doel wilt kopen, gaat de winst van alle lippenstiften en glossen van Viva Glam naar het MAC AIDS Fund ter bestrijding van aids. Deze lippenstiften en glossen zijn het hele jaar verkrijgbaar.

Goede doelgroeten

Good Cause Greetings schenkt 10 procent van de kaartverkoop aan goede doelen. Ze beschikken over een geweldige klantenservice, de mogelijkheid voor klanten om hun eigen kaarten te ontwerpen en het gebruik van milieuvriendelijke producten (chloorvrij, gerecycled papier en inkt op sojabasis). Prijs per kaart is afhankelijk van hoeveel kaarten u wenst te bestellen. Gepersonaliseerde enveloppen zijn ook beschikbaar voor kaartbestellingen die minimaal vijftig kaarten bevatten. Sommige goede doelen die ze ondersteunen zijn onder meer:

  • Partners voor borstkankerpreventie
  • Dakloze huisdieren
  • Global He alth Council
  • Nationale alliantie om dakloosheid te beëindigen
  • Jeugdhulpmiddelen

Kaarten voor goede doelen

Cards for Causes doneert 20 procent van alle kaartverkopen aan geselecteerde goede doelen. Kerstkaarten kosten elk ongeveer $ 2 bij een minimale aankoop van 25 kaarten en de thema's variëren van Shalom tot Kerstmis. U kunt zelfs gepersonaliseerde fotokaarten maken. Op elke kaart kun je een vooraf geselecteerd vers kiezen, je eigen tekst schrijven en zelfs een regel toevoegen met de naam van het goede doel dat je hebt gekozen om allemaal gratis te steunen. U kunt elk van de genoemde goede doelen steunen of een nieuw goed doel indienen om te steunen.

Artline-groeten

Artline Greetings geeft ook 10 procent van de verkoopprijs aan de 18 goede doelen die zij steunen. De kaarten zijn gedrukt op gerecycled papier en voor de meeste geldt een minimale bestelling van 200 kaarten (de meeste kaarten kosten € 1,79 per stuk). U kunt kiezen tussen gewone enveloppen en bedrukte enveloppen (tegen meerprijs). Tot de liefdadigheidsinstellingen behoren onder meer de volgende organisaties:

  • Kinderen
  • Honger bestrijden
  • Dakloosheid bestrijden
  • Milieubewustzijn

Doneren om kerstsfeer te verspreiden

Het maakt niet uit welk soort goede doel je aangaat, je kunt een manier vinden om te doneren door kerstkaarten voor goede doelen te kopen die ten goede komen aan non-profitorganisaties. Je ging sowieso wenskaarten kopen, toch? In sommige gevallen gaat alle winst naar het goede doel van keuze. In andere gevallen wordt een specifiek bedrag aan het goede doel gedoneerd (meestal 10 procent). Hoe dan ook, het kopen van kerstkaarten die aan goede doelen zijn gekoppeld, is een geweldige manier om de giften uit te breiden en de kerstsfeer te verspreiden.