Een snelle kampeergids voor nationale parken: waar moet je heen?

Inhoudsopgave:

Een snelle kampeergids voor nationale parken: waar moet je heen?
Een snelle kampeergids voor nationale parken: waar moet je heen?
Anonim

Een kampeergids voor nationale parken

Afbeelding
Afbeelding

Als u overweegt een vakantieplek te kiezen, is het lezen van een kampeergids voor nationale parken een goed beginpunt. Wat is tenslotte een betere plek om van een vakantie in de buitenlucht te genieten dan in een van de prachtige parken die worden beheerd door de United States National Parks Service? De faciliteiten variëren sterk per park, en campings die reserveringen accepteren, boeken vaak maanden van tevoren. Bezoek www.nps.gov voor alle details en informatie die nodig is om uw reis te plannen.

Bryce Canyon Nationaal Park

Afbeelding
Afbeelding

Het Bryce Canyon National Park in Utah is een van de mooiste plekken op aarde, met prachtige torenspitsen van rode rotsen en het Bryce-amfitheater dat vaak wordt omschreven als een geologisch wonder. Het park heeft twee campings - North Campground en Sunset Campground - evenals een groepskampeerterrein. De kosten om een camping op deze campings te krijgen bedragen $ 20 voor tenten en $ 30 voor campers. Ze bieden ook kortingen.

Grand Teton Nationaal Park

Afbeelding
Afbeelding

Het Grand Teton National Park in Wyoming herbergt zes campings. De Colter Bay en Flagg Ranch bieden volledige aansluitingen en een wasservice. Overnachtingsaccommodaties zijn ook beschikbaar op de campings Gros Ventre, Jenny Lake, Lizard Creek en Signal Mountain. De campings beschikken over volledige aansluitingen voor campers en tentplaatsen. Ook vind je er douches en stortplaatsen. De campings variëren, maar je kunt een plek vinden vanaf $ 20 per nacht.

Mount Rainier Nationaal Park

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn vijf campings in Mount Rainier National Park. Isput Creek en Mowich Lake zijn alleen toegankelijk voor inloopkampeerders en bevinden zich in de noordwestelijke hoek van het park. De campings Cougar Rock, White River en Ohanapecosh zijn beschikbaar voor drive-in campers en tentkampeerders. Tijdens de wintermaanden zijn ze niet geopend. Op deze campings zijn zowel camper- als tentplaatsen beschikbaar, vanaf $ 20.

Grand Canyon Nationaal Park

Afbeelding
Afbeelding

Ontwikkeld kamperen is mogelijk aan de South Rim van de Grand Canyon in Mather Campground en aan de North Rim in Desert View Campground. Er zijn in beide faciliteiten geen aansluitingen en de maximale campergrootte is 9 meter. Reserveren is verplicht bij Desert View Campground. Degenen die op zoek zijn naar een camperplaats kunnen naar Trailer Village: RV Campground op South Rim gaan. En je kunt het uitzicht op de grote kloof niet verslaan.

Acadia Nationaal Park

Afbeelding
Afbeelding

Het adembenemende Acadia National Park in Maine is een uitstekende plek voor een kampeertrip. De belangrijkste campings, Blackwoods en Seawall Campgrounds, bevinden zich op Mount Desert Island. Er zijn geen aansluitingen beschikbaar, maar er zijn wel comfortstations en stromend water aanwezig. Kampeerders die met vee reizen, kunnen verblijven op de Wildwood Stables Campground. Degenen die willen genieten van primitief kamperen, kunnen verblijven op Duck Harbor Campground, gelegen op Isle au Haut. Niet-elektrische campings beginnen bij ongeveer $ 30 en gaan vanaf daar omhoog.

Yosemite Nationaal Park

Afbeelding
Afbeelding

Yosemite National Park herbergt 13 campings, waarvan er zeven geavanceerde reserveringen mogelijk maken. In het park is individueel en groepskamperen mogelijk en er zijn accommodaties voor kampeerders die met paarden reizen. Beperkingen voor campers en beschikbare faciliteiten variëren per locatie. De kampeerkosten beginnen bij $ 26 per dag, en douches zijn op veel campings niet beschikbaar. En je moet een vergunning aanvragen om de halve koepel te bewandelen.

Rocky Mountain Nationaal Park

Afbeelding
Afbeelding

Rocky Mountain National Park is de ideale locatie om te genieten van het majestueuze landschap van de adembenemende bergtoppen van Colorado. Het park herbergt vijf drive-in-campings, evenals een groepscamping die ook met de auto toegankelijk is. Op geen van de campings in het park zijn aansluitingen voorzien. De kosten voor de camping beginnen bij $ 30 per nacht in de zomer en $ 20 per nacht in de winter. Bovendien zijn reserveringen vereist om het Rocky Mountain National Park te betreden.

Joshua Tree Nationaal Park

Afbeelding
Afbeelding

Het Joshua Tree National Park in Californië herbergt enkele van de meest spectaculaire woestijnlandschappen ter wereld. Er zijn negen campings in het park, die elk verschillende faciliteiten, tarieven en beschikbaarheid bieden. De meeste campings beginnen bij $ 25 per nacht, maar camping Jumbo Rocks begint bij $ 20 per nacht. Terwijl Black Rock en Cottonwood doorspoeltoiletten en een dumpstation hebben, hebben veel andere parken geen stromend water en doorspoeltoiletten.

Great Smoky Mountains

Afbeelding
Afbeelding

Het spectaculaire uitzicht op de bergen in het Great Smoky Mountains National Park trekt kampeerders keer op keer naar North Carolina. Het park herbergt een aantal kampeermogelijkheden in het achterland, tien ontwikkelde campings en een aantal groepscampings. Voor kampeerders die met paarden reizen zijn er speciale voorzieningen beschikbaar. Reserveringen voor campings beginnen bij ongeveer $ 18. Daarnaast zijn er houtvoorschriften die u moet raadplegen voordat u gaat kamperen.

Zion Nationaal Park

Afbeelding
Afbeelding

Waardeer de canyons van het Zion National Park in Utah door op de drie beschikbare campings te verblijven. Terwijl de South en Watchman Campgrounds zich in de Zion Canyon bevinden, ligt de Lava Point Campground op ongeveer een uur rijden van de kloof. U mag alleen kamperen op de toegestane locaties en er zijn camperplaatsen beschikbaar. Het krijgen van een camping begint bij $ 20 per nacht. Maar er zijn enkele kortingen beschikbaar.

Yellowstone Nationaal Park

Afbeelding
Afbeelding

Als het gaat om kamperen in het Yellowstone National Park, heb je keuze uit meer dan 2.000 campings beschikbaar via 12 verschillende campings. Er zijn zowel tent- als campercampings beschikbaar. Afhankelijk van de locatie kunnen de vanafprijzen voor campings variëren van €20 tot €32 per nacht. Er zijn ook douches, dumpstations, toiletten met spoelsysteem en volledige aansluitingen. Je kunt campings in het achterland vinden waar je echt kunt genieten van de natuur van Yellowstone Park.

Olympisch Nationaal Park

Afbeelding
Afbeelding

Van kustlijnen tot bossen, je kunt het allemaal zien in het Olympic National Park in Washington. Je kunt er ook kamperen. Het nationale park beschikt over 15 campings waar kampeerders van kunnen genieten. Deze campings boden plaatsen voor zowel campers als tentplaatsen aan. Je kunt ook backcountry-sites vinden. Slechts twee van deze parken accepteren reserveringen, en de rest is beloopbaar. Je kunt al een camping vinden voor slechts $ 15 per nacht.

North Cascades Nationaal Park

Afbeelding
Afbeelding

Ben je klaar om het bergland te ervaren? Dan wilt u misschien een uitstapje maken naar het North Cascades National Park in Washington. U kunt kamperen met campers en tenten op een van de zes verschillende beschikbare campings. Hoewel de plekken groot genoeg zijn voor een kleine camper, heeft geen van de campings in de North Cascades elektriciteit of elektrische aansluitingen. Maar je kunt wel kampeervergunningen in het achterland vinden.

Channel Islands Nationaal Park

Afbeelding
Afbeelding

Verken het Channel Islands National Park in Californië en verblijf op een van de vijf verschillende campings op de eilanden. Veel van deze campings zijn beperkt tot minder dan 15 campings voor tenters. Bij Scorpion Canyon zijn echter 31 locaties beschikbaar. De locaties beginnen bij $ 15 per nacht om prachtige kustlijnen en schilderachtige wandelpaden te zien.

Sequoia en Kings Canyon National Park

Afbeelding
Afbeelding

Maak je klaar om het land van de reuzen te betreden wanneer je het Sequoia & Kings Canyon National Park binnengaat. Kampeerders zijn boordevol enorme bergen en 's werelds grootste bomen en kunnen genieten van het uitzicht terwijl ze verblijven op 14 verschillende campings, waarvan er drie het hele jaar door geopend zijn. Veel van de campings staan klaar voor campers en tentkampeerders. Er is echter geen elektriciteit beschikbaar in de parken. De kosten variëren afhankelijk van de locatie, maar kunnen variëren van $ 10-$ 25.

Arches Nationaal Park

Afbeelding
Afbeelding

Als je ooit onder de sterren hebt willen slapen in de buurt van enkele van de meest spectaculaire stenen bogen van de natuur, dan is Arches National Park in Moab, Utah, de perfecte plek daarvoor. Arches heeft slechts één individuele camping in de Devil's Garden, die $ 25 per nacht kost voor 1-10 kampeerders. Het heeft 51 locaties met drinkwater en geen elektriciteitsaansluitingen. De camping heeft toiletten met spoelsysteem.

Je moet een reservering maken tijdens het drukke seizoen van maart tot en met oktober, en de camping raakt snel vol. Reserveringen lopen doorgaans maanden vooruit en u kunt zes maanden vooruit reserveren. Gedurende de rest van het jaar zijn sites beschikbaar op basis van wie het eerst komt, het eerst ma alt.

Arches heeft ook twee groepssites: Canyon Wren Groupsite biedt plaats aan 11-35 kampeerders met nachtelijke kosten vanaf $ 75, en Juniper Groupsite biedt plaats aan 11-55 kampeerders met nachtelijke kosten variërend van $ 100-$ 250.

Genieten van kamperen in het Nationaal Park

Afbeelding
Afbeelding

Ontdek alles wat de natuur te bieden heeft door de nationale parken in het hele land te bezoeken. Van uitgestrekte woestijnen tot bergen en kanonnen tot sequoia's, je kunt het allemaal zien. Nu is het tijd om je tent te pakken en je tas in te pakken, want je hebt wat te kamperen.

Aanbevolen: