8 parken die camperkamperen in Nashville tot een leuke tijd maken

Inhoudsopgave:

8 parken die camperkamperen in Nashville tot een leuke tijd maken
8 parken die camperkamperen in Nashville tot een leuke tijd maken
Anonim
Familie ontspannen op stoelen buiten camper op camping tijdens zomervakantie
Familie ontspannen op stoelen buiten camper op camping tijdens zomervakantie

Ook al is Nashville een grote stad, je kunt genieten van een vakantie-avontuur in de buitenlucht in een van de grote recreatievoertuigparken (campers) in en rond de Music City. Ontdek waar u uw camper kunt parkeren en geniet van alle voordelen van de stad, maar ook van een beetje platteland.

Nashville Noord KOA-reis

Kampvuur tegen bomen in het bos
Kampvuur tegen bomen in het bos

Nashville North KOA Journey is een van de meest populaire camperparken in de omgeving van Nashville. Het is gunstig gelegen op slechts 18 km ten noorden van het centrum in de stad Goodlettsville en beschikt over campings die zijn ontworpen voor elk formaat booreiland. Er zijn kampeerhutten beschikbaar voor degenen die van het park willen genieten, maar niet met hun eigen camper reizen.

Soorten sites

Nashville North KOA Journey heeft 100 campings, waarvan er een aantal beschikbaar zijn in basis-, standaard- en premium-opties. Alle locaties zijn voorzien van elektriciteit, water, kabeltelevisie en draadloos internet. Basis- en standaardlocaties zijn voorzien van aansluitingen van 30 ampère, en de standaardlocaties zijn voorzien van rioolaansluitingen. De premium locaties zijn ontworpen voor grote boorplatforms en beschikken over 40 ampère stroom, rioolaansluitingen en dekken. Prijzen variëren, maar je kunt sites vinden voor ongeveer $ 70 per nacht.

Dingen om te doen

Kampeerders kunnen op het park genieten van vele voorzieningen. Tot de recreatieve mogelijkheden behoren bijvoorbeeld een zwembad, een speeltuin en een picknickpaviljoen. Er is ook een eigen fitnesscentrum en een zonnebank waar gasten gebruik van kunnen maken. In de campingwinkel vindt u een ruime keuze aan kampeerbenodigdheden en cadeauartikelen. Het park beschikt ook over moderne toiletten en douchefaciliteiten, evenals een wasruimte die 24 uur per dag geopend is.

Bel 615-859-0348 voor aanvullende informatie of om een reservering te maken.

Nashville Yogi Bear's Jellystone Park

Kinderen spelen onderwater in het zwembad
Kinderen spelen onderwater in het zwembad

Het Yogi Bear's Jellystone Park Camp in Nashville is een uitstekende keuze voor camperliefhebbers die op zoek zijn naar een echte kampeerervaring in een camperresort. Deze camping heeft meer dan 200 camperplaatsen en 30 plekken ontworpen voor tentkampeerders. Er zijn ook twee kampeerhutten op het terrein voor degenen die niet met een camper of tent reizen.

camperplaatsen

RV-campings zijn beschikbaar met zowel 30 als 50 ampère stroom. Sommige locaties hebben volledige aansluitingen, terwijl andere alleen water en elektriciteit hebben. De meeste plekken zijn in de schaduw en er zijn doortrekplekken beschikbaar. Er is gratis WiFi beschikbaar in het hele park.

Activiteiten en voorzieningen

De camping biedt een breed scala aan voorzieningen en activiteiten waar kampeerders van kunnen genieten. Het Yogi Bear's Jellystone Park in Nashville heeft bijvoorbeeld een groot zwembad, twee speeltuinen, sportvelden (basketbal, sjoelbak, tetherball en volleybal) en meer. Er is een wasserette die 24 uur per dag geopend is, evenals schone badkamers en douchefaciliteiten. Er is een goed gevulde kampwinkel waar u benodigdheden en geschenken kunt kopen en rondleidingen door de omgeving van Nashville kunt regelen. Er worden dagelijks veel leuke activiteiten gepland, zoals het bekijken van films en tekenfilms in het theater op het terrein, ritjes maken, georganiseerde spelletjes en nog veel meer. Leuke personages uit de tekenfilmserie Yogi Bear bezoeken het park zelfs regelmatig.

Bel 615-889-4225 voor meer informatie of om een camping te reserveren.

Nashville KOA Resort

Paar en babydochter zitten 's nachts voor het kampvuur
Paar en babydochter zitten 's nachts voor het kampvuur

De Nashville KOA is een uitstekende optie voor camperreizigers, maar ook voor mensen die op zoek zijn naar een rustieke accommodatie. Deze camping biedt camperplaatsen die plaats bieden aan elk type voertuig, van kleine pop-upcampers tot de grootste en meest luxueuze campers op de weg. Tentcampings zijn ook beschikbaar. De tarieven bedragen ongeveer $ 70 per nacht.

Huur een camper

Als u geen eigen camper heeft, maar wel wilt genieten van een kampeerervaring met een recreatievoertuig, kunt u een parkmodel Airstream huren om in te verblijven tijdens uw reis naar de omgeving van Nashville. Deze camping biedt ook huurhutten, lodges en meer voor degenen die op zoek zijn naar extra roestende kampeermogelijkheden.

Voorzieningen voor kampeerders

Kampeerders kunnen op het terrein van het park genieten van vele voorzieningen. Er is een zwembad, een picknickpaviljoen en voldoende ruimte om te spelen. Er is zelfs een speciale dierenspeeltuin waar hondenkampeerders van kunnen genieten. Er is overal in het park gratis WiFi en kabeltelevisie beschikbaar. Er zijn schone, moderne badhuizen en toiletfaciliteiten, evenals een wasruimte.

Bel 615-889-0286 of 800-562-7789 voor meer informatie of om een camping te reserveren.

Grand Ole RV Resort

Levensstijl met camper
Levensstijl met camper

Wil je jezelf onderdompelen in de lokale muziekscene van Nashville? Dan is Grand Ole RV Resort wellicht iets voor u. Deze door een familie beheerde camperplaats ligt in het historische Goodlettsville, Tennessee, en biedt elke avond livemuziek. Grand Ole RV staat bekend om zijn prachtige zuidelijke ligging en biedt camperaars het hele jaar door een plek waar ze zich thuis kunnen voelen.

Uw site downloaden

Dit camperpark biedt 130 plaatsen met aansluitingen van zowel 30 als 50 ampère, op slechts een steenworp afstand van Nashville. Het biedt ook propaan ter plaatse voor klanten. Kampeerders kunnen zowel dagelijkse als wekelijkse huurprijzen vinden van $ 40 en $ 280 voor beide typen staanplaatsen. Als u echter meer dan twee volwassenen in uw gezelschap heeft, kost het u iets meer.

Activiteiten om van te genieten

Aangezien dit camperpark slechts 20 kilometer van Nashville ligt, zijn de activiteiten eindeloos. Op de camping zelf kunt u genieten van livemuziek en de Kountry Kitchen, die geopend is voor ontbijt, lunch en diner. Kinderen kunnen ook genieten van de speeltuin op het terrein. De belangrijkste attractie is echter de nabijheid van de Grand Ole Opry, Belle Meade Plantation en meer.

Om uw locatie te reserveren, belt u het kantoor op 615-420-6036.

Elm Hill Lakefront RV Resort

Campers aan het meer - Redactioneel gebruik Getty
Campers aan het meer - Redactioneel gebruik Getty

Nashville en het water; beter dan dat wordt het niet. Voor een camperparadijs aan het meer kun je terecht bij Elm Hill Lakefront RV Resort. Gelegen in Nashville, Tennessee, zit u midden in alle actie. Dit unieke camperpark ligt genesteld op het schiereiland Percy Priest Lake. Daarom heb je voldoende zwem- en strandmogelijkheden.

Uw camper plaatsen

Als het om campings gaat, heeft Elm Hill Lakefront RV Resort de beschikking over 131 locaties aan het meer. Alle locaties zijn voorzien van Wi-Fi en kabel om ervoor te zorgen dat kampeerders over alle gemakken van thuis beschikken. Een camping in het binnenland kost ongeveer $80 per nacht, maar een ervaring aan het meer kost meer dan $100. De locaties zijn geschikt voor voertuigen tot 14 meter lang en bieden volledige aansluitingen en doortrekmogelijkheden.

Nashville-activiteiten

Toegang tot het strand en zonnebaden zijn niet de enige dingen die je op dit camperpark kunt vinden; het resort heeft ook een zwembad en een paviljoen. Daarnaast vinden kampeerders een weelderige speeltuin voor de kinderen en een speelruimte. Op de camping hebben kampeerders toegang tot gemeenschappelijke voorzieningen zoals douches, wasfaciliteiten en badhuizen. Als je naar buiten gaat, is Music City jouw oester.

Duik in uw camperervaring bij Elm Hill RV Resort door te bellen naar 615-710-9365.

Texas T-camping

Vrienden ontspannen met een camper
Vrienden ontspannen met een camper

Texas "T" Campground is het hele jaar geopend en ligt aan afrit 27 van Highway 65 in Cornersville, Tennessee. Camperliefhebbers kunnen buiten Nashville genieten van een beetje zuidelijk comfort terwijl ze zich onderdompelen in de muziekscene van Nashville.

Campings beschikbaar

Voor de ontdekkingsreizigers van Nashville: Texas T beschikt over 40 pull-through- en full hookup-sites. Er zijn echter ook 30 elektriciteitsserviceplaatsen en zelfs een primitief kampeerterrein. De badkamers en douches zijn 24 uur per dag geopend, evenals de wasruimte.

Campingvoorzieningen

Deze huisdiervriendelijke camping biedt een clubkamer en een speeltuin voor kinderen. De echte activiteiten vind je echter rondom de camping. Naast het plezier van Nashville en de Grand Ole Opry, kun je de Jack Daniels-distilleerderij en het Space Center in Huntsville, Alabama bezoeken.

Clarksville RV Park

man gitaarspelen bij kampvuur
man gitaarspelen bij kampvuur

Clarksville RV Park is een full-service camperstation en staat klaar om aan al uw camperbehoeften te voldoen. Het park ligt vlak bij de snelweg, ongeveer een uur buiten Nashville, en biedt gemakkelijke toegang voor alle campers. U zult niet alleen genieten van uw verblijf, maar dit camperpark is er trots op dat u zich thuis voelt via camperorganisaties.

campers

Deze camping biedt verschillende campercampings voor campers. Deze locaties zijn er in verschillende maten, zodat ze plaats bieden aan de meeste grote boormachines, inclusief grote campers. In Clarksville hebben camperaars toegang tot gratis WiFi, een dumpstation en schone toiletten en douches. Van volledige aansluitingen tot standaard elektriciteit, sites beginnen bij ongeveer $ 30.

Activiteiten en voorzieningen

Naast de veelheid aan activiteiten rond Nashville biedt het park verschillende voorzieningen waar kampeerders van kunnen genieten. Van een volledige wasserette tot een grote speeltuin voor kinderen, deze camping is erop gericht kampeerders comfort te bieden. Om af te koelen in de hitte van Tennessee kun je een duik nemen in het grote zwembad of genieten van het paviljoen.

Om een camping te reserveren, bel 931-648-8638.

Fall Hollow Camping

Vrienden genieten van een vakantie aan het meer
Vrienden genieten van een vakantie aan het meer

Fall Hollow Campground ligt vlak bij Natchez Trace Parkway, op ongeveer een uur rijden van Nashville. Dit camperpark compenseert echter de afstand qua voorzieningen. Het is niet alleen een camperplaats, maar ook een bed-and-breakfast die het hele jaar door geopend is. Hoewel de belangrijkste attractie Nashville is, kunnen camperaars leuke wandelingen maken bij Devil's Backbone of kanoën op de Buffalo River, slechts enkele minuten verderop.

camperplaatsen en aansluitingen

Campings voor recreatievoertuigen variëren van 10 tot 50 ampère met volledige aansluiting. U vindt prijzen variërend van $ 25 tot 40 voor vier personen. Extra partijleden kosten meer. U kunt ook een hut huren of de bed-and-breakfast uitproberen. Veel van de grotere camperplaatsen bieden ook gratis wifi en doorsteekplaatsen.

Bezig blijven

Naast wandelen en kanoën in de omgeving, kun je ook een bezoek brengen aan het Elephant Sanctuary in Hohenwald, Tennessee, of de Tennessee National Raceway bekijken. Paardenkenners zullen genieten van de Calico Junction Ranch met paardrijden en meer dan 160 kilometer aan paden door bomen en weilanden.

Om uw plek te reserveren, bel 931-796-1480.

Meer kampeeropties in Nashville

Dit zijn slechts enkele van de vele opties voor camperkamperen in Nashville. Als je meer wilt weten over meer campercampings in en rond de Music City, ga dan naar de Nashville en Central Tennessee-pagina op Trails.com en de bezoekersinformatiepagina op de website van de Nashville Chamber of Commerce.

Aanbevolen: