Campings in Michigan: verken staats- en nationale parken

Inhoudsopgave:

Campings in Michigan: verken staats- en nationale parken
Campings in Michigan: verken staats- en nationale parken
Anonim
Helder Meer, Hartwick Pines State Park
Helder Meer, Hartwick Pines State Park

Met meer dan 100 staatsparken en 5 nationale parken, roept de wildernis als het gaat om kamperen in Michigan. Ontdek enkele van de beste campings in Michigan met uitzichten die je niet wilt missen.

Top staatsparken voor kamperen in Michigan

Een van de beste bronnen voor campings in Michigan is het staatsparksysteem dat wordt beheerd door het State Department of Natural Resources. De staat Michigan heeft meer dan 100 staatsparken, waarvan er vele kampeerfaciliteiten hebben die zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van campers, tentkampeerders en backpackers. Als u echter van de schoonheid van Michigan wilt genieten, wilt u deze topcampings in Michigan niet missen, met campings vanaf $ 15 per nacht.

Tahquamenon Falls State Park

Wandel een wilderniswonderland door een van de beste uitzichten te verkennen die Upper Michigan te bieden heeft. Tahquamenon Falls State Park beslaat een lengte van 21 kilometer en biedt kampeerders meer dan indrukwekkende watervallen en uitzichten. Ze hebben drie backcountry-campings en meer dan 250 moderne campings op verschillende locaties aan de rivier. Als u op zoek bent naar een campercamping, dan staat dit staatspark voor u klaar. Er is ook een hut beschikbaar.

Tahquamenon-waterval
Tahquamenon-waterval

Sleepy Hollow State Park

Het Sleepy Hollow State Park ligt in Laingsburg, MI, ten noorden van Lansing, en beschikt over een hectare aan rivieroever en kampeerplekken waar je het hele jaar door kunt kamperen. Natuurliefhebbers genieten van de ruim 200 vogelsoorten en schilderachtige uitzichten. Hoewel Sleepy Hollow State Park geen backcountry-kamperen biedt, kun je er wel meer dan 180 moderne bezienswaardigheden en kilometers aan wandelpaden vinden.

Leelanau State Park

Aan de kust van Lower Michigan kun je het Leelanau State Park verkennen, gelegen op het schiereiland Leelanau. Hoewel de plekken beperkt zijn en alleen beschikbaar zijn voor tenten, kun je verdwalen op de uitgestrekte wandelpaden die je door de wildernis en naar de kustlijn van Lake Michigan voeren. Naast genieten van het uitzicht, kun je ook het Grand Traverse Lighthouse Museum bezoeken.

Fort Wilkins Historisch Staatspark

Wil je het koloniale leven ervaren? Dan wil je misschien het Fort Wilkins State Park op het schiereiland Keweenaw bezoeken. Naast de eerste vuurtoren van Lake Superior beschikt Fort Wilkins Historic State Park over een gerestaureerde militaire buitenpost uit 1844. Je kunt ook deelnemen aan het Living History-programma. Fort Wilkins State Park heeft 159 moderne campings om al uw kampeerdromen waar te maken.

Porcupine Mountains State Park

Porcupine Mountains Wilderness State Park, gelegen in Ontonagon, MI in Upper Michigan, is het grootste staatspark met bijna 60.000 hectare wildernis, stranden en watervallen, waaronder het niet te missen Lake of the Clouds. Aan de oevers van Lake Superior kunnen kampeerders genieten van zowel backcountry als modern kamperen. Natuurliefhebbers zullen genieten van de 65 kampeerplekken in het achterland, samen met 19 rustieke hutten. Degenen die op zoek zijn naar een modernere aansluiting kunnen profiteren van de meer dan 100 moderne voorzieningen die overal in het staatspark te vinden zijn. Daarnaast kun je ook 50 locaties vinden in de Porcupine Mountains en Presque Isle.

Meer in de Porcupine Mountains, Michigan
Meer in de Porcupine Mountains, Michigan

Schilderachtige tentcampings in Michigan State Parks

Campings in de buurt van Michigan zijn er in alle soorten en maten. Er zijn echter een paar van deze fantastische parken met campings die tenters niet willen missen.

Keystone Landing State Forest Campground

Als je op zoek bent naar kamperen in de wildernis en in het achterland, dan is Keystone Landing State Forest precies wat je zoekt. Er is beperkt ruimte, er zijn slechts 18 plekken beschikbaar, maar de plekken liggen direct aan de rivier de Au Sable.

Lakeport State Park-camping

Verken de prachtige stranden van Lake Huron door een camping in Lakeport State Park te boeken. Deze camping biedt inwoners van zuidoost-Michigan een prachtig uitzicht en moderne voorzieningen op twee verschillende campings met 250 campings.

Fayette Historic State Park

Maak je tenten klaar om te verdwalen in een ander tijdperk. Fayette Historic State Park ligt in Garden, MI, en heeft stranden, een gerestaureerd historisch stadje en kliffen. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken dat u er last van heeft: de 61 moderne campings bieden alle voorzieningen die u nodig heeft.

Het glimlachende paar ontspant bij het kampvuur en drinkt koffie
Het glimlachende paar ontspant bij het kampvuur en drinkt koffie

Pigeon River Country State Forest

Verlies jezelf in de prachtige uitgestrekte bossen van Michigan door je tent op te zetten in het Pigeon River Country State Forest. Aan de afgelegen oevers van de Pigeon River kunnen tenters 14 tentplekken vinden met voldoende vismogelijkheden, wandelmogelijkheden en wilde dieren.

Waterloo State recreatiegebied

Het grootste park in Lower Michigan, Waterloo State Recreation Area, heeft alles wat je nodig hebt voor je tentavonturen. Er is niet alleen een paardensportcamping, maar er zijn ook moderne en rustieke campings te vinden. Met 300 campings verspreid over meerdere campings is er voor ieder wat wils.

Geweldige campercampings in Michigan State Parks

Het tentleven is niet voor iedereen weggelegd. Als u van het comfort van een matras en keuken houdt, is een camper wellicht meer uw stijl. Gelukkig kun je in de staatsparken van Michigan meerdere campercampings vinden om te verkennen.

Ludington State Park

Van rivieren tot meren tot vuurtorens: Ludington State Park in Ludington, MI, heeft een beetje van alles. Natuurliefhebbers kunnen genieten van de wandelpaden door moerassen en bossen, terwijl toeristen de Big Sable Point Lighthouse, zandduinen en kilometerslange kustlijn van Lake Michigan kunnen verkennen. Ludington State Park beschikt over drie verschillende campings met meer dan 300 moderne campings. Je kunt zelfs camperplaatsen vinden vanaf $ 33 per nacht.

Wilderness State Park

Wil je het strand dichtbij de prachtige Mackinaw City? Dan wilt u misschien een camping boeken in Wilderness State Park. Gelegen op 18 km van Mackinaw City, geniet u van kilometerslange kustlijn van Lake Michigan en majestueuze zonsondergangen. Misschien vang je ook een glimp op van prachtige vuurtorens. Hoewel kamperen in het achterland beperkt is, zijn er in verschillende parkgebieden ruim 250 moderne campings beschikbaar voor tenten en campers vanaf $ 25.

Warren Dunes State Park

Niet alle grote parken bevinden zich op het puntje van de want; Camping Warren Dunes State Park is te vinden aan de kustlijn van Lake Michigan, vlakbij de grens met Indiana. Warren Dunes State Park beschikt over uitgestrekte kustlijnen en zandduinen, samen met 9,6 km aan wandelpaden. Naast strandduinen zijn er ook beboste duinen te vinden. RVers kunnen profiteren van de moderne locaties op de Warren Dunes-Mt. Randall moderne camping.

Koppel kamperen met een camper
Koppel kamperen met een camper

Petoskey State Park

Gevonden bij de punt van de want in Petroskey, MI, kun je je vestigen in het Petoskey State Park. Om de kust van Lake Michigan te verkennen, zijn er bovendien twee moderne campings met 180 moderne campings voor tent- en camperkampeerders. Scenic is de naam van het spel in het Petoskey State Park met verschillende wandelpaden en fotografische uitzichten.

Straits State Park

Geniet van het schilderachtige uitzicht op de Mackinaw Bridge en de Straat van Mackinaw door een bezoek te brengen aan het Straits State Park. Naast fantastische uitzichten en kilometerslange wandelmogelijkheden kunnen kampeerders ook bezienswaardigheden vinden zoals het Father Marquette National Memorial en het Michigan Historic Center. Je kunt ook duiken in het koele water van Lake Huron. Het Straits State Park beschikt over een enorme camping met moderne en semi-moderne locaties. Dus tentliefhebbers en camperaars kunnen hun kamp opzetten!

Michigan Nationale Parken

Naast de uitgestrekte staatsparken herbergt Michigan ook zes nationale parken. Deze omvatten Isle Royale, Keweenaw, North Country, Pictured Rocks, River Raisin en Sleeping Bear Dunes. Lees meer over een paar die kamperen in het binnenland aanbieden.

Afgebeelde Rocks National Lakeshore

Kampeerders kunnen genieten van zowel drive-in als backcountry kamperen in het Pictured Rocks National Lakeshore Park in Michigan. Backpackers en kajakkers mogen met vergunning in het achterland overnachten. U kunt reserveren voor de 14 campings in het achterland.

Herfstkleuren bij afgebeelde rotsen
Herfstkleuren bij afgebeelde rotsen

Isle Royale Nationaal Park

Michigan's Isle Royale National Park is een prachtig wildernisgebied dat alleen per watervliegtuig of boot toegankelijk is. Watersporters die willen genieten van een unieke vakantie-ervaring kunnen van het park hun thuisbasis maken. Bovendien kunt u een kampeervergunning in het achterland aanvragen.

Isle Royale Nationaal Park aan Lake Superior
Isle Royale Nationaal Park aan Lake Superior

Slapende Berenduinen

Met uitgestrekte kustlijnen van majestueuze duinen is Sleeping Bear Dunes een onverslaanbare ervaring. Je kunt niet alleen door de duinen lopen, maar ook de kustlijn verkennen. En als u geïnteresseerd bent in kamperen in het achterland: er zijn vergunningen beschikbaar voor verschillende locaties.

Slapende beer Dunes National Lakeshore Lake Michigan
Slapende beer Dunes National Lakeshore Lake Michigan

Geniet van uw kampeertrip in Michigan

Het maakt niet uit welke camping in Michigan je bezoekt tijdens je kampeeravontuur, je kunt genieten van een prachtig landschap in een comfortabele en schilderachtige omgeving. De vraag is nu, waar ga je hierna kamperen.

Aanbevolen: