Wichelroedes gebruiken in Feng Shui

Inhoudsopgave:

Wichelroedes gebruiken in Feng Shui
Wichelroedes gebruiken in Feng Shui
Anonim
Handen die een paar gouden wichelroedes vasthouden
Handen die een paar gouden wichelroedes vasthouden

Wichelroedes worden in feng shui gebruikt om chi-energie te lokaliseren. Ze kunnen u helpen bepalen waar u de energie moet stimuleren of veranderen, en ook wat de meest gunstige locatie en indeling is wanneer u een nieuw huis bouwt.

Hoe een wichelroedeloper de hengels gebruikt

Terwijl wichelroedes een populair hulpmiddel zijn voor het lokaliseren en definiëren van energievelden, gebruiken meester feng shui-beoefenaars deze hengels om negatieve energievelden in uw huis op te sporen. Zonder deze hulpmiddelen lijkt uw huis mogelijk vrij van ongunstige energie.

  • Zakken met negatieve energie kun je vinden in kasten, kasten, hoeken en zelfs in het midden van een kamer.
  • De hengels zijn van nature afgestemd op energie.
  • Deze staven kunnen zelfs worden gebruikt om verloren voorwerpen te lokaliseren.

Stappen voor het gebruik van wichelroedes

Het gebruik van wichelroedes is eenvoudig als je specifieke stappen volgt. De wichelroedeloper begint buiten uw huis en beweegt zich door het gebied om eventuele negatieve energiegebieden te ontdekken en beweegt zich vervolgens naar binnen.

  1. De wichelroedeloper staat in het midden van de kamer en houdt het korte L-gedeelte van de staven heel losjes in zijn of haar handen.
  2. De lange uiteinden van de stangen moeten naar buiten wijzen en weg van de wichelroedeloper.
  3. Terwijl de wichelroedeloper door de kamer loopt, zullen de staven elkaar kruisen of uit elkaar bewegen als de wichelroedeloper beweegt. Dit zijn indicaties van energievelden.
  4. Elke keer dat de staven zich verspreiden en van elkaar weg bewegen, is dit een indicatie dat het energieveld is veranderd.
  5. Als de wichelroedeloper over negatieve energiegebieden beweegt, zullen de staven zich in een buitenwaartse beweging scheiden. Dit lijkt erg op hoe de negatieve kanten van magneten elkaar afstoten.
  6. Positieve energie trekt de staven naar binnen en naar elkaar toe.
  7. Een ervaren feng shui-beoefenaar brengt elk gebied van energieverandering in kaart.
  8. Zodra het proces is voltooid, zal de arts manieren aanbieden om de negatieve energie in uw huis te corrigeren.

Negatieve energie corrigeren

Een feng shui-beoefenaar die wichelroedes gebruikt, zal verschillende methoden gebruiken om de energie te veranderen en te corrigeren. Messing of koperen metalen staven zijn uitstekende kanalen tussen het energieveld van de beoefenaar en de negatieve energie. De meeste klassieke feng shui-beoefenaars zijn ook sjamanen en weten hoe ze energie moeten gebruiken om negatieve energieën in je huis te veranderen.

Energievelden die een wichelroedeloper kan detecteren

Alles heeft een energieveld eromheen en de komst van de kwantumfysica bewijst hun bestaan. Deze onzichtbare energievelden kunnen je leven verstoren.

  • Radiogolven
  • Powerline-storingen
  • Diverse draadloze elektronische apparaten en signalen
  • Mobiele telefoontoren en andere interferentie van microgolfenergie
  • Geopathische stresszakken: deze verzamelen energie onder de aarde.
  • Curry-lijnen (ontdekt door Dr. Manfred Curry en Dr. Whitmann): transporteren elektrische stromen in een aardraster, diagonaal lopend, van noordwest naar zuidoost en van noordoost naar zuidwest. Door de mens veroorzaakte elektriciteit interfereert met deze lijnen en zorgt voor een negatief resultaat.
  • Hartmann Lines (ontdekt door Dr. Ernst Hartmann): Eerste die natuurlijke elektrische leidingen in de aarde ontdekte. Lijnen lopen van noord naar zuid en van oost naar west. Door de mens veroorzaakte elektriciteit kan langs deze lijnen negatieve energie creëren. Zowel Hartmann- als Curry-lijnen worden ook wel leylijnen genoemd.
  • Individuen in huis: Iedereen heeft een elektrisch veld. Als deze energievelden niet compatibel zijn, kan dit conflicten en disharmonie in het gezin veroorzaken.
Vrouw met wichelroede
Vrouw met wichelroede

Wichelroedes gebruiken voor nieuwe woningbouw

Een feng shui-beoefenaar kan u helpen bij het plannen van uw huis voordat u gaat bouwen, om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke veelbelovende energieën gebruikt. De staven kunnen negatieve en positieve energieën op uw perceel of grotere eigendommen uitstralen. Dit zorgt ervoor dat je geen verborgen negatieve energieën hebt. Ondergrondse stromen kunnen bijvoorbeeld negatieve energie in huis creëren door te veel yang-energie op te wekken.

Waar de voordeur en verschillende kamers plaatsen

De wichelroedeloper kan bepalen wat de beste energie is voor de plaatsing van een voordeur of of de ruimte die je hebt aangewezen voor de hoofdslaapkamer zich in de beste energiezone bevindt. Ondergrondse metaalafzettingen kunnen problemen veroorzaken als ze zich in het oosten bevinden, waar metaal het houtelement vernietigt.

Aan de slag met wichelroedelopen

Als je wilt leren wichelroedelopen, moet je een paar dingen doen voordat je aan het proces begint. Je moet je voorbereiden en begrijpen wat je doet voordat je met hengels in de handen uitha alt.

Hoe de energiestaven eruit zien

Het gebruik van wichelroedes om water te vinden dateert van 8.000 jaar geleden, met scènes van waterheksen afgebeeld op grotwanden. De staven zijn gemaakt van dun metaal, meestal messing of koper, en zijn L-vormig.

Stap één: selecteer uw hengels

Je zult een paar hengels willen selecteren die je goed vasthoudt. Dit is een heel persoonlijke keuze, omdat het energieveld dat je lichaam omringt en ronddraait in je chakra's, zal resoneren met bepaalde staven. Messing is een favoriete keuze onder wichelroedelopers, hoewel koper een goede tweede keuze is.

  • C Hengel - Messing Wichelroede: bedoeld om in je zak of hand te passen, dit is een optie die overal mee naartoe kan.
  • Koperen wichelroedes: 5" x 13" L-vormige staven worden geadverteerd als detectoren voor verloren voorwerpen, wichelroedelopen, waterheksen en wichelroedes.
  • Koper L-staven: het pakket met twee L-staven is 5" en gebruiksaanwijzingen zijn inbegrepen.

Stap twee: voel de energie

Je moet oefenen met het vasthouden van de hengels. Uw eerste reactie kan typerend zijn voor de neiging om de hengels te strak vast te pakken. Het niveau van aanraking is iets dat je moet leren en oefenen. Als je de hengels te strak vasthoudt, bewegen ze niet of niet goed. Je moet de hengels strak genoeg vasthouden om balans en ondersteuning te bieden, maar los genoeg om vrij te kunnen bewegen met de schommelingen van de energie.

Demonstratie van de kracht van spiegels met behulp van wichelroedes

Bij het werken met nieuwe cliënten gebruiken sommige feng shui-beoefenaars vaak de spiegeldemonstratie om cliënten te laten zien hoe nauwkeurig wichelroedelopen is. De beoefenaar staat voor een spiegel zodat cliënten kunnen kijken hoe de staven van elkaar af bewegen. Dit is een perfecte demonstratie van energievelden en hoe krachtig het element van een spiegel kan zijn voor het afbuigen en reflecteren van negatieve energie weg van de spiegel of bij correct gebruik vanuit uw huis. De noodzaak om uit te leggen hoe belangrijk het is om spiegels verstandig en op de juiste plaatsen te plaatsen, is niet meer nodig als je eenmaal getuige bent geweest van dit soort demonstraties.

Feng Shui en wichelroedes

Wichelroedes kunnen worden gebruikt als waarzeggerijhulpmiddelen (vaak wichelroedes genoemd) om een feng shui-beoefenaar te helpen bij het lokaliseren en bepalen van het soort chi-energie in uw huis. Bovendien worden deze staven gebruikt om ondergrondse bronnen te lokaliseren, evenals gebieden die bekend staan als stresszakken.

Niet iedereen kan effectief pendelen

Niet iedereen kan wichelroedelopen. Dit komt doordat een wichelroedeloper de staafjes gebruikt om een verbinding te creëren tussen zijn of haar eigen energieveld en andere energievelden. Om deze verbinding tot stand te brengen, gebruikt de wichelroedeloper beide kanten van zijn of haar hersenen in gelijke mate. Deze hersenbalanceringsoefening is essentieel om de hengels op de juiste manier te gebruiken en kan worden bereikt door middel van yoga en meditatie.

Wichelroedelopen voor verschillende energieën

Zoals je kunt zien, kun je met het juiste paar wichelroedes voor meer dan alleen water wichelroedelopen. De feng shui-toepassing van wichelroedes kan ervoor zorgen dat je eventuele ongunstige energieën aanpakt.

Aanbevolen: