Feng Shui gebruiken om uw bedrijfslocatie te kiezen

Inhoudsopgave:

Feng Shui gebruiken om uw bedrijfslocatie te kiezen
Feng Shui gebruiken om uw bedrijfslocatie te kiezen
Anonim
Uitzicht op het centrum van S alt Lake City
Uitzicht op het centrum van S alt Lake City

U kunt uw bedrijfslocatie kiezen met behulp van de feng shui-principes om u te begeleiden. Het helpt om te weten waar je op moet letten op een gunstige locatie en welke dingen je moet vermijden.

Locatie is de sleutel

Je hebt waarschijnlijk gehoord dat als het om onroerend goed gaat, het allemaal om de locatie draait. In de westerse wereld is de betekenis van dit gezegde anders dan wat het betekent in de feng shui-wereld. Hoewel u alle nuttige vastgoedinformatie wilt volgen, wilt u ook locaties vermijden die in feng shui-toepassingen als ongunstig worden beschouwd.

Te vermijden locaties

Bij feng shui wil je locaties vermijden waar de activiteit twijfelachtig, ongewenst of negatief is. Dit omvat onroerend goed naast of in het zicht van een begraafplaats, gevangenis, politiebureau, revalidatiecentrum, ziekenhuis, gebouwen met torenspitsen (kerktorens), stortplaatsen of elektriciteitscentrales. Al deze locaties worden als ongunstig beschouwd vanwege het soort activiteit en energie die ze bevatten of aantrekken.

Hoge stijgers en jij

Als het gebouw waar je naar kijkt omgeven is door hoge wolkenkrabbers die boven je gebouw uittorenen, blijf dan kijken. Dit effect kan de groei van uw bedrijf belemmeren en verliezen veroorzaken.

Straatlocaties

De yang-energie die nodig is om zaken naar uw bedrijf te brengen, komt via de straat. U wilt aan minimaal één zijde van uw pand een drukke straat. Dit zal nuttige yang-energie genereren. Te vermijden locaties zijn onder meer:

  • Als je onder een brug zit of als de straten je omzeilen, zal geld je bedrijf omzeilen.
  • Locaties waar de straat voor uw deur doodloopt, moeten worden vermeden.
  • Sla gebouwen over die zich op een kruispunt of een T-splitsing bevinden.
  • Je wilt niet aan de buitenkant van een bochtige weg staan. In plaats daarvan is een gebouw aan de binnenkant van een bochtige weg veelbelovend
Historische Hoofdstraat
Historische Hoofdstraat

Onvoldoende of geen buitenverlichting

Uw bedrijf heeft goede landschaps- en gebouwverlichting nodig. Als er geen veiligheidsverlichting of straatverlichting is om de omgeving van uw bedrijf te verlichten, zoals de parkeerplaats of de hoofdingang, kan dit een negatief effect hebben op uw succes. Uw bewegwijzering moet goed verlicht zijn en de hoofdingang en het gebouw moeten goed verlicht zijn.

Lichte hal aan de voorkant van het gebouw

Je wilt een gebouw vinden met een lichte hal aan de buitenkant of een hal aan de binnenkant. Dit is een lege ruimte waarin chi-energie kan worden gebundeld en vervolgens uw bedrijf kan binnenkomen. Dit kan een open ruimte voor uw gebouw zijn, bij voorkeur groen en mooi aangelegd. De lichte hal aan de binnenkant is als een foyer in een huis.

Vorig bedrijf op locatie

Net zoals u onderzoek zou doen naar de vorige eigenaar van een woning, wilt u hetzelfde doen voor de eigenaar en/of bewoner van het gebouw dat u overweegt. Net zoals het kopen van een afgeschermd huis onheilspellende waarschuwingssignalen kan hebben, geldt dat ook voor een commercieel gebouw.

Locaties met hoge energie

Je wilt een locatie vinden waar de bedrijven floreren en waar een hoge energie heerst die een hoge productie genereert. Je zult deze levendige energie onmiddellijk voelen. Je zult veel activiteit zien in de omgeving en het zal hoogstwaarschijnlijk luidruchtig zijn.

Zakelijke levensduur

Een zeer positief teken van een veelbelovend gebied is een gebied waar al lang bestaande bedrijven gevestigd zijn. Een zakenwijk met bedrijven die daar al jaren floreren, is een geweldige locatie. De chi-energie wordt opgeladen en wordt voortdurend gevoed met meer positieve energie.

Architectuurinzicht

Sommige soorten architectuur zijn niet bevorderlijk voor een financieel gezond en veilig bedrijf. Als een gebouw geen symmetrie heeft met een goed evenwicht tussen de ingang en de plaatsing van ramen, kan dit een signaal zijn van het soort onevenwicht dat u zult ervaren in de bedrijfsfinanciën en -activiteiten.

Buitenkant van het kantoorgebouw
Buitenkant van het kantoorgebouw

Ontoereikende faciliteit

Als de kantoorruimte niet geschikt is voor uw personeel, zal deze krappe ruimte tot uiting komen in uw bedrijf. Het zal blijken dat er meer werk is dan uw bedrijf aankan.

Ruimte om te groeien

Als u opslaggebouwen of goederenwagens moet huren voor extra opslagruimte, dan is de locatie niet geschikt voor uw bedrijf. Het kan zich manifesteren als een onvermogen om uit te breiden en de groei van uw bedrijf te belemmeren. Geef deze ruimte door en kies voor een ruimte die groter is dan je nodig hebt, zodat je bedrijf ruimte heeft om te groeien.

Hoe te veel Windows Leach-financiën

Als de architectuur grote, grote ramen heeft, kan dit onbedoeld een zeefeffect voor uw geld creëren. Ramen kunnen reflecterend zijn en een spiegeleffect creëren dat goede chi-energie wegkaatst van uw bedrijf.

Gifpijlen

Gifpijlen komen in de vorm van omringende gebouwhoeken, gericht op je gebouw, straten, pilaren en elektriciteitspalen of lange bomen. Alles wat uw vooringang blokkeert, zal een negatieve impact hebben. Als zich tussen uw bedrijfsingang en de gifpijl een waterfontein bevindt die naar boven spuit, kunt u er zeker van zijn dat de negatieve effecten door het water worden verspreid. Als u in een bergachtig gebied woont, vermijd dan een gebouw waar een berg zich direct voor de ingang van uw gebouw bevindt en uw zicht blokkeert.

Rivierlocaties

Een rivier en een straat zijn zeer vergelijkbare dragers van chique energie. Als je ervoor kiest om in de buurt van een rivier te zijn, moet je bepalen of de rivierstroming (chi-energie) gunstig of ongunstig is. Deze bepaling wordt gedaan aan de hand van de kijkrichting van het gebouw.

cafés en restaurants aan de rivier
cafés en restaurants aan de rivier

Sarn He'-formule

In feng shui wordt de Sarn He-formule gebruikt om te bepalen of de rivier die in de buurt van je gebouw stroomt gunstig of ongunstig is. Deze formule is gebaseerd op de kijkrichting van uw gebouw. U kunt een kompasmeting uitvoeren om de kijkrichting te bepalen.

  • Als uw bedrijfsruimte zich op de negende verdieping of hoger bevindt, moet u een kompasmeting doen bij de grootste weduwe met uitzicht op de rivier.
  • Als de kijkrichting van uw gebouw noord, zuid, oost of west is, is de gunstige waterstroom van links naar rechts.
  • Als de kijkrichting van uw gebouw noordwest, noordoost, zuidoost of zuidwest is, moet de waterstroom van rechts naar links lopen om een gunstige locatie te zijn.

Richtlijnen voor landvorming voor bouwen

Je kunt de feng shui-richtlijnen voor landvorming gebruiken om je te helpen het ideale pand te vinden, vooral als je van plan bent om te bouwen.

  1. Ga bij de hoofdingang van het gebouw staan en kijk naar buiten.
  2. Het land aan de rechterkant (witte tijger) moet lager zijn dan het land aan de linkerkant (groene draak).
  3. Het land aan de voorkant van het gebouw (rode feniks) moet lager zijn dan het land aan de achterkant van het gebouw (zwarte schildpad).

Handige tips voor land en het kiezen van locaties

Er zijn een paar tips die u kunnen helpen beslissen of de grond geschikt is voor uw bedrijf. U kunt onmiddellijk bepalen of de locatie veelbelovend is, of de ongunstige locaties verwijderen. Deze omvatten:

  • Een heuvel of berg achter het gebouw is veelbelovend omdat deze steun biedt.
  • Kies nooit een bedrijfslocatie die zich onder het straatniveau bevindt. Dit zal leiden tot constante financiële stress en uiteindelijk financieel verlies.
  • Vermijd een gebouw op de top van een heuvel, aangezien uw bedrijf geen enkele steun zal hebben en zal worden blootgesteld aan allerlei onvoorziene en onverdedigbare omstandigheden.

Handige tips voor het gebruik van Feng Shui om uw bedrijfslocatie te kiezen

Een paar handige feng shui-tips kunnen u begeleiden bij het zoeken naar een geschikte bedrijfslocatie. Wanneer u deze eenvoudige feng shui-regels en -principes toepast, kunt u voorkomen dat u een ongunstige bedrijfslocatie selecteert.

Aanbevolen: