Feng Shui-kristallen en edelstenen gebruiken

Inhoudsopgave:

Feng Shui-kristallen en edelstenen gebruiken
Feng Shui-kristallen en edelstenen gebruiken
Anonim
Feng Shui-kristallen
Feng Shui-kristallen

Kristallen en edelstenen zijn gemakkelijk te gebruiken om veelbelovende feng shui te creëren. Als je ze met zorg en intentie plaatst, kun je ze gebruiken in feng shui-ontwerp om geluk en geluk aan te trekken.

Plaats kristallen in aarde-elementsectoren

Omdat ze uit de aarde komen, ondersteunen kristallen en edelstenen de energie van het element aarde in feng shui.

Ondersteun liefde en huwelijk

Het aarde-element versterkt de sectoren van liefde en huwelijk, die zich in de zuidwestelijke sector van het huis bevinden in traditionele feng shui of in de rechterachterhoek van de voordeur, naar binnen gericht met de westerse school of zwarte hoed sekte van feng shui.

Rozenkwarts kristal
Rozenkwarts kristal
  • Gebruik gesneden kwartskristallen om liefde in deze sector te activeren.
  • Plaats rozenkwarts, een van de 7 essentiële kristallen voor beginners, in je liefdessector om de energie van liefde op te wekken en het geluk in het huwelijk en romantische partnerschappen te verbeteren.

Versterk wijsheid en kennis

De andere aardelementsector in feng shui waar kristallen zeer nuttig zijn, is de wijsheid- en kennissector. In traditionele feng shui is dit de noordoostelijke sector van een ruimte, terwijl dit in westerse feng shui de voorste, rechter sector is van elke ruimte vanaf de voordeur naar binnen gericht.

Plaats edelstenen op basis van hun genezende eigenschappen

Individuele edelstenen en kristallen zijn ook doordrenkt met verschillende helende vibraties op basis van eigenschappen zoals de kleur, ondoorzichtigheid en interne structuur van het kristal (roostersysteem). Daarom kun je verschillende kristallen gebruiken om het geluk te vergroten in verschillende feng shui bagua-sectoren die overeenkomen met de individuele genezende eigenschappen, ongeacht het feng shui-element dat die sector regeert.

Amethist kristallen cluster
Amethist kristallen cluster
  • Verbeter je geluk 8 krachtige feng shui-kristallen en leer hoe je ze kunt gebruiken.
  • Kwarts is het op één na meest voorkomende mineraal op aarde, dus het is gemakkelijk te vinden. Gebruik deze 10 soorten kwarts om het geluk te vergroten.
  • Trek positieve energie aan met 9 geluksstenen.

Plaats kristallen op basis van hun kleuren

Je kunt kristallen ook plaatsen volgens baguakleuren en feng shui-elementen.

Kleurrijke kristallen
Kleurrijke kristallen
  • Zwarte kristallen, zoals zwarte toermalijn en obsidiaan, en metaalkristallen zoals hematiet, bismut of pyriet ondersteunen het element metaal en de sectoren reizen (noordwest) en creativiteit (west).
  • Rode kristallen, zoals granaat of robijn, ondersteunen het element vuur en kunnen geluk brengen in de roemsector, namelijk het zuiden.
  • Paarse kristallen, zoals amethist of sugiliet, ondersteunen ook het element vuur en kunnen geluk brengen in de welvaartssector, namelijk het zuidoosten.
  • Roze kristallen, zoals kunziet, rhodochrosiet of rozenkwarts, ondersteunen het element aarde en kunnen geluk brengen in de huwelijkssector.
  • Bruine en gele kristallen, zoals tijgeroog, citrien en rookkwarts, ondersteunen ook het element aarde. Plaats kristallen van deze kleuren in de sectoren van het huwelijk of wijsheid en kennis (noordoost).
  • Groene kristallen, zoals smaragd, amazoniet of malachiet, ondersteunen het element hout. Ze brengen geluk in de familiesector, die zich in het oosten bevindt.
  • Blauwe kristallen, zoals lapis lazuli of chalcedoon, ondersteunen het element water. Plaats ze in de sector van werk en carrière, die zich in het noorden bevindt.

Gebruik Himalaya-zoutlampen voor Feng Shui

Wist je dat Himalaya-zoutlampen eigenlijk kristallen zijn? Roze zoutkristallen uit de Himalaya, die worden gebruikt om de lampen te maken, worden ook wel haliet genoemd.

Himalaya zoutlamp
Himalaya zoutlamp
  • Zoutlampen uit de Himalaya hebben veel toepassingen in feng shui, waaronder het creëren van positieve energie.
  • Zoutlampen zouden ook voordelen voor de gezondheid hebben.
  • Een goede verzorging van uw Himalaya-zoutlamp kan ervoor zorgen dat deze langer meegaat.

Tips voor het gebruik van kristallen in Feng Shui

Kristallen zijn gemakkelijk te gebruiken, maar het helpt om het volgende in gedachten te houden wanneer je ze gebruikt voor je feng shui-ontwerp.

Een rookkwartskristal reinigen
Een rookkwartskristal reinigen
  • Selecteer kristallen op basis van hun eigenschappen, die je kunt ontdekken met een goed boek over kristallen. Of gebruik je intuïtie en kies kristallen waartoe je je aangetrokken voelt.
  • Wis en programmeer altijd kristallen wanneer je ze voor het eerst mee naar huis neemt voordat je ze gebruikt.
  • Reinig kristallen regelmatig om hun vibratie hoog te houden. Probeer ze minstens wekelijks of vaker te reinigen tijdens stressvolle tijden, zoals ziekte, tijden van verandering of als er onenigheid is in het huishouden.
  • Gebruik edelsteenslingers als een vorm van waarzeggerij om je te helpen de yin- en yang-energieën in evenwicht te brengen. Om de beweging van de slinger niet te beïnvloeden, kun je een slinger op een standaard gebruiken.

Edelstenen voor veelbelovende Feng Shui

Edelstenen zijn niet alleen mooi, maar ze trillen ook met de energie van de aarde en brengen geluk en genezing. Hierdoor kun je edelstenen in alle sectoren van je huis gebruiken om een betere stroom van chi-energie te ondersteunen.

Aanbevolen: