Hoe u uw portemonnee Feng Shui kunt gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe u uw portemonnee Feng Shui kunt gebruiken
Hoe u uw portemonnee Feng Shui kunt gebruiken
Anonim
Buik Van Vrouw Met Portemonnee
Buik Van Vrouw Met Portemonnee

Je kunt je portemonnee feng shui maken als je weet hoe je feng shui-regels moet toepassen op deze belangrijke financiële beïnvloeder. De meeste mensen verwaarlozen hun portemonnee als het gaat om het gebruik van feng shui om hun financiën te verbeteren. Met een paar eenvoudige tips kunt u ervoor zorgen dat uw portemonnee veelbelovende energie voor geldgeluk genereert!

Tip één: vervang versleten, gerafelde en gescheurde portemonnees

U wilt uw portemonnee met een objectief oog onderzoeken. Als u slechts één van deze vragen met ja beantwoordt, is het tijd om uw portemonnee te vervangen door een nieuwe.

  • Begint uw portemonnee tekenen van slijtage te vertonen?
  • Is het vaak moeilijk om de rits open of dicht te krijgen?
  • Sluit de sluiting niet altijd of gaan de potten niet altijd open?
  • Is de module niet langer gemakkelijk aan te sluiten?
  • Zijn er gaten in je portemonnee?
  • Is uw portemonnee gerafeld aan de randen?
Oude Portemonnee Met Munten
Oude Portemonnee Met Munten

Tip twee: maak je portemonnee schoon

Als onderdeel van de gezondheidsbeoordeling van uw portemonnee moet u kritisch naar binnen kijken. De dingen die ruimte innemen in uw portemonnee kunnen gemakkelijk dingen vertegenwoordigen die uw financiële zaken blokkeren of leeglopen. Je portemonnee moet met hetzelfde respect worden behandeld als de feng shui van je huis.

Oude ontvangstbewijzen verwijderen

Oude bonnen die in je portemonnee zijn opgeborgen, vertegenwoordigen rommel. Ze stapelen zich simpelweg op en dienen geen enkel doel. Het is tijd om ze eruit te halen en op te bergen. Al het andere dat in uw portemonnee is opgeslagen en daar niet bij hoort, moet ook worden verwijderd.

oude portemonnee gevuld met geld en papieren
oude portemonnee gevuld met geld en papieren

Tip drie: Organiseer uw geld

De manier waarop uw geld in uw portemonnee verschijnt, zegt veel over uw huidige financiën. Als u papiergeld opgevouwen, verfrommeld of lukraak in uw portemonnee heeft gestopt, symboliseert dit een onzorgvuldige veronachtzaming van uw financiën. Het is tijd om die rekeningen open te vouwen en ze de juiste aandacht te geven die ze verdienen.

Organiseer geld in uw portemonnee

Rangeer uw papiergeld logisch, zodat alle rekeningen dezelfde kant op wijzen, zodat u ze gemakkelijk kunt herkennen als u voor dingen beta alt. Organiseer papiergeld zodat denominaties bij elkaar worden gegroepeerd. Plaats ze in oplopende volgorde in uw portemonnee, zoals biljetten van één, vijf, tien en twintig dollar, zodat u ze gemakkelijk en gemakkelijk kunt uitbetalen.

Munten scheiden van papiergeld

Als u munten in de gleuven heeft gegooid die bedoeld zijn voor papiergeld, verwijder deze dan en plaats deze in een portemonnee. Als er geen plaats in uw portemonnee is voor kleingeld, koop dan een aparte portemonnee of een portemonnee waar munten in passen. Losse munten kunnen verloren rijkdom betekenen.

Man met portemonnee vol dollars
Man met portemonnee vol dollars

Tip vier: hoe u een nieuwe portemonnee kiest

Als u heeft besloten dat u uw portemonnee moet vervangen, zijn er een paar feng shui-regels die u kunnen helpen de beste te selecteren. De stijl, het soort materiaal en de kleur zijn allemaal belangrijke factoren.

Portefeuillestijl

Iedereen heeft een specifieke stijl en bij het kiezen van een portemonnee wil niet iedereen een twee- of driebladige portemonnee. Sommige mensen geven de voorkeur aan een portemonnee die is beveiligd met een ritssluiting, terwijl anderen er een willen die wordt bediend door een sluiting. Bepaal de stijl die volgens jou het veiligst is.

Type materiaal

Hoewel leer de populairste materiaalkeuze voor een portemonnee is, houdt niet iedereen van leer of keurt het het gebruik van leer goed. Als je van nylon portemonnees houdt, vind dan jouw stijl in dit materiaal.

Portefeuillevormen kunnen elementen vertegenwoordigen

De meeste portemonnees hebben een rechthoekige of vierkante vorm. Veel portemonnees zijn rond. Elke vorm heeft een feng shui-betekenis.

  • Rechthoek is een goed symbool voor een portemonnee, omdat het het houtelement vertegenwoordigt. Hout is een symbool van groei.
  • Vierkant is het symbool voor het element aarde. Deze portemonnee-vorm brengt stabiliteit en balans in uw financiën
  • Een ronde portemonnee is veelbelovend omdat deze het metalen element vertegenwoordigt.

Goede Feng Shui portemonneekleuren

Er zijn verschillende manieren om een goede feng shui-kleur voor je portemonnee te selecteren. De eerste is om er een te kiezen die het element vertegenwoordigt waarop u zich wilt concentreren. Als uw geboorte-element bijvoorbeeld hout is, kunt u de kleur van het waterelement kiezen, zoals zwart of blauw. Water voedt hout. Je kunt ook groen of bruin kiezen voor een houtkleur.

  • Rood is veelbelovend en is een magneet voor rijkdom. Deze vuurkleur genereert creatieve yang-energie.
  • Zwart is een andere veelbelovende feng shui-kleur. Deze kleur van het waterelement trekt rijkdom aan.
  • Groen is de kleur van een houten element en ideaal voor een rechthoekige portemonnee (vorm van een houten element).
  • Tan is een andere kleur van het houtelement en trekt groei en vernieuwing van energie aan.
  • Oker is een sterke aarde-elementkleur en biedt ondersteuning voor uw financiën.
  • Een portemonnee van goud, koper, zilver, grijs en wit zijn allemaal geweldige metaalkleuren die rijkdom en overvloed aantrekken.
  • Marineblauw is een ander watersymbool. Deze kleur geeft energie en kan u helpen uw financiën uit te breiden.
vrouw die een rode portemonnee oppakt
vrouw die een rode portemonnee oppakt

Tip vijf: rode envelop voor je portemonnee

Een rode envelop met daarin geld wordt als zeer veelbelovend beschouwd. U kunt uw geldgeluk vergroten door geld mee te nemen dat bijdraagt aan een gunstig aantal, zoals acht of negen biljetten van één dollar of twintig, vijf en twee biljetten van één dollar (27) enzovoort.

  • Plaats een Chinese munt uit een succesvolle goede dynastie.
  • Wissel geld met een rijk persoon of van een succesvol bedrijf en stop het in je rode envelop, zodat het geluk op je afstra alt!
  • Plaats de rode envelop naast het papiergeld dat je bij je hebt.

Tip zes: maak uw portemonnee veelbelovend

Er zijn een paar extra dingen die u kunt doen om uw portemonnee veelbelovend te maken. Je kunt een talisman of geluksbrenger in je portemonnee stoppen, zoals een kikker of een ander veelbelovend symbool. Een andere manier om uw portemonnee energiek te maken om geld aan te trekken, is door een deel ervan leeg te laten, zodat er ruimte is voor financiële groei.

Tip zeven: identiteitsdocumenten

Uw identiteit is het belangrijkst als het gaat om uw rijkdom. U wilt uw rijbewijs, paspoort, foto's en andere belangrijke documenten op een plek plaatsen waar u er gemakkelijk bij kunt, maar niet zodat ze uit uw portemonnee kunnen vallen als u deze opent. Gooi uw rijbewijs bijvoorbeeld nooit bij uw papiergeld of bij uw creditcards.

Portemonnee en inhoud
Portemonnee en inhoud

Weten hoe u uw portemonnee Feng Shui kunt gebruiken

Zodra u begrijpt hoe belangrijk uw portemonnee is, kunt u beginnen met het maken van feng shui-aanpassingen. Houd uw portemonnee overzichtelijk en overzichtelijk om van de financiële voordelen te profiteren.

Aanbevolen: