9 plaatsen waar u gratis online romantische romans kunt vinden

Inhoudsopgave:

9 plaatsen waar u gratis online romantische romans kunt vinden
9 plaatsen waar u gratis online romantische romans kunt vinden
Anonim
Vrouw die geniet van een online romantische roman
Vrouw die geniet van een online romantische roman

Er zijn momenteel veel gratis online romans beschikbaar waar je van kunt genieten. U hoeft geen fortuin uit te geven in de boekwinkel; u kunt met uw laptop op de bank kruipen en uw verlangen naar romantiek stillen zonder een cent uit te geven. Ontdek welke websites dit soort romans gratis aanbieden.

Gratis romantische romans online vinden

Als je zoekt naar gratis online romans, zul je merken dat je er een kunt downloaden, van de website kunt lezen of elke paar dagen een paar hoofdstukken kunt lezen terwijl de site ze uploadt. De volgende websites bieden u verschillende methoden waarmee u op internet kunt genieten van romans.

Openbareboekenplank

Kies uit negen verschillende romantiekcategorieën, zoals romantische spanning, westerse romantiek, historische romantiek en hedendaagse romantiek op PublicBookshelf, waar u verhalen kunt lezen die door auteurs zijn geüpload. Ze hebben meer dan 250 volledige eBooks, waarvan de meeste romans zijn. U kunt alle boeken gratis online en zelfs op uw mobiele apparaten lezen. Wekelijks worden er nieuwe boeken toegevoegd. Als je weinig tijd hebt, kun je romantische Bookies lezen, dit zijn doorlopende verhalen waaraan de auteur regelmatig secties toevoegt.

Romantisch 4 Ooit

Bij Romantic 4 Ever kun je twee algemene romans van auteur Joan Reeves lezen. Moonlight on Snow: A Love Story is een verhaal van twaalf hoofdstukken over hoe een geval van identiteitsverwisseling tot liefde kan leiden. The Trouble With Love bevat twintig hoofdstukken over twee professionals die zich voordoen als een koppel voor werk, maar de baan veel leuker vinden dan verwacht.

Mills en Boon

Mills and Boon is een Britse divisie die opereert onder uitgeverijgigant HarperCollins. Op hun site kun je elke maand een nieuw boek lezen van een van hun gepubliceerde auteurs. Elke dag wordt er een nieuw hoofdstuk aan het boek van die maand toegevoegd, zodat je nieuwe genres, auteurs en favoriete boeken kunt ontdekken. Klik op het tabblad 'Gratis online lezingen' om aan de slag te gaan. Boeken variëren in lengte van ongeveer acht hoofdstukken tot twintig hoofdstukken, en je hebt zelfs toegang tot de gratis leesboeken van voorgaande maanden. Romantiekcategorieën van de uitgever zijn onder meer Modern, Historisch, Bovennatuurlijk en Kimani.

Gratis e-boeken

Op Free-Ebooks.net kun je talloze romans downloaden in verschillende categorieën, waaronder romantiek. De meeste romans zijn beschikbaar in PDF-, ePub-, Kindle- of TXT-versies, zodat u ze op de computer of een eReader kunt lezen. Er zijn meer dan 250 gratis opties in de categorie romantiek. Een van de geweldige functies van de site is dat u een voorbeeld van de eerste paar pagina's kunt bekijken voordat u het downloadt, om er zeker van te zijn dat het boek bij uw stijl past.

Boekenwerven

Bookyards streeft ernaar alle informatie te verstrekken die u in uw plaatselijke bibliotheek op internet kunt vinden. Met meer dan 170 gratis downloadbare pdf-boeken in de categorie Romantiek is er voor ieder wat wils. Je hebt ook de mogelijkheid om elk boek naar het Kobo-formaat te converteren als dat je voorkeur heeft. Als je een auteur vindt die je leuk vindt, klik dan op het tabblad met zijn of haar naam onderaan de boekenlijst om de andere beschikbare titels te vinden.

Nachtuilromantiek

Als je op zoek bent naar gratis romans om toe te voegen aan je eReader, dan is dit de site voor jou. Night Owl Romance houdt een lijst bij van bijna 100 romans die momenteel gratis beschikbaar zijn in Kindle- of audioformaat op Amazon. Romantiekgenres op de lijst zijn onder meer paranormaal, sciencefiction en hedendaags. Klik op het boek van uw keuze om een korte samenvatting over de roman te lezen en klik vervolgens op 'Koop nu'. Je wordt naar de Amazon-pagina van het boek gebracht, waar je kunt zien welke versies momenteel gratis zijn.

obooko

Vind populaire romantische romans online, waar je gratis kunt lezen van onafhankelijke auteurs op obooko. Elk boek is opgemaakt als PDF-, ePub- of Kindle-versie. Je kunt sorteren op de nieuwste toevoegingen of op formaat om te vinden wat je zoekt. De site bevat bijna 300 boeken in de categorieën vrouwenfictie en romantiek, geschreven voor een publiek van vrouwen. Genres variëren van chicklit tot pikante mysteries en historische romances. U moet een gratis account aanmaken om alle eBooks te lezen die op de site worden aangeboden.

Barnes en Noble

Nook-eigenaren kunnen gratis eBooks van Barnes and Noble krijgen om op hun apparaat te gebruiken. Er zijn momenteel meer dan 9.000 gratis titels beschikbaar om toe te voegen aan je Nook in de categorie romantiek. Verfijn uw zoekopdracht door een genre te kiezen, zoals hedendaagse, historische of paranormale romantiek. Klik op het boek dat u wilt lezen voor toegang tot een of twee voorbeeldhoofdstukken en voeg het toe aan uw winkelwagentje. Het boek wordt na het afrekenen gratis in je Nook afgeleverd.

Vind Harlequin-romans gratis online

Als een van de beste uitgeverijen voor vrouwenfictie en een vertrouwde naam in de wereld van romans, beloven Harlequin-boeken geweldig leesvoer. Harlequin's Online Reads bevat meer dan 350 gratis verhalen geschreven in geserialiseerde stijl, waaraan dagelijks nieuwe hoofdstukken worden toegevoegd. Ga aan de slag door op jouw stemming te klikken: van verleiden tot geïnspireerd willen worden of door te kiezen hoeveel tijd je hebt om te lezen. Hoewel de boeken gratis te lezen zijn, moet je een account aanmaken en inloggen om ze te lezen.

Hoe eBooks u helpen uw relatie te verbeteren

Als je je somber voelt over je relatie omdat deze niet meer de passie heeft die ze ooit had, maak je dan geen zorgen. Romantische romans kunnen helpen die romantische vonk terug te brengen. Als je een van deze boeken leest, zul je je waarschijnlijk identificeren met een of meer van de personages. Je begint te voelen wat de personages doen en deze gevoelens worden vervolgens overgebracht naar je relatie. Misschien doe je zelfs goede ideeën op over wat je kunt doen om je relatie spannender te maken dan het de laatste tijd is geweest.

Romantische vonk
Romantische vonk

Helpt ook singles

Romantische romans zijn niet alleen voor mensen in relaties. Als je nu single bent, kunnen ze je helpen door de pauze in je romantische leven heen te komen.

Zijn eBooks net zo goed als gewone boeken?

Veel lezers kiezen ervoor om niet op internet naar lectuur te zoeken, omdat ze denken dat amateurs de enigen zijn die bereid zijn hun boeken gratis weg te geven. Dit is niet waar; Veel gevestigde auteurs plaatsen hun boeken op internet om nieuwe lezers naar hun schrijven te trekken. Als je online eBooks een kans geeft, zul je merken dat zelfs minder bekende auteurs ooit bestsellers kunnen worden. Deze auteurs proberen een doorbraak te maken in de industrie, en jij bent de gelukkige die van een goed verhaal kan genieten zonder ervoor te betalen.

Aanbevolen: