10 plaatsen waar u gratis Scrabble online kunt spelen

Inhoudsopgave:

10 plaatsen waar u gratis Scrabble online kunt spelen
10 plaatsen waar u gratis Scrabble online kunt spelen
Anonim
vrouw die Scrabble Go speelt op de telefoon
vrouw die Scrabble Go speelt op de telefoon

Je hebt geen bordspel en familieleden nodig om je Scrabble-fix te krijgen. Speel Scrabble eenvoudig gratis online. Verschillende online scrabble-spellen en -apps zijn met één muisklik beschikbaar.

Gratis online Scrabble-apps om mee te nemen

Neem uw Scrabble-behoeften mee door een Scrabble-app te uploaden. Deze apps zijn leuk en gemakkelijk te downloaden. Hoewel Hasbro de enige is die het officiële spel aanbiedt, kun je verschillende Scrabble-achtige apps vinden.

Scrabble Go

Screenshot van de Scrabble Go-app uit de Apple Play Store
Screenshot van de Scrabble Go-app uit de Apple Play Store

Als je je Scrabble-oplossing wilt krijgen, ga dan naar de maker van het spel. Hasbro biedt een leuke online mobiele versie genaamd Scrabble Go. Naast het spelen van klassieke Scrabble tegen de computer, kun je ook met vrienden en familie spelen. Pas je speelbare tegels aan en beklim het klassement via Scrabble Go-toernooien. Je kunt ook woorddruppel-, duel-, tuimelaar- en haastspellen proberen. Als je het niet tegen vrienden opneemt, kun je je vaardigheden verbeteren met de oefenmodus. De Apple Store gaf deze versie 4,5 sterren.

Woorden met vrienden

Screenshot van Words With Friends 2 uit de Apple Play Store
Screenshot van Words With Friends 2 uit de Apple Play Store

Zynga's Words with Friends speelt op dezelfde manier als Scrabble. Veel van de lettertegels hebben echter verschillende puntwaarden en er worden een ander bord en andere bonustegels gebruikt. Hoe dan ook, het spel, dat gespeeld kan worden via gratis apps op je smartphone of tablet, is een van de meest populaire Scrabble-achtige elektronische spellen. In Words with Friends hoef je een game niet in één keer te spelen. Je kunt een spel spelen met een vriend of willekeurige tegenstander gedurende een aantal dagen en zetten inpassen als je tijd hebt. Het voordeel van deze speelstijl is dat je de tijd kunt nemen om woorden te bedenken om te spelen, omdat niemand met spanning wacht tot je klaar bent met je beurt.

Woordoorlogen

Screenshot van de Word Wars-game uit de Apple Play Store
Screenshot van de Word Wars-game uit de Apple Play Store

PlaySimple Games biedt een leuk en spannend Scrabble-achtig spel met Word Wars. Dit spel tilt Scrabble naar een hoger niveau. Naast het klassieke spel kun je het minibord spelen voor leuke woordgevechten. Van chatten met vrienden tot leuke toernooien, je kunt het allemaal proberen. De app biedt ook wekelijkse uitdagingen waarmee je met je vrienden kunt concurreren om grote prijzen te winnen. Tijdens het spelen kunt u de Facebook-login proberen om u te helpen verbinding te maken met uw vrienden. De Apple Store gaf deze app een 4,5.

Wordfeud

Screenshot van Word Feud Game uit de Apple Play Store
Screenshot van Word Feud Game uit de Apple Play Store

Bereid je voor op opties door Wordfeud te spelen. Dit spel heeft een bord van 15x15 en verschillende manieren om je score te verhogen. Je bent ook niet beperkt tot één gameplay en je kunt verschillende manieren vinden om je score in de app te verbeteren. Word gematcht met willekeurig en chat met je tegenstanders in het spel. De app biedt ook meldingen over nieuwe functies.

Waar kun je Scrabble gratis online spelen

Op zoek naar het klassieke Scrabble-bordspel op internet? U bent hier aan het juiste adres. Je bent slechts één klik verwijderd van al het woord-nerdplezier dat je aankan. Hoewel Hasbro de enige is die het officiële spel aanbiedt, hebben deze websites een aantal geweldige online alternatieven.

Pogo Scrabble

Screenshot van POGO-spel
Screenshot van POGO-spel

Pogo's versie van Scrabble, een van de beste gamingsites op internet, ziet eruit als het klassieke spel. Je kunt ervoor kiezen om een spel als gastspeler te starten, maar je hebt dan geen toegang tot alle functies. Als u zich registreert als gratis gebruiker, kunt u tegen anderen spelen, uw scores bijhouden en tokens verdienen. Als je tijdens het spel stomverbaasd bent, gebruik dan de hintoptie om suggesties voor zetten te bedenken. Met de definitie-optie kunt u controleren of potentiële spellen legitiem zijn en kunt u uitdagende woorden opzoeken die uw tegenstander kan spelen. De woordenlijst van twee letters staat ook direct naast het speelbord, voor als je snel wilt spelen.

Cross Word Games Scrabble-editie

Screenshot van Scrabble van Scrabble Games
Screenshot van Scrabble van Scrabble Games

Ga zitten en speel een ontspannend spelletje Scrabble op Cross Word Games. Scrabble is zo gemakkelijk te spelen op deze website, omdat je niet hoeft in te loggen of te registreren. Het enige dat u hoeft te doen, is op de link klikken en u klaarmaken om te spelen. Voordat je gaat spelen, moet je je niveau kiezen. Zodra je klaar bent, moet je je tegels naar de startster slepen om te beginnen met spelen. Met uw woord op zijn plaats, drukt u op play. Tijdens het spelen kun je ook de knoppen Pass, Clear en Swap gebruiken.

WordScramble. EU Onlinespel

Screenshot van het Scrabble-spel van Word Scramble
Screenshot van het Scrabble-spel van Word Scramble

Heb je een snelle Scrabble-oplossing nodig? WordScramble. EU is er voor u. Er is geen login of registratie nodig. Voordat u punten gaat verzamelen, moet u het spelniveau selecteren. De niveaus gaan tot vijf tijdens het spelen. Begin door je eerste tegel toe te voegen aan de paarse ster in het midden van het bord. Zodra het spel begint, lijkt het op een normaal Scrabble-spel. Als het gaat om het maken van woorden, wil je ervoor zorgen dat je je woorden op de sterren baseert om de meeste waar voor je geld te krijgen. Het is ook belangrijk om woorden te bedenken die je wilt spelen om de beste score te behalen.

Funky Potato Scrabble

Screenshot van Scrabble van Funky Potato
Screenshot van Scrabble van Funky Potato

Speel tegen een AI en test je woord-nerdigheid! Funky Potato is klaar voor gebruik zonder inloggen of registratie. Met de telling kun je het hardheidsniveau kiezen van 1 tot 5. Je kunt ook de computerscore, je score en de overgebleven tegels zien. Je wilt proberen woorden op de sterren te creëren om de hoogste score te behalen. Als je nieuwsgierig bent, kun je het rek van de computer bekijken en proberen te achterhalen welke woorden ze kunnen spelen. Als je klaar bent, zet je je eerste woord op de paarse ster. Blijf spelen totdat alle tegels op zijn.

Scrabble Blast

Screenshot van Scrabble Blast van SolitaireParadise
Screenshot van Scrabble Blast van SolitaireParadise

In Scrabble Blast begin je met een bord vol letters. Je doel is om woorden te maken door aangrenzende letters met elkaar te verbinden. Probeer zoveel mogelijk woorden te maken voordat de tijd om is en voordat de bommen op de bodem van het bord vallen.

Lexulous

Screenshot van Scrabble op Lexulous
Screenshot van Scrabble op Lexulous

Lexulous lijkt erg op Scrabble, maar is niet exact. Het heeft dezelfde rastergrootte als Scrabble, maar spelers van Lexulous trekken acht tegels in plaats van zeven. Je kunt Lexulous eenvoudig gratis spelen door rechtstreeks naar de website van het spel te gaan. Als je verder wilt spelen dan het eerste snelle spel, kun je inloggen met Facebook of je e-mailadres.

Veel plezier met het gratis online spelen van Scrabble

Scrabble is een klassiek woordspel met eenvoudige regels waarvan de meeste mensen al weten hoe ze moeten spelen. Nodig vrienden uit om met je mee te doen aan een online game of test je woordenschat tegen spelers over de hele wereld. Nu is de enige zorg het kiezen van het juiste Scrabble-spel voor jou.

Aanbevolen: