Plaatsen waar je zaden kunt kopen met gratis verzending

Inhoudsopgave:

Plaatsen waar je zaden kunt kopen met gratis verzending
Plaatsen waar je zaden kunt kopen met gratis verzending
Anonim
zaad pakketten
zaad pakketten

Zaden zijn een voordelige manier om planten voor je tuin te produceren. Vergeleken met de selectie in de meeste lokale kwekerijen hebben online zadencatalogi een groot aantal botanische variëteiten beschikbaar gemaakt vanuit het comfort van uw huis, maar de ironie is dat de verzendkosten soms hoger zijn dan de prijs van een zaadpakket. Bekijk voordat u bestelt een aantal zaadleveranciers die gratis verzending aanbieden en krijg toegang tot de enorme selectie zaden online voor dezelfde prijzen die u in de winkel zou betalen.

Gratis verzending zonder minimum

Veel zaadbedrijven bieden alleen gratis verzending aan voor klanten die een bepaalde hoeveelheid kopen, maar hier zijn er een paar die zelfs een enkel pakje zaden verzenden zonder verzendkosten in rekening te brengen.

Goedkope zaden

Cheap Seeds biedt gratis verzending voor alle bestellingen, evenals een 30 dagen geld-terug-garantie zonder vragen. Hun zaadprijzen per pakket ($3 tot $4 per stuk) zijn iets hoger dan wat sommige andere goedkope zaadbedrijven aanbieden, maar Cheap Seeds beschikt over een veel hoger aantal zaden per pakket dan de meeste zaadverkopers.

Mijn zaadkelder

My Seed Cellar is een online leverancier van kruiden- en groentezaden die gratis verzending aanbiedt voor al hun producten. Het enige voorbehoud is dat u zich in de Verenigde Staten moet bevinden om in aanmerking te komen voor de gratis aanbieding. Ze bieden niet-GMO erfstukzaden van hoge kwaliteit, maar hun selectie is beperkt: slechts 33 groentesoorten om uit te kiezen. De focus bij My Seed Cellar ligt op het verkopen van zaadpakketten die een aantal verschillende variëteiten bevatten met uitgebreide informatie over hoe je ze kunt kweken.

Planeet Natuurlijk

De collectie kruiden-, groente- en bloemenzaden van Planet Natural wordt geleverd met gratis verzending. Ze bieden veel gratis kweekinformatie en andere handleidingen voor een natuurlijke levensstijl, maar als het om zaden gaat, is het nadeel dat ze een relatief kleine selectie hebben vergeleken met de bedrijven die uitsluitend zaadleveranciers zijn.

Planet Natural verkoopt ook tal van andere biologische tuinproducten, waarvoor doorgaans standaard verzendkosten gelden.

Mystic Seeds

Mystic Seeds heeft een fascinerende selectie zeldzame en ongebruikelijke bloemzaden - helaas is deze erg klein, met slechts ongeveer 20 variëteiten om uit te kiezen. Maar als ze iets hebben waarnaar je op zoek bent, is de verzending gratis.

Gratis verzending met beperkingen

De volgende zaadbedrijven bieden gratis verzending op basis van een minimale bestelling of andere beperkingen.

Hoge maaizaden

High Mowing verkoopt kruiden-, bloemen- en groentezaden en biedt gratis verzending bij bestellingen van meer dan $ 200 aan alle klanten in de continentale VS. Hun zaadprijzen zijn aan de hoge kant, maar ze verkopen uitsluitend biologische zaden die altijd duurder zijn omdat ze zijn arbeidsintensiever om te produceren.

Amerikaanse weiden

American Meadows is gespecialiseerd in wilde bloemenzaden, maar biedt ook een enorme keuze aan andere bloemen, maar ook graszaad en groenten. Ze bieden een speciale lijn van 82 'ready-to-ship'-zaadmixen, die op de markt worden gebracht als cadeau voor speciale gelegenheden en met gratis verzending over land. Het nadeel is dat als je een van hun andere producten wilt bestellen, inclusief andere zaden, de verzendkosten ongebruikelijk hoog zijn: $ 6,95 voor een bestelling van $ 10, bijvoorbeeld.

Mary's Heirloom Seeds

Mary's Heirloom Seeds biedt gratis verzending voor erfstukfruit-, groente- en kruidenzaden. Alle bestellingen moeten echter minimaal $ 10 bedragen. Mary's is een klein bedrijf dat de selectie van een grote retailer mist, maar ze hebben wel een aantal interessante voordelen, zoals de Seeds of the Month Club. Dit is een lidmaatschapsprogramma waarbij je een jaar lang elke maand nieuwe zadenpakketten ontvangt.

Zaadhoek

Seed Corner biedt een brede, algemene selectie zaden. Alle bestellingen van meer dan $ 25 worden gratis verzonden naar Amerikaanse adressen. Voor internationale bestellingen bedraagt de drempel voor gratis verzending $ 50. Het is een relatief nieuw bedrijf dat niet de al lang bestaande reputatie heeft van de meer gevestigde bedrijven, maar het is een geweldige manier om aan goedkope zaden te komen. Naast de gratis verzending beginnen pakketten bij $ 1,99 en kun je hun kortingsbonnen op de hoofdpagina gebruiken om nog meer kortingen te krijgen, zoals percentages op bestellingen.

Zaden nu

Seeds Now biedt kruiden-, groente- en spruitzaden aan met gratis verzending voor bestellingen van meer dan $ 30. Anders rekenen ze een bescheiden $ 2 aan verzendkosten voor elke $ 10 besteld product. Ze zijn een nieuw bedrijf, maar de selectie is indrukwekkend en al hun zaden zijn 100% GMO-vrij. Hun prijzen zijn extreem laag, ze bieden heel veel gratis kweekinformatie en hun zaden zijn verpakt in hersluitbare folieverpakkingen die de kwaliteit veel beter behouden dan conventionele papieren pakketten - kortom, het is moeilijk om nadelen te ontdekken aan het kopen bij een bedrijf als dit.

Parkzaad

Park Seed brengt normaal gesproken verzendkosten in rekening, maar er zijn een aantal manieren om het gratis te krijgen. De eerste is om zaden en benodigdheden te kopen uit hun lijst met gratis verzending, die ongeveer 40 van hun producten bevat die gratis worden verzonden (geen minimum). De tweede is om je te abonneren op hun e-maillijst, die ze belonen met een kortingsbon voor gratis verzending bij bestellingen van $ 40 of meer. Er moet echter worden opgemerkt dat de zaadprijzen daar exorbitant hoog zijn en dat ze mogelijk op elk moment de beloningscoupon van hun e-maillijst kunnen wijzigen.

Johnny's geselecteerde zaden

Johnny's Selected Seeds is een van de topnamen in de zaadsector en richt zich op zowel thuiskwekers als commerciële kwekers. Ze hebben een zeer hoge minimale bestelling van $ 200 om in aanmerking te komen voor gratis verzending, die duidelijk gericht is op professionele kwekers, maar het is het vermelden waard als je een grote bestelling plant - je kunt altijd samen met je vrienden een groepsbestelling doen!

Voorbereiden op het plantseizoen

Een pakje zaden is een verstandige investering, waaruit mooie en overvloedige oogsten kunnen voortvloeien. Houd uw kosten tot een minimum beperkt door te bestellen bij de bedrijven die gratis verzending aanbieden en richt uw zinnen op een succesvol tuinseizoen.

Aanbevolen: